Ansel kreunde en ging boven op haar liggen. Hij keek in haar nu half geopende ogen. Ze glimlachte en maakte met haar lippen een kusbeweging. Hij boog zich voorover en kuste haar hard. Toen daalde hij af naar haar zachte borsten, masseerde ze en zoog aan de tepels tot ze hardop kreunde. Toen gleden zijn vingers over haar buik, door de zachte krulletjes naar haar zachte, natte plekje. Ze duwde tegen zijn hand en fluisterde zacht zijn naam. Wat kan die maagdelijkheid ook schelen, dacht hij. Zij verlangde naar hem en hij verlangde naar haar. De natuur zou dan toch aan het langste eind trekken. Hij lachte in zichzelf toen hij zijn tong tussen haar lipjes liet glijden en begon te plagen, totdat haar kreetjes van genot hem lieten weten dat ze op het punt stond klaar te komen.

Toen leunde hij in een soepele beweging op zijn ellebogen boven haar. Zijn penis duwde stevig tegen haar spleetje. Hij keek recht in haar bruine, verbaasde ogen. ‘Ik wil niet langer meer wachten’, fluisterde hij, ‘ik wil je nu…’

Ze knikte en lachte bemoedigend. Hij duwde zich hard naar binnen en boog zxich voorover om haar plotselinge kreet van pijn weg te kussen. Hij duwde nog een keer tot hij helemaal in haar was. Hij hoorde haar jammeren terwijl ze onder hem vandaan probeerde te draaien. Hij verlegde zijn aandacht naar haar borsten, knedend en masserend tot ze begon te ontspannen en zijn kussen beantwoordde. Hij begon zachtjes op en neer te bewegen, een, twee, drie keer door de warme, zachte, ontzettend strakke doorgang.

Toen kwam hij met een verblindende explosie klaar. Zijn hele lichaam schokte van de intensiteit van het orgasme. Iedere zenuw in zijn lichaam tintelde van genot. Zoiets had hij nooit eerder ervaren. Het hield oneindig lang aan. Hij voelde zijn spieren verslappen en was nauwelijks in staat zich op te blijven drukken. Langzaam kwam hij weer bij zijn positieven. Hij keek omlaag en zag hoe ze hem ontzet aankeek. Er rolde een traan over haar wang. Hij hoopte dat hij haar niet teveel pijn gedaan had en rolde op zijn rug. Hij trok haar mee, zodat ze bovenop hem kwam liggen, haar benen uit elkaar en zijn penis nog steeds in haar. Hij trok zijn knieën omhoog en kneep in haar billen. ‘Beweeg tegen me aan’.

Kiria verborg haar gezicht in zijn hals en deed wat hij gevraagd had. Hij voelde haar druk tegen zich aan en duwde zich een beetje omhoog. Haar haren kriebelden in zijn gezicht en met zijn vingers bracht hij ze naar achteren. Ze bleef stil liggen en hij wreef zachtjes over haar rug, haar billen en haar borsten. Toen hij zachtjes in haar tepels kneep versnelde haar ademhaling. Waar was die wilde vrouw gebleven die hij over de knie gelegd had en die hij zo vaak met zijn vingers tot een hoogtepunt gebracht had? Ansel glimlachte en gaf haar een flinke klets op haar een van haar stevige billen. Haar hoofd schoot verrast omhoog, maar voor ze iets kon zeggen, kletste zijn hand op de andere bil neer.

Kiria duwde zich tegen hem aan. ‘Goed zo’, moedigde hij haar aan. Hij liet zijn handen over haar rug naar beneden glijden en legde ze op haar billen. Hij duwde haar steviger tegen zich aan en duwde zijn kruis omhoog. Hij voelde de spieren van haar vagina samenknijpen. God wat voelde dat goed. Hij boog zich naar haar toe om haar te kussen. Ze drukte zichzelf omhoog en zette haar knieën aan weerszijden van zijn lichaam. Voorzichtig begon ze op en neer te bewegen. Niet lang daarna vond ze haar eigen ritme en bereed hem terwijl hij haar borsten en billen masseerde. Opeens verstrakte ze. Haar handen grepen het kussen aan weerszijden van zijn hoofd en kwam kreunend klaar.

‘Oh ja’, zei hij zachtjes, ‘goed zo, meisje’. Zodra ze ontspande, rolde hij om zodat hij weer op haar kwam te liggen en begon op en neer te bewegen terwijl hij voelde hoe hij steeds harder werd in haar. Deze keer duurde het langer. Hij keek naar haar reacties op zijn stoten en wachtte even wanneer ze afwisselend jammerde en kreunde en zocht naar de beste houding om haar te plezieren. Het duurde niet lang voor ze weer klaar kwam. Ze drukte haar nagels in zij rug terwijl hij steeds harder op en neer ging. Zijn ballen sloegen tegen haar billen totdat ook hij voor de tweede keer klaar kwam.

Hij liet zich naast haar op het bed vallen, trok haar tegen zich aan en wreef zachtjes over haar rug terwijl zijn ademhaling langzaam steeds rustiger werd, tot deze uiteindelijk weer normaal was.

‘Dat was ongelofelijk’, zei hij zachtjes en duwde haar kin omhoog om haar te kunnen kussen. Ze glimlachte en kroop nog dichter tegen hem aan.

‘Het was inderdaad ongelofelijk’, antwoordde ze. ‘Ik heb eens gelezen dat vrouwen beter klaar kunnen komen dan mannen, maar als ik jou zo eens bekijk, heb ik daar toch mijn twijfels over’.

‘Liefje, ik heb dit nog nooit eerder meegemaakt. Je hebt ons waarschijnlijk betoverd, of zoiets’.

‘Dat is het domste wat ik ooit gehoord heb’, giechelde ze en hij sloeg haar vermanend op haar bips.

‘Misschien heb je wel gelijk’. Hij gaf haar een dikke kus en ging rechtop zitten. ‘Kom, we moeten opstaan’.

Kiria keek naar zijn blote billen toen hij naar de badkamer liep. Ze wilde eigenlijk helemaal niet bewegen, laat staan uit bed stappen en lopen. Haar voeten schrijnden onder het verband, maar verder voelde ze zich beter dan ooit. Toen ze het toilet hoorde doorspoelen, draaide ze zich nog een keer om en sloeg haar armen om het kussen. Ze zou best nog wel een tukje willen doen, dacht ze, maar net toen ze langzaam in slaap viel, schrok ze van een felle klets op haar billen. Ze schoot overeind.

‘Douchen. Nu’, Ansel stond bij het bed en keek haar met zijn no-nonsense blik aan.

‘Nee. Ik wil nog even slapen’, pruilde ze, zich bewust van de consequenties die dat zou hebben. Hij stelde haar niet teleur en ging op de rand van het bed zitten en legde haar over de knie. Ze bewoog amper terwijl hij haar billen liet gloeien.

‘Ben je nu bereid om op te staan?’, vroeg hij met opgeheven hand.

‘Nee Ansel’, mompelde ze en keek hem met een uitdagende glimlach aan.

Ansel wreef over haar rug. ‘Wat is er aan de hand? Ik heb je toch geen pijn gedaan?’

Kiria giechelde.

‘Ik bedoel tijdens het vrijen’.

‘Oh. Ja, dat deed hartstikke zeer en nu ben ik voor de rest van mijn leven getraumatiseerd’. Meer gegiechel volgde. Ansel stond op en liep naar de badkamer om een douche te nemen.

Kiria rekte zich uit en grinnikte toen ze hem een eigen versie van een populair liedje in de douche horde galmen. Ze vroeg zich af wat je het beste kon doen vlak nadat je ontmaagd was. Onder de douche? In bad? Misschien dat Ansel het wist. Ze voelde zich niet anders als anders, behalve dat ze zich heerlijk ontspannen voelde. Het deed geen pijn meer. Ze had het gevoel dat ze deze gebeurtenis moesten vieren in plaats van de hele dag bij zijn ouders te gaan zitten, Misschien dat ze toch het huwelijk hadden moeten wachten, dan zouden ze dagen achtereen in bed door kunnen brengen. Kiria begon een beetje medelijden met zichzelf te krijgen en tegen de tijd dat Ansel uit de badkamer kwam, was ze ervan overtuigd dat ze een grote vergissing begaan hadden.

Ze staarde doelloos door de openstaande badkamerdeur en zag hoe hij zich afdroogde. Hij was indrukwekkend mooi, zijn spieren rolden onder zijn gebronsde huis en had een grote bos krullend haar op zijn borst… Hij keek naar haar, zijn blauwe ogen leken te schitteren in de mist die in de badkamer hing. Kiria voelde haar maag samentrekken en er ging een golf van verlangen door haar heen. Ze wilde hem nog een keer. Ze wilde zijn erectie nog eens in zich voelen, ze wilde helemaal opgevuld worden. Ze wilde dat ongekende genot waar ze eerder voor het eerst gevoeld had, weer beleven. Wat kon het ook schelen, ze zouden de eerste huwelijksnacht nooit gehaald hebben. Ze beleven elkaar aanstaren. Geen van beiden maakte een beweging, tot Kiria haar blik liet zakken en zag hoe zijn penis recht omhoog stond, keihard en klaar om in actie te komen. Ze lachte en hij slenterde langzaam in de richting van het bed, als een leeuw die zijn prooi besluipt. Steeds dichter… en dichter…

Opeens lag hij boven op haar. Zijn ene arm om haar heengeslagen en de andere tussen haar benen. Ze voelde zijn vinders over haar clitoris glijden, vochtig en warm. Slechts een paar seconde later gleed hij bij haar naar binnen. Ze rekte uit om hem in zich op te nemen. Hij vulde haar helemaal op. Was hij een uurtje geleden ook zo groot? Kiria kreunde en trok haar knieën op in de richting van haar schouders. Hij deed zijn armen om haar heen en legde zijn handen onder haar nek om haar hoofd te ondersteunen.

Zijn lippen dempten haar kreet van verrassing toen hij zich helemaal terugtrok om vervolgens weer diep in haar te stoten. Ze deed haar armen stevig om zijn nek toen hij zich weer terugtrok. Hij wachtte even en keek haar aan’.

‘Voelt dit goed?’

‘Um… Ik weet het niet’. Hoe noem je iets wat zo overweldigend aanvoelt?

‘Doet het zeer?’ Hij trok zijn wenkbrauwen bezorgd omhoog.

‘Nee, het voelt alleen… Ik weet het niet precies’.

‘Wil je dat ik het nog een keer doe?’, lachte hij. De smekende blik in zijn ogen zorgde ervoor dat ze toegaf.

‘Goed’, lachte ze terug.

Ansel drukten zijn lippen op de hare en duwde zich langzaam naar binnen. ‘God, wat is dit lekker’, mompelde hij en verplaatste zijn mond naar haar oor om op haar lelletje te knabbelen. Kiria klemde zich stevig aan hem vast toen hij zich weer terugtrok, deze keer stootte hij harder en ze kreunde toen een golf van genot door haar lichaam ging. ‘Zeg maar wanneer je wilt dat ik ermee ophoud’.

Ze begon te hijgen toen hij op en neer begon te bewegen, eerst langzaam, maar steeds sneller en harder. Hij stootte steeds diep in haar. Ze wilde zich tegen hem aandrukken, maar ze kon niet bewegen. Hij hield haar stevig op haar plaats waardoor ze niets anders kon dan het over zich heen laten komen. Hij fluisterde in haar oor hoe goed het voelde, hoe goed ze was en hoeveel hij van haar hield. Kiria voelde hoe haar spieren zich samentrokken, net alsof ze klaar ging komen, maar hij raakte haar daar niet aan. Hij bleef maar in en uit stoten, totdat ze plotseling begon te schreeuwen toen haar lichaam verkrampte en ze miljoenen kleine explosies in haar lichaam voelde. Even later werd ze zich ervan bewust dat Ansel was opgehouden met bewegen en dat hij diep in haar stak, dat zijn spieren strak stonden en tegen haar armen en benen trilden.

‘Kiria’. De stem van Ansel klonk heel ver weg. Ze opende haar ogen. Zijn gezicht hing vlak boven haar.

‘Ja’, fluisterde ze.

‘Is alles goed met je?’, Ansel streek met zijn vingers over haar wang, waardoor een huivering door haar lichaam schoot.

‘Volgens mij wel’. Ze haalde diep adem en huiverde nog een keer toen hij haar gezicht nogmaals aanraakte. ‘Houd daarmee op’.

Ansel glimlachte en deed het nog eens. Ze duwde haar nagels in zijn rug en hij rolde op zijn rug. ‘Je hebt een paar grappige reacties als je ligt te vrijen’.

Kiria bekeek zijn voldane gezicht. ‘De reactie van hoeveel vrouwen heb je bestudeerd toen je met de liefde met ze bedreef?’

‘Dat is voor jou een vraag en voor mij een weet’. Hij trok een wenkbrauw op, glimlachte en schudde zijn hoofd. ‘Dat kan ik met geen mogelijkheid zeggen’.

‘Ze rolde met haar ogen toen ze dat cliché hoorde. ‘Okay, zeg me dan wat er bij mij anders was?’

Ansel trok haar over zich heen. Hij legde een hand in haar nek en hield haar dicht tegen zich aan. ‘Liefje, iedereen is weer verschillend tijdens een vrijpartij. Het is al een behoorlijke tijd geleden dat ik voor het laatst seks gehad heb, maar ik kan me niet herinneren dat het ooit zo lekker geweest is als nu’.

Kiria glimlachte en deed haar ogen dicht. Ze drukte haar gezicht tegen zijn borst. ‘Ik vond het ook wel lekker’.

Ansel gaf haar een klets op haar billen en ze giechelde, ‘Kom aan. Je kunt veel beter dan dat’.

‘Goed dan. Ik vond het geweldig. Ik wil het de rest van de dag ieder uur opnieuw doen’. Ze begon weer te giechelen.

‘Ik wilde dat het kon. Maar helaas moeten we zo naar beneden’. Hij gaf haar een kus en ging rechtop zitten. ‘Ik ga een bad voor je klaar maken, Terwijl je daarin zit ga ik naar mijn eigen kamer om een douche te nemen’.

‘Maar Ansel, ik ben nog hartstikke moe. Ik wil nog een poosje slapen’, Ze deed haar ogen dicht en trok het kussen tegen zich aan.

‘Volgens mij moet jij een flink pak op je billen hebben, jongedame!’

‘Nee, hoor, dat is nergens voor nodig. Ik ben zonet ontmaagd, dan heb ik wel een lui dagje verdiend, of niet?’

Ansel keek haar aan. Ze zag er erg moe uit en ze had diepe wallen onder haar ogen. ‘Goed dan… maar eerst in bad en dan pas slapen’.

‘Maar Ansel’, mompelde Kiria die al half lag te slapen. Een felle klets op haar billen maakte haar weer klaarwakker.

‘Tijd om in bad te gaan’. Hij stond op en liep naar de badkamer. Kiria ging rechtop zitten. Ze realiseerde zich dat ze voor de eerste keer een discussie van hem gewonnen had en dat ze het beter niet op de spits kon drijven. Ze zette haar voeten op de grond en kwam voorzichtig overeind. Het deed zeer, maar was wel te dragen. Ze liep met kleine pasjes naar de badkamer, toen Ansel in de deuropening verscheen. Met een boze blik pakte hij haar op en zette haar op de rand van het bed.

‘Waar denk jij dat je mee bezig bent? Laat me eerst eens naar je voeten kijken’. Ansel ging op zijn knieën zitten en begon het verband eraf te halen. Hij bekeek haar voetzolen. Kiria kon zien dat ze bont en blauw waren en overdekt met kleine schrammetjes. ‘Je kunt vandaag maar beter niet lopen’.

Ja, Ansel’, ze glimlachte tegen hem. Geen discussie deze keer. Hij droeg haar naar de badkamer en liep even weg toen ze moest plassen. Vervolgens hielp hij haar het bad in.

Kiria keek omlaag en zag dat er onder water allemaal rode vegen op haar dijen zaten. ‘Dat is grappig’, zei ze. ‘de dokter heeft me vorige maand toen ik de prikpil haalde, gezegd dat ik waarschijnlijk niet meer dan een keer ongesteld zou worden’.

Toen Ansel begon te lachen keek Kiria hem verbaasd aan.

‘Dat komt van je maagdenvlies, gekkie!’

‘Oh! Wauw! Daar heb ik nooit bij stil gestaan!’ Toen ze het bad uitstapte vroeg ze zich af waarom hij altijd meer wist dan zij, zelfs als het haar eigen lichaam betrof.

Uren later lag ze op de leren bank onder de kop van Bill de Buffel. Ze had er al weer schoon genoeg lang op een plaats te moeten blijven. Ze wilde de bergen weer intrekken, over de velden rennen, een nieuw plekje vinden om te schilderen of alleen naar het toilet gaan! Ansel had haar de hele dag verwend. Hij had haar glazen ice tea gebracht, lekkere dingen en tijschriften. Maar ze had geen zin meer in lezen en Ansel en Dennis waren een potje aan het biljarten alsof ze niet meer bestond. Iedereen had al gehoord van haar angstige avontuur van de vorige avond en er was niemand meer om tegen aan te kletsen. Ze verveelde zich dood en was bang dat Bill ieder moment van boven kon vallen.

Ze liet zich van de bank rollen en kroop op handen en knieën naar de bar. Niemand had iets in de gaten, wat ze op een kinderachtige manier grappig vond. Ze ging op de vloer zitten en maakte zich een cocktail a la Miriam en liep daarmee terug naar de bank. Het was niet eens lekker, maar het was beter dan die dodelijke verveling. Ze sloeg de cocktail in een keer achterover. Niet lang daarna nam een aangename warmte bezit van haar, dus besloot ze nog eentje te maken! Net toen ze zich van de bank had laten rollen, kwam Miriam de kamer inlopen.

‘Wat ben jij in vredesnaam aan het doen, Kiria?’, vroeg ze. Verbaasd bleef ze staan kijken hoe Kiria over de vloer kroop. Ansel stond in een ommezien naast haar. Hij pakte haar op en zette haar op een barkruk. Hij keek haar strak aan, armen over elkaar en wenkbrauwen opgetrokken.

‘Ik wilde alleen maar een drankje gaan pakken’, legde Kiria uit. Ze draaide zich naar Miriam ‘Ik heb mijn voeten bezeerd en mag er vandaag niet op lopen’.

‘Ja, ik heb het gehoord’, zei Miriam. Ze klonk verrassend sympathiek.

‘Ik heb je gezegd dat ik het je zou komen brengen als je iets nodig had’, foeterde Ansel. Hij liep achter de bar om een glas ice tea voor haar in te schenken.

Dennis kwam binnen en keek Miriam met een strenge blik aan. ‘Wat doe jij hier?’

‘Ik verveelde me boven. Bovendien in het bijna etenstijd…’Miriam keek haar echtgenoot verontschuldigend aan. Kiria wist niet wat ze zag.

‘Ik heb je gezegd dat je de hele dag op je maker moest blijven’. Dennis had zich al een behoorlijk strenge stem aangemeten.

‘Ja, maar de dag is nu voorbij’. Miriam sloeg haar armen om Dennis heen en gaf hem een knuffel. ‘Laat me alsjeblieft beneden blijven’, zei ze met haar allerliefste stemmetje.

‘Gemakkelijke prooi’, dacht Kiria, maar tot haar verrassing schudde Dennis zijn hoofd en wees naar boven. Miriam draaide zich langzaam om en liep de kamer uit.

‘Het is bijna etenstijd’, zei Ansel toen hij op zijn horloge keek. ‘Laten we ons potje afmaken, Dennis’.

Toen Ansel haar zijn rug had toegedraaid om bal nummer drie te stoten, leunde Kiria over de bar en schonk een flinke scheut wodka in haar ice tea. Zo smaakte het een stuk beter, Ze droeg haar glas snel leeg en keek naar het biljarten. Dennis won. De mannen liepen naar de bar en Dennis verontschuldigde zich omdat hij Miriam van boven moest halen.

‘Ik kan me bijna niet voorstellen dat hij gezegd heeft dat ze boven moet blijven, zei Kiria tegen Ansel, die haar onderzoekend aan keek. Kiria nam de laatste slok van haar drankje en zette haar glas op de bar. Door die beweging raakte ze uit haar evenwicht, hing scheef en was zeker naar beneden gestort als Ansel niet toegesneld was om haar tegen te houden.

‘Heb jij alcohol gedronken?’, vroeg hij.

‘Ja…’, lachte ze, ‘een klein bjeetje… ik bedoel, tweej drankjes maar… terwijl jullie aan het billenjarten waren…’

Ansel zuchtte en tilde haar van haar kruk. ‘je bent zo licht als een veertje. Voor jou geen alcohol meer vanavond’. Hij droeg haar naar de eetkamer waar de moeder van Ansel al aan tafel zat.

‘Ik hoop dat je je weer een beetje beter voelt, Kiria’, glimlachte Selina.

‘Zjeker! Ik bedoel, ja, dank u’. Kiria glimlachte terug en de kamer draaide rondjes.

‘Ze voelt zich al weer zo goed, dat ze zich lag te vervelen en maar aan de borrel gegaan is’, legde Ansel uit. Kiria keek hem verrast aan. Hij verraadde haar!

Selina glimlachte nogmaals. ‘Misschien kan ze dan beter een dutje doen’.

‘Maar ze moet eerst wat eten. Daarna breng ik haar hoogstpersoonlijk naar bed’.

‘Ansel’, protesteerde Kiria. Ze had er genoeg van dat er over haar in plaats van met haar gesproken werd. ‘Denk je niet dat het heel onbeleefd is om over iemand te praten alsof hij er niet bij is?’ Haar lippen voelden verdoofd aan. Ze wreef er onhandig met een servet langs.

‘Shh’.  Hij legde een vinger op zijn lippen. Je hebt jezelf in deze situatie gebracht. Nu blijf je rustig zitten en houd je je mond’. Kiria stond op het punt hem te laten weten dat ze zich helemaal niet stil zou houden, toen Dennis en Miriam binnen kwamen en gingen zitten. Martha schonk voor iedereen een glas thee in.

‘Dank je wel’, mompelde Kiria en greep naar haar glas thee. Er stonden twee glazen voor haar en toen ze haar hand om het glas wat het dichtst bij haar stond sloot, viel de andere om. Ze staarde verbaasd naar het doorweekte tafelkleed en Ansel boog zich voorover om het met zijn servet droog te deppen. ‘Het sp-spjijt me’, zei ze en keek naar haar bord wat naar voren en naar achteren over de tafel schoof. Ze hoorde hoe de vader van Ansel binnen kwam en iedereen groette. Kiria mompelde een hallo, maar keek niet op. Ze was bang dat de kamer weer zou beginnen te draaien.

‘Ik hoop dat je klaar bent voor het gebed’, fluisterde Ansel in haar oor. Kiria deed gehoorzaam haar ogen dicht en vouwde haar handen onder haar kin. Ze hoorde de stem van Andrew heel ver weg aan het gebed beginnen. Ze ging maar door en ze voelde hoe ze tegen Ansel aan hing.

Het gebed! Ze moest rechtop zitten! Ze deed haar ogen een beetje open om een indruk te krijgen wat er allemaal gebeurde. Maar de enig die ze zag was Miriam, die haar aankeek en een brede grijns achter haar hand verstopte. Ze weet dat ik dronken ben, dacht Kiria. Toen Miriam haar tong naar haar uitstak, zat Kiria te schudden van het ingehouden lachen. Ansel gaf haar een por in haar ribben, waardoor ze zijwaarts op de lege stoel naast haar viel. Andrew bleef door bidden alsof er niets aan de hand was. Kiria ging weer rechtop zitten en kuchte in haar servet.

Ze kneep haar ogen dicht en slaagde erin stil te blijven tot het gebed afgelopen was. Ze begreep zelfs wat hij zei.

Toen pakte Ansel haar tot haar verrassing op. ‘Als jullie ons even willen excuseren’, zei hij tegen de anderen, ‘we zijn zo terug’.

Geef een reactie