Een eenvoudig concept, maar soms toch zo effectief, is de bedtijd. Een bedtijd hoeft op zichzelf geen straf te zijn. Wanneer een D en een sub afspraken maken die te maken hebben met op tijd zijn, voldoende rust nemen, een goede voorbereiding voor een belangrijke dag of eenvoudigweg om een goed ritme in het leven aan te brengen, kan een bedtijd heel passend zijn. Rust, reinheid en regelmaat blijven toch de hoekstenen van een gezond leven!

What Your Bedtime Says About You | Thought Catalog
Slaap lekker!

Een bedtijd kan echter ook ingezet worden als straf. Wanneer een stuiterende sub te ver gaat en je denkt dat een beetje extra rust geen kwaad kan, kun je haar ook naar bed sturen. Wanneer dat gebeurt, zal ze zich heel klein voelen. Ten slotte kan een bedtijd hebben of zelf aanhouden prima voor een volwassene, een bedtijd opgelegd krijgen laat je veel kleiner voelen.

Een bedtijd kan zowel worden opgelegd wanneer je bij de sub bent, als op afstand. Wanneer je samen bent, kun je haar opdragen alvast om te kleden in haar pyjama om haar daarna goed in te stoppen. Wanneer er minder goed geluisterd wordt, kan er een pak slaag voor het slapengaan worden toegediend, zodat ze met gloeiende billen naar bed gaat.

Geef maar toe dat je zelf op het laatste hoopt. Die bedtijd is gewoon een excuus om meer te kunnen slaan, phuh.

Premium Vector | Woman read book in bedroom before bedtime black line  pencil drawing vector. girl lying in bed and reading book or magazine  article at night home. character lady leisure and
Nog even lezen voor het slapengaan

Wanneer de straf op afstand wordt toegediend, is de sub uiteindelijk nog steeds zelf verantwoordelijk voor het op tijd naar bed gaan. Wel kunnen er duidelijke afspraken gemaakt worden. Wanneer een bedtijd van 9 uur wordt afgesproken, betekent dit om 9 uur in bed, klaar om te slapen en telefoon uit. Dit valt niet geheel te controleren, maar een sub verraadt zich al gauw door te gaan appen of te stuiteren met andere spankos. Dit is een moment om stevig in te grijpen en bijvoorbeeld extra straf toe te kennen in de vorm van strafregels of een verplichte self spanking. Uiteraard wordt ook de bedtijd met een dag verlengd!

9 uur, zei je. Dat is ’s ochtends. Ik zie dus geen probleem als ik dan om 23u45 nog aan het appen ben. Dan heb ik nog 9 uur en 6 minuten voor het bedtijd is!

Een bijzonder effectieve inzet van een bedtijd kan zijn wanneer er meerdere subs samenkomen. Natuurlijk zal het niet makkelijk zijn deze voor meerdere dames te handhaven en is de kans dat er stevig ingegrepen moet worden aanwezig. Daar staat tegenover dat het bijzonder effectief kan zijn om de grootste raddraaier eruit te pikken en naar bed te sturen terwijl het feestje buiten de slaapkamer gewoon doorgaat. Dit zal een grote indruk maken en er ongetwijfeld voor zorgen dat het gedrag de volgende keer beter is.

Opnieuw: je hoopt gewoon op een reden om te kunnen slaan. Zeg dat dan gewoon. Daar hoef je echt niemand voor naar bed te sturen hoor. O, wacht, zo ver had je nog niet gedacht? Ben je zelf wat moe misschien? Vanavond maar op tijd naar bed? 😉

Geef een reactie