De deur van de slaapkamer ging weer open en Rosalie kwam helemaal rood en betraand binnen. Ze maakte in tegenstelling tot Anne-Fleur geen geluid maar ging direct op haar buik op haar bed liggen.
Thijs kwam achter haar aan en wenkte met zijn vinger naar Lotte. Lotte wist hoe laat het was. Haar beurt!
Zonder iets te zeggen pakte Thijs Lotte bij haar arm en drukte haar zachtjes richting de deuropening en op de gang. Hij sloot de deur weer.
Rob en Joep waren er niet meer.
Loop voor mij zei Thijs rustig.
Het duo, Lotte in wit ondergoed en Thijs in donker maatpak, liep door de gang richting de straflocatie.
Lotte voelde weer haar hart in de keel bonzen. Nu gaat het gebeuren. Nog erger dan net. Veel en veel erger dan billenkoek van Stan. Met elke stap vooruit wilde ze 10 achteruit zetten. Maar daar liep Thijs die dwingend doorliep zodat Lotte tempo zou blijven houden.
Linksaf, door een klapdeur, meteen rechtsaf. En daar waren een aantal deuren.
Ze las “straflokaal 1” de deur stond open en ze zag dat bode iets aan het opruimen was.
Ze liepen door en kwamen bij “straflokaal” 4 aan. Ook daar stond de deur open en Lotte werd weer aan de arm genomen door Thijs en het lokaal ingebracht en in een hoek gezet.
Haar armen werden op haar hoofd geplaatst en haar billen werden weer aan de heupen achteruit getrokken en in de traditionele “dit heeft slaag nodig” positie gezet.
Hier Wachten! Zei Thijs streng en liep toen het lokaal uit en sloot de deur.
Al gauw ging de deur weer open en hoorde Lotte snelle voetstappen binnenkomen.
De stem van directeur Thalen klonk streng: Lotte draai je om!
Lotte draaide zich om met haar handen nog op haar hoofd. Ze zag dat naast directeur Thalen mevrouw Kerstens stond. Ze had een bizar grote paddle met gaten in haar rechterhand die ze losjes tikte op haar open linkerhand. Lotte schrok hevig bij de aanblik van een dergelijk groot instrument in de handen van deze oersterke dame.
Lotte, zei meneer Thalen. Wij hebben een keus gemaakt uit alle opties die jou vriend hier op het formulier heeft ingevuld. En hij liet het formulier aan Lotte zien die Stan 2 dagen geleden had ingevuld.
Zoals je ziet hebben we de keus gemaakt voor de paddle. De Schoolpaddle!
Tevens heb je de eer om plaatst te mogen nemen op onze speciaal voor jou gemaakte bank.
Weliswaar niet zittend, maar uiteraard met jou blote bibs omhoog in billenkoekstand. Als een stout schoolmeisje die op het strafbankje moet plaatsnemen.
Lotte zag dat Kerstens een glimlach kreeg bij deze wat cynische grapjes van directeur Thalen.
Het is de platte bank met riemen waar jou vriend Stan Voncken om heeft gevraagd.
Welnu, die wordt hier zo binnen gebracht en dan kan de straf beginnen.
Juffrouw Kerstens, ik laat u hier en laat u straks vrij om te bepalen hoe lang u wilt doorgaa. Er volgen vandaag geen andere kandidaten. Ga uw gang en laat de schoolpaddle goed inwerken op de blote billen van deze jongedame! Na afloop wil ik dat u even met juffrouw van Laar langskomt op mijn kantoor ter controle.
Jawel meneer de directeur, zei Mevrouw Kerstens keurig.
Thalen stapte de kamer uit maar liet de deur open in afwachting van de bank die nog geplaatst moest worden in de kamer.
Kerstens pakte nu met haar linkerhand Lotte stevig bij haar oor vast om haar zo naar de andere kant van de kamer te slepen.
Daar zette ze haar neer met de ogen gericht op de open deur en in afwachting van de nieuwe bank, speciaal voor Lotte gemaakt en in een donkere fantasie door haar lieve vriend Stan bedacht!

Lotte hoorde de klapdeur in de verte open en dichtgaan en een aantal voetstappen naderden
straflokaal 4 hoorde Lotte zeggen.
Een bode met achter zich een zware lichtblauwe bank met zwarte brede riemen en gespen kwam het lokaal in. De bank draaide bij om door de deur te kunnen en een tweede bode werd zichtbaar.
Waar zullen we hem neerzetten juffrouw?
Kerstens liep richting het midden en wees met haar vinger de plek aan voor het gloednieuwe billenkoekmeubel moest komen te staan.
Het was een zware platte bank met 6 poten. 2 voor, 2 achter en 2 in het midden. De poten waren niet gelijk van hoogte. Toen de bank werd neergezet zag Lotte dat de bank dus in een hellingshoek stond. Het voorkant was 1 meter hoog, de achterkant iets van 60 cm hoog. De dikke vierkante poten waren schuin afgewerkt bij het bankgedeelte zodat de poten daardoor keurig plat op de vloer konden staan. Wat nu de voor- of achterkant van de bank was, het was niet duidelijk. Overal waren zachte zwart leren riemen en riempjes aan de bovenkant van de bank bevestigd. Dat deze bank nooit gezellig in het park zou komen te staan, was zo duidelijk als wat.
Lotte werd weer stevig vastgepakt aan haar oor en naar de bank geleid.
Stefan, zei mevrouw Kerstens tegen de bode. Wil je de onderbroek van Lotte uitdoen. Die hebben we nu niet meer nodig.
De bode liep naar Lotte en met handige beweging schoof hij het geheel naar beneden zodat haar hemd nog over de tevoorschijn komende vuurrode billen viel.
Leg hem maar in de kast aan de overkant, en haal dan meteen 2 witte kussens voor onder haar heupen.
De Bode deed wat hem werd gevraagd en kwam weer terug met 2 kussens.
Lotte werd door Kerstens aan haar oor verder naar de bank begeleid en het commando volgde:
Liggen!
Lotte moest met haar hoofd op het hoogste gedeelte op de bank gaan liggen. Kerstens legde de Schoolpaddle rustig op de bank naast Lotte en vervolgens gingen de bodes en mevrouw Kerstens zorgvuldig de onderbenen en bovenbenen met riemen en gespen vastmaken.
De kussens werden nu onder Lotte haar heupen aangebracht zodat haar billen parmantig omhoog staken alsof ze twee mooie rode Hollandsche tulpen waren, vol in bloei.
Vervolgens kwam een brede riem over haar middel heen te liggen die aan de andere kant van de bank door een gesp, vastgemaakt aan de bank werd getrokken. Het was een brede riem met steeds 2 gaten. Stefan zorgde ervoor dat de riem stevig werd aangetrokken zodat Lotte haar middel naar beneden werd getrokken en haar heupen een nog mooiere hoek maakten tov haar middel door de stevige kussens onder haar heupen.
Vervolgens werden haar armen recht vooruit getrokken en met 3 riemen per arm vastgezet. 1x bovenarm, 1x onderarm en 1x pols.
Lotte lag compleet vast en uitgestrekt op de schuine bank en op een hoogte dat haar bibs een fantastisch doelwit of beter gezegd, doelrood was geworden.
Kerstens pakte haar Paddle weer op en ging voor Lotte staan zodat Lotte haar recht kon aankijken en haar billenmartelwerktuig in volle glorie kon aanschouwen.
Dank jullie wel mannen, zei Kerstens tegen de bodes. Jullie mogen gaan en sluit de deur alsjeblieft goed af.
De bodes liepen de deur uit en viel achter hun in het slot.
Wel, wel, zei Kerstens cynisch en streng tegen Lotte. Ik ben niet op de hoogte van waarom je hier bent, wil ik ook niet weten. Wat ik wel weet is dat ik jou gehele bilpartij vandaag flink ga laten dansen. Ik bepaal hoelang en hoe hard ik op jou blote bibs ga slaan. Jammeren, krijsen, schreeuwen, schudden, het mag…maar het heeft geen zin. Ik bepaal wat er gebeurd.

Sterker nog, mocht je mij gaan uitschelden, ga je gang. Is voor mij een extra motivatie om door te gaan. Pas als ik moe en voldaan ben, ben ik klaar. Eerder niet.
Lotte voelde hoe alle riemen haar hele lichaam muurvast in hun greep hielden. Er was werkelijk geen enkele mogelijkheid om te bewegen. Ze voelde hoe haar billen weerloos omhoog lagen alsof haar eigen billen op eigen initiatief en zonder aan Lotte te vragen slaag met de paddle wilden hebben. Zo van: Hier zijn wij, hier zijn wij, sla ons, sla ons, Lotte kan toch niet weg met ons.
Kerstens was ondertussen aan de linkerzijde van Lotte gaan staan en had het slaghout op de weerloze rode billen gelegd. Oei, die was echt zwaar voelde Lotte. Lotte haar hart sloeg over en haar mond werd droog met de gedachte dat de schoolpaddle direct zou inslaan op haar billen.
Nou Lotte ik ga beginnen.
Lotte voelde dat de dikke paddle met ventilatiegaten van haar billen werd opgetild.
Een korte stilte volgde. Ze sloot haar ogen voor het onvermijdelijke. Ze hoorde een suizende zwoeoesjjj!

Geef een reactie