Voorzichtig en met vaste hand stuurde Tom de rand van de plank langs de vreesmachine. Toen hij aan het eind gekomen was, schakelde hij de vrees uit. Hij veegde het zaagsel weg met een zachte doek en bestudeerde het resultaat. Het resultaat bracht een tevreden glimlach op zijn gezicht. Hij pakte een volgende plank en begon de procedure van voor af aan, totdat ze allemaal klaar waren. Toen legde hij de vrees het zwijgen op.

‘Mijn meisje zal dit prachtig vinden’. Tom ging verder met het in elkaar zetten van het kistje. Hij boorde gaten en monteerde de planken aan elkaar. Sommige dingen hadden extra aandacht nodig. Hij smeerde de vlakken in met houtlijm en pakte de draadloze schroefmachine. Af en toe pakte hij de schuurmachine om wat oneffenheden weg te werken.

Tom’s gedachten maakten ook overuren. Naast dat hij zijn aandacht bij het knutselen had, waren zijn gedachten constant bij Katy. Af en toe stopte hij even en streek met zijn handen door zijn haar. Hij haalde dan diep adem, om langzaam uit te ademen. Niet lang daarna was hij weer met zijn werk bezig.

Hij liep naar de werkbank en zocht een paar houttangen. De smalle delen moesten tijdelijk bij elkaar gehouden worden met de tangen totdat de lijm gedroogd was. Toen hij dat gedaan had, realiseerde hij zich dat hij voorlopig klaar was. Hij ruimde het gereedschap op en was bezig het zaagsel op te vegen toen Martin binnenstapte.

‘Kijk wie we daar hebben!’, zei Tom toen hij het blik in de vuilnisbak leegde. ‘Dat is lang geleden. Hoe is het met je?’, vroeg jij terwijl hij zijn hand uitstak.

‘Tja, dat is inderdaad weer een poos gelden’, antwoordde Martin en schudde de hand van Tom. ‘Kim en ik zijn druk bezig geweest, zoals altijd. Hoewel, niet zoals altijd, moet ik eerlijk bekennen’. Beide mannen moesten lachen om de betekenis van de woorden van Martin.

‘Vertel eens’, vroeg Tom belangstellend. ‘Hoe vergaat het jullie met jullie nieuwe levensstijl? De laatste keer dat we elkaar spraken, gingen jullie er een paar dagen uit om wat nieuwe afspraken te maken voor de toekomst. Is dat een beetje gelukt?’

‘Oh ja, ons uitje. Wow! dan is het inderdaad een poos geleden dat we elkaar gesproken hebben’, zei Martin met een grijns.

Tom legde veger en blik op de werkbank. Hij pakte een paar colaatjes uit de koelkast. Hij gaf er een aan Martin en ging tegen de werkbank aanstaan. ‘Ik ben een en al oor’, zei Tom en opende zijn colaatje. ‘Waarom gaan we niet even naar het terras. Kunnen we er lekker bij gaan zitten. Ik heb het gevoel dat dit een lang verhaal gaat worden’, grijnsde Tom met een glinstering in zijn ogen.

‘Het is een geweldig verhaal’, gaf Martin toe. Beide mannen moesten lachen en liepen naar de deur.

‘Moeten we onze colaatjes soms inruilen voor een biertje?’, vroeg Tom.

‘Dat is niet nodig, Tom. Het is prima zo’.

Ze liepen het terras op en Tom wees naar een tuinstoel die in de schaduw onder een boom stond. ‘Ga lekker zitten, dan pak ik er nog een stoel bij’. Tom liep in de richting van het huis en het open raam waar Katy achter zat. toen hij een stoel pakte hoorde hij Katy binnen praten. Hij hield even stil omdat hij dacht dat ze het tegen hem had. Zijn rechter wenkbrauw ging omhoog en er verscheen een grijns op zijn gezicht.

‘Hm, die woorden betekenen een dubbele dosis, jongedame. Twintig met de paddel’, dacht Tom bij zichzelf. Hij realiseerde zich dat Katy tegen zichzelf zat te vloeken. Hoofdschuddend draaide hij zich om en liep weg met de stoel. Hij liep naar Martin, ging zitten en pakte zijn colaatje van de tafel.

‘Laat maar horen, Martin. Ik ben een en al oor’.

‘Ik wou dat het zo eenvoudig was om Kim te laten luisteren’, zei Martin. De mannen moesten opnieuw hard lachen. Martin begon het verhaal te vertellen van het ontstaan van Kim’s jurkje, hoe hij een schaar gepakt had en het gedeelte waar haar billen zaten weggeknipt had. Hij had haar gezegd dat ze deze voortaan moest dragen als ze gestraft werd.

‘Ik moet zeggen, dat je de levensstijl uiterst serieus opgepakt hebt’, grinnikte Tom.

‘Als het Kim betreft, moet ik wel uiterst serieus zijn’, voegde Martin eraan toe. ‘Over een koppig individu gesproken…. Man-o-man!’ Martin schudde zijn hoofd en Tom schudde van het lachen.

 ‘Denk niet dat je hier alleen in staat, Martin. Ik heb soms ook de grootst mogelijke moeite met Katy. Ze kan ook behoorlijk op haar strepen gaan staan. Je gelooft het, of niet, maar de laatste tijd hebben we het dagelijks over haar koppigheid. En dat zal misschien altijd wel blijven. het is echter mijn taak om te zorgen dat ze hier niet te ver in door schiet. Soms vind ik dat ze slechte gewoontes aan het ontwikkelen is, andere keren vind ik dat ze me aan het uitproberen is. Wees niet te streng voor jezelf. Af en toe is het nodig dat een vrouw even teruggefloten wordt’.

Martin liet zijn hand door zijn haren glijden, net zoals Tom een poosje geleden gedaan had. Hij schudde langzaam zijn hoofd en keek Tom aan. ‘Zal ik je eens wat vertellen, Tom. Mijn vrouw weet exact mijn zwakke plekken te vinden. Maar ik denk dat ik haar de laatste tijd een paar keer versteld heb weten te staan. En nu doe ik geen stap meer terug. Ze zal niet meer oeverloos haar gang kunnen gaan. Ik kan niet begrijpen hoe het de laatste jaren uit de hand heeft kunnen lopen.

Kim stond met donkerrode billen in de hoek van de keuken toen Martin verder ging met zijn verhaal. Haar onderbroekje lag op de vloer. Het was het duurste en meest favoriete broekje dat ze had. Martin had het gewoon van haar billen geknipt. Hij had het laten liggen waar het gevallen was en had haar onmiddellijk over de knie gelegd om haar een ongenadig pak op haar blote bips te geven. De achtbaan van emoties die Kim had doorgemaakt, was het begin van wat een hele nieuwe fase in hun huwelijk was.

Tom moest in zichzelf lachen toen hij het verhaal van zijn vriend aanhoorde. Martin was een heel ander mens geworden. Het stond Tom wel aan. Hij luisterde aandachtig verder toen Martin verder vertelde over de gebeurtenissen van de zondag en de maandagochtend vroeg.

Het was nog vroeg. De zon was nog maar amper op. Martin had koffie gezet zoals hij iedere doordeweekse morgen deed. De eerste kop dronk hij onder het genot van de ochtendkrant en een boterham. Hij besloot nog een tweede kop koffie te drinken in het gezelschap van Kim. Hij pakte een beker uit het keukenkastje, vulde deze samen met de zijne en liep naar de slaapkamer.

Kim lag op haar buik op het midden van het bed. Ze zag er erg tevreden uit terwijl ze nog half lag te slapen. Martin kon een glimlach niet onderdrukken toen hij de knappe verschijning zag liggen. De blik van haar blote schouder en linkerarm die over het kussen naast haar gezicht lagen, maakten dat hij haar aan wilde raken en haar zachte huid wilde strelen. Hij voelde een verlangen opkomen om haar te kussen. Hij draaide zich om, om de bekers op het nachtkastje te zetten en op het bed te gaan zitten.

Hij gaf haar een kus op haar wang en fluisterde, ‘goedemorgen, liefste’. Hij veegde een lok haar uit haar gezicht. Zijn rechterhand masseerde haar schouder. Hij realiseerde zich hoeveel hij wel niet van zijn vrouw hield. Er verscheen een glimlach op zijn gezicht. Hij voelde zich goed. Niet leeg, zoals anders dikwijls het geval was. Hij boog zich voorover en kuste haar. Deze keer vonden zijn lippen haar schouder. Langzaam verplaatsten de kussen zich naar haar nek en veroorzaakten een kreun en een beweging van haar been. Martin glimlachte en zijn opmars richting haar oor zette zich voort. Uiteindelijk vonden zijn tanden haar oorlelletje. Hij knabbelde erop. ‘ik hou van je, schatje’, fluisterde hij.

Kim haalde diep adem en draaide zijn in de richting van het gezicht van Martin. Ze strekte haar arm en sloeg deze om zijn nek voor een lange knuffel. ‘Ik hou ook van jou’, fluisterde ze terwijl ze langzaam verder ontwaakte.

Martin drukte haar dicht tegen zich aan. ‘Hoe is het met je?’

‘Hm… wel goed, geloof ik’, antwoordde Kim.

‘Heb je zin in koffie?’, vroeg hij. Ik heb een kop voor je meegenomen. Ik dacht dat het gezellig zou zijn als we deze samen dronken, voor ik naar het werk moet’.

Kim keek hem enigszins verward aan. ‘Je brengt me anders nooit koffie. Is er wat aan de hand?’, vroeg ze bezorgd.

‘Er is niets. En ik weet dat ik je anders nooit koffie kom brengen. Er zijn wel meer dingen die ik nooit gedaan heb en die ik wel had moeten doen. Heb alsjeblieft een beetje geduld met me. Ik zal ze proberen te veranderen, net zoals jij er aan gaat werken om meer respect te hebben en aan je gezondheid te denken’. Hij gaf haar een kus op haar voorhoofd.

Kim ging rechtop zitten. Haar gekreun en gesteun wezen erop dat dit niet gemakkelijk ging. Een diepe rimpel in haar gezicht wees erop dat ze nog behoorlijk last van haar billen had.

‘Nog steeds gevoelig?’, vroeg hij zachtjes.

Kim wilde op haar gebruikelijke sarcastische manier antwoord geven, maar in plaats daarvan haalde ze diep adem en antwoordde zacht, ‘Ja, het is nog behoorlijk gevoelig’. Ze tastte onder het dekbed en wreef over de zijkant van haar linkerbil en bovenbeen. ‘Geef je mijn bips nog wel de gelegenheid om te herstellen?’ Er verscheen een smekende blik op haar gezicht toen ze koffie aanpakte die Martin haar aanreikte.

‘Dat ligt helemaal aan jezelf, liefje’, antwoordde Martin. Hij draaide zich om en pakte zijn eigen beker. ‘Ik zal onze relatie hoe dan ook bijsturen. Als jij de prijs hiervoor met je billen moet betalen, dan moet dat maar. Afgezien daarvan… je hebt heerlijke billen!’

Ze keken elkaar aan en namen een slok koffie. Beiden zochten naar geruststelling dat alles OK was. De frons van Kim veranderde in een ontspannen, warme glimlach. Martin wist meteen dat het goed zat. Hij zat lekker in zijn vel. Hij genoot van de rol als heer des huizes. En ook Kim zat lekker in haar vel. Ze genoot van het gevoel dat er op haar gelet werd.

Hun gesprek verliep ontspannen. Ze genoten van de koffie en van elkaar. Dat was in jaren niet voorgekomen. Ze waren weer een stap verder in hun nieuwe start. Ze gebruikten woorden, die ze jarenlang niet gebruikt hadden. Toen het tijd was voor Martin om naar zijn werk te gaan, pakte hij beide bekers en zette ze weer op het nachtkastje. Hij leunde voorover en nam Kim in zijn sterke armen. Kim smolt in zijn armen.

‘Ik hou van je, Kim’, zei Martin. En met een laatste kus voegde hij eraan toe, ‘Een lief meisje zijn vandaag. Tot vanavond’.

Martin stond op, pakte de bekers en liep naar de deur. Hij had helemaal geen zin om weg te gaan. Kim slaakte een diepe zucht. Ze wilde dat hij bij haar zou blijven.

‘Waarom zeg je dat, Martin?’, vroeg ze terwijl ze hem nakeek.

Martin draaide zich om. ‘Wat zei ik dan?’, vroeg hij.

‘Je zei dat ik een lief meisje moest zijn vandaag’, antwoordde Kim met een verwarde blik.

Hij glimlachte. ‘Dat zei ik omdat ik wil dat je het meisje bent, waarvan ik weet dat je het heel goed kunt zijn. En als dat niet zo is….’, hij wachtte even. ‘Dan blijven we daar net zolang aan werken tot het wel het geval is, of niet?”.  Kim bloosde.

‘Wat wil je vanavond eten?’, vroeg ze zachtjes.

Martin glimlachte. ‘Waarom rijdt je niet even langs de slager? Dan gaan we vanavond barbecuen. Ik zal je wel helpen’. Hij gaf haar een knipoog. ‘Ik kom direct na het werk naar huis. Mocht er iets zijn dan kun je me gewoon bellen. Tot vanavond’.

‘Dag, liefste’, zei Kim toen Martin de kamer uit liep.

Kim bleef zo nog lang zitten. De tranen stonden in haar ogen. ‘Ik hou van hem’, fluisterde ze, ‘en ik geloof dat hij ook echt van mij houdt’.

De werkdag van Martin begon met het opstarten van het ene en het afsluiten van een ander project. Hij delegeerde een aantal werkzaamheden zodat hij de woensdagochtend vrij kon nemen. Tijdens de lunch pleegde hij een aantal telefoontjes om het aanstaande tripje naar de caravan te regelen. Hij deed wat bankzaken en reed bij de juwelier langs. De middag was gevuld met besprekingen, het sorteren van een wat paperassen die zich op zijn bureau opgestapeld hadden en het plegen van een aantal telefoontjes. Toen het vijf uur was, was hij blij dat hij alles af had. Het was een vruchtbare dag geweest.

Op hetzelfde moment rondde Kim het huishoudelijk werk af en de was die ze zondag had willen doen. Dankzij de nieuwe levensstijl van Martin was er de dag ervoor niets was gebeurd, behalve dat hij haar had voorgehouden dat ze beter bij de les moest blijven en wat de consequenties zouden zijn als ze zou verzaken… Over het algemeen een flink pak op haar blote billen?! De gedachte alleen al maakte dat ze ineen kromp. Gedurende de ochtend had ze regelmatig voorzichtig over haar zere billen gewreven. Ze slaakte regelmatig een diepe zucht. Maar er verscheen ook regelmatig een glimlach op haar gezicht als ze eraan dacht hoe toegewijd en veeleisend Martin geworden was. Een pak op haar bips krijgen was verschrikkelijk, maar de liefde die aangewakkerd was, voelde weldadig. En ze vond het effect dat dit had op hun seksleven geweldig.

Toen het huis schoon was en de was opgevouwen in de kast lag, maakte Kim een boodschappenlijstje en ging naar de supermarkt. Toen ze thuiskwam ruimde ze de boodschappen op. Toen ze op haar horloge keek bedacht ze zich dat ze Tineke moest bellen voor de vergadering van die middag. Het telefoontje was snel gepleegd. Ze ging zich verkleden en werkte haar make-up bij. Toen ze haar broek aantrok, wreef ze voor de zoveelste keer over haar bips. Ze keek de hele dag uit naar het moment dat Martin thuis zou komen. ‘Jij bruut!’,  zei de met een boosaardige grijns. “Ik hou van hem… en hij houdt ook van mij’.

Tineke stond al in de hal van het restaurant te wachten toen kim arriveerde. Ze liepen naar de vergaderruimte om de boel klaar te zetten voor de rest zou arriveren.

‘Ik heb iemand nodig die donderdag de honneurs kan waarnemen, Tineke. Martin en ik gaan woensdagochtend naar de camping’, zei Kim, terwijl ze vergaderstukken op de tafel legde.

Tineke keek haar verbaasd aan. “Dat meen je niet. Dat kan helemaal niet. Uitgesloten. Zeg Martin maar dat jullie volgende week wel gaan’.

‘Ik geloof niet dat dat kan. Ik heb hem al gezegd dat ik een hele drukke week heb. Maar hij zei geen mitsen en maren te willen horen. Ik denk dat Martin alles al gepland heeft. Hij wil er geen woord meer over horen.

Tineke moest er hard om lachen. ‘Sinds wanneer stelt Martin zich zo streng op? Zeg hem maar dat jullie niet eerder kunnen gaan dan na de bijeenkomst van donderdagavond’.

‘Dat zit er niet in, Tineke. Hij wil absoluut op woensdagochtend vertrekken. Het is een behoorlijke rit naar de camping en hij wil er nog voor het donker zijn. We gaan dus al vroeg weg. We vertrekken dus op woensdag.

‘Jeetje, mina, Kim.. Jij hebt immers altijd het laatste woord. Je kunt hem zo om je vinger winden als je wilt. Dat doe je altijd. Ben je dat verleerd, of zo?’, vroeg Tineke met een  

‘Oh, kom op, Tineke. Je moet me helpen. Hoe dan ook, ik moet vandaag al het huishoudelijk werk afhebben om mijn partner tevreden te stellen en klaar kan zijn voor vertrek op woensdag, zoals me opgedragen is’.

Tineke moest er heel hard om lachen.

‘Wat is er zo grappig aan?’, vroeg Kim en zette haar handen in haar zij.

‘Ik hoor je praten, maar ik geloof er helemaal niks van’, antwoordde Tineke.

‘Houd toch op. Martin en ik hebben al veel langer problemen. We hebben afgesproken nog een ultieme poging te wagen ons huwelijk te redden om te voorkomen dat we voor de rechter belanden voor een scheiding. Ik vraag je dus als mijn vriendin, wil je me helpen”, vroeg kim met een smekende blik.

‘Je meent het geloof ik, he?’, vroeg Tineke vol ongeloof.

‘Ja, ik meen het serieus. Kun je iemand vinden die voor me in kan vallen?’, vroeg Kim nogmaals.

‘Natuurlijk Kim. Ik neem het wel van je over. En als ik het zelf niet kan, schakel ik wel een van de andere dames in. Maak je maar geen zorgen, en vat mijn pushen niet verkeerd op. Ik ben alleen een beetje verbaasd’, voegde Tineke eraan toe.

‘Ik weet zelf ook niet wat me overkomt, Tineke. En tegelijkertijd ben ik helemaal opgewonden over ons aanstaande tripje. Het is lang geleden dat Martin en ik iets samen gedaan hebben. Ik weet niet eens hoe ik me moet gedragen. Maar ik ben vast van plan er helemaal voor te gaan’.

Toen Kim na de vergadering thuiskwam trok ze als eerste andere kleren aan. Haar gedachten maakte overuren. Ze merkte dat ze er naar uitzag dat Martin weer thuis was. Aan de andere kant maakte ze zich zorgen dat er weer iets zou gebeuren dat aanleiding zou zijn om haar over de knie te leggen.

Omdat ze er niet eens aan wilde denken, nam Kim een douche en trok een wijd vallende jurk aan met een satijnen BH-tje eronder. Een onderbroekje deed ze niet aan. ‘Dat doet momenteel veel te zeer’, besloot ze. Ze wreef voorzichtig over haar billen. Kim deed een paar makkelijk zittende sandalen aan en liep terug naar de badkamer om haar haren te borstelen en make-up op te doen. Toen deze laatste zaken geregeld waren, was ze klaar om haar partner te begroeten.

De minuten tikten langzaam voorbij, maar uiteindelijk reed Martin de oprit op. Kim stond hem in de deuropening op te wachten. Ze waren beiden blijk elkaar weer te zien.

‘En… hoe gaat het met mijn meisje’, vroeg Martin met een kus op haar wang en een tik op haar billen.

‘Het gaat prima’, zei Kim met een glimlach. ‘En jij?’.

‘Helemaal goed, schatje’, antwoordde Martin.

Kim liep achter hem aan naar de studeerkamer, waar hij zijn koffertje neerzette en de inhoud van zijn zakken op het bureau legde. Toen hij zich omdraaide zag hij tot zijn verrassing dat zijn vrouw achter hem stond. Hij glimlachte en pakte haar gezicht in zijn handen. Hij kuste haar alsof ze elkaar in weken niet gezien hadden. Ze lieten hun handen over elkaars lichaam gaan. De kus was gepassioneerd. De kus was iets waar ze beiden hard aan toe waren.

‘Ik heb de hele dag aan je gedacht’, zei Martin toen hij zijn adem teruggevonden had. Kim glimlachte.

‘Grappig. Ik heb ook de hele dag aan jou gedacht’, antwoordde ze.

Terwijl hij haar in zijn armen hield, vroeg hij, ‘En vertel eens, ben je vandaag een lief meisje geweest?

‘Oh, liefje! Ik ben vandaag heel erg lief geweest’, antwoordde ze met een brede grijns.

‘Goed, daar wil ik dan vanavond alles over horen’, zei Martin een beetje plagend. Hij trok haar stevig tegen zich aan. Hij reikte naar beneden en klopte haar op haar billen. ‘Hmmm… geen onderbroekje . Dat voelt lekker’. Kim bloosde.

‘Het doet nog een beetje zeer. Het voelt beter wanneer ik geen onderbroek aan heb’, gaf ze toe. Martin glimlachte en bleef haar zachtjes op haar bips slaan.

‘Verdorie, wat heb ik je gemist vandaag, meisje!’ voegde hij eraan toe terwijl hij haar stevig tegen zich aan bleef drukken.

De avond verliep prima. Ze vertelden elkaar wat ze die dag gedaan hadden en spraken over hun aanstaande reisje. Martin gaf haar in zijn rol van heer des huizes een aantal opdrachten wat er ingepakt en klaar moest staan de volgende avond. Hij zou ze dan in de auto zetten als hij thuis was van het werk.

‘Je wordt behoorlijk bazig’, plaagde Kim.

‘Je zult pas ervaren wat bazig is als ik je vanavond een pak op je blote billen geef’, plaagde hij terug.

Het was lang geleden dat Martin en Kim het zo gezellig met elkaar gehad hadden. Ze voelden zich net een paar verliefde pubers. En hoe verder de avond vorderde, hoe meer zin ze kregen er woensdag met zijn tweeën op uit te trekken. Al snel was het tijd om naar bed te gaan.

‘Ik ga de deuren op slot doen, schatje. Waarom ga jij je niet klaar maken om naar bed te gaan? Ik zal je nog een van die fameuze massages geven, als je daar zin in hebt’, zei Martin en gaf haar een klap op haar billen.

‘Oh, oh, oh… liefste, alsjeblieft’, smeekte Kim terwijl ze een luchtsprong maakte.

‘Het spijt me schatje. Ik vrees dat ik helemaal geobsedeerd geraakt ben van die hemelse billen van je. Je moet er maar aan wennen. Dat heb ik ook gedaan!’, zei hij met een boosaardige grijns, terwijl hij haar tegen zich aan trok. Ze kusten elkaar. Toen stuurde Martin haar met een tikje op haar billen richting slaapkamer.

‘Als je het mij vraagt, ben jij er veel te snel aan gewend geraakt’, zei Kim met een pruillip. Ze wreef over haar bips. Ze keek hem uitdagend aan. Hij wilde haar bij haar arm pakken, maar ze maakte dat ze uit de voeten kwam.

‘Jij hebt je daarnet in de nesten gewerkt, jongedame’, riep Martin haar na. Als antwoord hoorde hij alleen haar giechelen. Martin grijnsde. ‘Deze levensstijl bevalt me wel’, zei hij in zichzelf toen hij de deuren op slot draaide.

Toen Martin de slaapkamer instapte, had ze haar kleren uitgedaan en haar meest sexy nachthemdje aangetrokken, maar had geen broekje aangedaan. Hij zag hoe ze het licht aan zijn kant van het bed aandeed. Toen ze zich omdraaide moesten beiden lachen. Er werd geen woord gesproken. Ze liepen naar elkaar toe, omhelsden elkaar en kusten.

‘Ik hou van je, schatje’, fluisterde Martin terwijl hij haar in zijn armen hield.

‘Ik hou ook van jou’, antwoordde Kim. Er ging een huivering door haar heen.

‘Hm’, zei Martin zachtjes, met een diepe en erotische stem. ‘Volgens mij heb je het koud. volgens mij moet ik je eens op gaan warmen, vooral die billen van je’. Hij grinnikte hardop.

‘Liefje, zullen we even serieus blijven. Ik ben de hele dag erg braaf geweest. Echt waar’, smeekte ze.

Martin grijnsde opnieuw zijn tanden bloot.

‘Een braaf meisje, huh!’. Hij pakte haar hand en legde die op het meest privé plekje van zijn lichaam. ‘Ik zou zeggen dat je de hele avond al een stout meisje bent. Ja… heb je door dat je me in een lastig parket gebracht hebt? Maar hoe dan ook, als je het zo koud hebt, dat je constant staat te rillen, moet ik je eerst maar een verwarmende massage geven om te zorgen dat je ontspant. En daarna geloof ik dat ik je maar een goodgirl spanking moet geven’.

Kim trok haar hand niet terug, zoals Martin verwachtte. In plaats daarvan begon ze hem te strelen. Martin slaakte een zucht van genot.

‘Jij kleine ondeugd’, steunde hij.

Martin kuste haar gepassioneerd. Ze liepen naar het bed. Het kussen en strelen ging door. Niet lang daarna lag het nachthemdje van Kim op de vloer vlak naast de kleren van Martin en lagen de twee uitgebreid te knuffelen. Uiteindelijk ging Martin op de rand van het bed zitten.

‘Blijf liggen, meisje!’, zei hij streng. Hij liep naar haar kaptafel en pakte een flesje massageolie.

‘Het is tijd voor je massage’, verklaarde hij. En daarna is het tijd voor een pak op je billen!’. Hij keek Kim lachend aan en zij kreeg kippenvel over haar hele lichaam.

‘Oh, kom op, liefste’, smeekte Kim. ‘het doet nog zo zeer. En ik ben echt heel lief geweest. Kunnen we in plaats daarvan niet lekker vrijen?’

‘Oh, dat doen we ook. Vertrouw me nu maar, schatje. En als ik me niet vergis zullen we vrijen zoals we nog nooit eerder gedaan hebben. Maar eerst een pak op je billen’, zei Martin met een boosaardige grijns.

De spieren in haar onderbuik trokken samen en ze raakte opgewonden. ‘Wat gebeurt er toch met me? Ik wil helmaal geen pak op mijn bips. Aan de andere kant kan ik niet wachten’.

‘Oh’, kreunde Kim luid.

Martin begon haar rug in te smeren. Hij boog zich voorover en kuste haar oor. ‘Ontspan je maar, schatje. Ik zal je geen pijn doen… Ik zal je op alle mogelijke manieren verwennen’. Hij gaf haar nog een kus en begon toen haar rug, billen en benen te masseren.

Kim was in de zevende hemel. De handen van Martin verrichten wonderen met haar lichaam. Na een poos bracht Martin een flinke laag massageolie op haar billen aan. Zijn masserende hand maakte draaiende bewegingen en gleden af en toe door haar bilspleet. Kim trok opgewonden haar spieren samen. Martin glimlachte. Zijn vingers geleden steeds dieper tussen de benen van Kim. Ze kreunde van genot.

‘Hmmmmm’, zei Martin hardop. ‘Ik geloof dat mijn meisje het naar haar zin heeft’. Zijn vingers beroerden haar klitje en verdwenen in haar vagina. ‘Oh ja… mijn meisje is heel opgewonden’. Martin bleef doorgaan tot Kim haar hoogtepunt bereikte.

Hij haalde zijn handen van haar lichaam en stond op om de lakens aan zijn kant van het bed recht te trekken. Hij ging zitten en zei Kim dat ze zonder zeuren en tegenspreken over zijn knie moest komen liggen.

‘Het is tijd voor een pak op je billen, schatje. Je hebt een dergelijk pak slaag al heel lang nodig.’, zei Martin terwijl hij haar op haar linker bovenbeen klopte.

Kim was bang… niet voor Martin. Ze was bang voor deze nieuwe vorm van billenkoek die haar te wachten stond. De angst stond op haar gezicht af te lezen. Martin nam haar in zijn armen en trok haar tegen zich aan. Ze kusten elkaar.

‘Ik ga je geen pijn doen, liefje. Ik zal je liefhebben, zoals dat hoort. Ja, natuurlijk doet een pak op je bips zeer… maar het genot wat je daarna zult ervaren, zal ongekend zijn’.

Ze keken elkaar onderzoekend aan. Martin gaf haar een kus op haar mond.

‘Vertrouw me maar’. fluisterde hij.

Er verscheen een traan in haar ooghoek. Even later rolde deze over haar wang. Ze glimlachte voorzichtig. “Ik vertrouw je’, fluisterde ze.

Martin kuste de traan weg. Mooi zo, meisje’.

Kim ging over zijn schoot liggen. Zijn sterke hand begon te masseren om haar te kalmeren. Terwijl hij haar billen masseerde, gaf hij haar af en toe een klets op haar billen. Af en toe gleed zijn hand naar haar schouders om deze te masseren. Langzaam begon het lichaam van Kim te ontspannen.

Toen het pak op de billen begon, waren de klappen zachtjes en zat er lange tijd tussen de klappen. Kim ademde snel en Martin stelde haar gerust door te zeggen dat het allemaal goed kwam. Hoe langer de billenkoek echter duurde, hoe harder de klappen werden en hoe sneller ze neerkwamen. Op een gegeven moment begon de bips van Kim de klappen onbewust tegemoet te komen.

Martin liet zijn hand weer onder haar buik verdwijnen en vond haar klitje. Kim kreunde van genot. Martin begon zelfs nog harder te slaan. En Kim reageerde met een explosief orgasme zoals ze nog nooit eerder ervaren had.

Martin liet in zijn verhaal deze details achterwege. Ze waren niet nodig. Tom had ze niet nodig om zich voor te kunnen stellen wat er precies voorgevallen was. Martin vervolgde zijn verhaal.

Toen Martin zich niet langer kon bedwingen, hield het pak slaag op. Man en vrouw bedreven gepassioneerd de liefde tot een heftig orgasme volgde. Totaal uitgewoond lagen ze in elkaars armen, hun benen ineen gestrengeld. Martin fluisterde lieve woordjes tegen Kim. Daarnaast gaf hij nog wat aanvullende instructies van wat moest gebeuren voor ze op vakantie gingen.

‘Ik wil dat je morgen voor gaat zitten en een lijstje opstelt van alle dingen die dwars liggen in onze relatie. Je kunt bovenaan zetten dat je € 3500,= euro van onze spaarrekening gehaald hebt zonder er iets van te zeggen’. Kim haalde diep adem. Ze wilde iets zeggen maar Martin legde zijn vinger op haar lippen. ‘Nee, nee, nee, liefje. Je hoeft nu niets uit te leggen. We zullen dit bespreken als we op de camping zijn. We zullen het hebben over alle dingen die weggepoetst moeten worden, voor we weer helemaal opnieuw kunnen beginnen’. Martin gaf haar een kus op het puntje van haar neus en vervolgde, ‘Laat alsjeblieft niets achterwege… ik wil complete eerlijkheid’.  

‘Oh, Martin. Dat betekent toch niet dat je me op mijn billen gaat geven… zoals je gisteren gedaan hebt?’, piepte Kim.

‘Dat weet ik nog niet. Waarschijnlijk wel ja. We moeten nog de nodige sta in de weg wegwerken. Maar ik wil uiteindelijk dat we meer momenten in onze relatie zullen beleven als vanavond en minder zoals gisteravond’. Martin trok zijn vrouw dicht tegen zich aan. ‘Vertrouw me maar. Vertrouw me alsjeblieft. Ik vind het veel leuker om je een erotisch pak op je bips te geven, dan je een pak slaag te geven voor straf. Maar als we echt een nieuwe start in onze relatie willen maken, dan is het echt noodzakelijk dat we het verleden goed af kunnen sluiten’.

Er viel een stilte. Martin hoopte dat hij zijn hand niet overspeeld had. En Kim zat vol gemengde gevoelens. Toen ze uiteindelijk in zijn armen begon te ontspannen, fluisterde ze, ‘Ik zal de lijst maken… en ik zal me niet verzetten tegen je besluit’. Ze legde haar hoofd op haar borst. ‘Ik hou van je’, fluisterde ze.

Martin glimlachte. ‘Ik hou ook van jou, liefje’. Toen vielen beiden in slaap.

En ze eindigde het eerste deel van het verhaal wat Martin aan zijn buurman Tom vertelde. Maar het verhaal ging verder. Het viel Tom op dat Martin het fijn vond dat hij zijn verhaal met iemand kon delen. En hij vond het prachtig om te zien, hoe het leven van een toffe peer als Martin zo ten goede veranderde.

En zo gebeurde het dat op een mooie dag als deze een paar alledaagse vrienden uit een alledaags dorp niet ver van jouw alledaagse huis staat een alledaags verhaal met elkaar deelden.

Geef een reactie