“Zo john, jij denkt mij zo maar straffeloos te kunnen uitdagen?”, klinkt het uit Patty’s mond. Zij staat voor john en kijkt hem streng aan. Patty is een grote krachtige vrouw met een hele dominante uitstraling. Op een of andere manier is zij getergd. Waarschijnlijk door het vrije en behoorlijk brutale gedrag van John. Hij kijkt haar een beetje schuchter aan. Over de mail was het een stuk makkelijker om haar uit te dagen. Hij merkt dat hij nu toch veel onzekerder is geworden. Patty lijkt zo vastbesloten hem aan te pakken. Hij kijkt naar haar. Ze is groot en ziet er ook heel sterk uit. Hij kijkt naar haar handen. Heeft gelijk spijt van wat hij over de mail had gezegd. Dat zij hem lang en stevig met haar blote handen op zijn blote billen mocht geven. Dat zijn billen wel wat konden hebben. Hij suggereerde zelfs dat hij geen stopwoord hoefde te hebben. Hij had haar inderdaad uitgedaagd, maar nu hij voor haar stond voelde hij zich niet meer zo stoer. Hij bedenkt dat ze ook nog een zwarte band judo heeft. Ja, ze kan hem aan. Hij voelt het. De uitdrukking in haar ogen liet ook weinig twijfel voor wat haar ntentie was. Zij wilde hem over haar knie hebben. Zij wilde hem een enorm pak slaag geven. Zij wilde hem breken.

“Nou”, klonk het streng, “geef eens antwoord, john. Of is die bravoure ineens weg?”. John hakkelde: “Sorry Patty, nee ik wilde je niet uitdagen”. Hij kreeg een kleur van zijn leugen. Patty zag het en reageerde “je bent een kleine leugenaar john en dat staat je slecht. Maar een extra reden om je eens flink af te straffen.” Patty hield haar grote handen omhoog: “Met mijn blote handen zal ik je een pak slaag op je blote billen geven dat je nog lang zult heugen, jongetje. Begin maar eens je kleren uit te trekken. Alles. NU!”

John schrok opnieuw van haar toon en dominantie. Hij besloot haar maar snel te gehoorzamen en maakte zijn broeksriem los. Terwijl hij zich begon uit te kleden, keek Patty geamuseerd toe. Het ging nog beter dan zij had verwacht. Ze wist dat John ook een dominante kant had en had zich erop voorbereid dat hij zich niet zo makkelijk zou laten domineren. Maar op een of andere manier leek hij haar overwicht volledig te accepteren. Hij leek nu al een kleine jongen. Een aantrekkelijke man ook nog, dacht zij. Aan zijn inmiddels blote lijf kon zij zien dat hij regelmatig de sportschool bezoekt. Mooie benen, lekker ronde billen, gelijnde armen en een brede borstkas. Patty genoot van die aanblik en verheugde zich al op wat er verder komen zou. Ze neemt het initiatief opnieuw en zegt: “Okay john, kom maar eens hier en laat me jou eens even goed bekijken.” John loopt naar haar toe met zijn hoofd licht gebogen. Hij schaamt zich toch een beetje voor zijn naaktheid voor deze geheel geklede vrouw. Maar hij staat voor haar als Patty om hem heen loopt. Hem van top tot teen bekijkend. Keurend.

Als ze achter hem staat, voelt hij ook haar hand over zijn billen glijden. “Mooie ronde billen, john”, zegt Patty, “mooi glad ook. En zacht. Jongen, wat zal dat kontje straks mooi rood kleuren.”En terwijl ze dat zegt, voelt John haar hand in zijn kont knijpen. Ze streelt zijn rondingen. Plaagt hem ook door met haar vingers richting zijn bilspleet te bewegen. Zelfs daar in te gaan en lichtjes zijn kontgaatje te beroeren. John siddert door de aanraking. “Gevoelig?”, vraagt Patty met een brede glimlach om haar mond.
John geeft geen antwoord, terwijl Patty’s vingers ook over zijn rug glijden. Haar nagels gaan zachtjes over zijn huid en hij siddert opnieuw. Patty vindt het allemaal heel aangenaam en gebruikt nu beide handen om zijn lijf te strelen. Ze neemt haar tijd. Ze heeft ook de tijd. Van boven naar beneden glijden haar handen. Ze gaat ook naar de voorkant van John’s lijf en raakt zijn borst aan. Dan naar zijn buik en verder naar beneden tot ze zijn licht opgewonden pik voelt. John kan het niet helpen dat haar strelingen hem opwinden. Hij vindt het heerlijk, spannend, maar ook een beetje genant.

“Genoeg”, klinkt plotseling Patty’s stem door de kamer. “Het wordt tijd voor andere maatregelen. Ik ga je over de knie leggen als een klein stout jongetje, john. En ik geef je een langdurig en zeer stevig pak op je blote bips. Zonder stopwoord of genade. Je mag kreunen, smeken, huilen, het maakt mij niet uit. Maar je blijft over mijn knie liggen en ondergaat je pak slaag als een braaf jongetje. Ik wil ook je hand niet zien. Als je me niet gehoorzaamt, krijg je nog veel meer spijt john. Want dan pak ik je eigen broeksriem en geef ik je er een pak rammel mee zoals je nog nooit gehad hebt!”. Met die woorden pakt Patty John’s arm en trekt hem mee naar het bankstel dat in de kamer staat. Ze gaat zitten en trekt haar rok omhoog. Haar blote benen zien er uitnodigend uit als john over haar knie wordt getrokken.

Patty laat hem daar eventjes liggen, genietend van het mooie uitzicht. Haar handen gaan weer verkennend over zijn billen. Opnieuw raakt ze zijn intieme delen aan. Zijn bilspleet, kontgaatje, maar ook zijn balzak. Ze voelt zijn pik harder worden en laat dat even toe. Dan kletst haar grote hand op zijn billen neer. Nog niet zo hard, maar wel stevig. Ze voelt john verstijven. Opnieuw klinkt een klets door de kamer. Het gaat nu om en om. Links, rechts. In een rustig tempo beslaat Patty john’s hele kont. Langzaam ziet ze die roder worden. Ze geniet met volle teugen. John lijkt nu ook wat ontspannender en ze besluit wat meer aan te zetten. Veel hardere klappen dalen nu ook ineens veel sneller op john’s kontje neer. In series van tien klappen op elke bil. John begint reacties af te geven. Patty gaat onverstoorbaar verder. Ze pauzeert en streelt zijn rozige gevoelige billen weer. Dan hervat ze het pak billenkoek weer. Opnieuw een tandje harder en sneller. De intensiteit wordt john te machtig. Hij begint zachtjes te snikken, maar blijft wel keurig liggen. “Ga je huilen, john? Dat mag hoor jongen, maar denk niet dat ik daardoor zal stoppen. Sterker nog, ik ben nog maar nauwelijks beginnen!”

Minutenlang duurt het voort. john zit in een soort roes en eigenlijk Patty ook. Toch vindt Patty dat het nog niet voldoende is. Zij wil john ook echt straffen. Ze pauzeert opnieuw en legt john wat beter over haar schoot. Met haar rechterbeen zet zij zijn onderlichaam klem. “John, nu moet je eens goed naar me luisteren. Dit was een opwarming voor het echte pak slaag dat ik voor jou in gedachten heb. Een echt pak op je blote kont. Zo hard dat je straks geen tranen meer over hebt. Zo hard dat je de komende dagen bij het zitten nog wel even aan me zult denken. Het is je straf voor het uitdagen dat jij hebt gedaan. Het vragen om een pak slaag. Welnu jongeman, je zult het krijgen. Ouderwetse, onvervalste billenkoek. Geen pauze, geen genade, geen stopwoord. Bereid je maar voor jochie …. voor het pak slaag van je leven! Pure spanking. Met mijn blote hand op jouw blote bips. Huid op huid. Bare op bare.” Vervolgens laat Patty haar woorden even inwerken op john, die nu toch wel lichte paniek voelt. Vooral ook omdat hij voelt dat hij geen kant op kan. Hij ligt volledig machteloos over haar knie. Dan begint het.

John leert die dag een belangrijke les over Patty; namelijk dat ze niet heeft gelogen en haar woorden meer dan waar maakt 😉

Geef een reactie