“Kom, meisje, je hebt wel wat nazorg verdiend,” zegt Paul wanneer hij je loslaat. “Kleed je maar helemaal uit, dan haal ik wat crème.” Het vooruitzicht van een massage garandeert dat je zonder sputteren gehoorzaamt. Wanneer je net je sokken uitgetrokken hebt, komt Paul weer binnen met een klein potje in zijn hand. Hij gaat op de rand van het bed zitten en wenkt je over zijn schoot. Voorzichtig ga je liggen. Je hoort hoe Paul het potje openschroeft en niet veel later voel je hoe op elke bil een beetje koude crème wordt aangebracht. Je slaakt een diepe zucht wanneer hij de crème begint uit te smeren.

Paul masseert het hele oppervlak en je begint zachtjes te kreunen. Af en toe knijpt Paul even, of geeft hij een paar zachte klappen. “Om je huid wakker te houden,” legt hij uit, maar je weet dat hij het vooral doet om je te plagen. Je voelt hoe Paul je dijen een stukje uit elkaar duwt en met zijn vingers tussen je benen voelt. “Ben je nu zo nat geworden van je straf? Tsk, tsk, stoute meid,” zegt Paul spottend. Je wangen worden vuurrod en je bent sprakeloos. Paul beweegt zijn vingers tussen je schaamlippen, langzaam naar boven richting je clitoris. Eerst zachtjes, en steeds een beetje harder en sneller, begint hij je te vingeren. Je hartslag versnelt en je begint te hijgen. “Zeg het maar, Irene, moet ik stoppen?” Je wil het niet zeggen, maar je wil ook niet dat hij stopt. Met tegenzin geef je je over. “Nee, doorgaan…,” kreun je. Paul vindt het juiste ritme. Je klemt je benen om zijn hand terwijl je het gevoel voelt opbouwen, totdat het als een golf door je lichaam gaat. Alle spieren spannen zich aan tot je met een lange zucht alles loslaat en je slap over de schoot van Paul blijft liggen.

Niet veel later lig je met een warm achterste tegen Paul aangekroeld onder de de dekens. “Heb je wat geleerd, of moet ik de prijslijst nog wat aanpassen?” vraagt hij, terwijl hij met zijn duim hard op een van de blauwe plekken duwt. Je knijpt je ogen even samen. “Ik heb mijn lesje geleerd, Paul,” zeg je braaf. Of je het meent, valt nog te bezien.

Terug naar het hoofdmenu

    Geef een reactie