Katy zat op een stoel voor het raam en keek hoe de zon van achter de horizon opkwam. Haar hersenen maakten overuren, haar lichaam was bewegingsloos. Er lag een deken over haar benen. Het enige wat ze hoorde was het fluiten van de vogels en de zware adem van Tom, die nog in diepe slaap was.

Toen het nog donker was, was Katy voorzichtig uit bed gegleden en had de gordijnen opengeschoven. Ze was die nacht vaak wakker geweest. In plaats van Tom te storen met haar woelen en draaien was ze opgestaan. Ze vond het mooi om toe te kijken hoe de wereld langzaam wakker werd.

‘Over een kwartiertje kruip ik weer in bed. Dan zal Tom niets in de gaten hebben’, dacht ze bij zichzelf. Met een glimlach keek ze naar haar echtgenoot. ‘Ik hou van je Tom!’, fluisterde ze. ‘En ik zal je overal van op de hoogte houden!’

Katy keek weer uit het raam, toen een paar vogels op het gazon kabaal maakten. Ze keek naar de beestjes en moest lachen. Het ontging haar dat Tom door hetzelfde kabaal wakker geworden was.

Tom had in eerste instantie zijn arm uitgestrekt in de richting waar hij zijn vrouw verwachtte. Toen hij merkte dat het bed leeg was, opende hij onmiddellijk zijn ogen.

‘Katy! Wat doe je daar?’, vroeg hij toen hij haar in de stoel zag zitten.

‘Liefje, ik had niet in de gaten dat je al wakker was’.

‘Is alles goed met je’, vroeg Tom toen hij zich uitrekte.

‘Het gaat uitstekend met me, liefje. Het spijt me dat ik je zo vroeg wakker gemaakt heb’, zei Katy.

‘Dat dacht ik wel, jongedame. Hoe laat is het trouwens?’, vroeg hij.

Katy voelde een kriebel in haar buik. ‘Het is nog vroeg. Je kunt nog best even gaan slapen. Ik zat even naar de vogels en de eekhoorntjes te kijken’, antwoordde ze.

‘Dat vroeg ik niet. Hoelang ben je al wakker?’, vroeg hij nogmaals, ditmaal met een strenge toon in zijn stem.

‘Oh Tom, ik kon niet slapen en ik wilde je niet wakker maken’, zei ze en trok een pruillip.

Tom keek naar de wekker op het nachtkastje. ‘Eens even kijken’, zei hij. ‘Het is kwart over zes, je hebt de gordijnen geopend en je in de stoel genesteld. Zo te zien heb je zelfs al thee gedronken. Je moet dus al een flinke poos wakker zijn, of niet?’

‘Schatje, ik lag maar te woelen en te draaien. Ik kon niet slapen en wilde jou niet wakker maken’, klaagde Katy.

Tom hield het dekbed aan Katy haar kant van het bed open. ‘Als je wiedeweerga hier komen, jongedame’, zei hij met een opgetrokken wenkbrauw.

‘Oh Tom, je moet niet boos zijn. Ik kan er niet goed tegen wanneer we de dag op deze manier beginnen’, riep ze.

‘Dan stel ik voor dat je hier komt liggen voor ik je kom halen’, zei Tom dreigend.

Katy schoot uit haar stoel overeind. Ze liet de deken op de grond vallen en liep langzaam naar het bed terwijl ze haar ochtendjas uittrok. Ze legde deze over het voeteneind van het bed. Vervolgens kroop ze onder het dekbed wat Tom nog steeds uitnodigend omhoog hield. Ze nestelde zich lekker tegen zijn warme lichaam. Hun benen en armen verstrengelden zich in een liefdevolle knuffel.

‘Wat moet ik hier nu weer mee aan, liefje?’ fluisterde hij in haar oor. ‘We hebben het hier al dikwijls over gehad. Heb je überhaupt wel geslapen vannacht? En spelt me niets op de mouw. Ik wil de waarheid horen, Katy!’

Katy huiverde in Tom’s armen toen hij haar de les las.

‘Nou… ik heb heus wel wat geslapen, Tom’, zei Katy zachtjes.

‘Hoe lang, Katy? Hoeveel uur heb je geslapen?’

‘Toen ik net in bed lag heb ik ongeveer drie uren geslapen. Toen ben ik even wakker geweest en heb daarna weer twee uur geslapen voor ik opgestaan ben’.

‘Heb je nog achter de computer gezeten nadat je opgestaan bent, Katy?’, vroeg Tom.

‘Een paar minuutjes maar’, antwoordde Katy schaapachtig.

‘Wie probeer je nu te overtuigen, meisje… jezelf of mij?’ Er hing een ijzige stilte. ‘Je hoeft geen antwoord te geven. Dat is niet nodig. Ik weet het antwoord al. Je hoeft niet meer je best te doen om in de problemen te raken. Je hebt al een flink probleem’.

‘Oh, Tom. Toe… Ik kon gewoon niet slapen’, klaagde Katy.

De sterke linkerarm van Tom lag om haar middel en hij trok haar stevig tegen zich aan. Zijn rechterarm was naar beneden gegleden en wreef met zachte, draaiende bewegingen over haar billen. Zacht maar streng, klonken zijn woorden in haar oren, ‘Jij bent je eigen ergste vijand als het op je gezondheid aankomt, jongedame. Luister goed … vanaf dit moment … totdat jij bewijst dat je de verantwoordelijkheid weer aankunt … bepaal ik alles!’

Voor Katy kon antwoorden had Tom haar korte nachthemd omhoog getrokken en begon het uit te doen. Niet veel later lag het naast zijn schoenen op de grond. Normaal gesproken droeg Katy het nachthemd alleen maar als ze door het huis scharrelde. Ook dit was een indicatie voor Tom hoelang ze al wakker was.

‘Ik twijfel eraan of je vannacht meer dan twee uur geslapen hebt, Katy. Ik heb overigens een goed middel om in slaap te komen. Het werkt bij mij ook altijd’, zei Tom en begon haar nek, oor en wang te kussen. Vervolgens kuste hij haar gepassioneerd op haar mond.

Toen Tom zo bezig was reageerde het lichaam van Katy onmiddellijk. Ze smolt in zijn armen terwijl zijn grote handen wreven en masseerden. Zij sloeg haar armen om zijn nek en beantwoordde zijn kus. Tom liet zijn handen nu stevig wrijvend over haar rug glijden.

Toen de handen van Tom bij haar middel aangekomen waren, maakte hij zich los uit hun omhelzing. ‘Wacht maar eens even, kleine deugniet’, zei hij. ‘Blijf zo liggen’. Hij legde Katy voorzichtig op haar kant van het bed en liep naar de badkamer. Even later was hij terug met een flacon massageolie. Hij zette het op het nachtkastje en trok het dekbed tot het voeteneind omlaag. ‘Kom maar in het midden van het bed op je buik liggen’, droeg hij haar op.

Katy glimlachte. Ze hield ervan wanneer Tom haar masseerde. Hij was zo ontspannend. De twintig minuten die volgden, was Tom druk in de weer met wrijven, masseren en kussen. Toen hij er zeker van was dat ze volkomen ontspannen was, vroeg hij haar om even naar de zijkant van het bed te schuiven. Hij pakte de hoofdkussens en stapelde ze in het midden van het bed op. Toen wenkte hij haar met zijn wijsvinger. ‘Kom maar hier, jongedame. Ik wil die mooie billen van je … hier’.

Tom had zijn wenkbrauw omhoog getrokken. Katy wist niet zeker of zijn opdracht voor de grap was of dat het hem ernst was. Ze wist dat ze maar beter geen vragen kon stellen en deed wat hij haar vroeg.

Tom hielp haar over de kussens. Hij zorgde dat haar billen fier in de lucht staken. ‘Doe je benen een beetje uit elkaar, liefje’, vroeg hij. Toen hij uiteindelijk tevreden was, pakte hij de massageolie weer. Deze keer smeerde hij haar bips en de bovenkant van haar dijbenen in. Zijn sterke handen gingen op en neer. Hij wreef de olie in haar uit en masseerde haar stevig.

Tom sprak geen woord… en Katy ook niet. Tom was diep in gedachten. En Katy zat behoorlijk in de problemen. Toen de olie helemaal ingewreven was, deed Tom er nieuwe op en begon weer van voor af aan. Tom dacht na … en Katy hoopte. Tom’s vingers dwaalden nu meer af dan eerst, ze verdwenen tussen haar benen. Tom glimlachte… en Katy kreunde.

‘Je bent behoorlijk nat, liefje. Ben je zenuwachtig?’, vroeg Tom.

‘Ja, dat klopt, schatje. Ik ben behoorlijk zenuwachtig’, antwoordde Katy.

‘Betekent dit dat ik je aandacht heb’, vroeg Tom weer.

‘Je hebt mijn onverdeelde aandacht’, zei Katy met een glimlach.

‘Mooi zo!’, verklaarde Tom. ‘Ik zal de billen van mijn lief enige welverdiende aandacht geven en daarna heel zachtjes de liefde met haar bedrijven. Wat dacht je ervan. Zie je dat zitten?’

‘Hm, ik denk dat je schatje dat wel ziet zitten, ja. Of ik weet het eigenlijk wel zeker’, zei Katy kreunend toen Tom haar op haar bips begon te slaan.

Iedere klap was hard en deed behoorlijk zeer. Tom nam zijn tijd om al zijn liefde in het pak slaag te leggen. En Katy voelde het goed doorkomen. Niet alleen zette Tom haar billen en de bovenkant van haar benen in brand, hij verhoogde haar opwinding ook nog eens door zijn vingers af en toe tussen haar benen te laten glijden.

‘Ik denk dat je er bijna bent, meisje’, zei Tom. ‘Kom eens overeind, dan kunnen de kussens weg. Ik wil je in mijn armen’.

Katy deed onmiddellijk wat hij haar vroeg. Tom sloeg zijn armen om haar heen en drukte haar stevig tegen zich aan. Hij speelde met haar borsten en knabbelde aan haar tepels, tot ze het bijna uitschreeuwde.

‘Hm, ja … het is tijd’, zei Tom en ging met zijn rug tegen het hoofdeind van het bed zitten. ‘En nu wil ik je over mijn knie, jongedame’.

Kate schoof in de richting van zijn schoot, terwijl hij zijn favoriete, eikenhouten paddel uit het nachtkastje pakte. ‘Het is tijd jongedame’, herhaalde hij.

Katy huiverde. Haar lichaam was opgewonden. Haar geest probeerde zich gereed te maken. Haar billen gloeiden. ‘Weet je zeker dat we het samen kunnen doen, liefje’, vroeg ze.

‘Oh nee, schatje. We gaan eerst met jou aan de slag. Daarna kunnen we het samen doen. Jij bent hier heel hard aan toe’. Tom klopte op zijn benen. Katy ging over zijn schoot liggen en liet toe dat Tom haar nog een beetje verlegde tot hij tevreden was.

Tom legde de paddel op haar onderrug en begon haar billen en bovenbenen te masseren. Hij liet zijn vingers tussen haar benen verdwijnen. ‘Jij ondeugd’, zei Tom met een glimlach. ‘Ik geloof dat je er helemaal klaar voor bent’.

‘Dat weet ik nog niet zo zeker, liefje’, zei Katy. ‘Je weet dat ik een verschrikkelijke hekel heb aan de paddel … jij weet dat ding veel te goed te hanteren. En mijn bips doet al zo zeer. Ik denk niet dat ik nog veel meer kan verdragen’.

‘Kom kom, schatje’, zei Tom. ‘Wees verstandig en zorg dat ik geen aanleiding zie er een straf spanking van te maken. En wat die paddel betreft … let maar eens goed op! Je zult er versteld van staan hoeveel je billen kunnen hebben. Geloof me, ik kan het weten’, grinnikte Tom. ‘En dan moet het beste nog komen. Tegen de tijd dat ik met je klaar ben, zul je liggen te slapen als een roosje’.

Nog voordat ze antwoord kon geven, daalde het eikenhout niet al te hard op haar bips neer. De paddel was lang genoeg om beide billen in een keer te bedekken. Tom deelde de klappen met zijn rechterhand uit. Zijn linkerarm verdween naar de onderkant van Katy en verwende haar. Het duurde niet lang voor Katy klaarkwam. Tom ging door … en Katy bereikte nog een orgasme.

Tom legde de paddel neer en greep naar de massageolie. Hij smeerde haar billen in, terwijl zijn andere hand over haar knopje gleed. Ze kreunde en kronkelde.

‘Ik denk dat we nog een keer op herhaling moeten, liefje. Je bent een hete bliksem, vanmorgen. Misschien kun je daarom wel niet slapen. Ik moet ook zeggen, dat ik de laatste tijd mijn plichten aardig verzaakt heb’, lachte hij liefdevol.

‘Je vind het gewoon veel te leuk om mij op mijn billen te geven’, kreunde ze. ‘En je doet het geweldig, dat kan ik je wel vertellen. Denk je niet dat we die herhaling kunnen vergeten en in plaats daarvan lekker gaan vrijen … hmmmmm … ik heb zin om met je te vrijen!’, zei ze toen Tom de massageolie ingewreven had.

‘Nee, nee, nee… Katy! Je krijgt vanochtend een complete behandeling. En gezien het vandaag zondag is, volgt er later op de dag misschien nog wel meer! Dat hangt helemaal van je gedrag af en of je netjes gaat rusten’, antwoordde Tom.

Hij pakte de paddel weer op en begon rustig aan de tweede ronde. Katy was helemaal aan zijn genade overgeleverd. De klappen kwamen nu flink aan en zorgden voor een bijtende pijn, en toch werden de zenuwuiteinden diep in het lijf van Katy geprikkeld. Ze kwam wederom twee keer klaar.

Toen Tom zich niet langer in kon houden, legde hij de paddel op het nachtkastje en begon de billen van zijn vrouw te masseren.


Grommend als een beer, fluisterde Tom, ‘Ik hou van je, Katy’.

‘Ik ook van jou, liefje’, antwoordde Katy zachtjes.

Tom gaf haar een liefdevolle klap op haar billen en draaide Katy om. De lichamen van man en vrouw versmolten en uiteindelijk lagen ze totaal uitgeput in elkaars armen. Tom rangschikte de kussens en trok het dekbed over hen heen. Ontspannen vielen ze in elkaars armen in slaap.

Toen Katy wakker werd lag ze alleen in het tweepersoonsbed. Ze riep Tom, maar er kwam geen antwoord. De gordijnen waren dicht. Katy wist dat Tom niet wilde dat de zonneschijn haar wakker zou maken. Omdat ze de halve nacht wakker was geweest, wilde hij dat ze zo lang mogelijk zou slapen.

Toen ze zich uitrekte en op haar rug draaide, draaide Katy snel weer op haar zij. Ze kreunde van de pijn. Ze reikte naar achter en wreef over haar billen, ze voelde een diepliggend beurs gevoel van het pak slaag dat Tom haar eerder had gegeven. Ze kreunde zelfs toen ze haar bips zachtjes masseerde. Toch speelde er een glimlach om haar lippen bij de herinnering aan het plezier dat Tom haar geschonken had.

Katy had al met al geen reden tot klagen. Ze voelde zich goed en zelfs uitgerust. Ze draaide zich op haar buik en steunde op haar ellebogen en wierp een blik op de wekker van Tom. Het was kwart voor twaalf. ‘Wel heb je ooit!’, bracht ze uit, ‘de dag is al half voorbij’. Ze schuifelde naar de rand van het bed. Om niet meer pijn te veroorzaken stond voorzichtig op.

‘Eens even kijken’, mompelde ze, terwijl ze de gordijnen open schoof. Nadat ze links en rechts kleren van de vloer opgeraapt had, liep ze naar de badkamer, terwijl de vragen in haar hoofd speelden.

‘Ik ben benieuwd hoe lang Tom al wakker is. Wat zou hij nu doen? Ik ben benieuwd of hij iets te eten gemaakt heeft. Hm… ik heb best honger’.

Ze deed de kleren in de wasmand en pakte een handdoek en een washandje uit de kast. Toen stapte ze onder douche. Het warme water voelde weldadig aan. Er verscheen een glimlach om haar mond toen ze terugdacht aan de vrijpartij eerder op de ochtend. ‘Oh, wat houd ik van die man!’, fluisterde ze hardop.

Tom was klaar met de voortuin. Hij was die ochtend heel stilletjes opgestaan en had zich zelfs niet gedoucht om Katy niet wakker te maken. Hij had een ontbijtje gemaakt en de ochtendkrant gelezen. Vervolgens was hij aan de klusjes begonnen die hij iedere ochtend placht te doen. Hij had de afvalbakken geleegd, de garage opgeruimd en het gazon in de voortuin gemaaid.

Afgezien van het fysieke werk, waren zijn gedachten al even druk als die van Katy. Iedere dag was een geschenk. Tom was de hele dag bezig met hoe het met Katy ging en of ze iets nodig had. Hij hield haar dagboek in de gaten en schreef zelf af en toe een stukje.

De afgelopen paar weken waren vrij geruisloos verlopen. Maar de afgelopen drie dagen viel het op dat Katy vroeger wakker was dan hij. Dit was niets voor haar. Ze schreef er ook niets over in haar dagboek. Ook daar maakte Tom zich druk over. ‘Zou ze iets voor me verbergen?’, vroeg hij zich af.

Zolang hij Katy kende was ze een echt avondmens. Tom was een ochtendmens. Toen hij er de afgelopen ochtenden naar gevraagd had, kreeg hij steeds hetzelfde antwoorden. Hij was er niet gerust op. Daarom besloot Tom om de zaak nog scherper in de gaten te houden en haar nieuwe gewoonte bij te sturen voor deze uit de hand liep.

‘Ik vraag me af wat Katy voor me verbergt. Ik voel het aan mijn water … de ondeugd. Ik zal het hele verhaal uit haar krijgen. Hmmm! Misschien maak ik er wel een nieuw spelletje van’, dacht Tom grinnikend bij zichzelf. ‘Ze zal er vast van genieten’. Een brede glimlach brak door. ‘Ik ga eens even kijken of mijn eega al uit bed is’. Tom leegde de grasbak en borg de grasmaaier in de garage.

Toen hij de keuken inliep, zag hij Katy bij de gootsteen staan. Hij sloeg zijn armen om haar middel, boog zich voorover en kuste haar in haar nek. ‘Hoe is het met mijn liefje?”, vroeg hij.

Katy glimlachte, draaide de kraan dicht, droogde haar handen en draaide zich om. Ze sloeg haar armen om zijn nek. ‘Het gaat prima met me, schatje’.

‘Ik hou van je’, fluisterde ze.

‘Ik ook van jou’, antwoordde hij.


Ze hielden elkaar een poos vast. Katy legde haar hoofd tegen zijn schouder. Hij drukte haar tegen zich aan en legde zijn wang op haar hoofd.

‘Je ruikt lekker’, liefje.

‘En jij ruikt naar gras en benzine. Je hebt zeker in de tuin gewerkt?, vroeg Katy.

‘Ja! Ik heb het gras gemaaid’, antwoordde hij.

‘Mmm, wat goed! Dank je wel’, zei ze.

 ‘Graag gedaan’, zei Tom en sloeg haar een paar keer op haar billen.

‘Oh, oh, oh!’, bracht Katy uit terwijl ze weg probeerde te komen.

‘En waar denk jij naar toe te gaan?’, vroeg Tom die haar stevig vast hield.

‘Oh, liefje ! Mijn billen doen hartstikke zeer. Nu even niet aankomen’, smeekte ze.

Tom moest lachen. ‘Die billen zijn van mij! En ik speel ermee wanneer ik dat wil, jongedame!’

Katy keek op naar zijn gezicht en zag een brede glimlach.

‘Je bent een bruut, Tom’, zei ze met een besliste toon.

Tom  pakte met beide handen het gezicht van Katy. ‘Dat klopt en jij maakt dat in mij wakker. Weet je, ik hou zoveel van je dat ik niet genoeg van je kan krijgen’, zei hij en kuste haar.

‘OK, ok. Ze zijn van jou. Maar wil je er alsjeblieft wat voorzichtig mee zijn?’, pleitte Katy. Tom moest lachen en gaf haar weer een paar tikken op haar bips.

‘Heeft mijn mannetje honger? Ik zag dat je ontbeten hebt, maar ik heb geen idee hoe lang dat geleden is. Ik zal wat voor je maken als je zin hebt’.

‘Mmm, lekker’, antwoordde Tom. ‘Ik heb inderdaad wel zin in iets. Heb je zin om vanmiddag mee te gaan wat grofvuil weg te brengen?, hij liep naar het toilet.

‘Natuurlijk’, antwoordde ze. ‘Het is leuk even buitenshuis te zijn’.

Katy zette de lunch op de tafel en maakte voor hen beiden een grote mok thee. Tom kwam de keuken weer binnen toen ze bezig was een citroen te snijden om erin te doen.

‘Het is klaar, schatje, ga maar snel zitten’ zei ze.

Ze gingen aan tafel zitten. Het was een eenvoudige lunch, maar ze genoten er beiden met volle teugen van. Katy vroeg wat Tom allemaal gedaan had terwijl zij lag te slapen. En Tom vertelde dit tot in detail. Hij deed het opzettelijk erg rustig aan. Katy leek zo vol nerveuze energie te zitten de laatste tijd.

‘Ik had je een handje moeten helpen. Ik haat het wanneer jij alles alleen moet doen’, foeterde ze.

‘Ho eens even, jongedame’, zei Tom met een opgetrokken wenkbrauw. ‘Hoe kom je erbij dat ik hier alles moet doen? Jij verzet hier ook altijd heel wat werk, en vaak meer dan goed voor je is’. Tom keek Katy onderzoekend aan. Hij voelde dat er meer aan de hand was dan hij momenteel kon zien.

‘Katy, wat is er aan de hand? Wat houd je voor me achter?’, vroeg Tom op serieuze toon.

‘Er is niets specifieks, Tom. Ik kan alleen maar bedenken dat ik het helemaal zat ben dat ik zo beperkt ben in wat ik doe of waar ik naartoe ga’. Ze hield even in en keek naar haar handen die op tafel lagen. ‘Maar ik wil niet klagen, dan voel ik me zo’n aansteller’, antwoordde ze.

‘Het komt wel goed, Katy. Je bent mijn allerliefste. Vergeet dat niet’, zei Tom in een poging een lach op haar gezicht te toveren.

‘Wat dacht je ervan dat ik je even help met de vaat voordat we naar de stortplaats gaan? Neem je camera mee, dan gaan we een eindje rijden. Misschien zien we nog wat interessants onderweg. We zijn een hele poos niet weggeweest, schatje, misschien helpt het je om je beter te voelen. En mocht dat nog niet het geval zijn dan zal ik je na terugkomst een paar dingen laten zien die me erg aan je bevallen. Misschien dat je humeur daarvan opknapt’, zei Tom met een ondeugende twinkeling in zijn ogen. Toen wachtte hij op Katy’s antwoord.

Toen dit antwoord uitbleef, trok Tom haar uit haar stoel overeind. Hij zette haar op zijn knie en trok haar stevig tegen zich aan. Katy deed automatisch haar arm om zijn nek en drukte naar hoofd tegen zijn schouder. Ze bleven ze lange tijd zitten. Tom wreef over haar rug. Hij wist niet precies wat er gaande was, maar dacht dat het wel mee zou vallen.

Tom wist wel dat Katy haar zelf tekort deed. Hij was vastbesloten hier een eind aan te maken. Hij reikte omlaag een sloeg haar een paar zachtjes op haar billen.

‘Ik hou van je liefje’, zei Tom.

‘Ik ook van jou’, fluisterde Katy.

‘Alles in orde?’, vroeg Tom.

Katy knikte van ja.

‘Je ziet er vandaag goed uit’, zei Tom zachtjes.

Hij gaf haar een kus boven op haar hoofd en fluisterde, ‘Dank je wel dat je je haren los draagt’.

Toen was het lange tijd stil.

‘Dat heb je voor mij gedaan, is het niet’, zei Tom in een poging het gesprek gaande te houden.

Katy knikte van ja.

Tom liet zijn vingers door haar haren glijden. Ze voelden zacht aan. Even later gleden zijn handen weer naar haar billen voor een paar vriendschappelijke tikjes.

‘Als je me probeert op te winden, dan kan ik zeggen dat je daar goed in slaagt, liefje’, liet Tom weten.

‘Mmmm’, humde Katy en gaf hem een kneepje in zijn arm.

‘En waarom doe je dat, ondeugd?, vroeg hij. In een beweging stond Tom op en liep met Katy in zijn armen in de richting van de slaapkamer.

Katy keek op. ‘Wat ga je doen? Waar gaan we heen’, vroeg ze verrast.

‘Dat zul je wel zien’, grinnikte Tom, ‘dat zul je wel zien!’

Katy kon aan zijn gezicht zien dat hij snode plannen had. En ze wist ook vrij zeker wat voor plannen. Ze had deze grijns in combinatie met zijn glinsterende ogen al zo vaak gezien.

‘Oh, liefje, kom aan. We moeten naar de stortplaats’, smeekte Katy.

‘Ga je je verzetten, jongedame’, vroeg Tom streng.

Katy gierde het uit van het lachen. ‘Nee. Ik pleeg helemaal geen verzet. Ik stel hooguit vraagtekens bij je timing’.

‘Nu doe je het weer!’, zei Tom toen hij de slaapkamer binnen stapte. ‘Tegenspreken levert je niets anders dan problemen op’.

‘Hou toch op, liefje. Dat is niet eerlijk. Ik ben juist heel meegaand’, bepleitte Katy.

‘En nog een keer!’, reageerde Tom. ‘Je zult niet veel bereiken door de discussie met me aan te gaan. Dat zou je toch moeten weten’.

Katy drukte haar gezicht in zijn nek. ‘Verdomme!’ fluisterde ze.

‘Oh Katy! Dat is de derde keer in korte tijd!’, grinnikte Tom. ‘Dergelijk taalgebruik wordt niet getolereerd, onder geen enkele omstandigheid. Tom ging op het bed zitten terwijl hij Katy in zijn armen hield en vervolgde, ‘Ik wist dat je binnen de kortste keren weer in de gevarenzone zou komen’. Hij schudde zijn hoofd. ‘Maar dat het zo snel zou zijn, had ik niet verwacht’.

‘Houd op, liefje. Ik doe niet mee aan dit rare spelletje van je. Mijn billen doen nog veel te zeer. Laten we liever naar de stortplaats gaan, goed?’, zei ze met haar allerliefste stemmetje.

Tom lachte hees. Onmiddellijk liepen de rillingen over haar rug en trok haar maag samen. Hij boog zich voorover en kuste haar in haar nek. Katy kreunde toen een nieuwe rilling over haar rug liep ten gevolge van de kus. Ze begon te spartelen en deed een poging van zijn schoot omhoog te komen om zich uit de voeten te kunnen maken.

Tom pakte haar gezicht in beide handen. ‘Katy…’, begon hij op een toon die weinig ruimte liet voor discussie, ‘ga jij eerst maar eens je medicijnen innemen, meisje. Anders gaat dit spelletje, zoals jij het noemt, nog de hele dag door en waarschijnlijk ook nog een deel van de nacht’. Hij keek haar aan met een ondeugende glimlach.

Katy wilde wat zeggen, maar Tom legde haar het zwijgen op door haar op haar mond te kussen. En toen er weer gelegenheid was om adem te halen, was Katy al vergeten wat ze wilde zeggen. In plaats daarvan accepteerde ze een tweede kusje en glimlachte.

‘Goed zo, meisje!’, zei Tom met glinsterende ogen. ‘Laten we eens even kijken of je de spelregels nog weet’.

‘Tom, alsjeblieft. Ik heb liever dat we dat niet doen’, smeekte ze met een diepe frons op haar gezicht.

‘Het is toch leuk?’, zei Tom terwijl hij zich omdraaide en Katy op haar buik op het midden van bed legde. Hij negeerde haar antwoord en vroeg, ‘Misschien dat je me kunt vertellen wat er nu gaat volgen? En houdt daarbij in je achterhoofd wat er gaat gebeuren als je een fout antwoord geeft’.

Katy kreunde, kneep haar ogen dicht en duwde haar gezicht in het kussen. Ze wist dat er geen uitweg was als Tom dit spelletje met haar speelde. Hij genoot ervan. Zij had er een bloedhekel aan.


Toen ze haar ogen opende en hem aankeek, zag Katy dat hij geduldig wachtte tot ze antwoord zou geven. Ze wist dat ze hem beter niet kon laten wachten. Ze realiseerde zich ook dat haar late antwoorden eerder aan tafel ertoe geleid hebben dat ze zich nu in deze positie bevond. ‘Verdorie, Katy’, dacht ze en haalde diep adem.

‘Dat is één’, zei Tom met een glimlach.

‘Wat? Waarom?’, vroeg Katy snel.

‘Ik kon zien dat je niet aardig voor jezelf was. Ik kan dat niet toelaten, Katy! En voordat je tegen nummer twee aanloopt, kun je beter vertellen hoe het spel gespeeld wordt, jongedame’, vroeg Tom opnieuw.

‘Oh, Ok … Ik heb niets te willen in het spel wat jij wilt spelen’, antwoordde Katy snel.

‘Helemaal niets!’, zei Tom beslist. ‘Laatste kans… vertel me hoe het precies gaat. En snel!’

‘Als ik me niet gedraag zoals van me verwacht wordt, dan volgt een, twee, drie. Zodra je drie zegt, is er geen ontkomen meer aan. Bij de derde tel volgt onherroepelijk een pak op mijn blote bips’, ratelde Katy zo snel ze kon.

‘Voor dit moment zal ik er genoegen mee nemen. Maar de volgende keer wil ik meer respect als je me antwoord. En ik tolereer ook geen lange stiltes’, zei Tom. ‘En dan gaan we nu maar eens over tot het eerste pak op je billen wat je daarnet verdiend hebt, vind je ook niet?’, vroeg hij.

‘Als het perse moet’, pruilde Katy.

‘Dat is twee!’, stelde Tom. ‘Sarcasme wordt niet op prijs gesteld, jongedame. Dat weet je best’.

‘Oh Tom. Ik kan dit niet. Zo krijg ik de hele dag op mijn billen’, riep Katy.

‘Je kunt het best, liefje. Het is het attitude-spelletje wat je zelf speelt’. Tijdens de stilte die viel, keken ze elkaar onderzoekend aan. ‘Oh ja, voor ik het vergeet … dat was drie. Voor tegenspreken en pruilen’, voegde hij er aan toe. ‘Als je doorgaat dan wordt het morgen voor we naar de stortplaats kunnen’.

En zo verliep een dag in het leven van Tom en Katy, een alledaags stel uit het dorp.

Geef een reactie