Iedereen beleeft zijn/haar kink op een andere manier en voor iedereen is dit een intens persoonlijk onderwerp. Daarom hebben we enkele huisregels opgesteld waar je je aan moet houden als je opmerkingen wil posten:

Hou het respectvol. Meningsverschillen kunnen en het is vaak net boeiend om te zien hoe iemand anders zijn/haar kink beleeft. Het is niet nodig om daarover te oordelen.

Speel op de man, niet op de bal: geen persoonlijke beledigingen die bedoeld zijn om iemand te kwetsen.

Blijf on-topic. Er zijn genoeg andere plaatsen (Fetlife, klaproos,…) waar je persoonlijke contacten kunt leggen. De Leeshoek is geen plek om iemand te versieren . De discussie is ook geen slow-chat.

Geen minderjarigen, bestialiteiten, non-consent … Blijf binnen de parameters van De Leeshoek: een website over spanking voor volwassenen die hier zelf voor kiezen. Binnen die kaders kun je je kink zo beleven als je zelf wil.

De moderatoren zullen de discussies in de gaten houden en ingrijpen waar nodig, maar we hopen dat dat niet nodig zal zijn.

3 gedachtes over “Huisregels

    1. Dag mrps, we hebben er inderdaad voor gekozen om geen forum of chat aan deze website te verbinden. Dat modereren zou iets te veel tijd vragen, aangezien we dit gewoon naast allebei een voltijdse job en een gezin doen. Wel kun je onder “rechts” de link terugvinden naar de klaprooschat, daar is zo nu en dan wel nog volk terug te vinden en zijn nieuwelingen ook altijd welkom. Suggesties of verhalen inzenden kan via het mailadres deleeshoekstaf@gmail.com.

Geef een reactie