Knielen is ook weer zo’n onderwerp waar spanko’s vaak verdeeld over zijn. Ook binnen het team van De Leeshoek.

Aube vindt knielen vaak fijn, vooral als het op een kussentje mag. Ze heeft niet per se iets met pijnlijke knielen, maar houdt vooral van de geborgenheid. Als je voor de straf voor je D moet knielen, dan kan die zelfs zittend boven je uit torenen. Dit zorgt dat je je erg klein voelt. Na de straf kan het net heerlijk veilig voelen om zo rustig weer tot jezelf te komen, terwijl hij voor je zorgt en je lekker tegen z’n benen aan mag leunen en je klein mag opstellen.

Vorrion vindt dat, ondanks de keuze om op deze site de termen Dom en sub te gebruiken, onderdanigheid niet hetgeen is waar hij voor gaat. Laten knielen voelt anders dan in de hoek zetten. Dat laatste gaat meer om bezinning, minder om overgave. Ook het in de hoek staan, of andere aspecten aan de straf, kunnen zorgen voor een klein en geborgen gevoel, daar heb je geen knielen bij nodig.

Ben jij team aube of team Vorrion als het om knielen gaat? Of nog iets anders? Vull de poll in en laat zeker ook een opmerking na om je mening uit te leggen en/of te nuanceren!

Knielen, yay or nay?
97 stemmen · 103 antwoorden
×

2 gedachtes over “Knielen

Geef een reactie