Het onrustige bewegen van Katy achterop de quad was de reden dat Tom de motor stilzette. ‘Kom er eens even af, schatje’, zei hij. De geschrokken blik van Katy toverde een glimlach op zijn gezicht.

‘Nee, ik zal je niet opnieuw over de knie leggen, Katy, zei Tom toen hij haar hielp met afstappen. Katy klom voorzichtig van de motor. Ze was stijf en haar bips deed zeer. Haar handen schoten meteen naar achteren en begonnen verwoed over het zitvlak van haar spijkerbroek te wrijven.

‘Oh, Tom, ik denk niet dat ik ooit nog fatsoenlijk kan zitten’, jammerde ze. Tom lachte en deed zijn jasje uit.

‘Oh ja, dat kun je wel hoor. Zo voelt het op dit moment even. En geloof het of niet, ik heb je niet eens zo hard geslagen als ik normaal wel doe. Het is het gevolg van meerdere pakken op je billen, meisje’, zei Tom geruststellend. Hij vouwde zijn jasje op en legde het op de plaats waar hij gezeten had.

‘Laten we eens kijken of het beter gaat als je voor me zit’, legde hij uit. Je kunt achterover zitten en tegen mij aan zitten, je kunt ook voorover hangen en je aan het stuur beet houden. Mijn jasje zal je wat steun geven… niet veel, maar beter dan niets.

Katy keek Tom glimlachend aan toen hij zijn verhaal afstak. Ze ging voorovergebogen zitten. De rest van de rit was nog steeds niet erg comfortabel, maar ze zat een stuk beter nu ze voor Tom zat in plaats van achter hem.

Tom kroop dicht tegen haar aan. Hij kuste haar in haar hals toen ze op een vlakker stuk van het pad reden. Zijn aandacht zorgde dat Katy zich al snel een stuk beter voelde.  

Tom bleef doorgaan tot ze begon te giechelen. Toen ze hem zei op te houden, ging hij weer rechtop zitten. Zijn plagerijtje zorgde ervoor dat de aandacht van Katy even van haar zere billen afgeleid werd. Tom voelde hoe de spanning langzaam uit haar lichaam verdween. Hij wist dat ze er tegenop zag Wouter en Annie weer onder ogen te komen, nu ze zo onverwacht verdwenen waren.

Na een poos reed de quad de camping op en kon Katy eindelijk van de motor afstappen. Staan was momenteel een stuk comfortabeler dan zitten, dacht ze bij zichzelf. Toen Katy hem zijn jas aangaf, keek Katy hem aan en lachte.

‘Dank je wel voor alles, liefje. Het was een prachtig mooi plekje daar aan het beekje. Ik hoop dat we er nog eens terugkomen om op herhaling te gaan…’ Ze zweeg even. ‘alleen hoop ik dat het dan spannender en opwindender zal zijn’.

Tom grijnsde. Zijn ogen glinsterden. ‘Afgesproken, meisje’, zei hij en boog zich naar haar toe om haar te kussen. Zijn knuffel werd gretig in ontvangst genomen. Het kleine kusje en de tik op haar bips lieten haar weten dat het weer helemaal goed was tussen hen.

‘Ik hou van je, liefje’, fluisterde Katy terwijl haar ogen zich met tranen vulden.

‘Ik ook van jou, schatje! Ik ook van jou! Laten we nu opschieten voordat de kok boos wordt’.

Katy pakte hem bij zijn hand. De borst van Tom zwol op toen hij diep adem haalde. Hij gaf haar een knipoog. Hand in hand liepen ze over de camping om zich bij hun vrienden te voegen.

‘Goed dat jullie er weer zijn! Ik heb net het vlees op de barbecue gelegd’, zei Wouter toen Katy en Tom bij het kampvuur kwamen zitten. Annie was bezig de tafel te dekken.

‘We hebben ons best gedaan zo snel mogelijk terug te zijn, maatje’, antwoordde Tom.

‘Dat weet ik toch, makker. Ik plaagde je maar wat. Ik hoorde jullie aankomen, daarom hebben het vlees op de barbecue gelegd’, Wouter porde in het vuur om het gloeiende houtskool beter te verspreiden.

‘Ik ben blij dat jullie er weer zijn’, glimlachte Annie. Wouter gedroeg zich als een oude brombeer sinds jullie vertrokken waren’.

‘Je zult straks pas een brombeer meemaken, jongedame’, bromde Wouter plagend.

‘Kan ik je ergens mee helpen, Annie?, vroeg Katy en liep naar de tafel.

‘Om te beginnen, denk ik dat je de badkamer in de camper wel even wilt gebruiken. Als je voelt wat ik voel, en daar ben ik van overtuigd, dan denk ik dat je wel even wilt plassen na een rit achterop die quad. Ga je maar lekker even opfrissen, Katy. Ik heb alles al klaar staan. Misschien dat je me nog even kunt helpen met de fruitsalade wanneer je weer terug bent’.

‘Bedankt, Annie. Ik moet inderdaad even naar het toilet. Ik ben zo terug’, zei Katy.

Tom en Wouter waren druk in gesprek over de jacht. De gebeurtenissen van die middag lieten de heren rusten. Woorden waren overbodig om te weten dat de mannen hun vrouwen gegeven hadden, wat ze verdiend hadden. Tom gaf Wouter een knipoog en Wouter knikte terug. Dat was het teken dat alles in orde was.

Wouter draaide het vlees om toen Annie hen een kop koffie kwam brengen. Wouter met melk en Tom zwart.

‘Ik denk dat jullie hier wel zin in hebben’, zei ze terwijl ze Tom zijn mok aangaf.

‘Dank je, Annie! Dat ruikt goed’, zei Tom toen hij zijn koffie aanpakte.

‘Graag gedaan, Tom’, antwoordde ze. Annie draaide zich om en gaf Wouter zijn beker toen hij het vlees omgedraaid had.

‘Goed zo, meisje!’, zei Wouter toen hij de beker aanpakte. Annie bloosde alsof ze zich ergens voor schaamde. Ze draaide zich snel om en liep in de richting van de tafel. Maar ze kwam niet ver. ‘Wacht eens even, jij! Kom eens terug!’, bulderde Wouter.

Annie haar maag draaide om. ‘Oh, mijn God!’, dacht ze. ‘Wat heb ik nu weer gedaan?’. Ze draaide zich om en zag de strenge blik op zijn gezicht.

Ze keek hem onderzoekend aan, toen ze hem streng hoorde zeggen, ‘Kom jij eens hier, jongedame!’ Hij wees naar de grond naast zich net zoals hij eerder in de camper gedaan had.

Annie verstijfde. Ze was niet in staat zich te bewegen. ‘Wat is er aan de hand, liefje?’, vroeg ze schuchter.

‘Zorg dat ik je niet moet komen halen, Annie. Ik wil dat je hier komt. Nu meteen!’, stelde Wouter.

Annie’s maag trok samen. Ze wist niet of ze nog zou kunnen lopen.

‘Hier komen, jongedame!’, herhaalde Wouter.

Annie haalde diep adem en liep naar Wouter. Hij zette zijn koffiebeker op de grond. Hij pakte Annie’s gezicht en gaf haar een kus op haar lippen.

‘Dank je, liefje’, zei hij met een glimlach.

Er verschenen tranen in haar ogen. Een smalle glimlach verscheen op haar gezicht. Zachtjes zei ze, ‘graag gedaan, schatje’.

Wouter trok haar tegen zich aan en gaf haar een dikke knuffel. Annie smolt in zijn armen en knuffelde hem terug.

‘Het vlees in over een paar minuten klaar, schatje’, fluisterde Wouter in haar oor. Toen hij haar een eindje van zich af hield, zag hij twee dikke tranen over haar wangen lopen. Hij veegde ze weg en gaf haar een kus op iedere wang. “Heb je een bord voor me waar ik het vlees op kan leggen?’, vroeg hij en trok haar opnieuw in zijn armen.

‘Ik zal een bord voor je pakken, liefje’, antwoordde ze.

Wouter wreef over haar rug, gaf haar een tik op haar zere billen en nog een kus op haar mond. ‘Gaat het weer?’, vroeg hij toen hij haar los liet.

‘Nu wel weer’, antwoordde Annie. Ze glimlachte en gaf hem een kus op zijn wang. Toen ging ze het bord halen.

Katy was ook weer terug uit de camper en vroeg Annie waarmee ze kon helpen.

‘Wouter haalt het vlees van de barbecue, Katy. Alles wat er moet gebeuren is dat we een bord voor Wouter en Tom klaarmaken en vervolgens voor onszelf.

‘Oh, Annie. Het spijt me dat we te laat waren om je te kunnen helpen’, zei Katy.

‘Nou moet je ophouden, liefje. Ik had het meeste al gedaan toen Tom en jij aan het begin van de middag arriveerden. Geniet jij er nu maar van, goed?’, zei Annie.

Katy glimlachte en gaf Annie een kneepje in haar arm. ‘Ok… Ok… het is al goed! Het zal mijn houding wel weer zijn, Tom heeft ook al gezegd dat hij me wat beter in de gaten zal houden’. Ze haalde diep adem om haar zenuwen onder controle te houden.

Het weten was een groot succes. Het smaakte prima en het gezelschap was zo mogelijk nog beter. Katy at niet zo heel veel. Het viel Tom wel op, maar hij zei er niets van. Hij wist dat een lange dag was voor zijn vrouw. Hij hoopte dat het niet allemaal teveel voor haar zou zijn. ‘Ik hoop maar dat dit niet een grote vergissing zal blijken te zijn’, dacht hij.

‘Ik weet dat jullie snel naar huis willen, maatje. Wat zeg je ervan als we eerst nog naar de rivier gaan om een klein tochtje te maken. Katy kan dan een paar mooie plaatjes schieten. Ik denk dat het heel ontspannend zal werken’, voegde Wouter eraan toe.

Tom was van plan het voorstel van Wouter af te slaan. Maar toen dacht hij, ‘Ach, wat kan het ook schelen’. Hij zei, ‘Ik ga met je voorstel akkoord, als je kunt garanderen dat Katy en ik over ongeveer een half uurtje kunnen vertrekken. Wat zeg je? Is dat genoeg tijd?’

‘Geen probleem hoor’, antwoordde Wouter. ‘Laten we dames roepen. Ik denk dat ze wel zo’n beetje klaar zijn met de afwas’.

Wouter had gelijk en Tom was blij dat hij naar hem geluisterd had. Een tochtje over de rivier was geweldig. Het was een mooie avond. Het was niet te warm en ook niet te koud. De lucht was helder, het water diep blauw, af en toe zagen ze een vis voorbij zwemmen.

Tom en Katy zaten in de ene kano, Wouter en Annie in de andere. Katy was druk met het maken van foto’s van de bomen, het water en haar vrienden. Tom hield Katy goed in de gaten. Haar glimlach was hartverwarmend, maar tegelijkertijd maakte hij zich zorgen om haar.

Tom zette zijn gedachten opzij en genoot van het kanotochtje. Als ze straks thuis zouden zijn, zou hij zorgen dat Katy haar rust zou pakken’, hield hij zichzelf voor.

Toen ze een uur later op de oprit van hun huis stopten, hielp Tom Katy uit de auto. Ze haalden de spullen uit de kofferbak en gingen naar binnen. Automatisch begon Katy meteen de boel op te ruimen. Vervolgens liep ze naar de wasmachine om een was te draaien en controleerde of de planten wel genoeg water hadden.

Tom glimlachte en schudde zijn hoofd. Hij wist precies wat er ging gebeuren als hij het geen halt toen zou roepen. Katy zou doordraven… als ze daar niet al mee bezig was. En dus ging Tom haar helpen… tenminste zoveel zij hem toestond te doen. Katy stuurde hem naar de winkel om wat inkopen te doen voor de volgende dag.

‘Doe ik’, zei Tom. ‘Maar als ik terug ben, heb jij je klaargemaakt om naar bed te gaan, jongedame’.

Katy begon meteen te protesteren.

‘Oh, schatje, het is nog niet eens zeven uur’, zei ze met een diepe zucht.

‘Je hebt gehoord wat ik zeg, en ik meen het, Katy. Drijf het nu niet op de spits. Ik ben er zeker van dat je nog behoorlijk gevoelige billen hebt. Als je niet doet wat ik zeg, dan zullen ze straks nog veel gevoeliger zijn’, verzekerde hij. ‘Ik ben zo terug’, voegde hij er aan toe en liep naar de deur. ‘Toen hij deze geopend had, draaide hij zich om en zag hoe zijn vrouw bij het aanrecht stond te pruilen. ‘En Katy’, zei hij.

‘Wat nu weer?’, vroeg Katy sarcastisch zonder naar hem te kijken.

‘Geen onderbroek!’ Hij bleef staan om te kijken of zijn woorden wel doordrongen. Toen ze geen beweging maakte of opkeek, draaide hij zich om en liep naar buiten. Voor hij de deur achter zich dicht deed, voegde hij eraan toe, ‘En dat is één, wegens sarcasme!’

Katy pakte een theedoek en smeet die op het aanrecht. ‘En dat is één, wegens sarcasme’, aapte ze hem na.

Katy had zin om een potje te huilen en als het zou helpen, zou ze het zeker doen. Maar ze wist dat het niet zou helpen. Ze voelde of ze ieder moment ineen kon storten. Haar hele lichaam deed zeer, vooral haar hoofd… en nu moest ze ook nog eens naar bed van Tom terwijl het nog klaarlicht was.

‘Hij stuurt me zo naar bed, ik weet het zeker’, klaagde Katy toen ze naar de slaapkamer liep. ‘En ik wil nog helemaal niet naar bed!’

Katy draalde een hele poos in de slaapkamer voor ze onder ogen zag wat ze daar eigenlijk moest doen. Uiteindelijk gaf ze toe en deed wat Tom haar opgedragen had.

Het gesprek wat Katy met haar zelf voerde ging door toen ze zich uitkleedde en haar kleren op de vloer, het bed en de stoel gooide. Ze liep naar het dressoir, opende de la en haalde haar favoriete T-shirt tevoorschijn. Ze trok het over haar hoofd en stak haar armen door de mouwen. Het shirt viel tot net boven haar knieën. Ze plukte er nog wat aan, tot het lekker zat.. Toen deed ze handen onder het shirt en haakte haar duimen achter het elastiek van haar onderbroekje en trok deze naar beneden tot ze naar haar enkels gleed. Ze stapte eruit, bukte zich, pakte het broekje op en gooide het door de kamer. Het viel op de grond vlak voor het nachtkastje van Tom.

Katy draaide zich om en liep naar de badkamer om haar tanden te poetsen. Ze maakte zich nog steeds druk. Hoe langer het duurde, hoe drukker ze zich maakte. ‘Verdomme, wat heb ik hier een hekel aan!”, zei ze uiteindelijk, knipte het licht uit en liep naar de slaapkamer.

Tom was een paar minuten eerder thuisgekomen. Hij zette de boodschappen in de kast, de melk in de koelkast en liep naar boven om bij Katy te kijken. Toen hij de slaapkamer naderde, hoorde hij haar in zichzelf foeteren. Hij deed de deur open op het moment dat haar onderbroek door de kamer vloog. Tom grinnikte, deed de deur dicht en liep terug naar de keuken. Katy was zich niet bewust dat hij al weer thuis was.

Hij ruimde de boodschappentas op, zodat Katy zich daar niet aan kon irriteren en leunde tegen het aanrecht. Hij sloeg zijn armen over elkaar en wachtte geduldig af. Als een leeuw die op zijn prooi wacht.

Na een paar minuten kwam Katy binnen. Tom trok haar onmiddellijk in zijn armen. Katy verzette zich maar licht. Tom wist dat ze het heerlijk vond zijn armen om haar heen te voelen. Ze was moe. Ze had pijn. Ze had donkere kringen onder haar ogen en blosjes op haar wangen. Hij herkende de signalen direct, ook al wou Katy ze niet toegeven.

Tom hield haar stevig vast. In het begin probeerde ze hem weg te duwen, maar dat stond hij niet toe. Vervolgens smolt ze in zijn armen. Haar linkerarm op zijn rug. Maar rechterarm rustte op zijn borst. Ze legde haar hoofd op zijn schouder.

Tom wreef zachtjes over haar rug. Hij boog zich voorover en gaf haar een kus op haar voorhoofd. Katy deed haar ogen dicht. Geen van beiden zei iets. Tom bleef met twee handen wrijven. De spanning uit haar lichaam verdween. Ze kreunde instemmend.

‘Hm… lekker, liefje’, fluisterde Katy.

‘Hoe gaat het nu?’, vroeg Tom zachtjes.

Katy glimlachte. Hij hield haar goed in de gaten. ‘Het gaat wel’.

Tom masseerde haar schouders en rug. Af en toe liet hij zijn hand zakken om haar een tik op haar billen te geven.

‘Bedankt voor de fijne middag. Het was heerlijk om er weer eens uit te zijn’, fluisterde Katy.

‘Graag gedaan’, antwoordde Tom. Hij stelde voor dat ze naar bed zouden gaan. ‘We hoeven niet te gaan slapen, schatje. We kunnen ook wat tv kijken en ik kan je lekker insmeren, schatje. Wat zeg je ervan?’

‘Ik wou mijn mail nog even bekijken en nog een paar berichtjes posten. De was moet nog in de droger, en ik was…’ Tom onderbrak haar midden in haar zin.

‘Ophouden, Katy! Ophouden!, zei Tom en gaf haar een stevige klets op haar bips. ‘Je bent moe en je hebt pijn. Je hebt rust nodig’. Hij begon haar rug weer te masseren. ‘Nu moet je eens goed naar me luisteren. We gaan het volgende doen, ik ga me snel even douchen. Jij gaat je mail controleren. Maar geen berichten posten! Geen wasdroger! Niets meer! Je kunt die berichtjes morgen ook wel posten. Het is een lange dag voor je geweest, Katy. Je hebt vannacht een korte nacht gehad. Het is dus de hoogste tijd om uit te rusten en een goede nacht te draaien’.

‘Het gaat prima met me. Ik ben alleen maar aan het aanstellen’, zei Katy toen ze Tom van zich afduwde.

‘dat is twee, jongedame! Ga je nog voor de derde, zodat je straks nog wat te wcahten staat?’, vroeg Tom streng.

‘Nee! Ik heb helemaal geen zin in dat spelletje van jou!’, riep Katy.

‘Dat is dan jammer, want het spel gaat gewoon door, en tenzij jij je gedrag 100% veranderd, gaan we niet naar Wouter en Annie het komende weekend. Einde discussie. Vergeet die e-mail verder maar en maak dat je in de slaapkamer komt. Ik heb het helmaal gehad met je voor vandaag’, zei Tom streng.

Katy haar gedachten maakten overuren. Ze wist niet wat ze moest doen. Ze had Tom al lange tijd niet zo boos gezien. ‘Ik ben geloof ik niet helemaal mezelf’, hield ze zichzelf voor.

Op hetzelfde moment wees Tom naar de deur en zei luid, ‘Vooruit!’ Toen ze geen aanstalten maakte, draaide hij haar om en gaf haar een klap op haar billen.

‘Auw!’, riep ze. ‘OK… OK! Ik ga al’.

Tom keek haar na en schudde zijn hoofd in ongeloof. Hij deed de buitendeuren op slot. ‘Ze doet altijd zo als ze pijn heeft of moe is. De ergste vijand van Katy!’, dacht Tom bij zichzelf.

Toen hij de slaapkamer binnenstapte zat Katy op de stoel voor het raam. Hij liep naar haar toe en pakte onderweg haar kleren van de vloer.

‘Is het nu afgelopen met dat humeur van je?’, vroeg Tom terwijl hij haar de kleren aangaf.

‘Het spijt me. Echt waar. Ik weet niet wat er met me aan de hand is’, zei Katy zachtjes terwijl ze de kleren aanpakte.

‘Je bent de afgelopen dagen gewoon jezelf niet, schatje. Daarom ben ik ook met dat spelletje begonnen. Ik dacht dat ik je daarmee wakker zou schudden. Heeft voorheen ook goed gewerkt. Toen ik vanavond naar de winkel reed, bedacht ik me opeens waarom het dit keer niet werkt’, ging Tom verder. ‘Ik heb wel de punten geteld, maar ik heb je niet een pak op je billen gegeven. Hoe langer het spelletje duurde, hoe onhandelbaarder je werd’.

Katy wilde iets zeggen, maar Tom legde een vinger op haar lippen.

‘Ik ga nu douchen en jij gaat in de hoek staan. Ik wil je T-shirt boven je billen… ik zal je een pak op je blote bips geven zodra ik klaar ben met douchen. Op dit moment heb je vier pakken slaag tegoed, en je bent al aardig onderweg naar nummer vijf. Je krijgt vanavond de eerste. De volgende morgenavond en iedere volgende avond tot je gedrag verbetert en het spelletje voorbij is’.

Katy kreunde en deed haar ogen dicht.

‘En als het nodig is, dan geef ik je ’s ochtends ook nog een pak op je billen. Je bent volledig losgeslagen. Ik heb er schoon genoeg van. Het moet stoppen! Heb je me begrepen?’, vroeg Tom.

‘Ja Tom, ik begrijp het’, antwoordde ze.

Mooi zo! Dan ga je nu in de hoek staan’, voegde Tom eraan toe.

‘Maar ik hoef nooit in de hoek te staan’, klaagde Katy.

‘Deze keer wel! Ik heb besloten dat de touwtjes maar eens aangetrokken moeten worden. Misschien dat het helpt als jij je gedrag daar eens goed gaat overdenken’, legde Tom uit. ‘Kom hier, dan help ik je een handje’. Tom draaide Katy om en sloeg op haar billen tot ze in de hoek stond.

‘Tom, dat is niet eerlijk. Auw! Alsjeblieft, ophouden!’, gilde Katy.

‘Misschien heb je gelijk. Dat doet er nu even niet toe’, antwoordde Tom. Nu heb ik het even voor het zeggen. En nu je shirt omhoog en je neus in de hoek… en waag het niet om met je handen aan je billen te komen’.

Katy’s bips was nog steeds een beetje rood. Er waren een paar blauwe plekken te zien van eerdere slaag. Tom ging achter haar staan om eervoor te zorgen dat ze zou blijven staan. Hij slaakte een diepe zucht. Hij liet zijn vingers door haar haren glijden. ‘Verdomme, wat heb ik hier een hekel aan’, dacht hij bij zichzelf. Hij draaide zich om en liep naar de badkamer om een douche te nemen.

Katy was verdoofd. Ze had nooit gedacht dat ze nog eens in haar blote bips in de hoek zou staan. “Hoe heeft het zover kunnen komen?’, vroeg Katy zich af. Ze hoorde Tom in de badkamer. Hij leegde zijn zakken en deed zijn riem af. Haar maag trok samen bij het horen van dat geluid.

‘Mijn God… ik geloof dat ik deze keer echt ga afleggen’, hield ze zichzelf voor. Haar maag draaide in haar lichaam. ‘Oh…’, dacht ze, ‘neem gerust alle tijd, Tom, je hoeft je voor mij niet te haasten’.

Katy haar benen begonnen pijn te doen, haar hoofd klopte, samen met haar rug en schouders. Haar billen deden nog het meest pijn. Het verbaasde haar hoe de klappen aanvoelden die Tom haar gegeven had voordat hij de douche was ingedoken, ze brandden nog na. ‘Ik geloof dat Tom vandaag mijn bips de hele dag heeft laten branden’, bedacht ze. ‘Verdomme, wat heb ik hier een hekel aan’, fluisterde ze.

Een paar minuten later had Tom een douche genomen en zich geschoren. Omdat hij Katy nog een pak slaag moest geven, kleedde hij zich aan. Uiteindelijk deed hij het licht in de badkamer uit en stapte de slaapkamer binnen. Hij ging op het bed zitten en riep Katy bij zich. Hij had eigenlijk helemaal geen zin om haar een pak op haar billen te geven, maar ze had haar hand overspeelt. Katy kwam voor hem staan. Hij nam haar handen in de zijne.

‘Katy, voordat je iets gaat zeggen en ervoor zorgt dat de problemen nog groter worden dan ze al zijn, wil ik dat je even naar me luister. Ik ga je over de knie leggen en je een flink pak op je blote billen geven. Wanneer ik het idee heb dat je je lesje geleerd hebt, zal ik stoppen. Als je je verzet, ga ik door. Is dat duidelijk?’, vroeg Tom.

‘Ja Tom’, antwoordde Katy zachtjes.

Tom keek haar even aan. Toen legde hij haar over zijn linkerknie en zette zijn rechterbeen over haar onderbenen. Hij wist dat ze al zere billen had en niet stil zou kunnen blijven liggen.

‘Geef me je rechterhand, schatje’, zei Tom.

Katy haalde diep adem. ‘Hij noemt me tenminste nog zijn schatje’, dacht ze en stak haar hand naar achter.

Tom trok Katy dicht tegen zich aan. De eerste klap deed de adem van Katy stokken. De pijn was bijna niet te verdragen. Ze huilde. En het pak slaag bleef maar doorgaan.

Tom sprak Katy streng toe en zei dat dingen maar eens moesten veranderen. En hoe langer hij praatte, hoe langer de klappen bleven neerdalen. Katy was er absoluut van overtuigd dat ze nooit meer zou kunnen zitten. Ze huilde, jammerde en smeekte. En uiteindelijk gaf ze zich over. Toen zat het pak slaag er op.

En zo was een dag verstreken uit het leven van twee alledaagse stellen in een alledaags dorp, die zomaar je alledaagse buren zouden kunnen zijn.

Geef een reactie