Patty © copyright 2005

Robert was teruggekeerd naar Vlieland om het pension wat daar door zijn moeder gerund werd, leeg te halen. Eenmaal terug op het eiland merkt hij dat hij zich weer aangetrokken voelt door het leven daar. Hij besluit het pension zelf te gaan exploiteren. Op Vlieland komt hij Marjo tegen. Ze zeggen wel eens dat tegenpolen elkaar aantrekken, maar bij een stel als dit, die beiden heimelijk spankingverlangens koesteren, geeft het ‘olie op het vuur effect’ van hun verschillen pit aan het verhaal. Marjo ontdekt het pak op haar bips en Robert en Marjo ontdekken elkaar. Het mooie eiland Vlieland speelt eveneens een prominente rol in dit verhaal.
Toen ze naar haar strenge oom Wim gestuurd werd op het ruige en geïsoleerde eiland na een roerige periode te hebben beleefd in het centrum van Amsterdam, dreef Marjo de spot met het ongemak die haar ballingschap veroorzaakte. Nu ze volwassen is en weet wat er te koop is in het leven, intrigeert het leven op het eiland haar meer dan ze toe zou willen geven.
Robert voelt zich aangetrokken tot het meisje met het driftige karakter dat hij heeft ingehuurd om het pension te renoveren. Omgekeerd voelt zij zich aangetrokken tot hem.
Volg de lotgevallen van Robert en Marjo terwijl zij woelige zeeën bedwingen, hoe ze een lang isolement dat de winter met zich meebrengt doorkomen, hoe ze met elkaars stekelige karakters omgaan, het eerste seizoen met interessante gasten, ontluikende liefde, een onstuimige huwelijksnacht met veel nieuwe ervaringen en heel veel billenkoek.

Inhoudsopgave

Geef een reactie