Als je een grotere haat-liefdeverhouding hebt met het prikkende gevoel dan met een diep doordringend gevoel, of als de huid van de spankee hout niet goed verdraagt en daardoor te snel breekt of als je gewoon nood hebt aan een instrument dat wel indruk maakt, maar toch iets minder heftig is dan een badborstel, kun je een leren paddle gebruiken.

Coco de Mer Leren Paddle Bruin | Spanking tool | Luxe BDSM accessoires –  Pleasurements

Leren paddles worden vooral gebruikt voor otk-spankings en dringen iets minder diep door dan het geval is met houten instrumenten. Toch kunnen ze zorgen dat billen goed beginnen te gloeien en dat de boodschap na een tijdje meer dan duidelijk is.

Hoe zwaar zo’n leren paddle is, wordt vooral bepaald door de dikte van het leer. Is het één laag of liggen er meerdere lagen op elkaar? Is het leer erg stevig of is het nog soepel genoeg om het gemakkelijk te kunnen buigen? Deze factoren zullen bepalen hoe hard de paddle aankomt. Maar hard aankomen zegt niet alles, er zijn spankees die een diepe pijn lang kunnen volhouden, maar uit hun vel springen bij een brandende, prikkende pijn aan de oppervlakte. Kortom, de leren paddle is een veelzijdig instrument waarbij je best een aantal verschillende modellen kunt proberen om te zien wat het effect is.

RoB Leren peddel slapper - RoB Amsterdam

Uiteraard mag een referentie naar de London Tanners hier niet ontbreken. Dit bedrijf maakt leren instrumenten van zeer hoogwaardige kwaliteit. De instrumenten zijn prijzig, maar zeer duurzaam en de kosten zeker waard. De leren paddles die in dit artikel beschreven zijn, vallen onder de goedkopere instrumenten op de site en zijn een goede eerste investering voor de verzamelwoede grotere vormen aan kan nemen. Ondanks de naam is het bedrijf in Nederland gevestigd en betaal je dus geen invoerkosten!

Geef een reactie