Toen Katy op keek van haar bureau werd haar aandacht naar de achtertuin getrokken. Ze reikte over de boeken heen om het raam open te zetten. Een koele bries waaide naar binnen en streek langs haar blote bovenarmen. Katy glimlachte. Een prachtige blauwe lucht en temperaturen van een graad of 17, lieten haar naar buiten verlangen. De koele lucht bleef haar uitnodigen toen deze naar binnen waaide.

Katy wist daarentegen dondersgoed dat ze eerst iets af te maken had. De gedachte alleen al maakte dat ze weer naar haar bureaublad keek. Er ging een rilling door haar heen en ze voelde haar billen onaangenaam branden. Ze zette zich weer aan het werk om het af te kunnen hebben voor het tijd was haar medicijnen in te nemen en op bed te liggen, voor Tom kwam controleren.

Tom was al een poos druk bezig in de garage. Ze hadden samen ontbeten nadat Katy om een uur of negen was opgestaan. Toen ze wakker werd, was Tom daar met een kop thee, een glas water en haar medicijnen.

Tom kuste haar op haar wang en wenste haar goedemorgen.

Katy klom voorzichtig uit bed. Haar billen waren nog behoorlijk pijnlijk. Toen ze op haar benen stond, keek ze Tom lachend aan.

‘Wel goed, geloof ik, liefje. Maar het doet nog flink zeer’, gaf ze toe terwijl ze over haar bips wreef en een gekke bek trok. ‘Ik zal me eerst eens eventjes opknappen’, voegde ze er aan toe. ‘Ik voel me behoorlijk brak. Maar niet erger als anders, geloof ik. Maar goed, meestal knap ik aardig op van een kop thee en een warme douche. Ze keek naar de kop thee die Tom voor haar neergezet had en glimlachte.

“Dank je, liefje’.

‘Graag gedaan’, antwoordde hij.

Hij spreidde zijn armen om Katy voor een knuffel uit te nodigen. Geen van beiden zei iets. Ze genoten van de warmte van het lichaam van de ander. De grote handen van Tom wreven over haar rug. Hij kuste haar in de nek. Zij legde haar hoofd op zijn schouder.

‘Iemand heeft mijn T-shirt gestolen’, fluisterde ze.

‘Dat was mij ook al opgevallen’, fluisterde Tom terug. ‘Maar het bevalt me wel, hoe je er nu uitziet’. Hij liet zijn handen zakken en wreef over haar blote billen.

‘Hm, dat dacht ik wel’, antwoordde ze. Ze wreven over elkaars rug.’Volgens mij zou je nudist zijn, als je daar de kans toe kreeg’, zei Katy.

‘Daar kon je wel eens gelijk in hebben. Hoe weet je dat eigenlijk?’, antwoordde Tom en sloeg haar plagend op haar bips.

‘Weet je dat niet? Iedereen weet het. De hele buurt heeft her er over. Je kunt dat niet geheim houden’, plaagde Katy terug. ‘Echt niet’. Haar rechterhand gleed naar beneden en gaf hem een tik op zijn met een spijkerbroek bedekte billen.

Tom keek Katy aan. Hij lachte zijn tanden bloot en bracht zijn lippen naar haar mond voor een lange, gepassioneerde kus. Katy smolt in zijn armen. Ze bracht haar handen naar voren en begon zijn overhemd los te knopen. Toen ze een stapje achteruit deden om adem te halen, liet ze het overhemd van zijn schouders glijden.

‘Waar denk jij mee bezig te zijn, jongedame?’, grinnikte Tom.

‘Ik kijk even naar je overhemd’, zei Katy en liet het hemd op de grond glijden. Haar handen maakten zijn riem los en deed zijn broek naar beneden.

Tom barstte in lachen uit. ‘Je wilde toch naar mijn overhemd kijken?’

‘Je shirt zag er goed uit. En nu kijk ik even naar je broek’, antwoordde ze schalks.

‘He, he, he…’, zei Tom en pakte Katy’s handen. ‘Voor iemand die brak is, ga je erg voortvarend te werk, jongedame’.

Er verscheen een vastberaden grijns op het gezicht van Katy. Ze legde haar hoofd op zijn borst. Ze bewoog een eindje naar rechts en nam zijn tepel tussen haar tanden.

‘De mist is aardig opgetrokken… sinds jij verschenen bent’, mompelde Katy.

‘Katy!’, riep Tom.

‘Hmmmm’, klonk het terwijl ze op zijn tepel bleef knabbelen.

‘Verdorie meid. Wat doe je toch met me?’, bracht hij moeizaam uit.

‘Hm, hm’, antwoordde Katy.

‘K..katy… Katy, kijk me aan’, kreunde hij wanhopig.

‘Ik ben druk bezig, liefje. Is er wat?’, vroeg Katy terwijl ze met een duivelse grijns omhoog keek.

Tom slaakte een zucht van verlichting, maar vervolgens werd de aanval op zijn linkertepel geopend. ‘Oh, oh, oh’, riep Tom. ‘Ik zal jouw eens flink onder handen nemen, jongedame!’, zei hij terwijl hij Katy naar achter duwde, hetgeen de pijn nog heftiger maakte.

Katy grijnsde.

‘Wat zou je zeggen van een flink pak op je blote billen, meisje?’, vroeg Tom met een opgetrokken wenkbrauw. De grijns van Katy werd nog breder.

‘Ben ik helemaal voor te vinden, zolang het maar een goodgirl spanking is’, antwoordde ze. ‘Maar ik moet eerst plassen’, voegde ze eraan toe. Ze duwde Tom aan de kant en haastte zich naar de badkamer.

‘Kom eens even terug, jongedame’, zei Tom streng.

‘Dat kan niet. Ik moet heel nodig. Maar ik ben zo terug’.

Toen ze terugkwam verwachtte ze dat Tom zijn overhemd weer aangetrokken zou hebben. In plaats daarvan zat hij op de rand van het bed. Hij hield het glas water in zijn hand en de pillen die hij eerder meegebracht had.

‘Neem deze maar even in’, zei hij en gaf de medicijnen aan Katy.

‘Tot uw orders!’, giechelde Katy.

Toen Katy het glas water leeg gedronken had en draaide zich naar Tom. Toen pas zag ze dat hij zijn schoenen en sokken uitgedaan had. Zijn riem en zijn broek waren nog steeds open en zijn overhemd lag nog steeds waar zij deze neergegooid had. Ze keek hem aan en zag een brede grijns.

.’Kom jij maar eens hier, jongedame’, zei hij en wees naast zich naar de grond.

Katy zette grote ogen op. Ook bij haar verscheen een brede grijns. Ze ging naast Tom staan. Hun ogen bleven op elkaar gericht. Toen ze op de aangewezen plaats stond, trok Tom haar over zijn schoot.

‘Ik had niet verwacht dat je al weer zo snel over mijn knie zou liggen, meisje. Ik wil nooit van je horen dat ik mijn mannelijke plichten verzaak’, zei Tom terwijl hij haar recht legde. Langzaam begon hij over haar billen te wrijven. Zijn vingers gleden tussen haar benen en hij voelde dat ze nat was.

‘Oh, schatje’, zei hij. ‘Ik geloof dat je hard aan een beetje aandacht toe bent’.

Nog voordat Katy kon antwoorden, liet hij zijn hand op haar blote bips neerdalen.

Tom was voorzichtig omdat haar billen de laatste dagen al heel wat te verduren gehad hadden. Hij realiseerde zich heel goed dat zij niet veel zou kunnen hebben en dat ze alleen maar een goodgirl spanking wilde. Zijn linkerhand verdween onder haar buik en zocht naar haar klitje. De goodgirl spanking en zijn strelingen brachten haar bijna onmiddellijk naar een hoogtepunt. Tom grinnikte, ‘Wat houd ik toch verdomd veel van je, schatje!’

De goodgirl spanking ging gewoon door. Katy kwam nog een keer klaar. Toen ze weer een beetje op adem was, hielp Tom haar omhoog. Hij ging naast haar staan en begon de rest van zijn kleren uit te trekken. Katy hielp hem.

Ze bedreven langzaam en intens de liefde. Het was heerlijk. Uiteindelijk lagen ze uitgeput in elkaars armen.

‘Je bent een klein duiveltje’, fluisterde Tom in haar oor terwijl ze op haar buik lag. Ze voelde zich helemaal uitgewoond. Tom sloeg zachtjes op haar billen. ‘Kun je vandaag nog wel zitten?’, vroeg hij.

‘Hm… dat weet ik niet zeker, liefje. Maar ik zal het wel overleven’, antwoordde ze lachend. Ze had haar ogen dicht. ‘Maar ik moet zeggen dat dit een pare zere billen dubbel en dwars waard geweest is. Dank je wel, liefste’.

Tom wreef over haar rug met zijn ene hand, terwijl hij leunde op de elleboog van zijn andere arm. Hij kuste haar schouder. ‘Graag gedaan, schatje. Heel graag gedaan!’, antwoordde hij.

Een paar minute later ging hij rechtop zitten en zei, ‘Jij moet wat gaan eten, schatje. Je hebt net je medicijnen ingenomen…’ Hij gaf haar een tik op haar billen om haar in beweging te zetten.

‘Ik weet het, liefje. Ik zal eerst een boterhammetje gaan eten en daarna ga ik onder de douche. Kom jij mijn rug inzepen?’, vroeg ze ondeugend.

Tom moest hard lachen.

‘Ik weet niet of ik je bips zolang met rust kan laten tot je weer fatsoenlijk kunt zitten, meisje. Verbazingwekkend wat een pak op de billen wel niet allemaal kan veroorzaken…’, zei Tom. ‘Ik zal het goed met je maken. Ik ga een broodje voor je maken. En als je het op hebt, gaan we samen onder de douche. Daarna zal ik een omelet voor je maken. Als je je eten op hebt kun je mooi je dagboek nog even bijwerken voor het weer tijd is om te gaan rusten.

Katy kreunde. Ze was bang dat Tom de in de grote achterstand met betrekking tot haar dagboek reden zou vinden om weer in actie te komen. Ze had zich nog zo voorgenomen het dagboek bij te werken voordat er consequenties gesteld zouden worden. ‘Maar daar was het nu te laat voor’, dacht ze bij zichzelf.

Katy pakte haar pen op en dacht aan de heerlijke ervaring van die ochtend. Ze keek weer naar buiten. Het was geen pretje om op de bureaustoel te moeten zitten, maar Katy concentreerde zich op haar opdracht en begon te schrijven. De tijd tikte door en wee haar billen als Tom binnen zou komen en zou zien hoe ze maar wat te dagdromen.

Katy trok een pijnlijke grimas toen ze ging verzitten. Haar billen brandden. ‘Je moet schrijven, meid’, zei ze hardop. ‘Je moet de buitenlucht in, maar met meest van alles… je moet zien dat je van deze verdomde stoel af komt’.

‘Shht, Katy!’, zei ze tegen zichzelf. ‘Dat was op het randje. Je zei ‘verdomde’. Maar goed dat Tom het niet kan horen. En nu schrijven, jij!’, sprak ze zichzelf vermanend toe.

En zo verliep de ochtend van een alledaags stel uit een alledaags dorp, ergens vlakbij waarbij jij woont.

Geef een reactie