Wanneer je spankos vraagt naar hun favoriete positie, dan komt de klassieke “over de knie” al snel bovendrijven. Andere posities hebben ook zeker hun aanhangers. Vaak blijkt er een positie echt een splijtzwam te zijn: de “diaper position”, ofwel liggend op de rug met de benen omhoog. Weerloos, pijnlijk en uniek in de zin dat er eenvoudig oogcontact mogelijk is. De een haakt al af bij de naam, de ander heeft een diep verborgen liefde voor deze beschamende positie. Hoe denk jij erover?

Sla je/word je geslagen in de diaper position?
74 stemmen · 76 antwoorden

Wat is je mening over de positie?
84 stemmen · 174 antwoorden

2 gedachtes over “Diaper position

  1. Ik zit in het kamp dat de positie zeker kan waarderen. De spankee is ontzettend kwetsbaar. Je kunt niet vluchten, zowel niet voor je schaamte als voor de ogen van de spanker. Plus, met de strakgespannen huid en de bloed die naar het hoofd stroomt is de positie extra pijnlijk, wat ook aantrekkelijk is.

  2. Lang ontweken, misschien toch vanwege de naam en de inmiddels losgelaten idee dat het niet past bij het ‘echte’ spanken. Ben er nu wel fan van. Vanwege het blootgeven van de spankee in combinatie met het oogcontact (dat met otk logischerwijs achterwege blijft). Maximaal intiem, zowel als straf als bij meer sensueel spel.

Geef een reactie