Hieronder vind je alle woorden die zijn toegevoegd aan ons woordenboek. Sommige items lijken helaas dubbel uitgevoerd. Aube zal op deze bratty omschrijvingen worden aangesproken…

Ga naar pagina: 1 2 3 4 5 6

Brutaal: omschrijving van onbeschoft of respectloos gedrag, bijvoorbeeld wanneer iemand voortdurend tegenspreekt of ongepaste gevatte opmerkingen meent te moeten maken.

Badborstel: voorwerp om in de badkamer te gebruiken. Het helpt bij het wassen van de rug. Moet vooral NIET voor andere doeleinden gebruikt worden.

— aube

Badborstel: niet alleen een handig hulpmiddel bij het schrobben van je rug, maar ook een zeer geducht strafinstrument. Een haarborstel op anabolen. Kan in hele korte tijd zorgen voor blauwe billen en heel veel spijt.

Billen: lichaamsdeel met als enige functie het zitten. Die functie wegnemen of verminderen is dus erg contraproductief en moet worden afgeraden.

— aube

Blauwe plek: bloeduitstorting die eerst rood, dan blauw en dan zelfs geel kleurt. Sommige subs krijgen ze snel, anderen niet. Na veel geslagen te worden komen ze vaak ook moeilijker. Worden vaak als mooi ervaren, als ze op de billen staan en door spankos althans.

Bok: turntoestel dat uitstekend geschikt is om een spankee overheen te buigen. De billen zijn dan perfect in positie voor een welverdiende straf.

Brandend: Ook prikkend, de omschrijving voor de hevige, maar meer oppervlakkige pijn van met name leren instrumenten. Vertaling van het Engelse ‘stingy’.

Cane: lange stuk, bij voorkeur vervaardigd uit rotan, een Zuidoost-Aziatische stengel. Traditioneel Engels strafinstrument dat langwerpige sporen die lang zichtbaar blijven achterlaat. Uiterst pijnlijk.

Diaper position: strafpositie zonder mooie Nederlandse naam. De gestrafte ligt op zijn of haar rug met de benen in de lucht. Voor- of nadeel van deze beschamende positie is dat de straffer de gestrafte aan kan kijken.

Dof: omschrijving van de diepe impact-pijn van met name houten instrumenten. Vertaling van het Engelse ’thuddy’.

Ga naar pagina: 1 2 3 4 5 6