Lana deed verwoedde pogingen de koude kraan uit te draaien en slaagde hier uiteindelijk in. ‘Oh, mijn God!’, schreeuwde ze, ‘ik bevries bijna! Adam, waarom d-d-doe je dat?’ Ze stapte hevig rillend de douchecabine uit en pakte een handdoek van het rek.

‘Ik wilde je een beetje ontnuchteren’, antwoordde Adam rustig omdat hij weinig last had van de kou. ‘Volgens mij is dit de snelste manier’.

‘Sh-Sharon zei dat er geen snelle manier om nuchter te worden bestond, m-maar ik denk dat z-ze daar ongelijk in heeft!’ Lana kon bijna niet praten door het klappertanden terwijl ze de handdoek tegen haar borst geklemd hield. Ze voelde zich een stuk helderder dan even geleden. ‘W-wil je me nog een h-handdoek aangeven, alsjeblieft?’

‘Nog niet. Laten we eerst die natte kleren maar eens uitdoen’.

Ze voelde de irritatie oplopen en probeerde langs hem in de richting van de kast te lopen. ‘V-verdomme! Geef m-me een handdoek!’ Adam bleef echter in de weg staan en deed geen stap aan de kant. Hij reikte omlaag en probeerde de knoop van haar spijkerbroek los te maken, ondanks haar slaande handen. ‘Houd daar mee op!’, protesteerde ze luidkeels.

‘Het helpt niets als je een handdoek om je natten kleren heen doet’, legde hij geduldig uit en toen keerde de logica langzaam terug in haar nog steeds benevelde brein. Ze liet toe dat hij haar hielp uit haar doorweekte broek te stappen. Omdat ze verwachtte dat daarna haar shirt aan de buurt was, kruiste ze haar armen om deze over haar hoofd te trekken, maar ze verloor haar evenwicht toen hij haar om haar middel pakte en haar naar zich toe trok. Ze had geen schijn van kans om zich te verzetten toen hij op het krukje ging zitten en haar over zijn schoot legde, haar handen op de vloer om haar evenwicht te kunnen bewaren en haar blote bips hoog in de lucht.

KLETS! Een felle pijn verspreidde zich over haar billen toen zijn vlakke hand in contact kwam met de natte huid. ‘Neeeee!’, gilde ze en trappelde verwoed met haar benen en probeerde van zijn schoot af te draaien. Maar hij hield haar stevig op haar plaats en liet een salvo klappen neerdalen van de ene bil op de andere. Dit alles kwam volledig onvoorbereid, en ze werd volledig verrast en kon niets anders dan het hulpeloos uitgillen van de pijn. Toen hij even ophield, schreeuwde ze, ‘Jij klootzak! Laat me los!’.

‘Je taalgebruik draagt niet bij aan je reputatie’, merkte Adam op en begon weer van voor af aan. Deze keer stopte hij niet voor haar bips donkerrood was, de tranen over haar wangen liepen en ze wanhopig haar excuses maakte. Vervolgens trok hij haar overeind en zette haar op haar trillende benen, deed een greep in de kast en wikkelde een handdoek om haar onderlichaam.

Hij ging weer zitten en zette haar bij zich op schoot en deed zijn armen om haar heen. ‘Ik weet dat dat zeer deed’, liet hij haar op een toon weten die geen tegenspraak duldde, ‘maar er was een goede reden voor’. Ze huilde hete tranen tegen zijn borst en wist aan niets anders te denken dan aan het verlangen dat de brandende pijn zou afnemen. Hij drukte haar stevig tegen zich aan en wreef over haar rug.

Na een paar minuten veranderde de felle pijn in een meer dof gloeiend gevoel. Ze hikte, hoestte en huilde, ‘W-waar was dat nou allemaal goed voor? Ik h-heb alleen maar een paar drankjes gehad!’

‘Nee, het gaat me meer om wat je niet gedaan hebt’.

‘W-wat?’

‘Waar heb je de informatie gelaten die je uitgeprint hebt over het gebruik van Indinavir?’

Lana hield haar adem in en concentreerde zich. ‘Ik…ik weet het niet’, gaf ze toe. Haar stem klonk hoog en klagerig in haar eigen oren. Ze hapte tussen de hikken door naar lucht.

‘Je hebt ze helemaal niet gelezen’. Het was meer een constatering dan een vraag.

‘N-nee’, gaf ze toe.

‘Als je ze gelezen had, dan zou je nooit het eerste drankje genomen hebben. Alcohol is gecontraïndiceerd met het gebruik van Indinavir. Alcohol is zoals je weet een diureticum en die vochtafdrijvende eigenschap volgt een grote bedreiging voor je nieren en verhoogd de kans op nierstenen’.

‘M-m-maar je liet me zelf champagne drinken gisteravond!”

‘Gisteravond realiseerde ik het mezelf niet. Ik heb niet alle bijwerkingen van alle geneesmiddelen die er zijn paraat – ik ben geen computer, hoewel ik op de één of andere manier goed ben met cijfers. Ik heb het vanmorgen nagezocht – dat had jij ook moeten doen. Verder heb je gisteravond maar twee glazen gehad – daar leek je helemaal niet van onder invloed. Hoeveel heb je vanavond gedronken?’

‘Ik…ik weet het niet’. Ondanks haar natte shirt voelde ze hoe Adam haar met zijn lichaamswarmte opwarmde en ze hield uiteindelijk op met trillen. ‘Ik kan me herinneren dat Stumpy op een gegeven moment zei dat hij me niet meer dan één drankje per half uur gegeven had. Ik ben er vier uren geweest, dus ik denk…’

Adam floot zachtjes tussen zijn tanden. ‘Acht drankjes? Dan verbaasd het me dat je nog in staat was om te lopen. Heb je geen water gedronken?’

‘Niet sinds half vijf toen ik mijn pillen ingenomen heb’. Lana draaide haar hoofd in zijn richting en keek hem aan. ‘Adam…mijn drinken had alles te maken met dat ik nog steeds heel bang ben HIV geïnfecteerd te zijn, ook al zeg jij dat dit best wel mee zal vallen. Ik wilde gewoon even plezier maken. En dat heb ik gedaan. Ik wilde dat virus even van me af zetten. En dat heb ik gedaan’.

De blik van Adam werd milder. ‘Ik weet waarom je het gedaan hebt, liefje. Dat neem ik je niet kwalijk’. Hij trok haar dicht tegen zich aan. ‘Ik heb je een pak slaag gegeven omdat je de informatie over de medicijnen niet gelezen hebt. Dat is onvoorzichtig. Ik heb je al eens gezegd dat ik dikke striemen op je bips zou slaan als je slordig met je gezondheid omgaat, dat zal ik deze keer niet doen omdat je het allemaal niet opzettelijk gedaan hebt. Je hebt gelijk, je hebt alleen maar een paar drankjes gehad, maar ik zeg het je nog één keer – als je de informatie gelezen had, dan zou je nooit zijn gaan drinken’.

Lana beet op haar lip; tegen zoveel logica kon ze niet op en dat van die zwiepende stok was ze helemaal vergeten. Misschien dat hij haar er toch echt te gemakkelijk mee weg liet komen…

‘Ik zal even wat water halen. Neem jij maar een warme douche dan ben ik zo terug’. Terwijl hij dat zei, stond hij op, zette haar op haar benen, trok haar shirt uit en maakte haar BH los.

Hoewel hij haar nu al verschillende keren naakt had gezien en zelfs haar lichaam op een hele intieme manier verkend had, schaamde Lana zich enorm dat ze helemaal bloot voor hem stond terwijl hij al zijn kleren nog aan had. Ze trok de handdoek omhoog over haar borsten en stapte de douchecabine is. Ze keek goed waar ze haar voeten neerzette, zodat ze niet uit zou glijden. Ze deed de glazen deur dicht, hing de handdoek erover heen en draaide de kraan open. Ze mengde het water zo heet als ze maar kon verdragen.

De hete straal voelde aan als duizenden bijensteken op haar billen en ze drukte deze tegen de koele tegelwand, terwijl ze de rest van haar lichaam opwarmde. Het voelde goed om weer wat nuchterder te zijn, maar ze voelde zich nog steeds beneveld. Ze zeepte zich snel in, waste haar haren, spoelde zich af en stapte naar buiten om nieuwe handdoeken te pakken. Er hingen twee aan het handdoekrekje en er stond een groot glas oranjegekleurd water op de wastafel. Met een glimlach droogde ze zich af, maakte van een handdoek een tulband om haar hoofd en dronk het glas voor de helft leeg. Ze verbaasde zich erover dat ze zo’n dorst had. Maar goed, ze moest ook veel vochtverlies compenseren…waarom had ze nu niet de info over die medicatie doorgenomen? Ze had er meer dan genoeg tijd voor gehad, maar had in plaats daarvan een boek zitten lezen. Omdat je het liefst doet dat het allemaal niet gebeurd is, kwam haar geweten in opstand. Misschien was het wel goed om de werkelijkheid onder ogen te zien.

Lana rommelde in een la en vond een oude flanellen pyjama. Niet iets waar ze Adam het hoofd mee op hol zou brengen, maar ze dacht dat hij daar toch niet voor in de stemming zou zijn. Hij zou waarschijnlijk de rest van de week nog wel boos op haar zijn! Ze ging voorzichtig op de rand van het bed zitten want haar bips deed zeer en ze zette alle domme dingen van die dag nog eens op een rijtje. Eén – dronken worden, nee, dat was twee; het eerste was dat ze de informatie van de Indinavir niet gelezen had zoals zou moeten. Twee – dronken worden, Nee, het tweede was dat ze haar spiksplinternieuwe, dure, diamanten ring was kwijtgeraakt! Drie – dronken worden. Vier – sigaretten roken. Vijf – Adam twee uren op haar laten wachten. Zes – Elaine hebben laten wachten. Zeven – Adam op zijn handen geslagen. Acht – hem een klootzak noemen. Had ze nu alles? Zou ze nog meer domme dingen doen voor de dag voorbij zou zijn? Lana voelde dat ze het weer koud kreeg, en deed een dikke ochtendjas aan. Ze dronk de rest van het water op en liep kalm naar de woonkamer, en was zich nog pijnlijk van bewust van iedere klets die Adam daarnet op haar natte bips uitgedeeld had. Nee, het zou haar niet verbazen als hij nog een maandlang boos zou blijven!

X-O-X-o-x-o-X-O-X

Lana bleef aan het eind van de hal even staan. Het haardvuur brandde en de kussens van de bank lagen ervoor op de grond. Toen hoorde ze een klikkend geluid uit de keuken komen. Ze glimlachte en ze liep door om heel voorzichtig op een van de kussens te gaan zitten. Vervolgens sloeg ze haar armen om haar opgetrokken knieën. Adam kwam de keuken uitlopen met twee dampende mokken en ging naast haar zitten. Zijn gezichtsuitdrukking drukte bezorgdheid uit, geen boosheid.

‘Koffie is ook een vochtafdrijver’, zei hij tegen haar, ‘daarom heb ik een beker warme chocola gemaakt. Waar is je water?’

‘Helemaal op!’, ze keek hem onderzoekend aan en pakte de mok van hem aan.

‘Braaf meisje!’ In de volgende minuten zaten ze zwijgend naast elkaar en staarden in de gekleurde vlammen van de met lavablokken gevulde, modern ogende gashaard. Braaf meisje?, dacht Lana. Noemt hij me zo na alles wat zich heeft voorgedaan?

‘Het is niet hetzelfde als een echte open haard, maar hij is wel mooi’, zei Adam en draaide zijn hoofd naar haar toe en gaf haar een flauwe glimlach.

Lana glimlachte terug. Als hij met haar over koetjes en kalfjes wilde praten, dan vond zij dit allang best. ‘De meeste woningcorporaties die flats verhuren in deze stad verhuren geen appartementen met open haarden, deze vormt daar een uitzondering op. Daarom ben ik hier ook komen wonen’.

‘Dat en de nieuwsgierige buren?’

Ze moest lachen. ‘Daar had ik geen idee van tot ik hier kwam wonen’.

‘Meneer Walters kwam wel drie keer voorbij lopen toen ik in de auto op je zat te wachten’.

‘Oh, shit!’ Het was eruit voor ze het zich realiseerde. Ze herinnerde zich dat Adam tegen haar gezegd had dat hij een hekel had aan vloeken. Goed, dan waren het er nu negen. ‘Het spijt me, Adam. Het was echt niet mijn  bedoeling je te laten wachten – en dan moest je het ook nog met hem doen?’

‘Ik mag hem wel. Maar hij was al bijna net zo bezorgd als ik. Hij zei dat het helemaal niet je stijl was om iemand te laten zitten en dat hij er zeker van was dat je een ongeluk had gehad of iets dergelijks’.

Lana zette haar beker op de rand voor de haard en sloeg haar handen voor haar gezicht en kreunde, ‘Oh mijn God, nu weet het hele gebouw wat ik gedaan heb’.

‘Reken maar. Ze stonden waarschijnlijk allemaal voor het raam toen Sharon je de hele weg naar de voordeur begeleidde. Ik heb op zijn minst drie gordijnen zien bewegen’.

‘Shit’, zei ze nogmaals. Ze kromp ineen. Tien.

‘Wil je dat ik je meeneem naar buiten en je daar een pak op je blote billen geef terwijl je voorover over de motorkap van mijn auto gebogen staat, zodat iedereen weet dat je gekregen hebt wat je verdiende?’, vroeg hij en lachte hij besmuikt.

Lana ging rechtop zitten en gaf hem een stomp tegen zijn schouder. ‘Nee! Ze zullen het morgen allemaal wel vergeten zijn. Er zullen wel weer andere dingen komen waar ze zich druk over maken. Bovendien, je hebt me al een pak op mijn bips gegeven, het doet nog steeds flink zeer!’

‘Dat was omdat je jezelf in gevaar gebracht had….en om je te ontnuchteren’.

Lana’s hart ging sneller kloppen. ‘Je gaat me toch niet nog een pak slaag geven, of wel?’

‘Dat weet ik nog niet’.

‘Niet dat ik het niet verdiend heb’, voegde ze er aan toe, en wilde toen haar tong er wel afbijten. ‘Maar ik ben bang dat ik geen billen meer overhoud als je dat vanavond doet’.

Hij grinnikte en antwoordde, ‘Liefje, je bips zal eerder opzwellen van een pak slaag dan dat ie er kleiner van wordt’.

Lana keek hem aan – hij leek het niet serieus te overwegen. Zijn gezicht gloeide zachtjes in het licht van de haard. Er was geen rimpeltje te bekennen. Hij leek wel op een oude Griekse God. Voor de vijftigste keer vroeg ze zich af hoe het mogelijk was dat een dergelijke man uitgerekend op haar viel. Toen ze zich herinnerde hoe Sharon zich over hem uitgelaten had, gloeide ze van trots.

Alsof hij voelde dat hij naar haar keek, draaide hij zich naar haar om. Ze keken elkaar lange tijd recht in de ogen.

‘Heb je het al weer warm gekregen?’, vroeg Adam, terwijl de warmte van zijn ogen haar ziel binnendrong.

Lana knikte. ‘Ik vind het zelfs al heel erg warm worden’. Opeens wilde ze dat ze iets korters en sensuelers had aangedaan.

‘Mooi. Ga je haarborstel maar halen’.

‘Zijn woorden voelden aan als een koude douche in vergelijking met haar eerdere gedachten – zou hij haar er een pak mee op haar billen geven? Rood van schaamte liet ze met tegenzin haar benen los en stond ze op om hem te gaan halen. Haar haarborstel was van nylon, met ribbels over het oppervlak – daar zou hij toch niet mee gaan slaan? Hij dacht waarschijnlijk dat ze een brede, houten haarborstel zou hebben – ja, dat zou het zijn. Wat zou hij op zijn neus kijken als hij hem zag! Ze bracht de borstel bij hem en gooide hem met het nodige zelfvertrouwen op zijn schoot en ging weer zitten.

Adam pakte hem op en bestudeerde hem in het licht. ‘Ik zal zorgen dat je een nieuwe haarborstel en een mobiele telefoon met Kerst krijgt’, zei hij en draaide zich om, om haar tulband los te maken.

‘Dan is het maar goed dat het nog wel zes weken duurt voor het Kerst is!’ Ze voelde zich opgelucht dat hij alleen maar haar haren wilde borstelen.

‘Nou ja, dan krijg je ze gewoon wat eerder’. Hij ging achter haar zitten en begon haar klamme haar te borstelen. Hij begon aan de uiteinden en werkte langzaam omhoog.

‘Van wie heb jij geleerd hoe je lang haar moet borstelen?’

‘Dat wil je vast niet weten’.

‘Ja, dat wil ik wel!’ Lana stelde zich voor hoe hij als kind het lange haar van zijn zus borstelde, of misschien wel dat van zijn moeder.

‘Goed dan – al mijn vriendinnetjes hadden lang haar. Ik heb daar een zwak voor. Dat van jou is echter het mooiste van allemaal. Dik, zacht en licht krullend als het droogt…’

‘Je hebt gelijk’, onderbrak Lana hem. ‘Dit wil ik helemaal niet weten’.

Adam grinnikte. ‘Er komt een dag dat je je realiseert dat ik alles altijd beter weet’.

‘Op een dag zul je het flink verpesten en er achter komen dat je het helemaal niet zo goed wist’.

‘Hoe kom je daar nu bij?’ Adam gaf een kort rukje aan haar haren en ze protesteerde luid. ‘Denk je dat ik perfect ben?’

‘Nee’, lachte ze. ‘Ik denk dat jij denkt dat je perfect bent’.

‘Ook nadat ik met de auto tegen je aan gebotst ben? Ik heb zelfs toegegeven dat ik fout zat’.

Lana zuchtte. ‘Dit gesprek slaat nergens op. Bovendien plaagde ik je maar wat’.

‘Oh, en nu gaan we plotseling serieus doen?’ Adam liet de borstel vallen en liet zijn vingers door haar haren gaan.

‘Nee’, giechelde ze toen hij haar in haar nek kriebelde.

‘Nou ik wel’. Hij ging voor haar zitten, duwde haar achterover in de kussens en boog zich over haar heen. ‘Laten we hier maar eens beginnen’. Hij deed haar ochtendjas open en begon de knoopjes van haar flanellen pyjamajasje open te maken. Lana keek hem alleen maar aan, de zachte schaduwen op zijn gezicht deden hem alleen nog maar knapper lijken. Nogmaals wenste dat ze iets passender had aangedaan. Hij keek even naar haar ontblote borsten en buik en mompelde, ‘je bent een godin’, en sloot daarna zijn mond om een tepel.

X-O-X-o-x-o-X-O-X

Als woorden een libidoverhogende werking zouden hebben, dacht Lana, dan zouden ze in geen verhouding staan met wat de bedreven tong van Adam op haar borst teweeg kon brengen. Al haar zintuigen stonden op scherp en de geur van zijn inmiddels vertrouwde aftershave vermengde zich met de geur van haar karnemelk zeep; het zachtjes knetterende geluid van de haard, het geluid van haar ademhaling, nee, ze hijgde inmiddels nu hij zijn mond over haar buik omlaag liet dwalen, de aanblik en het gevoel van zijn brede schouders terwijl ze haar vingertoppen daar over heen liet glijden. Hij hield halt bij haar navel en liet zijn tong erover heen glijden terwijl hij zijn shirt uittrok, zodat de strakke spieren van zijn armen en borst zichtbaar werden.

Toen hij tussen haar benen aanbelandde, bedreef hij de liefde met zijn mond, en kneedde haar billen toen hij haar onderlichaam omhoog drukte. Hij duwde zijn vingers in haar en toen kwam ze klaar. Ze leek in miljoenen stukjes uiteen te exploderen. Ze wist niet dat het zo snel mogelijk was! Hij bleef haar strelen waardoor het brandende verlangen opgebouwd bleef. Toen haalde hij zijn handen weg om zijn broek omlaag te schuiven. Maar zijn mond bleef waar hij was en zijn tong bleef sidderingen van genot door haar heen sturen. Toen hoorde ze het geluid van een verpakking die opgescheurd werd en even later drong hij bij haar binnen. Hij rekte haar op, zo groot was hij. Hij ging op zijn knieën zitten en trok haar heupen naar zich toe. Met zijn grote handen omvatte hij haar billen en duwde zich helemaal naar binnen, tot zijn krullende haar, over haar meest gevoelige plekje kriebelde.

Ze kon zijn hele bovenlichaam zien, zijn spieren stonden als een veer gespannen toen hij sneller begon te bewegen. Hij drukte zich helemaal naar binnen om daarna weer helemaal terug te trekken en dit steeds weer opnieuw. Het was het meest erotische beeld dat ze ooit gezien had en had nooit gedacht dat dit in werkelijkheid zou kunnen gebeuren. Ze kwam opnieuw heftig klaar terwijl ze met haar handen haar borsten pakte en ze tegen elkaar duwde totdat de krampen langzaam wegtrokken. Toen ging hij naast haar liggen en kuste haar op haar lippen, haar wangen en haar ogen, terwijl hij haar knieën uit elkaar hield en zo hard in haar bleef stoten als de kussens onder hen maar toestonden. Hij had haar nog nooit zo hard genomen, ze voelde hoe hij helemaal bezit van haar nam en toen hij plotseling stopte, helemaal verstrakte, zijn harde spieren tegen haar lijf en klaar kwam, kwam ze nog een keer klaar terwijl ze bijna het bewustzijn verloor van de heftige samentrekkingen in haar lichaam.

Lana voelde hoe de tranen in haar ogen verschenen, terwijl zij zachtjes over haar bovenarmen wreef. Hij lag volkomen slap boven op haar, zijn gezicht in haar haren gedrukt. Ze kon bijna geen adem krijgen toen hij met zijn hele gewicht op haar lag, maar ze wilde niet dat hij van haar af zou rollen – het voelde zo lekker, dat haar inwendige spieren nog steeds om zijn mannelijkheid samenknepen.

‘Ik houd van je, Lana’, mompelde hij in haar nek. Met een glimlach begon ze zijn onderrug te masseren. Ze hoorde hem genotvol kreunen toen ze stevig in zijn spieren kneep.

‘Ik houd ook van jou’, fluisterde ze. Hij deed zijn hoofd omhoog om in haar ogen te kunnen kijken. Zijn gezichtsuitdrukking was zacht en liefdevol. Toen trok hij zijn wenkbrauwen op en veegde met zijn duim een traan van haar wang. ‘Waarom huil je?’

‘Ik…ik voel me zo gelukkig. Ik zou nu heel vredig kunnen sterven’. Opeens herinnerde ze zich de mogelijke HIV besmetting. ‘Adam, je eh…hebt me daar beneden gekust. Wat als ik nu besmet ben?’

‘Je hebt het niet. En je zult het ook niet krijgen. De labuitslagen zijn allemaal goed. En mocht de theoretische kans dat je het krijgt toch waarheid worden, dan krijg ik het liever zelf ook’. Met een diepe denkrimpel op zijn voorhoofd kwam Adam overeind. ‘Tijd voor je medicatie’, zei hij en ging op zijn knieën zitten.

Lana was niet blij met zijn antwoord, maar gedane zaken nemen geen keer. Ze betwijfelde of ze hem ooit op andere gedachten zou kunnen brengen, waar dan ook over. Ze zag hoe hij naakt in de richting van de keuken liep. Hij had lekkere billen, dacht ze, en verplaatste haar gedachten naar zijn kruis toen hij terugkwam met haar medicijnen en een fles water. Hij had nog steeds een erectie, zijn lid stond fier vooruit toen hij op zijn hurken bij haar ging zitten.

Lana haalde vier pillen tevoorschijn en nam ze met water is en zette de fles vervolgens op de vloer. Zijn lid was maar een paar centimeter van haar verwijderd. Ze leunde zich nog verder voorover en likte over de eikel en keek omhoog om te zien hoe hij reageerde. Eén van de wenkbrauwen was verbaasd omhoog getrokken maar hij keek haar met groeiende belangstelling aan. Ze likte nog een keer en toen ging hij weer naast haar op de kussens zitten.

Lana ging op haar knieën zitten en duwde tegen zijn schouders tot hij op zijn rug kwam te liggen en begon toen voor het eerst in haar leven iemand te pijpen. Hoewel hij instemmend kreunde toen ze haar lippen om hem heen sloot, pasten niet meer dan een paar centimeter in haar mond. Ze vroeg zich af hoe andere vrouwen dat deden. Elaine en zij hadden wel eens een pornofilm gehuurd – en deze vrouwen hadden dat hele ding in hun mond genomen alsof het niet meer was dan een beetje een dikke vinger. Hij smaakte een beetje zout, wel een lekkere smaak en liet haar tong over de hele schacht glijden, van onder naar boven, tot hij zijn hand tegen haar wang duwde om haar te stoppen.

‘Ga op me zitten’, zei hij, meer als vraag dan als opdracht. Zijn half samengeknepen ogen bleven naar haar kijken toen ze in zijn broekzak tastte en een nieuw condoom pakte en deze over zijn lid schoof. Ze kroop gretig naar hem toe. Haar bijna droge haar streelde langs haar borsten en probeerde zich boven hem te positioneren.

Grinnikend pakte hij zichzelf beet en leidde zich zelf naar binnen terwijl zij zich liet zakken. ‘Hij breekt niet hoor’, zei hij terwijl hij zijn heupen omhoog drukte om haar tegemoet te komen.

‘Oh!’, hijgde Lana, toen hij haar helemaal opvulde. ‘Laat mij het doen!’, smeekte ze en hij ontspande en vouwde zijn handen in zijn nek.

‘Ga je gang!’, zei hij en sloot met een glimlach zijn ogen. Lana kwam tot de ontdekking dat ze het lekker vond om boven op te zitten, zo had zij de controle over het tempo en kon ze bepalen hoe diep hij in haar kwam. Het duurde niet lang voor ze zich voorover over hem heen liet vallen en kwam hortend en stotend klaar. Ze voelde hoe hij zich in haar spande, maar had de kracht niet meer om nog langer door te gaan.

‘Ik kan me niet meer bewegen’, zei ze en hoorde zijn zachte, warme lach in haar oor.

‘Geeft niks. Vind je het erg als ik het overneem?’

‘Nee…’ Lana probeerde recht te gaan zitten, maar hij zorgde dat ze samen opzij rolden en duwde zich vervolgens omhoog zodat hij haar aankeek en begon vervolgens in en uit haar te bewegen. Eerst langzaam, maar steeds sneller en harder. Ze keek toe hoe een heel scala aan gezichtuitdrukkingen bij hem verscheen totdat hij zich uiteindelijk kreunend op haar liet zakken. Ze wilde dat ze zijn gezicht op dat moment kon zien.

‘Zal het altijd zo fantastisch zijn?’, fluisterde ze. Zijn gewicht bovenop haar belette haar dat ze meer woorden bezigde.

‘Altijd’, mompelde hij en ging naast haar liggen en liet zijn hand door haar lange lokken haar glijden die op haar borst lagen. ‘Dat beloof ik”.

‘Wat als ik mijn haar kort knip?’  Ze hoorde hem zachtjes lachen.

“Dit is een uitgelezen moment om je een goodgirl spanking te laten voelen’, zei hij en ging rechtop zitten. Hij draaide haar om en liet zijn hand een aantal keren hard op haar blote billen neerdalen.

‘AUW! Niet doen!’, piepte ze, maar ze kon een glimlach niet onderdrukken terwijl ze probeerde weg te draaien. Net toen het echt pijn begon te doen, hield hij op en liet zijn hand liefdevol van haar schouders naar haar bovenbenen glijden.

‘Kijk, als je echt je haar kortgeknipt zou hebben, dan zou ik je iedere avond met de paddel geven tot het weer aangegroeid zou zijn’.

‘Zou je niet bij me weggaan als ik dat zou doen?’

‘Nee!”

‘Zou je me dan nog steeds aantrekkelijk vinden?’

‘Ja – wat is dit? Een soort kruisverhoor?’

‘Nee…ik ben…moe…’ Lana haar stem stierf langzaam weg toen zijn zachte strelingen haar langzaam in slaap brachten. Ze werd niet meer wakker tot hij haar bij haar schouders schudde om haar te zeggen dat hij naar huis ging om zich klaar te maken voor het werk en om haar eraan te herinneren dat het tijd was om haar medicijnen in te nemen. Lana rekte zich uit op de kussens en trok het dekbed stevig om zich heen. Hij moest deze over haar heen gelegd hebben. Ze stond op, liep naar de badkamer, nam haar medicijnen en ging weer liggen slapen. Ze droomde van Adam en hun heerlijke liefdesspel.

Geef een reactie