In deze rubriek vind je informatieve, maar ook luchtige, artikelen over spanking. Elk artikel is een dialoog tussen Dom en sub, waarbij de sub de cursieve tekst voor haar rekening neemt. De artikelen zijn opgenomen in verschillende categorieën, die gaandeweg zullen worden uitgebreid.

De artikelen zijn geschreven met M/F als uitgangspunt, omdat dat nu eenmaal is waar de interesse van de auteurs ligt en omdat het erg moeilijk is om een tekst genderneutraal te schrijven en toch vlot leesbaar te houden. Op enkele punten hebben we dat overigens wel geprobeerd. Het wil natuurlijk niet zeggen dat de informatie niet meer geldt voor F/M-, M/M, F/F-relaties of andere combinaties.

Qua terminologie werd er gekozen voor “sub” en niet “spankee”, omdat we iets breder wilden gaan dan enkel het slaan. Uiteraard is dit maar een term, als jij je beter voelt bij “spankee”, “bottom”, “slavin”, “seksgodin”, of anders, dan is dat allemaal ook prima. Soortgelijk zal er ook gesproken worden over “Dom”, waar ook “spanker”, “top”, “meester”, “seksgod” en meer gelezen kan worden. Vervang het gerust in je hoofd tijdens het lezen!

DE onderwerpen