© Britt

Alex en Lilly zijn een jong koppel; hij 25 en zij 21 lentes op de teller. Maar iets aan dit stel maakt dat hun nu twee jaar durende relatie nou niet bepaald standaard te noemen is. Hoe jong ze ook mogen zijn; in volle overtuiging hebben ze er beide voor gekozen om hun relatie volgens huiselijke discipline protocol vorm te geven. Allebei hebben ze al vanaf hun jeugd iets met spanking. Je zou zelfs kunnen stellen dat Alex er in zijn beroepskeuze zich door had laten inspireren. Hij was nu al vier jaar werkzaam als politieagent. Destijds had hij gekozen voor de opleiding vanuit een gevoel van rechtvaardigheid, behulpzaamheid en het ‘goede’ willen doen. Zijn stabiele karakter had hem soepel door de opleiding geholpen, en hij stond nu binnen het korps al bekend als een fijne en betrouwbare collega die discretie hoog in het vaandel had staan. Lilly is een lief maar impulsieve jonge vrouw. Haar vrolijke en humorvolle karakter maakt dat ze eigenlijk nogal meisjesachtig overkomt, maar als je haar wat beter kent, komt ook haar serieuze kant boven, en een drang om net als Alex het ‘goed’ te doen. Zij is werkzaam in een bakkerij.

Ze waren met elkaar in contact gekomen via het huiselijke discipline forum, waar ze zich allebei vanuit hun verlangens hadden aangemeld. Toen ze een relatie kregen was het dan ook geen punt van discussie geweest of ze HD in hun relatie zouden toepassen. Dat was voor beide een vanzelfsprekendheid.

Maar toen ontstond er dus op datzelfde forum een idee om een weekend onder gelijkgestemden te organiseren. Vooral Lilly had dit gelijk heel spannend gevonden. Eigenlijk twijfelde ze wel en beetje. Ze had de mensen daar voor haar gevoel dan wel een beetje leren kennen, maar ze was ergens wel een beetje bang dat het contact in real life anders zou zijn. Niet zo zeer dat ze zich er dan niet ‘veilig’ bij voelde, maar meer dat de verwachtingen wel eens te hoog gespannen zouden kunnen zijn. Dat sommige zaken wel eens tegen zouden kunnen vallen. Tevens vond ze de gedachte om een collega sub over die knie genomen te zien worden best wel een beetje gênant, om maar helemaal te zwijgen over het idee dat Alex haar billen zou ontbloten ten overstaan van de groep. Ook al was het dan zo dat dat voor iedereen die daar zou zijn het een ‘normale’ gang van zaken was, ze moest er niet aan denken…..

Maar Alex was dus gelijk enthousiast geweest, wilde graag al die mensen waar hij nu al best een tijd een diepgaand contact mee had eens ontmoeten. En als Lilly eerlijk was, was ze toch ook wel gefascineerd door het idee, en natuurlijk ook wel nieuwsgierig. En omdat ze wist dat Alex heel graag ging (maar hij zou nooit gaan als Lilly zich er niet prettig bij zou voelen) raapte ze al haar moed bijeen en gaf hen beide op. En toen Alex jarig was, kreeg hij als cadeau dus een weekend uit. Hij was zeer blij verrast, en waardeerde het enorm dat Lilly voor hem haar twijfels opzij zette.

En toen was het dus zo ver. Alex met een gezonde en voor hem prettige spanning maar Lilly toch wel een beetje met een knoop in haar maag stapte ze in de auto en vatte zij de opgegeven route naar de accommodatie aan.

Lilly was een beetje stil. Alex wist wel wat haar bezig hield. O, hij kende haar zo goed…. Hij moest er eigenlijk bij zichzelf een beetje om lachen. Zijn meisje, zijn deugnietje en rebelletje, die nu bij voorbaat al zo onder de indruk was dat ze er een beetje stil van werd. Waar was haar soms best wel grote mond nu? Glimlachend lag hij geruststellend een hand op haar knie. “Ontspan eens een beetje smurf…. het is de bedoeling dat het voor ons allebei leuk wordt..” Lilly zuchtte diep. “Ja Alex… Maar als ik nou tegenval… ik bedoel, achter de computer is toch anders… “ Alex trok zijn hand terug en richtte zijn blik strak op de weg. “Niet doen Lilly…. geen onderuithalen van je zelfbeeld als je onzeker bent… Je weet hoe ik daar over denk, we hebben het er vaak genoeg over gehad. Je bent een lieve meid, geloof dat zelf nou eens.” Lilly zweeg en keek naar buiten. “Jij hebt makkelijk praten” mompelde ze zachtjes, maar niet zacht genoeg zodat Alex het niet gehoord had. Alex slikte zijn lichte irritatie weg. Hij snapte haar wel… weer lag hij een hand op haar knie en kneep er even zachtjes in. “Kijk mij eens aan smurf” Vertwijfeld voldeed Lilly aan het verzoek. “Je bent prima zoals je bent….. Wees gewoon jezelf, ik help je er wel doorheen.” Lilly smolt bij zoveel begrip. “Dank je wel Alex…. lief van je.” antwoordde ze en schonk hem een lieve glimlach.

Ze kwamen aan bij de boerderij die afgehuurd was voor het weekend, die voldoende privacy bood om ongestoord met elkaar van gedachten te kunnen wisselen. De boerderij zag er leuk uit. Maar Lilly ontging dat totaal, was erg bezig hoe haar eerste indruk zou overkomen. God, wat was ze ondanks haar soms brutale voorkomen verlegen…. Alex nam het plaatje van de boerderij wel in zich op, en hij zag als eerste dat er al mensen waren die buiten op het terras zaten. bemoedigend sloeg hij een arm om Lilly haar schouders en samen liepen ze op de groep af……

Ze werden direct hartelijk welkom geheten door Angela, één van de organisatoren van het weekend. Een warme hartelijke vrouw die echt haar best deed om een ieder die aankwam gerust te stellen en het gevoel te geven dat hun aanwezigheid op prijs werd gesteld. Na het handen schudden en voorstellen (Lilly vond het wel grappig om nu ieders echte naam te horen in plaats van de nicknames die op het forum gebruikt werden, ze vroeg zich alleen wel af of ze niet per ongeluk de verkeerde naam zou gebruiken) werd hen een zitplaats aangeboden en kregen ze een drankje. Al snel kwam toen een volgend koppel aan en verschoof de aandacht naar hen. Stiekem was Lilly daar wel blij mee. Stilletjes observeerde ze de groep.

De eerste avond bleef spannend voor Lilly. Alex leek het eerste contact gemakkelijker af te gaan. Hij was al snel met meerdere dominanten in gesprek over hun ervaringen. Lilly voelde zich niet buitengesloten, integendeel, het was een warme groep met een oprechte belangstelling voor elkaar, maar ze kon en durfde nog niet het achterste van haar tong te laten zien. Het rebelse en drukke meisje in haar bleef nog even verborgen. Maar dit zorgde er wel voor dat er binnen in haar een bepaalde spanning opgebouwd werd. En die spanning zorgde er voor dat er een stuiterbal van ongekende grootte binnen in Lilly groeide…. En die stuiterbal zocht steeds heviger een weg naar buiten.

Die avond gebeurde er op het gebied van spanking nog niets binnen de groep. Iedereen was druk elkaar te leren kennen en om de eerste indrukken van elkaar te verwerken. Doodmoe van al die indrukken viel Lilly dan ook die avond in slaap.

Lilly maakte een goede nacht en uitgerust werd ze wakker. Het was nog vroeg, en ze voelde de opgebouwde spanning van die dag ervoor borrelen. Ze keek naar de nog slapende Alex. Deze gelegenheid om eens even te plagen liet ze niet aan zich voorbij gaan…

Zachtjes stond Lilly op, sloop naar haar toilettas en haalde er de haargel uit. Ze kroop langs het bed naar de kant waar Alex lag te slapen, pakte een van pantoffels die keurig naast het bed stonden en deed er een flinke kwak gel in. Vervolgens kroop ze weer stilletjes in bed. Ze kroop tegen Alex aan en begon hem zachtjes wakker te strelen. Alex opende zijn ogen en trok Lilly nog even dichter tegen zich aan. “Morgen Smurf, lekker geslapen?” “Hmmm, naast jou altijd kanjer” antwoordde Lilly liefdevol. Ze bleven nog even 10 minuten nagenieten, maar toen besloot Alex dat de dag begonnen was, ging op de rand van het bed zitten en stak zijn voeten in zijn pantoffels. Als door een wesp gestoken reageerde Alex en schopte de pantoffel de kamer door, de gel drupte van zijn tenen af. Verbaasd keek hij ernaar. Lilly lag in een deuk van het lachen.

Alex hinkte op één been naar de tas waar een handdoek in zat, en veegde daarmee zijn tenen schoon. Quasi boos keek hij Lilly aan. “Solliciteer jij soms ergens naar?” vroeg hij met een licht dreigende toon in zijn stem. Lilly plooide haar gezicht in een onschuldige stand en zei liefjes; “Nee hoor, zou het niet durven.” Alex was met een sprong bij Lilly op bed, waar hij haar binnen een paar tellen in de houdgreep had. Lachend drukte hij een kus op haar mond, maar vervolgde wel op een waarschuwende toon; “Pas jij een beetje op Smurf? Zo’n begin van de dag beloofd weinig goeds. Gedraag je een beetje he…”

De rest van de dag verliep tot verbazing van zowel Alex als Lilly zonder al te veel uitdagingen van Lilly’s kant. Er waren voor allebei dan ook zoveel nieuwe indrukken, dat de behoefte bij Lilly minder was. Maar gaandeweg voelde Lilly zich steeds meer op haar gemak binnen de groep, en voelde ze zich steeds vrijer worden…

Die avond ging het echter mis en werd Lilly gevoerd door haar ingehouden spanningen wat overmoedig…

Er was door een aantal vrouwen een heerlijke maaltijd bereidt. Eén van hen was kok, dus het resultaat mocht er zijn. Natuurlijk kwam er ook passende wijn op tafel. Bij iedere gang een andere. Alex wist dat dit voor Lilly funest kon worden, zij kon alcohol maar slecht verdragen. Ze schoot dan altijd door in haar uitdagingen. Nuchter was het voor Lilly soms al best moeilijk om de grens te bepalen wanneer een grapje nog leuk was, en wanneer ze vervelend werd. Als ze dronk, was de rem helemaal weg kon ze nogal eens een niet zo gepaste opmerking eruit flappen. Ze hadden dan ook in het begin van hun relatie al afspraken gemaakt over het gebruik van alcohol.

Toen de eerste wijn bij het voorgerecht geschonken werd keek Lilly Alex vragend aan. “Je weet het smurf; niet meer dan drie glaasjes. Kies dus maar; nu bij het eten of straks later op de avond.” “Mag ik dan hierna helemaal niks meer?” vroeg Lilly enigszins verontwaardigd. Alex wist dat hij nu voet bij stuk moest houden. “Lilly, je weet het. Ik ga nu niet in discussie hierover.” Lilly wilde eigenlijk nog wel even doordrammen, maar zag toen dat één van de andere dominanten het gesprek volgde. Ze durfde niet verder te gaan. Mokkend zei ze daarom; “Goed hoor, ik blijf de rest van de avond wel op een droogje… Lekker gezellig..”

Toch lukte het Alex om Lilly wat af te leiden en haar het gevoel te geven dat ze genieten mocht, al was het binnen grenzen. Al snel ontdooide Lilly wat, en was het gezellig. Toen bij het dessert de laatste en vierde wijn kwam, ontstond er een dilemma. De afspraak was drie glazen. Maar ja, dat vierde wijntje maakte de perfecte maaltijd wel af. En Lilly had zich tot nog toe redelijk tot goed gedragen. Alex gaf tenslotte toe. Als een kind zo blij liet Lilly zich ook die wijn goed smaken.

Bij het gezamenlijk opruimen voelde Lilly al wel dat het recht lopen wat moeizamer ging. Er hadden dan ook twee stevige wijnen tussen gezeten, en wat Alex niet wist, was dat toen hij tussendoor even weg was gelopen Lilly haar glas bij het hoofdgerecht nog eens had bijgevuld. Lilly liep wat onhandig met wat schalen naar de keuken en voelde dat ze door Alex nauwlettend in de gaten werd gehouden. “Getver” dacht ze dan ook geïrriteerd, “ik ben ook niks meer gewend door dat gemuggenzift.” Toen ze weer terugkwam bij de tafel om ten tweede male wat vaat op te halen stond Alex ineens achter haar. Voordat ze iets van de tafel had kunnen pakken had hij haar pols in een ijzeren greep vastgepakt, haar in een simpele beweging omgedraaid zodat hun blikken elkaar kruiste. Hij hield haar blik gevangen en zei op serieuze toon; “Voel je nou dat je echt wel genoeg op hebt?” “Man, zeur niet en laat me los, ik heb nog meer te doen.” beet Lilly hem toe en rukte zich los. Alex liet het er maar bij zitten, maar voelde wel dat hij alert moest zijn.

Na het opruimen kwam er nog koffie met likeur op tafel. Ook een irish coffee behoorde tot de mogelijkheden. Lilly voelde Alex zijn ogen op zich gericht toen zij de koffie geserveerd kreeg. Het irriteerde haar mateloos. Uitdagend keek ze hem aan en pakte ze een likeurglas met Tia Maria van het dienblad. “Niet doen” seinde zijn ogen terwijl hij haar doordringend aankeek vanaf de andere kant van de tafel. IJzig kalm keek Lilly Alex aan, en nam een flinke slok Tia Maria. Ze verslikte zich half, en begon te hoesten. Ze vond het niet eens lekker, maar het was dan ook bedoeld om een statement te maken.

Alex stond ogenschijnlijk kalm op, maar was woedend van binnen. Hij liep om de tafel heen, de groep kreeg in de gaten dat er blijkbaar iets gaande was. “Sorry mensen,” zei Alex toen, “Wij trekken ons even terug, hebben iets te bespreken.” Hij pakte Lilly bij haar bovenarm en trok haar omhoog. Lilly verzette zich natuurlijk, maar was kansloos. Alex was veel sterker dan zij, en de drank in haar lichaam zorgde ervoor dat ze niet dat verzet kon bieden wat ze wou. Angela lag bemoedigend een hand op de hare en zei; “Ga nou maar, maak het voor jezelf niet erger.” Lilly zuchtte eens diep en liep toen met Alex mee.

In de keuken gaf Alex Lilly goed te verstaan dat ze te ver gegaan was. Eigenlijk zou haar het liefst over de knie leggen om zijn punt duidelijk te maken, maar omdat hij zichzelf toch ook nog wel enigszins opgelaten voelde omdat te doen (Er was die dag door een aantal andere stellen al wel wat gespankt, en om daarvan getuige te zijn had toch wel wat gevoel van gene bij hem los gemaakt, hoe vanzelfsprekend binnen de groep ook.) en omdat ze van te voren hadden afgesproken dat ze dat niet zouden doen ten overstaan van de hele groep, deed hij het niet. Wel waarschuwde hij Lilly dat er altijd thuis nog afgerekend kon worden als ze hiermee door zou gaan. Brutaal had Lilly hem aangekeken, maar verder haar mond gehouden. Op Alex zijn vraag of het duidelijk was, had ze “Ja hoor, wat jij wilt.” geantwoord. Ondanks zijn gevoel dat het niet af was, had Alex hier genoegen mee genomen. Echter vanaf dat moment bleef Lilly boos en verongelijkt en werd ze niet meer gezellig.

Dat was nog steeds zo toen later op de avond weer drank op tafel kwam. Veel mensen van de groep bedankte, anderen namen er nog ééntje, of hadden tijdens de maaltijd bedankt. Boos zat Lilly met een glas cola op de bank. Er waren meerdere forumleden die probeerden om Lilly bij het gesprek te betrekken, maar toen Lilly verongelijkt bleef reageren gaven ze op. Alex had al een paar keer waarschuwend haar richting opgekeken, maar omdat Lilly verder niks verkeerds deed, kon hij haar verder ook niets maken.

Maar toen bedacht Lilly zich dat er in de keuken een fles Bacardi stond. Sneaky nam ze haar glas mee naar de keuken, en maakte van haar cola een Baco. En dat geintje herhaalde ze nog twee keer.

De gevolgen bleven natuurlijk niet uit. Nog steeds boos, en de drank maakte haar humeur er niet beter op, ging Lilly zich steeds meer irriteren aan de uitspraken van Carla, een forumlid die haar op het forum zelf al niet lag. Maar vanachter een computer is het gemakkelijk te mijden. Nu werd dat lastiger. Carla had nooit onder stoelen of banken gestoken dat ze samen met haar man Floris een meer dan modaal inkomen had. Dat op zich vond Lilly prima, maar wat ze minder kon waarderen was dat Carla het er zo dik bovenop lag. Altijd moest ze verslag doen van hun nieuwste aankopen, en deed ze nogal neerbuigend over die van een ander.

Toen Lilly opstond om maar naar bed te gaan, ging dat niet zoals ze in haar hoofd had, verloor ze haar evenwicht en viel zo over de anderen die op de bank zaten heen. Haar hak brak daarbij van haar schoen. Toen Carla daarop opperde dat haar schoenen debet waren aan haar val, en dat zij alleen maar pumps droeg van Dolce & Gabanna, knapte er iets bij Lilly. “Bekakte trut” schold ze dan ook hard op toen Lilly weer overeind krabbelde. De groep was verbijsterd en stil. “Het komt echt niet in die belachelijk gekapte kop van je op om eens te vragen of het wel gaat? Bij een normaal mens is dat vrij standaard hoor, dat personen voor spullen gaan.” Lilly stond inmiddels weer enigszins recht, pakte haar nog halfvolle glas van de tafel en nam een slok. Toen opende ze haar mond om haar tirade voort te zetten, maar ineens voelde ze een hand over haar mond en werd ze stevig beet gepakt.

“Het lijkt me beter als je verder zwijgt Lilly.” klonk de strenge stem van Alex. Het volgende moment doorboorde zijn donkere ogen de hare en pakte hij haar glas uit haar hand. In een flits schoot een mogelijke reden van deze scene door Alex zijn hoofd en voorzichtig proefde hij van de inhoud van Lilly haar glas. Het was hem direct allemaal duidelijk. Hij zette het glas weer neer en had Lilly daarbij losgelaten.

Haar echter nog steeds aankijkend wees hij vervolgens naar de deur en zei op een ijskoude toon; “De slaapkamer Lilly… NU!!!” Even bleef het dreigend stil. Lilly schatte haar kansen in. Ze voelde echter dat er een grens bereikt was, en ze durfde zijn bevel niet te weigeren. Om niet al te veel gezichtsverlies te lijden liep ze met een verongelijkte houding naar de deur. Het vooruitzicht wat haar nu ongetwijfeld te wachten stond had haar enigszins ontnuchterd, wat maakte dat ze zich met een redelijk zekere pas naar slaapkamer kon begeven. Alex kwam direct achter haar aan.

“Naar binnen Lilly, en heel snel” zei hij bars bij de deur aangekomen. In de slaapkamer pakte Alex de haarborstel uit de tas, pakte Lilly bij haar bovenarm en trok haar mee naar een stoel. Hij ging zitten en in één soepele beweging trok hij haar over de knie en begon gelijk hard met de haarborstel op haar billen te slaan. Lilly gilde het uit. “Ik had je duidelijk gezegd dat je genoeg gehad had dame” zei hij terwijl hij stevig doorsloeg. “Het spijt me…. echt waar… AU! AU! gilde Lilly. “Ik zal het nooit meer doen… AU! AU!… SORRY!!!…. AU! AU! “Je sorry komt te laat” zei Alex droog, en gaf Lilly nog twee harde meppen.

“Sta op!” commandeerde hij toen. Lilly wist wat dit betekende. Het was nog niet klaar, nog lang niet. “Broek uit” Klonken dan ook de zo gevreesde woorden. “Maar het deed al zo zeer met jeans” jammerde ze. “Mooi zo, en zonder zal het nog veel zeerder doen” was het korte commentaar. Terwijl Lilly haar jeans naar beneden stroopte preekte Alex; “Als jij je nou eens gewoon aan de afspraak gehouden had, dan had dit niet gehoeven. Je koos er zelf voor om zo ondoordacht te handelen” “Het spijt me” zei Lilly nog “Te laat dame, liggen weer!” zei Alex kort. “Ik wil niet” jammerde Lilly. “Niks mee te maken” en Alex gaf Lilly een harde tik op haar slip, en Lilly ging weer over zijn schoot liggen. Harde klappen daalde op haar slip en billen neer. Zonder woorden sloeg Alex een poos door. Lilly wist niet meer waar ze het zoeken moest, en begon te huilen. Uiteindelijk gaf Alex haar een voorlopig laatste harde tik en zei; “Opstaan Lilly.” Traag deed Lilly wat hij haar zei, maar toen het te langzaam ging naar zijn zin sloeg hij nog een keer toe. “Opschieten” klonk het kort. Lilly schoot overeind.

Alex stond op vanuit de stoel en zei; “Je kent de routine meisje; slip uit, bukken en met je handen op de stoel leunen.” Toen Lilly in positie stond, zei hij met een zucht; “Lilly, Lilly… Wanneer leer je het eens?” Een serie wederom harde klappen daalde nu op haar blote billen neer. AUW! AUW! AUW! gilde Lilly. Alex stopte weer voor even. “Lilly,” ging de preek verder, volgende keer zou ik maar eens wat beter nadenken voor je zoiets overweegt te doen.” Pats! Pats! Pats! weer een serie rake klappen met de haarborstel. “Ga jij je de volgende keer beter gedragen en laat je dit nooit meer gebeuren? “ vroeg Alex nog. Lilly wist even niet te antwoorden. “Nee!…. Ja!…Ik bedoel..” stammelde ze. PATS! PATS! “Beloof je dat?” PATS! PATS! JAAHAAA!!!! jammerde Lilly en huilde voluit.

Alex besloot dat het genoeg was geweest en gooide de haarborstel op het bed. Hij nam de huilende Lilly in zijn armen, en fluisterde in haar oor; “Kom eens hier smurf…. ik hou nog steeds van je he… dat weet je….” en hij gaf Lilly een kus die ergens in haar kruin belande omdat hij zoveel groter was. “Het spijt me Alex” antwoordde Lilly zachtjes en schuldbewust. “Weet ik toch” zei Alex, “Maar voortaan beter nadenken pop, beloofd”? En hij hield Lilly daarbij een stukje van zich af zodat zij hem aan kon kijken. Lilly keek Alex oprecht in de ogen en beloofde beterschap. Met nog de mededeling dat ze morgen nog wel excuses moest maken aan Carla hielp Alex Lilly zich verder uit te kleden en lag haar op bed. Hij knuffelde haar nog eens stevig en weer doodmoe van alle indrukken van die dag zakte Lilly in een diepe slaap, haar billen gloeide nog heerlijk na. God, wat hield ze van die man die zoveel moeite voor haar deed om het beste in haar boven te halen….

Alex liep terug naar de groep waar hij door een andere dominant gecomplimenteerd werd voor zijn handelen. Deze had gezien dat Alex nog de nodige onzekerheden had, en begreep dat dit een overwinning voor Alex moest zijn om ook in een groep Lilly te geven wat ze nodig had. Dit deed Alex goed. Hij wenste iedereen toen een goede nacht en kroop tien minuten later heerlijk tegen Lilly aan.

Toen Lilly en Alex de volgende avond alweer thuis waren, konden ze niet anders dan concluderen dat dit weekend hen beide had doen laten groeien. Wat kon je in een paar dagen tijd veel leren en een hoop inzichten opdoen. Wijsheden die in geen enkel studieboek omschreven stonden. Levenservaring doe je veelal in de praktijk op hadden ze aan de lijven ondervonden.

Geef een reactie