Bij spanking kunnen er veel verschillende instrumenten gebruikt worden. Allereerst is er natuurlijk de hand. Niets is fijner dan een stevig pak slaag met de blote hand. Maar vaak is er ook iets meer vereist. Dan komen instrumenten goed van pas. Hier sommen we enkele veelgebruikte instrumenten op:

Deze reeks artikelen stonden vroeger op de website huiselijkediscipline.com. Intussen bestaat de website niet meer, maar Peter1z was zo vriendelijk om ons deze schat aan informatie door te sturen.
Deze artikelen gaan uit van een mannelijke D en een vrouwelijke sub in een (huwelijks)relatie. Uiteraard kan deze situatie voor jou, als lezer, anders zijn. Dat wil niet zeggen dat de informatie in deze artikelen meteen niet meer geldig is. Je kunt het extrapoleren naar je eigen situatie.
Deze artikelen claimen ook niet dé waarheid in pacht te hebben. Ze beschrijven één mogelijke visie op spanking. Andere visies zijn ook mogelijk. Elders in de leeshoek zijn er variaties op te vinden, of wellicht ook artikelen die bepaalde dingen die hier vermeld staan tegenspreken. Dé waarheid bestaat niet als het om spanking gaat. Het belangrijkste is dat je iets vindt wat voor JOU en je partner werkt. En wie weet haal je daarvoor inspiratie uit deze artikelen.

MET DANK AAN PETER1Z OM ONS DEZE TEKSTEN TE BEZORGEN.