Lotte, Anne-Fleur en Rosalie hadden alles in angst gevolgd in de centrale hal en zaten nu op hun kamer zich zogenaamd voor te bereiden op hun straf van vandaag. Het was bijna 1 uur s’middags en zo meteen zouden ze worden opgehaald door een bode voor wat de traditionele opwarm-ronde zou moeten gaan worden.
Rosalie was daar al duidelijk over geweest, opwarm rondes waren gewoon gemeen harde pakken voor de billen in ongemakkelijke houdingen. Ok, weliswaar alleen met de hand en op de onderbroek. De zogenaamde institutionele broek-bescherming volgens heer Thalen. Nou ja zeg! Hij heeft daar wat mee zei Rosalie tegen Lotte.
Waarmee? Vroeg Lotte.
Nou dat ondergoed wat wij nu aanhebben. Dat is toch niet normaal, zo beschamend.
Oh, dat ja. Ja is wel een beetje erg. Maar het zit eigenlijk wel lekker. En zolang het over mijn billen zit tijdens billenkoek, hoor je mij niet klagen.
Eens, riep Anne-Fleur vanuit de badkamer die het gesprek ook had gevolgd.

Er werd stevig op de deur geklopt en Rosalie deed open. Twee bodes stonden op de gang en verzochten de dames om nu direct mee te komen.
Anne-Fleur kwam snel uit de badkamer en voegde zich bij Lotte en Rosalie.
Op weg door de gangen van het instituut naar het kantoor waar de echte straf nu definitief ging beginnen.

Aangekomen bij de deur van de directeur klopte 1 van de boden op de deur.
Thalen deed zelf open en verwelkomde de drie dames en met een open handgebaar en glimlach nodigde hij ze uit in zijn kantoor alsof er iets leuks stond te wachten voor hen.
Rosalie stapte schoorvoetend de grote ruime kamer binnen. Lotte en Anne-Fleur volgden.
Dankjewel Stefan, Charlie. Jullie hulp is nu nodig bij straflokaal 3. Er is daar een technische storing. Wellicht kunnen jullie nu even kijken of het snel te repareren is. Zo niet dan even de technische dienst bellen en het lokaal op non-actief zetten. De straf voor Maxime kan dan verder door gaan in straflokaal 2. Ok? Straflokaal 4 is niet beschikbaar, daar komen straks deze dames in.
Jawel meneer de directeur.
Thalen sloot de deur.
Lotte, Anne-Fleur en Rosalie waren ondertussen voorbij directeur Thalen gestapt en zagen dat er 3 ouderwetse maar mooie stoelen op een rijtje stonden. Midden in het kantoor.
Naast elke stoel stond een knappe jonge man kaarsrecht en keurig gekleed in maatpak. Alle 3 hielden ze met 1 hand de stoel vast. Alsof ze in de houding stonden zoals opgedragen.
De Stoelen stonden zo opgesteld dat de mannen zichzelf in de grote spiegel konden zien. Precies zoals in een balletzaal een spiegel aanwezig was om zelf houding en beweging te kunnen verbeteren.

Dames, jullie weten waarvoor jullie hier zijn. We gaan snel beginnen.
Alle drie: Uitkleden tot hemd en onderbroek. Kleren netjes opvouwen en hier op mijn bureau leggen.
Opschieten, want jullie strafkamer voor half drie tot half vijf is reeds gereserveerd voor een volgende sessie daarna. Dus ik duld geen getreuzel!
Lotte begon evenals de andere 2 meteen met uitkleden alhoewel ze zich best schaamde omdat de knappe heren in de spiegel konden zien hoe ze zich aan het uitkleden waren en hun billen in schaamtevol wit ondergoed zichtbaar werden.

Thalen begon te spreken tegen de mannen en maakte duidelijk dat er zo meteen controle zou moeten plaatsvinden van het ondergoed.
Toen de meisjes klaar waren met uitkleden stonden ze met z’n drieën met hun handen schaamtevol gekruist en hoofd naar beneden bij het bureau.

Dames, handen op jullie hoofd. Commandeerde Thalen.

Rob, Thijs, Joep, omdraaien en elk tegenover een meisje gaan staan. Commandeerde hij vervolgens de 3 jonge mannen.
Lotte keek omhoog en zag dat de 3 knappe en goed gebouwde jongemannen zonder twijfel naar hun toe kwamen en zonder iets te zeggen een keus maakten voor wie ze gingen staan.
Ok, zei Thalen, Joep wil jij even wisselen met Thijs. Ik wil dat Thijs tegenover jou meisje komt te staan.
Kennelijk stond Joep dus tegenover Lotte en kreeg ze nu dus Thijs daarvoor in de plek.
Jawel meneer, zei Joep en hij wisselde met Thijs die eerst voor Rosalie stond.
Het was een gek gezicht, 3 sterke stoere heren in donker maatpak handen over elkaar, benen een beetje stoer uit elkaar tegenover 3 knappe schuchtere dames in wit ondergoed met hun handen op hun hoofd.
Dames, Heren, ik zal jullie even voorstellen en wat uitleggen.
Onze opwarm ronde zal deze keer worden verzorgd door 3 stagiaires die vandaag door mij geëxamineerd gaan worden. Daarbij ligt de focus op hun hand-billenkoek technieken en houdingen. Jullie aanvragers zijn akkoord met deze gang van zaken, dus daar geen enkele twijfel.
Vandaag is het onderdeel “verbale kwaliteiten” niet aan de orde. Opdrachten en commando’s ga ik zelf geven. Is dat duidelijk dames?
Ja meneer de directeur zeiden ze in koor.
Alle opdrachten zullen zonder tegenspraak moeten worden opgevolgd en uitgevoerd. Jullie houden jullie mond als ik opdrachten geef. Dit is zeer belangrijk voor deze 3 heren om hun examen met goed gevolg te kunnen doorlopen.
Huilen is geoorloofd, ik denk goed zelfs, maar dat laat ik aan jullie.
Er is nooit een stopwoord in dit instituut, bij dit examen ook niet. Alle smeekbedes zullen daarom dan ook linea recta richting prullenbak gaan.
Is alles duidelijk dames!
Alle 3 zeiden ze gedwee: Ja meneer de directeur.

Rob, jij staat tegenover mevrouw Anne-Fleur Kleikers. Zij is hier voor de 2e keer en weet al een beetje hoe alles gaat. Wellicht dat Anne-Fleur het een beetje apart gaat vinden bij jou Rob. Want Anne-Fleur, Rob is 3e jaars maar linkshandig!

Joep, jij staat tegenover Rosalie Neervoort. Zij is hier al voor de 4e keer en ik verwacht van jou dat je als jongerejaars, je hier terdege je best gaat doen om het volgende leerjaar te gaan halen. Ik heb je gezet bij een echte “dondersteen”. Doe je best zou ik zeggen.

Thijs, jij als eindexamenkandidaat staat tegenover Lotte van Laar, zij is hier voor het eerst maar we hebben van de aanvrager de wens gekregen dat Lotte ongenadig hard aangepakt moet gaan worden. Vandaar dat ik jou deze vrolijke kleine dondersteen als examenopdracht heb toebedeeld.
Lotte kreeg een tinteling in haar buik. Het was echt een knappe en sportieve man. En dan ook nog in dat pak. Ja dat deed haar echt wel wat. Maar ja straks over de knie bij hem, wat dan?

Mooi genoeg gepraat. ACTIE! Zei Thalen kort.

Rob, Joep en Thijs pakten resoluut een oor van de meisjes vast en trokken ze snel mee naar hun stoel. De 3 meisjes huppelden in een soort struikelende pas met hun handen op hun hoofd achter hun strafgever aan.
Alle drie mannen zetten hun been over de leuning van de stoel en planten hun voet op de zitting van de stoel. In 1 beweging tilden ze de 3 dames over deze ene knie. Lotte en Rosalie links-over. Anne-Fleur rechts-over. Hierdoor kwam Anne-Fleur met haar gezicht tegenover Lotte haar gezicht te bungelen. Hoog boven de vloer.
Ze keken elkaar even kort aan in hun nu al hulpeloze positie.

Dames, pak de rand van de stoel stevig vast.

Lotte deed wat haar opgedragen was en zag Anne-Fleur hetzelfde doen. Lotte begon nu echt zenuwachtig te worden. Begin nu maar, begin nu maar dan weet ik wat het is.

Thalen pakte uit een la van zijn bureau een ouderwetse grote zandlopen. Hij ging tussen de spiegel en de bungelende meisjes staan en zette met een sierlijke zwaai de zandloper in werking.
Meteen begonnen de 3 mannen rustig en beheerst keihard op de billen te slaan.
Lotte voelde meteen dat dit menens was. Er werd totaal niet ingehouden met het slaan en elke slag was ongelooflijk raak en pijnlijk. Jeee, en Lotte begon te zuchten. Vooral de slagen op de rechterbil, aan de buitenkant kwamen keihard binnen en branden vreselijk.
De stoel kraakte bij elke voltreffer op de linker bil. Die waren niet zo talrijk als op de rechterbil maar de stoel kraakte gek genoeg alleen bij slagen op de linker bil. Lotte ging hier op letten zodat ze haar gedachten kon focussen in deze opwarm ronde. Nou ja op-heet-ronde was het eerder. Echt vooral haar rechter bil brandde, bij elke slag aan die kant meer en meer. Ze probeerde iets te verplaatsen zodat de hand misschien beter op die rechterbil terecht kwam. Maar daardoor werd het alleen maar erger aan de linkerkant en drukte de knie van meneer Thijs extra hard in haar maagstreek. Dus weer terug.
AUAU riep ze plots toen de rechterkant weer vol geraakt werd weer op diezelfde stomme zijkant.
Dat gaf kennelijk Thijs de kennis waar Lotte haar zwakke bil-plek zat en hij ging vol voor deze rechterkant en dan specifiek de zijkant.
KLETS..AUAU KLETS … AHHHH.. KLETS,KLETS, KLETS…
Alles op deze zijkant.
Lotte begon heftig tegen te stribbelen en als automatische reactie ging ze met haar rechterhand haar rechterbil beschermen.
Resoluut werd haar arm vastgepakt en door Thijs rustig op haar rug gevouwen. Met nog maar 1 hand op de stoelrand werd het nu lastig en oncomfortabel om de knie van Thijs uit haar maagstreek te houden.
Dat lukte niet meer en ze liet zich steeds slapper hangen over de ene knie om alle pijn en oncomfortabel-heden maar over zich heen te laten komen.
Het kantoor vulde zich met luide doffe klappen op witte billen. Aangezien alle 3 meiden goed gebroekt waren. Tevens was vooral Rosalie luid aan het “AU” roepen bij elke slag. Anne-Fleur was meer het zangerige type die een constante ahhhahhaaaahhhaaahhaahhhaahh liet horen waarbij er steeds een “a” accentje auditief oplichtte op het moment dat 1 van haar billen op elasticiteit werd getest. Ook bij Anne-Fleur was een zwakke plek ontdekt. Rob zette daar volledig op in toen de zandloper het laatste zand aan het strooien was.
Lotte had zich al overgegeven aan deze bilmarteling want van opwarmen was echt geen sprake.
15 minuten billenkoek was nu gaande en de zandloper was eindelijk leeg.

STOP! Zei Thalen kort.

De 3 heren stopten met slaan en Thijs liet de arm van Lotte los.
Lotte liet haar hand automatisch richting haar brandende rechterbil gaan. Dat werd hardhandig afgestraft door haar hand van haar bil af te gooien en 5 extra petsen op deze plek te geven.
AU AU AU AU AU, riep Lotte in tempo mee.

Goed zo Thijs, zo mag ik het graag zien, zei dhr. Thalen.
Heren, zet de dames in een hoek en kom dan hier aan tafel zitten voor een korte evaluatie.

Lotte voelde hoe Thijs haar bij haar middel en om haar linkerbeen vastpakte en met een makkelijk zwaai terug op aarde deed landen. Ze was duizelig en hield zich even vast aan Thijs. Thijs pakte haar bij de arm en bij het oor en bracht haar naar de hoek waar ook de korven met mattekloppers stonden.
Hij zette haar daar neer en Lotte voelde hoe Thijs haar armen optilde en netjes boven op haar hoofd legde. Vervolgens voelde ze hoe Thijs de vingers in het elastiek van haar onderbroek plaatste en hem naar beneden geleide over haar zere billen. Ze voelde hoe zijn sterke handen haar heupen iets naar achter trok zodat haar billen onder een kleine hoek het kantoor in wezen.
De 2 andere meiden werden in de andere hoeken precies eender behandeld zodat het kantoor 3 hoeken had bevolkt door gestrafte dames.

Dames! Zo blijven staan. Ik wil geen beweging zien. Zei Thalen.

Thalen pakte zijn mobiel en appte iets door. Vervolgens wenkte hij de 3 heren om aan tafel te komen zitten voor het vervolg.
Rob, Thijs en Joep gingen aan tafel zitten en er werd op de deur geklopt.
Binnen, riep Thalen.
De deur ging open en een bode met een dienblad kwam binnen.
U had om thee gevraagd, meneer de directeur?
Ja, dat is mooi snel, zet maar hier op tafel Stefan.
De Thee werd op tafel gezet en Thalen schonk de 3 heren en zichzelf wat thee in. Op deze manier konden ze weer energie opdoen voor de volgende ronde.
Thalen was best tevreden over de voortgang maar wilde nu toch echt dat de meisjes zo slaag zouden krijgen dat er meer vocaal iets te beleven was.
Hij besprak stilletjes zijn plan.

Lotte hoorde dat er een stoelen werden verplaatst.
Er klonken voetstappen die een andere richting opgingen. Plotseling hoorde ze “au,au” en gek geschuifel? Toen stil. Of met Rosalie of met Anne-Fleur werd kennelijk iets gedaan.

Thalen maakte meteen duidelijk om wie het ging.

Rosalie, handen uitsteken! Commandeerde Thalen
Er volgde een zachte plof en iets gekraakt van een stoel of stoelen
Benen recht! Commandeerde Thalen.

Lotte kon niet zien wat er gebeurde en de spiegel was aan de andere kant, dus daar kon ze ook niet stiekem inkijken. Ook durfde ze echt niet om te kijken uit angst voor represailles

Een korte klak hoorde Lotte gevolgd door een snel en heftig pak slaag op, ja op een onderbroek. De klappen waren daar niet helder genoeg voor.
Na een korte tijd hoorde ze Rosalie “auauau” beginnen te zeggen. Maar al gauw werd dat meer “AUIEIEAUUAU” overgaand in een gehuil en echt luid roepend AUAUSTOOOAUAUA.
De doffe klappen gingen maar door en Lotte snapte niet dat iemand zo snel en hard zo lang door kon gaan. Dat kon toch niet, het ging maar door en hield niet op. Ohhh stond dat haar ook te wachten? Haar houding met uitgestoken blote billen begon vermoeiend te worden en ze probeerde een klein beetje te smokkelen. Gelukkig waren de heren geconcentreerd met Rosalie bezig zodat het niet opviel. Ze hoorde wat gesmoezel en even daarna gingen de doffe klappen over in heldere petsen, het gehuil en geschreeuw van Rosalie steeg meteen ongekend. 10, 20, 30 oorverdovend petsen in deze open houten akoestische kamer en een gekrijs van Rosalie.
Plotseling stopte de heldere klappen in het kantoor. Het  concert voor Hand en Bil was over. Alleen Rosalie bleef in een soort solozang over toen het orkest van klappen stilviel. Met een mooie decrescendo stierf de klaagzang van Rosalie uit overgaand in zacht gesnik.
Lotte hoorde gekraak van stoelen en geschuifel. Zou Rosalie nu weer in de hoek staan? Lotte werd zenuwachtig. Ze hoorde voetstappen richting haar komen. Ze stak haar billen in een soort van bescherming maar weer verder het kantoor in. Maar er was geen ontkomen. Ze werd aan haar arm op haar hoofd vastgepakt en omgedraaid. Eenmaal omgedraaid zag ze dat directeur Thalen en Thijs op 2 stoelen zaten. Recht tegenover elkaar met hun knieën in elkaar geschoven.
Joep was naar haar toe gekomen nadat hij Rosalie weer in de hoek had gezet. Lotte keek naar Rosalie die nog stond te schokschouderen en zacht te snikken. En oeioeioei, dat waren rode billen!! Donker rood, bijna paars en over de volle lengte van onderbenen tot wel de hoogte van haar stuitje.
Joep pakte ondertussen Lotte haar rechteroor stevig vast en trok haar met zich mee terwijl haar onderbroek nog om haar bovenbenen bungelde.
Aangekomen bij de 2 zittende heren liet Joep Lotte los en voelde Lotte dat haar ondergoed weer over haar billen werd getrokken.
Lotte stond rechts van de 2 heren en Joep liep nu om de stoel om tegenover Lotte uit te komen.

Joep en Lotte zagen elkaar in de ogen aan met daartussen 4 benen van Thalen en Thijs.

Lotte, handen uitsteken! Commandeerde Thalen

Lotte stak haar handen richting Joep die de polsen vastpakte en Lotte naar zich toetrok waardoor ze als het ware over de 4 wachtende knieën viel.
Lotte voelde de arm van Thijs om haar middel die haar in de val opving en begeleide.
De stoel van Dhr Thalen kraakte een beetje toen Lotte over hun knieën kwam te liggen.
Haar onderbenen floepten van de grond en van weeromstuit klapten ze door, richting haar billen.

Benen recht! Commandeerde Thalen.

Lotte strekte haar benen snel, maar kon de grond niet raken. Joep had haar zover vooruit getrokken dat dat ook een stukje van haar bovenbenen op de knieën lagen van de strafuitvoerders.
Joep hield haar polsen stevig vast en stond fier rechtop zodat haar bovenlichaam in een kleine boog boven de grond hing. Haar borsten waren in zoverre het dichts bij de grond.

Ze zag hoe Rob de zandloper pakte en met een rustige draai en een zachte klak op de grond zetten vlak voor haar neus. Meteen volgde een regen van slagen op haar onderbroek. Waarbij onduidelijk was wie Thijs was en wie Thalen. Meteen daarop voelde ze 2 handen om haar enkels. Rob was nu omgelopen en fixeerde haar benen.

Joep haar armen, Rob haar benen en Thalen en Thijs haar billen…
Ze lag volledig overgeleverd aan deze 4 heren voor de duur van de hele zandlopen. 15 Hele minuten.
Overal kwamen de keiharde slagen, ze probeerde te draaien, het hielp niet. Ze probeerde haar billen te knijpen, de slagen vielen op haar onderbenen. Ze probeerde te ontspannen de 4 handen sloegen keihard in staccato ritme op haar rechter zwakke bil. Toen begon ze te schreeuwen, te huilen, te jammeren, te smeken. Dikke tranen vielen naast de zandloper die daardoor helaas niet sneller ging lopen.
Plotseling hoorde ze Thalen zacht zeggen: Openen.
En ze voelde hoe Joep haar enkels en dus benen langzaam een beetje uit elkaar deed, zodat de binnenkanten van haar bovenbenen helemaal bloot kwamen te liggen.
Zodra dit het geval was ging Thijs aan de ene kant en Thalen aan de andere kant deze blote en tedere binnenkanten met ongenadige klappen bewerken. De doffe klappen gingen nu evenals bij Rosalie over in heldere petsen. Ook Lotte begon nu hard te gillen. Het was niet te zeggen wie er nu won qua decibellen. 10 klappen,20, 30, 40. Lotte probeerde te schoppen, probeerde te trekken te draaien, haar heupen gooide ze omhoog. Niets hielp tegen deze ongenadige en gemene manier van slaan. Stan zou dit echt nooit zo doen.
Plotseling stopte het!
Net zoals Rosalie bleef nu ook Lotte alleen over in haar huilconcert. Nadat ze een beetje tot rust was gekomen hielp Thalen haar van zijn schoot af en stond ook Thijs op. Thalen bleef zitten en Rob nam nu de plaats in voor Thijs. Immers Anne-Fleur was nu aan de beurt, de kandidaat van Rob.
Lotte kon bijna niet meer staan en zag in de spiegel dat haar billen vanaf de rand van haar onderbroek tot halverwege de knieholtes donkerrood was, een ravage. Hoe de toestand onder haar witte onderbroek was, daar hoefde ze niet naar te raden.
Thijs ondersteunde haar richting hoek en haar onderbroek werd weer naar beneden getrokken. Dit keer helemaal tot aan de enkels.
Haar handen werden vanaf haar rug weer op het hoofd geplaatst billen achteruit getrokken en Thijs vertrok naar de laatste kandidaat.

Geef een reactie