Aan het eind van de middag kom je van de bank om het avondmaal voor jou en Paul te maken. Dan hoor je de sleutel in het slot. “Schatje, ik ben thuis!” Enthousiast ren je naar hem toe en vlieg je hem om de hals. “Ik ben ook blij jou te zien,” zegt hij met een lach. Even later zitten jullie aan tafel. “Lekker liefje, waar heb ik dit aan te danken?” “Gewoon, ik ben blij dat je er weer bent!” Je buigt over de tafel en geeft Paul een dikke zoen. Het is niet moeilijk om Paul de rest van de maaltijd over zijn zakenreis te laten praten en zo kun je voorkomen dat het gesprek over je eigen dag gaat. De wijn komt op tafel en jullie praten nog gezellig even door.

Door de wijn voel je je ook wat speelser en je begint Paul uit te dagen. Hij reageert gretig en binnen no time heb je al enkele klappen te pakken. “Pas maar op dat je je niet te veel inspant, liefje. Je wordt er niet jonger op.” Paul blijkt echter sneller te zijn dan je dacht en grijpt je stevig bij je oor. “Zoals je ziet ben ik nog jong en ‘kwiek’ genoeg. Misschien is het verstandig als je het bad even laat vollopen. Dan heb je even geen tijd voor die opmerkingen van je.”

Je kleedt je uit terwijl het bad zich vult. Voorzichtig voel je met je teen aan het water. Hmm, dat kan nog wel een tikje warmer. Je draait de thermostaat van de kraan omhoog en pakt een van de potjes op de rand om een mooie schuimkraag op het water te maken. Ineens zwaait de deur open. Paul stapt binnen, met een fles wijn en twee glazen, zonder kleren. “En, is het bad al vol?” Hij zet de glazen en de fles op de rand van het bad en voelt onder het schuim. “Dat is wel vol genoeg. Vooruit, Irene, stap er maar in. Met een ferme pets op mijn linkerbil zet hij zijn opdracht kracht bij. Je draait even naar hem toe en rolt met je ogen. “Een paar glazen wijn en een paar blote billen en jij kunt je handen niet meer bij je houden? Misschien moet je gewoon even geduld hebben!” Direct heb je nog een paar tikken te pakken. “Dat bepaal ik zelf wel. Nu, hup, in bad, voor ik de badborstel erbij pak.” Je schudt nog even met je hoofd, maar stapt wel in het bad. Je voelt de warmte over je hele lichaam en slaakt een lange, diepe zucht. Even later ligt Paul tegenover je en geniet je beide van het water.

Ineens zie je een brutale glinstering in de ogen van Paul. Dat betekent maar één ding: hij heeft weer eens wat bedacht. “Zou het nu waar zijn dat je een pak slaag op natte billen beter voelt?” Je haalt je schouders op. “Vast wel, maar we liggen nu lekker in bad. Jammer, we kunnen er niet achter komen.” Daar denkt Paul duidelijk anders over. “Kom eens hier en buig over de rand. Dan krijg je nu een pak slaag op je natte billen en straks doen we in de slaapkamer deel twee.” Je blijft zitten, niet van plan hier direct aan mee te werken. “Dat is koud, ik lig net zo lekker in het water.” Paul denkt even na en kijkt dan nog wat brutaler. “Daar weet ik wel wat op, kom maar eens hier.” Wanneer je niet direct in beweging komt, herhaalt Paul de laatste vier woorden nog eens langzaam. Traag kom je overeind. Paul schuift een stukje naar voren in het bad. “Draai je maar om, op handen en knieën naar met toe. Dan blijf je met het grootste gedeelte van je lichaam in het water. Lekker warm!”

Met veel geplons en gespetter neem je de positie in die Paul aangeeft. Comfortabel is het niet, maar het lukt om je hoofd en je middel boven water te houden. Paul begint te slaan, soms hard en traag, dan weer snel, met zachte klappen die het hele oppervlak snel een rozige gloed bezorgen. Of het heel anders voelt dan anders, weet je niet, maar je voelt wel dat je opgewonden wordt. Paul merkt het ook. Hij voelt met zijn hand tussen je benen. “Dat is niet alleen maar badwater, he schatje!” Je schaamt je, tegelijkertijd wil je meer. Je duwt je achterste naar hem toe. Hij streelt je en langzaam neemt de geilheid toe. Dan stop hij. “Tijd om uit het bad te gaan, anders kunnen we dat experiment nooit afmaken.”

Eenmaal uit bad droogt Paul je van top tot teen af en wikkelt je in de handdoeken. “We willen natuurlijk niet dat je het koud krijgt.” Aan de handdoek trekt hij je mee naar de slaapkamer, al volg je graag. Hij gaat zitten op het bed en begeleidt je over de knie. Dan schuift hij de handdoeken naar boven en ontbloot je billen weer. Langzaam begint hij te slaan, ritmisch, afgemeten. Je gaat dieper ademen en wordt ontzettend opgewonden. Heel langzaam voert Paul het tempo op. Dan begint hij je met zijn andere hand te vingeren. Je hijgt en duwt je heupen tegen zijn been, tot je het niet meer houdt. Je springt overeind en duwt Paul gewillig op het bed. Je klimt bovenop je en laat zijn penis naar binnen glijden. Je heupen schuren heen en weer en je voelt Paul in je. Dan verrast hij je en trekt je naar de zijkant, om met een verrassend soepele beweging bovenop je te rollen. Hij beweegt al snel in het juiste ritme. Je kreunt en zet je nagels in zijn billen terwijl je samen beweegt tot je Paul in je voelt klaarkomen. Je duwt je nog een keer tegen hem aan en voelt hoe het orgasme over je heen spoelt. Al je spieren spannen zich aan en pas als het gevoel langzaam wegtrekt, ontspan je je weer.

Niet veel later lig je als een balletje tegen Paul aan. Onder de dekens is het lekker warm en je voelt je heerlijk klein en beschermd. Je praat nog wat na en dan wensen jullie elkaar welterusten. Even denk je er nog aan dat je nooit hebt verteld dat je je ziekgemeld hebt, maar dat gevoel duw je snel aan de kant met de verantwoording dat het vernederende bezoek van de arts straf genoeg was. Terwijl je de gebeurtenissen van de avond nog eens voor de geest haalt, val je in slaap.

Terug naar het hoofdmenu

    Geef een reactie