Twee uur later reed Ansel de oprit van het huis van zijn ouders op. Een groot huis met vierentwintig kamers en twee grote witte pilaren aan weerszijden van de ingang. Hij hoopte dat Kiria zich niet al te deftig ging gedragen. Zijn ouders hadden helemaal niets met uiterlijk vertoon.

Maar zijn hoop werd snel de bodem in geslagen toen Kiria wakker werd en verbouwereerd naar de prachtige façade keek . ‘Lieve help, Ansel, je hebt me helemaal niet verteld dat je ouders miljonair zijn!’, riep ze met een angstige blik in haar ogen.

‘Ik dacht dat je niet met me mee wilde gaan als ik dat verteld had’, antwoordde hij met een glimlach. ‘Kom, dan gaan we naar binnen’.

‘Oh, maar ik ga zo niet naar binnen! Mijn haar zier er niet uit en ik heb een joggingbroek aan. Laten we ergens naar toe gaan waar ik me kan verkleden!’

Maar Ansel was al uitgestapt en liep met grote passen naar haar deur en maakte deze open. ‘Nee. We gaan we gewoon naar binnen. Kom’.

‘Nog niet!’ Ze pakte de handgreep van de deur en sloeg deze dicht. Ze pakte haar haarborstel uit haar tasje. Ansel liep om de auto heen naar de deur aan de bestuurderskant, maar Kiria had ook deze op slot gedaan. Ansel haalde zijn sleutels tevoorschijn, maar Kiria hield het knopje van het slot met haar ene hand naar beneden geduwd, terwijl ze met de andere haar haren borstelde.

‘Doe die deur open, Kiria’, riep hij door het raam. Ze schudde haar hoofd en legde de borstel weg. Ze pakte haar lippenstift en begon haastig wat kleur op haar lippen aan te brengen. Ze draaide het achteruitkijkspiegeltje naar zich toen, terwijl Ansel weer naar haar kant van de auto liep. Hij stond met zijn vuist op het raam en beloofde haar een flink pak op haar billen toen ze een ouder echtpaar op de trap voor het huis achter hem zag staan. Hun gezichtsuitdrukkingen stonden neutraal. Kiria deed net zo ze hen niet zag en bracht wat rouge op haar wangen aan, terwijl Ansel de achterbak van de Jeep had opengedaan en over de banken naar voren begon te klimmen.

‘Kiria haal die haarborstel maar weer tevoorschijn. Ik ga je een pak je billen geven wat je voorlopig niet zult vergeten!’, gromde hij, terwijl zij nog snel wat mascara aanbracht. Een blik op zijn boze gelaatsuitdrukking was genoeg om snel uit de auto te stappen en snel in de richting van het smetteloos geklede echtpaar te zetten. De man droeg een casual pak, de vrouw een zwarte jurk die tot op haar knieën viel.

‘Hallo! Jullie moeten de ouders van Ansel zijn!’, riep Kiria vrolijk, terwijl ze haar hand naar de man uitstak. De vrouw wierp een snelle blik op haar joggingbroek. Er verscheen een glimlach om haar lippen.

‘Eh, nee, mevrouw, ik ben Charlton, de butler en die is mevrouw Adams, de huishoudster’, zei de man monotoon. De glimlach op het gezicht van Kiria bevroor, terwijl ze mechanisch zijn hand bleef schudden.

‘Oh, neem me niet kwalijk. Aangenaam u te ontmoeten’, zei ze en kleurde tot achter haar oren. ‘Let er maar niet op hoe ik eruit zie – ik heb koffie op mijn broek gemorst en moest snel even iets anders aantrekken’.

‘Pap’, zei Ansel die achter haar stond. Kiria schrok zo dat ze de man bijna op zijn voeten ging staan. ‘Moet je weer zo nodig de butler uithangen?

De man begon te grinniken en Kiria keek hem sprakeloos aan. ‘Was dit de vader van Ansel?’

‘Het is geweldig om je te ontmoeten, liefje’, zei de vrouw naast Kiria en gaf haar een snelle knuffel. ‘We hebben al zoveel over je gehoord’.

‘Oh, het spijt me’, stotterde Kiria die er zeker van was, dat dit weinig goeds kon zijn. Ansel pakte haar bij haar elleboog en nam haar mee naar binnen, terwijl Kiria nog een verontschuldiging stamelde. Zijn ouders liepen achter hen aan, maar Ansel bleef Kiria met een hand voor zich uit duwen, terwijl hij hun tassen in de andere hand hield.

‘Ik laat Kiria even haar kamer zien, mam. De gele?’ Ansel’s moeder knikte. ‘Ze wil zich een beetje opfrissen’, voegde hij eraan toe en duwde haar naar boven. De trap bestond uit twee gedeelten en een klein plateautje halverwege. Kiria liet zich mee naar boven voeren waar ze zich losrukte en hem boos aan keek.

‘Als je een pak op mijn bips gaat geven voor wat er gebeurd is, dan praat ik nooit weer tegen je’, liet ze Ansel verhit weten.

Tot haar verrassing barstte hij in lachen uit. ‘Ik kan er niet bij dat je mijn ouders aanzag voor personeel’, grinnikte hij.

‘Hoe ik dat weten? Je hebt me verteld dat ze serieus en religieus zijn, niet warm en grappig.’

‘En ik heb nog nooit iemand gezien die zoveel moeite deed als jij, alleen maar om wat make-up op te doen!’

‘En ik heb nog nooit iemand zoveel moeite zien doen om me daarvan te weerhouden!’

‘We moeten er uit hebben gezien als een paar overjarige kleuters!”

Kiria lachte. ‘Je paste bijna niet door die achterbak. Ik hoopte dat je klem zou komen te zitten!’

‘Kom, dan gaan we uitpakken’. Ansel pakte haar bij haar hand en liep met haar over de brede overloop, langs ingelijste olieschilderijen en antieke vazen en stopte uiteindelijk om een van de deuren in de wandlambrisering te openen. Hij duwde haar zachtjes de grote slaapkamer in, waar een groot hemelbed stond. De gordijnen, de sprei en de hemel waren allemaal lichtgeel van kleur.

‘Oh, wat mooi!’, zei Kiria. ‘Is dit een logeerkamer? Oh, het heeft zelfs een eigen badkamer!’

Ansel deed de deur achter zich dicht en ging op de rand van het bed zitten. Hij keek haar aan en wenkte haar naar zich toe.

‘Zei de spin in het web’, lachte ze. ‘Uh-uh’.

‘Ik kan je nu een pak op je billen geven, ik kan het ook straks doen’.

‘Waarom in vredesnaam?’

‘Omdat je tegen mijn ouders hebt staan liegen dat je koffie over je kleren gemorst hebt, daarom!’

Kiria herinnerde haar zich haar leugentje om bestwil weer. ‘Oh dat, maar dat is jouw schuld omdat je me niet op tijd wakker gemaakt hebt om hen fatsoenlijk onder ogen te komen’.

Ansel glimlachte nog steeds, maar gaf geen antwoord. Kiria wist niet wat hij precies bedoelde. Na een paar tellen, stond hij op en liep naar haar toe. Hij pakte haar bij haar hand en trok haar in de richting van het bed.

‘Nee’, protesteerde ze, ‘alsjeblieft?’

Maar ze verzette zich niet toen hij ging zitten en haar over de knie legde. Hij deed haar broek tot haar knieën omlaag. Het pak slaag was kort maar hevig en was genoeg om ervoor te zorgen dat ze spijt had van haar leugen, maar niet pijnlijk genoeg om te zorgen dat ze ging huilen. Toen zette hij haar overeind en gaf haar een knuffel.

‘Geen leugens’, zei hij.

Toen ze geen antwoord gaf, gaf hij haar nog een harde klets. Door de pijn heen, voelde ze een heel andere sensatie – een sterk gevoel van passie diep in zich.

‘Ja, Ansel’, antwoordde ze, en trok hem nog dichter tegen zich aan. ‘Lieve help’, dacht ze, ze begon dit veel te leuk te vinden. ‘Het spit me dat ik gelogen heb’.

‘Excuses geaccepteerd’. Hij gaf haar een kus op haar mond. ‘Ik hou van je’.

‘Ik hou ook van jou’.

‘Nu kun je je gaan verkleden, of wat je ook maar van plan bent. Maar overdrijf het net qua kleding en doe niet teveel make-up op. Je bent mooi zoals je bent. En niemand dost zich hieruit voor het eten. Goed?’

‘Goed’.

Ansel liep de kamer uit en zei dat zijn kamer aan de andere kant van de overloop lag. Ze stond op en pakte haar spulletjes uit. Ze stalde haar make-up spullen uit op de planchet in de badkamer. Zou iedere kamer in dit huis een eigen badkamer hebben? En waren er honderd kamers? Zou iemand hier in huis gehoord hebben dat ze net een pak op haar bips gekregen had?

Ze kleedde zich uit en ving een glimp op van haar billen in de spiegel. Ze waren nog steeds een beetje rood. Ze wreef erover heen en stapte onder de douche. De hete straal brandde op haar billen. Ze waste haar liefdesplekje. Haar lichaam reageerde onmiddellijk tot haar vingers over haar lichtgezwollen clitoris gleden. Ze spoelde zich haastig af daar en zeepte haar borst in. Haar tepels tintelden en werden hard door de aandacht die ze kregen. Wat was er toch met haar aan de hand? Ze had zichzelf nog nooit eerder zo opgewonden. Ansel was niet in de kamer, waarom was ze dan zo opgewonden. De straal kwam weer tegen haar bips toen ze zich omdraaide, en een golf van opwinding schoot door haar lijf.

Lieve help, dacht ze, het komt van dat pak op haar billen. Al die avonden dat Ansel haar over de knie had gelegd en haar tot een orgasme gebracht had, moeten deze reactie teweeg gebracht hebben. Net als het hondje van Pavlov. Kiria legde haar vingers weer op haar clitoris en bloosde omdat haar lichaam uit eigener beweging begon te schokken. Kon ze? Zou ze? Niemand zou het weten. Ze verleiding was te sterk om te weerstaan en haar hand begon zachtjes te strelen. Ze imiteerde de bewegingen die Ansel altijd maakte. Het duurde niet lang of ze schreeuwde het bijna uit, toen sterke golven van genot door haar lichaam spoelden, waardoor ze slap tegen de muur van de douche aan hing. Toen ze zichzelf opnieuw waste, vroeg ze zich af of ze zich hiervoor zou moeten schamen. Ze had haar plekje altijd snel gewassen en had nooit de behoefte om het daar te ontdekken. Maar wat ze nu voelde, voelde heel natuurlijk aan en ze kon zich niet bedenken waarom ze dit niet veel eerder geprobeerd had.

Ze stapte onder de douche vandaan en droogde zich af. Ze probeerde het aangename gevoel dat de ruwe handdoek op haar gevoelige tepels veroorzaakte, te negeren. Ze trok snel een zwart zijden setje aan en een modieus zwart jurkje dat op haar knie reikte. Zijden kousen en pumps maakten het verhaal af. Ze deed een klein beetje make-up op en accentueerde haar ogen met een dun lijntje. Het duurde een kwartier om haar lange haren droog te föhnen, zodat ze in een grote bos op haar rug vielen. Ze krulde de uiteinden met een krultang. Toen ze daarna in de spiegel keek, was ze heel tevreden met wat ze daar zag.

Wat moest ze nu doen? Kiria ruimde de troep in de badkamer op en legde haar kleren in een grote mahoniehouten kast. De kamer was echt prachtig en kon afgezien van de badkamer zo uit de negentiende eeuw stammen. Ze vroeg zich af of de rest van het huis ook zo ingericht was en opende haar deur om dat te onderzoeken. De deur van Ansel was dicht. Ze klopte zachtjes aan. Toen ze geen antwoord hoorde, opende ze de deur op een kier en zag hem op zijn rug op het grote bed liggen. Hij had alleen een handdoek om zich heen en leek vast te liggen slapen.

Kiria grinnikte en deed de deur achter zich dicht en sloop naar hem toe om hem onder zijn arm te kietelen. Onmiddellijk voelde ze hoe ze door hem beet gepakt werd. Zijn opbollende spierballen aan weerszijden van haar gezicht, terwijl hij haar verbaasd aankeek. Langzaam verspreidde zich een brede glimlach op zijn knappe gezicht. Hij boog zich naar voren om haar te kussen.

‘Stoute meid’, mompelde hij, toen hij zijn lippen op de hare drukte. Kiria rook zijn zachte eau de toilette en lachte ondeugend.

‘Oh ja, ik ben daarnet heel stout geweest…’, bekende ze en voelde dat ze weer opgewonden werd toen hij zijn wenkbrauw ophaalde en haar streng aankeek.

‘Oh ja? Wat heb je dan gedaan?’

‘Ik… ik heb een beetje…’, bloosde ze. Ze realiseerde zich wat ze hem gezegd had.

‘Vertel op’, zei hij streng. De tinteling in zijn ogen verdween een beetje.

‘Tja… ik schaam me er een beetje voor…’

Hij glimlachte. ‘En nu voor de draad er mee of ik veeg al je make-up eraf met deze handdoek’.

Kiria keek hem verschrikt aan. ‘Goed, goed… ik… ik heb daarnet voor het eerst… um…’ Ze verbrak het oogcontact en staarde naar het plafond. Ansel greep naar de punt van de handdoek. ‘Ik heb daarnet met mezelf gespeeld’, zei ze snel en verborg haar gezicht in zijn nek.

Ansel kreeg een glimlach van oor tot oor. ‘Mijn liefje is een doe-het-zelfertje, is het niet?.

Kiria lachte. ‘Dat is afgezaagd’.

‘Ja, maar ik ben wel trots op je. Waarom zei je eigenlijk dat je stout geweest bent?’

‘Vind jij het dan niet stout om met jezelf te spelen?’ Kiria was op een vreemde manier een beetje teleurgesteld en draaide zich om zodat ze hem aan kon kijken.

‘Nee, hoor. Helemaal niet. Tenzij…’ Hij ging een beetje rechtop zitten en leek diep na te denken.

‘Tenzij wat?’

‘Tenzij je het onder de douche gedaan hebt. Dat is pas stout!’

‘Oh!’ Haar hart sloeg een slag over van opwinding. Ze probeerde een beschaamde blik op te zetten’.

Ansel’s grin was as broad as his face. “My little protégé is striking out on her own, eh?”

‘Je hebt het toch niet onder de douche gedaan?’ Ansel trok een wenkbrauw op en keek haar met een zogenaamd afkeurende blik aan.

‘Ik ben bang van wel…’Ze keek hem bezorgd aan terwijl ze haar best deed te blijven glimlachen. Met een zucht van teleurstelling ging Ansel rechtop zitten.

‘Je weet wat er gebeurd met stoute meisjes’, zei hij en klopte op zijn bovenbeen. ‘Kom hier voor me staan’.

Kiria kroop naar de rand van het bed. Haar haren bewogen golvend op en neer toen ze zich bewoog. Ze ging staan waar hij gewezen had. Ze rilde toen hij zijn hand zachtjes over haar dijen liet glijden, over de rand van haar kousen, om tot slot over haar met een satijnen broekje bedekte billen te wrijven.

‘Draai je om’, gebood hij. Kiria gehoorzaamde en voelde hoe hij haar jurkje tot in haar middel omhoog deed. Zijn lichte aanrakingen zorgen dat de rillingen over haar rug liepen, Hij streelde de binnenkant van haar dijen en deed vervolgens haar broekje tot haar knieën omlaag.

‘Kom over mijn schoot liggen’, zei hij. Maar ze deed een stap achteruit en draaide zich om en genoot van de zalige sensaties in haar lichaam.

‘Maar Ansel’, smeekte ze terwijl ze naar het tapijt staarde en naar haar onderbroekje wat tot haar enkels omlaag gegleden was. ‘Ik ben veel te oud om nog een pak op mijn bips te krijgen!’

‘je bent stout geweest en dat is wat stoute meisjes krijgen’, zei hij en deed zijn armen over elkaar.

Kiria keek hem van tussen haar wimpers aan. Hij klonk zo serieus, maar ze zag de fonkeling in zijn ogen. Ze deed haar armen achter haar rug en dribbelde onrustig van het ene been op het andere.

‘Maar dan zul je mijn blote billen zien!’

‘Dat klopt. En ik zal ervoor zorgen dat die donkerrood worden als je nu niet snel over mijn knie gaat liggen’.

Kiria deed aarzelend een stap naar voren, bleef even staan en keek hem voor de laatste keer smekend aan.

‘Wacht’, zei hij. Ze bleef stokstijf staan.

Hij schoof een bandje van haar schouder en liet een borst uit haar bh glijden. Hij liet zijn vingers plagend over haar tepel glijden, waardoor zij het gevoel kreeg alleen daarvan wel klaar te kunnen komen. Toen liet hij zijn hand tussen haar benen glijden en begon haar ook daar te strelen.

Kiria’s lichaam begon te schokken en ze boor zich voorover en drukte haar borst tegen zijn mond. Toen hij zachtjes aan haar tepel begon te knabbelen, kwam ze klaar. Ze wankelde op haar benen en viel bijna voorover.

Hij trok haar over zijn schoot en ze leunde met haar kin op haar handen om het beddengoed niet te besmeuren met haar make-up.

Kiria deed haar ogen dicht en hij begon met langzame zachte klappen te slaan, die ze nauwelijks voelde. Ze kreunde en draaide suggestief met haar billen. Maar de kracht nam bij ieder klets toe, totdat ze over zijn bovenbeen lag te kronkelen. Een golf van opwinding ging door haar heen toen hij opnieuw zachtjes haar liefdesplekje aan raakte.

‘Stil blijven liggen’, waarschuwde hij en deed haar benen uit elkaar terwijl hij bleef slaan. Kiria probeerde niet te bewegen terwijl zijn vingers hun magische werk deden. Geroutineerd geleden zijn vingers over haar kleine schaamlippen. Haar bips tintelde, hij sloeg geen vierkante centimeter van de huid over en de klappen deden bijna echt pijn. Een paar minuten later kreeg ze weer een daverend orgasme. Haar lichaam schokte van top tot teen en bleef lang aanhouden, terwijl ze haar kruis tegen zijn magische handen bleef duwen. Met een laatste, harde klap op haar rechter bil, liet Ansel zich achterover op het bed vallen en trok haar dicht tegen zich aan.

‘Ohhh… dank je wel, Ansel’, kreunde ze, nog steeds een beetje verdwaasd van de ervaring.

‘Graag gedaan’, mompelde hij. Ze drukte zich op een elleboog omhoog om zijn gespierde lichaam te bekijken. De handdoek was tot zijn heupen naar beneden gegleden en kon zien dat zich er een grote bobbel onder bevond.

Schuchter legde Kiria haar hand erop en voelde de vorm van wat zich onder de handdoek bevond.

‘Ik wil jou hetzelfde laten voelen’, fluisterde ze.

Geef een reactie