We zijn Vorrion en aube, D en s (maar niet met elkaar), Nederlander en Vlaming, man en vrouw, oud en jong (ok ok, stiekem valt die laatste tegenstelling best mee: Vorrion is slechts 5 jaar ouder, maar aube plaagt hem er graag mee).
Twee vrienden die allebei iets met spanking hebben en er ook graag over praten, en graag af en toe eens een verhaal schrijven. We stellen ons hier voor.

Vorrion

Vorrion is Nederlandse naam van een karakter in een fantasiereeks. Daar zit verder weinig gedachte achter, je bent 13 en je hebt een schuilnaam nodig en dit komt in je op. Al zo lang ik me kan herinneren heb ik spankinggevoelens. Na eerdere relaties met vanilla dames wist ik een ding zeker: ik moet deze gevoelens kunnen delen met mijn partner. Met veel geluk ben ik mijn vrouw tegen het lijf gelopen, die de gevoelens deelt. Daarnaast is er nog een dame die regelmatig bij mij over de knie gaat. Over het kunnen delen van je kink in een relatie, spanking buiten de relatie en nog meer van mijn ervaringen zal ik later meer uit de doeken doen.

aube

Aube is het Franse woord voor dageraad en een veelvuldig gebruikt motief in de poëzie (Victor HugoRimbaudBeaudelaire,…). Het draagt de nacht nog in zich, maar staat op het punt om zich daarvan los te maken. Een nieuwe dag vol mogelijkheden wordt aangekondigd.
Ik heb het geluk gehad dat ik al vrij jong, op mijn achttiende, mijn zielsverwant tegen het lijf ben gelopen. Hij is mijn eerste en mijn enige. Na een vanillarelatie van iets meer dan twee jaar – oprechte bewondering dat hij het twee jaar met mijn gestuiter heeft uitgehouden zonder me ervoor te kunnen aanpakken – ben ik uiteindelijk uitgekomen voor mijn spankinggevoelens. Eerst wilde hij er echt niets van weten: waarom zou hij me pijn willen doen als hij me graag ziet? Maar uiteindelijk heeft hij het toch geprobeerd, omdat hij zag dat het belangrijk was voor mij. Het beviel ons beiden erg goed en zo is er een D/s ontstaan in onze relatie. Deze is altijd latent aanwezig, maar treedt lang niet altijd op de voorgrond. Spanking is onze voornaamste kink, maar touwtjes, kaarsjes,… vinden we ook erg leuk. We zijn eigenlijk een heel gewoon koppel – huisje, tuintje, boompje, beestje – maar dan is er ook die extra dimensie, die voor ons zo waardevol is en die onze relatie nog net dat beetje extra geeft.