Toen de deur dichtviel achter Lotte stond Dhr. Thalen op.
Hij liep naar de 1 van de grote portretten naast de spiegel. Kijkt u eens heer Voncken, onze geschiedenis. En hij wees op een statige foto van een man in maatpak.
Dit is mijn opa, Ghijs Thalen, hij heeft vanaf 1950 deze school mede het aanzien en faam gegeven van wat het nu heeft. Het is een familie instituut, bekend in wijde omgeving.
Ja, ik heb het gelezen, zei Stan. Echt veel en lovende recensies over uw opleiding en correctie instituut.
Jazeker, wij zijn er ook echt trots op dat we dit zo hebben bereikt. Er is landelijk gezien best veel vraag naar onze strenge opleiding. Zelfs vanuit België en Duitsland worden aanvragen ingediend. We kunnen ze helaas niet allemaal honoreren, en eerlijk is eerlijk. We geven voorrang aan Nederlandse dames. Weet u, destijds heeft mijn opa contact gelegd met Groot Brittannië. Een Reformatory vlakbij Liverpool. Uiteindelijk is dat het begin geweest van hoe we hier nu alles doen en laten gebeuren.
Ok, zei Stan, dus eigenlijk een Engels systeem als ik het goed begrijp. Ja, in zekere zin wel. Alleen we hebben er in de loop van de tijd een duidelijk Hollands accent aan weten te geven.
O, zei Stan, zoals?
Nou kijkt u maar in die hoek daar rechts. Thalen liep naar de korf met mattekloppers. Hij pakte er 1 zeer ouderwetse model uit en overhandigde die aan Stan.
Dit is wat ik noem een Hollands accent, zei Thalen. Daarmee worden ook prachtige resultaten bereikt. Het patroon op de blote billen is na afloop van de matteklopper-billenkoek ook met recht Hollands te noemen.
Stan stond op en zwiepte de oude matteklopper door de lucht en hoorde het rotan knerpen bij elke uithaal.
Dit model werd door mijn opa in de jaren 50 en 60 gebruikt. Bij echt strafgebruik zou deze nu direct stuk gaan. dat zou zonde zijn voor dit collectors item, vindt u niet?
Stan knikte en gaf de oude klopper weer terug aan dhr. Thalen.
Gaat u weer zitten want ik wil even wat overleggen over wat er met Lotte zal gaan gebeuren zei Thalen. Ik wil u een aantal mogelijkheden voorleggen. Voor wellicht een nog beter resultaat.
Stan ging zitten en Thalen liep naar het raam met zicht op de Vecht.
Kijkt u, meneer Voncken, daar aan de rand van het water staan een aantal bomen.
Ja, zei Stan, dat zijn mooie knotwilgen.
Pre-cies zei dhr. Thalen langzaam. Exact, en om op onze Hollandse accenten terug te komen, waarom denkt u dat mijn opa deze knotwilgen destijds heeft geplant?
Er ging een lichtje op bij Stan. Oh nee toch, gebruikt u die wilgentenen als strafinstrument.
Dhr. Thalen draaide zich snel om en knipoogde naar Stan.
Ja, en het is een strafinstrument die zijn weerga niet kent. Zeker zoals wij hem gebruiken!
Oh wat bedoeld u precies?
Dat ga ik niet nu niet verder uitleggen, zei dhr. Thalen. Maar ik zou u willen voorstellen om uw ingevulde lijst te heroverwegen.
U heeft, en hij pakte het ingevulde formulier erbij, de hand, de paddle en het Spaanse rietje ingevuld. Is heel goed en dat gaan we ook doen. Maar om een echt goed resultaat te bereiken én dat Lotte 4 dagen niet kan zitten. Ik zou u willen voorstellen om dit speciale Hollandsche recept te overwegen.
Stan moest even nadenken en ondertussen nam Thalen weer plaatst achter zijn bureau terwijl hij het formulier nog eens rustig bestudeerde.
Meneer Thalen, zei Stan, het lijkt mij behoorlijk heftig die wilgentenen. Wordt er een soort roe van gemaakt?
Ik kan daar verder niet over uitweiden, zei Thalen, maar we gaan er professioneel mee om en alleen bij de strengste behandeling, wordt dit Hollandsche middel ingezet. En met succes. Thalen was even stil en ging toen verder. Altijd natuurlijk met de zorg voor de billen van de vlegel die er aan onderworpen wordt. Er zal nooit blijvend letsel ontstaan. Daar kunt u van op aan.
Na even nadenken nam Stan een besluit, Lotte had hij hier naar toe gebracht met het idee dat hijzelf niet de straf kon geven die eigenlijk nodig was. Hij had toch altijd een beetje een zwak voor zijn lieve Lotte als ze echt begon te huilen en te smeken om te stoppen. Als hij dan die mooie billen die zo mooi zacht en rond waren behoorlijk hard aan het bewerken was. Ja dan begon toch vaak zijn liefde en zachtheid heel snel de strafattitude van hem af te breken. Dat was precies wat hij nu wilde voorkomen. En als Lotte dan nu toch hier was, nou dan moest het meteen ook maar goed.
Hij had toch ook voor de meest rigoureuze “4 dagen niet zitten” gekozen. Ja, het moest zo zijn.
Prima, prima, ik ga ermee akkoord zei Stan. Maar ik heb de keuze voor wilgentenen niet in uw formulier kunnen vinden.
Dat klopt, zei dhr. Thalen, dat is een optie die alleen in de ergste gevallen kunnen worden
toegepast. En uitsluitend in mondeling overleg tijdens de intake. Vandaar.
Ok, duidelijk, zie Stan.
Thalen maakte wat aantekeningen op het formulier en zei ondertussen tegen Stan: Er zijn nog twee andere meisjes die precies als Lotte ook voor de uiterste straf gaan. Ze zullen samen met Lotte, soms tegelijk, soms achter elkaar worden bestraft. De ene keer zullen ze elkaar zien gestraft worden, een andere keer horen ze alleen dat er gestraft wordt maar zien ze niets.
Het mentale aspect is namelijk ook erg belangrijk in deze 2 dagen. Daar maken we goed gebruik van en we weten wat het beste werkt.
Ok, zei Stan, dat kan ik me inderdaad goed voorstellen ja. En hij stelde zich Lotte voor hoe ze in haar kamer angstig zou zitten wachten terwijl een ander meisje voor haar billen kreeg wellicht in de kamer ernaast.
Ik heb nog een andere vraag heer Voncken.
En dat is, zie Stan.
Wel, momenteel hebben we een paar mannelijke stagiaires die het vak willen gaan leren.
Ik wilde u vragen of onze stagiaires op Lotte haar billen het leerproces mogen vervolgen. Ik zal er altijd bij zijn en het zal in dit geval alleen voor het “opwarmen” van haar billen zijn. Dit in belang van de te voorkomen schade. Als we meteen op koude billen met de graad 4 straf zouden starten, dan zal er blijvende schade ontstaan. De opwarmronde is ook stevig, maar om die reden erg belangrijk. Als er zoals in dit geval stagiaires zijn, gebruiken we dat als een didactisch moment voor hen. Wel wat vindt u daarvan?
Stan zou iets zeggen maar Thalen was hem voor. Ze mogen alleen met de hand geven en ik zal er altijd bij zijn om ze de kneepjes van het vak aan te leren. Het gaat dan vooral om de verschillende houdingen van het meisje tijdens pak voor de billen met de hand. Ook krijgen ze onderricht in waar ze wel en niet mogen en moeten slaan. Zelf zal ik zeer zeker streng op toezien. Ook bij Lotte.
Stan was een beetje overvallen en wist niet goed of hij hier wel mee akkoord kon gaan. Zijn prachtige Lotte uit handen geven, ok. Maar dan wel professioneel had hij bedacht. Moest hij Lotte dan aan leerlingen overlaten?
Weet u wat, zei Thalen, voor ons is het belangrijk dat onze leerlingen het vak leren. Wellicht kan ik u overtuigen door te melden dat onze leerlingen momenteel al in het examenjaar zitten. Tevens gaan de andere 2 meiden ook hun billen opgewarmd krijgen van onze 3 stagiaires. Dat zou dan 3 op 3 zijn. Een eigenlijk ideale situatie voor de dames en voor de mannen.
U heeft gelijk meneer Thalen, als het toch alleen om het opwarmen gaat, waarom niet. U heeft mijn fiat hoor!
Prima, dank u wel. Zei Thalen en noteerde op het formulier nog wat informatie.
Heeft u nog vragen heer Voncken?
Nou ik zou het niet weten, of…. toch ja, hoe gaat het als ik haar mag gaan halen?
O, ja, u kunt dan gewoon weer bij de poort komen, er zal dinsdag vanaf 13.30 iemand aanwezig zijn om u te ontvangen. Lotte zal niet lang daarna ook op een speciale manier verschijnen. maar daar wil ik nu niet te veel over uitweiden.

Stan zie niets en dacht aan het moment van weerzien, hoe zou zijn lieve Lotte door die deur komen lopen, zou ze boos op hem zijn of juist opgelucht.
Op dat moment ging de deur inderdaad open en liep een prachtig meisje in schooluniform het kantoor binnen.
Lotte! Met een mooi rood lint in het haar en prachtige witte kousen onder een donkerblauwe strakke rok die net over haar knieën viel.
Haar wit-crème blouse had een mooi rood logo van de school op haar linkerborst.
De beide heren keken echt even naar deze knappe verschijning waarbij bij beide heren hun volle aandacht uitging naar de prachtige volle billen van Lotte in haar strakke hoog getailleerde rok.
Thalen schraapte snel zijn keel en zei snel: Jullie kunnen nu afscheid van elkaar nemen.
Lotte liep wat schuchter op haar vriend af. Stan ging staan en opende zijn armen.
Lotte beantwoorde deze uitnodiging en liet zich warm insluiten door zijn sterke armen.
Stan voelde dat Lotte zenuwachtig was. Hij liet zijn handen via haar rug langzaam naar haar billen glijden. Lotte liet het toe en voelde haar volle billen in zijn handen zachtjes gekneed worden.
Nou meid, zei Stan zacht, ik vind het moeilijk om je hier nu achter te laten, maar het gaat wel gebeuren! Je hebt dit echt zelf verdiend. Je moet het daarom nu doorstaan. Dinsdag ben ik hier weer en mag je helemaal in me kruipen.
Dhr. Thalen greep in en beval Lotte naast zijn bureau te gaan staan.
Stan duwde Lotte zachtjes richting het bureau en liep zelf zonder omkijken de ruimte uit.
Lotte en Directeur Thalen bleven achter in de grote ruimte van het kantoor.

Geef een reactie