Een nieuwe plank!

Geen verhaal, maar wel een hoop informatie gemengd met humor en lichte stuiters: onze nieuwe plank in de boekenkast! Hierin bespreken we verschillende instrumenten die je kunt gebruiken bij het geven van een pak slaag/waarmee je een pak slaag kunt krijgen (doorhalen wat niet van toepassing is). Veel leesplezier!

Hand

Een instrument dat elke D altijd bij de hand heeft (pun intended), is zijn of haar hand. Waar je ook bent, een paar snelle klappen ter correctie behoren steeds tot de mogelijkheden. Zelfs in het openbaar kun je even een rustig hoekje zoeken voor een paar snelle klappen over de kledij heen. Of zonder kleding, dat werkt ook prima tenslotte, al wordt dat en plein public misschien minder op prijs gesteld.

Maar uiteraard kan de hand ook gebruikt worden voor het uitgebreidere werk. Door kleding heen zul je er als spankee namelijk niet zo heel veel van voelen, dan telt vooral het schokeffect omdat je op een onverwacht moment tot de orde geroepen wordt. Daarnaast kun je als spanker de effecten ook minder goed zien, en ook vooral minder goed inschatten. Een pak slaag met de hand is namelijk uitermate geschikt om elkaar beter te leren kennen. Je kunt zien hoe iemand reageert, zowel qua verkleuren als wat betreft de pijn. De pijngrens van de een is niet de grens van de ander. Rustig aan beginnen kan zeker geen kwaad, harder kan altijd nog! Ook bij een pak slaag met de hand kunnen de billen blauw worden, zeker bij ongeoefende billen, en ook dat proces is beter in de gaten te houden op onbeklede billen.

De hand werkt dus het best op blote billen. Vingers gespreid, vingers samen, met een slappe pols of net met starre vingers … De mogelijkheden zijn eindeloos voor de D om mee te experimenteren. Sla je snel na elkaar of spreid je de klappen net en probeer je met elke klap zoveel mogelijk impact achter te laten? Om en om per bil, of een willekeurige verdeling (of de hel van elke spankee: alles op slechts één bil)? Wat in elk geval belangrijk is, is zorgen dat het minder pijn doet aan je eigen hand dan aan de billen van de persoon die geslagen wordt. Dat behoeft enige oefening. Over het algemeen helpt het om ontspannen te slaan, kracht te halen uit de onderarm en een polsbeweging en je eigen spieren niet te strak aan te spannen. Boven alles geldt: oefening baart kunst!

Open palm hand gesture of male hand. | Stock image | Colourbox

Heerlijk beeld ook als er op nog maagdelijk witte billen een vuurrode handafdruk met vijf duidelijk afgetekende vingers verschijnt … Hoe vaak kun je dit herhalen tot er geen herkenbare afdruk meer te zien is, maar alles egaal rood is geworden? Tijd om te gaan proberen!

Riem

Welke spankee krijgt er niet spontaan de rillingen als een broeksriem uit de lussen wordt getrokken en dat kenmerkende zoevende geluid door de kamer weerklinkt?

Veel D’s dragen standaard een riem en wij begrijpen heel goed waarom: je hebt hem zo in je handen als het gedrag van de spankee de spuigaten uitloopt en alleen al de actie van je riem los te maken bezorgt haar de kriebels en laat haar beseffen hoe laat het is (tijd voor straf). Een riem is mee te nemen zonder dat er iemand ooit nadenkt over de speciale functie voor spankos. Ook een riem mee op reis nemen is volkomen acceptabel. Neem deze wel even af wanneer je door de vliegveldcontrole gaat.

Riemen zijn er in allerlei soorten en maten. Je hebt stevige, dikke leren riemen, maar ook dunnere versies. Wel 10 cm breed (of breder) of slechts 2 cm smal. Echt of namaak leer. (Riemen uit stof bestaan ook, maar dat negeren we even, want daar heeft een spanko niets aan, tenzij om onwillige en tegenstribbelende spankees mee vast te binden misschien, maar dan wijken we af van het huidige onderwerp.)

Hoeveel pijn een riem doet, hangt af van de lengte van de dikte van het materiaal, de breedte van de riem en de lengte van het deel waarmee je slaat. Het meest gebruikelijk is om de riem eenmaal te plooien. Je slaat dan met de lus. Sla nooit met de gesp! Waar en hoe deze landt is onbetrouwbaar en daarnaast veroorzaakt een gesp een andere, vaak minder gewaardeerde soort pijn.

Het slaan met de riem heeft even oefening nodig. Wanneer de riem te ver landt, kan deze om de heup van de spankee heen slaan. In het engels heet dit “wrappen”. Dit gevoel is zeer onprettig en onwenselijk. Het is eenvoudig te voorkomen door wat minder breed te mikken. Meet een slag uit door het uiteinde op het midden van de verste bil te leggen, of misschien zelfs nog een klein beetje meer naar de bilspleet toe. Wanneer je slaat, zwiep je automatisch iets verder door en worden beide billen goed geraakt. Wanneer je twijfelt over wat nog onder de bil valt en wat niet, kun je dat nagaan door de spankee recht te laten staan en een denkbeeldige verticale lijn te tekenen vanaf het einde van de lijn die recht onder de bil loopt.

Een slag van de riem veroorzaakt een brandende pijn die relatief oppervlakkig is, al zal een zwaardere riem ook wel dieper doordringen en blauwe plekken veroorzaken. Op de blote billen zie je vaak een rode baan ontstaan. De roodheid neemt aanmerkelijk toe op plekken waar twee banen elkaar kruisen. De verst van de spanker afgelegen bil, dus de rechter bij rechtshandige spankers, zal het het zwaarst te verduren krijgen. Dit is, indien nodig, te compenseren door met de andere hand te slaan, of een techniek met de backhand te ontwikkelen. Oefen deze ook eerst, bijvoorbeeld op een kussen, voor je ermee op een gewillig slachtoffer slaat. Een laatste tip: een riem die te zacht geslagen wordt, is moeilijk te controleren en gaat vaak alle kanten uit. Zorg daarom voor voldoende vertrouwen om met een mooie zwaai te kunnen slaan. Zo doe je niet alleen jezelf, maar ook je spankingpartner een groot plezier.

Al met al is de riem dus een in het dagelijks leven onopvallend instrument waar zowel D’s als spankees het warm van krijgen, de ene al wat letterlijker dan de andere 😉

Haarborstel

Nog zo’n klassieker onder de spankinginstrumenten is een goeie, ouwe, houten haarborstel. Met een plastic geval zul je niet ver komen, maar een stevige houten haarborstel, de klassieke ebbenhouten variant voorop, kan behoorlijk wat indruk achterlaten (letterlijk en figuurlijk!). Bovendien is dit een heel onschuldig lijkend instrument. Niemand zal zich afvragen waarom er een haarborstel op de kast ligt. Enkel D’s lijken niet door te hebben dat die bedoeld is om je haar mee te borstelen (het woord zegt het zelf, hoe moeilijk kan het zijn …). Dit betekent ook dat je het eenvoudig kunt meenemen op vakantie, zelfs op een vliegreis.

Een houten haarborstel is uitermate geschikt voor gebruik over de knie. Zorg dat je spankee netjes met haar billen in de lucht ligt, al dan niet met armen en benen vastgeklemd en neem de haarborstel erbij. Binnen de kortste keren zingt ze vast een toontje lager. Of toch met een andere tekst, vooral variaties op “auw oeh ai” in plaats van de brutale opmerkingen die haar in deze positie lieten belanden.

Een haarborstel heeft vaak een diepe, doordringende pijn die zich concentreert op één plek. Het is relatief eenvoudig om blauwe plekken te veroorzaken. Daar tegenover staat dat met klappen die voor de D als zacht en rustig voelen, gemaakt met een kleine, soepele, beweging met de pols, al een flink effect kan worden bereikt. Een haarborstel is ook geschikt voor de gevoelige sit spots en de bovenkant van de dijbenen, al is niet elke spankee het daar volledig mee eens. Bij een langdurig pak slaag kan het, afhankelijk van hoe de huid erop reageert, mogelijk zijn om blaren en schuurplekken te veroorzaken. We willen jullie niet afschrikken, maar let erop of dit effect wenselijk is.

Ook haarborstels zijn er in allerlei soorten en maten. Zoals gezegd laat je die uit plastic beter links liggen. Kies een haarborstel die uit 1 stuk hout bestaat (het zou niet de eerste keer zijn dat een haarborstel anders netjes in twee gespleten wordt, aube spreekt uit ervaring). Ook een te dunne borstel zal snel breken. Dik hout maakt uiteraard de meeste indruk, maar laat ook de meeste schade achter. Het is dus kwestie van het juiste evenwicht vinden, rekening houdend met de kwetsbaarheid van de huid van jouw spankee.

Verder zijn er ook qua vorm veel verschillen: rond, ovaal, rechthoekig … Noem maar op. In elk geval zoek je er best een uit waarvan het handvat prettig in de hand ligt. We zouden niet willen dat de poezelige pootjes van D blaren krijgen door het hanteren van een slaginstrument … Of splinters, stel je voor (hier spreekt Vorrion uit ervaring)!

Handtas haarborstel olijfhout

En voor extra “vernedering” of ter herinnering is het altijd mogelijk om haar op te dragen om de dag nadien haar haar met net deze haarborstel te borstelen … Gemeen, maar erg effectief om kriebels in de buik te veroorzaken! En als ze niet luistert, is een stevig pak slaag eenvoudig uitgedeeld.

Jason en Faith (6)

In het begin gaat het super goed. Faith haalt mooie cijfers maar ze mist wel wat. Met Jason heeft ze weinig tot geen contact en haar enthousiasme in haar schoolwerk verdwijnt. Ze heeft er gewoon geen zin meer in. Haar moeder probeert haar wel wat aan te sturen, maar het meeste wat haar moeder zegt laat ze gewoon langs zich heen varen. Het ene oor in het andere weer uit. Ze heeft er gewoon geen zin meer in en verlangt naar de zomervakantie. Ze mist Jason die structuur in haar leven brengt enorm! Hij is ook de enige met wie Faith echt kan praten en die echt naar haar luistert. Ook is hij degene die haar beter kent dan wie dan ook. Het duurt dan ook niet lang of Faith begint te spijbelen en als de kans zich voor doet stopt ze met school. Faith is er helemaal klaar mee. Ze gaat op zoek naar een baantje om wat geld te gaan verdienen en dat lukt goed. Maar als de zomervakantie eenmaal aanbreekt wil ze natuurlijk vrij zijn! En komt Faith erachter dat, dat met werken dus geen 8 weken vrij zijn! Dus dient ze haar ontslag in. Na de zomervakantie zoekt ze wel weer een nieuw baantje. 

De eerste dag van de zomervakantie kleed Faith zich vlug aan en maakt zich op. Ze laat haar hond uit en vliegt de deur uit op weg naar de camping. Eenmaal op de camping steekt ze een sigaret aan. Rustig loopt ze richting de stacaravan van Jason. Als ze ziet dat hij er nog niet is loopt ze teleurgesteld terug richting de kantine en blijft daar even buiten staan wachten. Op het moment dat ze nog een sigaret op wil steken wordt ze in haar nek vastgepakt. Faith schrikt, maar herkent direct de strenge stem van Jason. 

“Dus hier ben je!” 

“Jason?!” 

Hij laat Faith los en ze draait zich naar hem om. Hij kijkt haar boos aan, maar daar trekt ze zich even niks van aan. Faith springt hem direct om zijn nek en de tranen rollen over haar wangen, zo blij is ze dat hij er weer is. Hij weet zich even geen houding te geven en knuffelt haar na een tijdje terug. Faith wil zich helemaal in hem begraven.

“Volgens mij moeten we even praten Faith!” 

Zegt hij streng en duwt Faith iets van hem af. Faith kijkt hem vragend aan. 

“Ik was te ver weg helaas en niet in staat om terug naar hier te kunnen komen. Gewoon even tussendoor. En jij maakt er direct een potje van!”  

“Ik had er gewoon geen zin meer in Jason!” 

Antwoord Faith scherp. 

“En jij snapt best wel waarom!” 

Faith wil weglopen, maar Jason houdt haar tegen. Gaat op het muurtje bij de kantine zitten en trekt haar over zijn knie. Hij geeft Faith drie stevige tikken op haar billen en zet haar weer overeind. Geschrokken en nog een beetje boos kijkt ze hem aan. Wrijvend over haar gestrafte billen. 

“Niet zo boos kijken Faith! Je had dat aan jezelf en je houding te danken, dat weet je best!” 

Faith kijkt naar de grond en durft niet om haar heen te kijken. Bang dat iemand het gezien heeft. En dus besluit ze het niet erger te gaan maken. 

“Ja Jason.” 

Antwoord ze zacht. 

“Waarom Faith?! Je hebt alleen jezelf ermee!” 

“Ja weet ik Jason, maar het is gewoon niet anders. Ik kon me er niet meer op concentreren. Gewoon ook omdat jij er niet bent, jij bent de enige met wie ik echt kan praten. De enige die echt naar me luistert! De enige die weet hoe ik nu echt in elkaar zit en de goede dingen zegt en doet. Ik kon het gewoon niet Jason!” 

Faith begint te huilen en wil weer weglopen, weg van deze situatie waar ze in beland is maar Jason trekt haar in zijn armen. 

“Ik weet het meisje! Het is al goed, maar probeer wel je baan dan vast te gaan houden en iets voor jezelf op te gaan bouwen!” 

“Dat wil ik wel, maar…” 

“Stil maar… we praten er later wel over. Zullen we maar even wat afleiding gaan zoeken? Moet je nog naar je paarden?” 

“Nee, mijn moeder is ze met mijn zus gaan doen vandaag.” 

“Zullen we gaan zwemmen dan? Lekker naar het strand ofzo?” 

“Ja lijkt me super leuk!” 

Faith vrolijkt er direct van op en droogt haar tranen met de rug van haar hand. 

Eerst gaan ze naar Jason zijn stacaravan om zijn zwemspullen te pakken. Hij pakt direct al zijn vakantiekleding en spullen mee aangezien hij toch weer de hele vakantie bij Faith thuis zou verblijven. Samen slepen ze de zware tassen naar Faith haar huis. Onder het tunneltje stoppen ze even voor een sigaret en natuurlijk om wat te ouwehoeren. Daarna lopen ze aan een stuk door. Thuis aangekomen brengen ze Jason zijn spullen naar Faith haar kamer en pakt Faith haar zwemspullen en wat geld. Beneden pakken ze nog wat te drinken en te eten mee. 

“Maar weer op de scooter dan? Of op de fiets?” 

Vraagt Jason.

“Nee, laten we de scooter maar pakken.” 

Met moeite proppen ze de zadelbak van de scooter vol met de zwemspullen. De rest wat overblijft hebben ze maar in een rugzak gepropt die Jason draagt aangezien hij achterop zou gaan zitten. 

Ineens gaat bij beiden de mobiel af met een sms van vrienden. Beidden doen een bericht terug met dat ze gaan zwemmen op het strand. Blijkbaar lijkt dat hun vrienden ook een goed idee en ze besluiten ook naar het strand toe te komen. Faith zucht. Eigenlijk wil ze en heeft ze behoefte aan even alleen tijd met Jason, maar ze kan hem ook niet helemaal op gaan eisen, dus houdt ze zich koest. Haar tijd komt wel, daar is ze zeker van. Ze besluit te genieten van de korte tijd die ze in het begin zoiezo alleen hebben op het strand, aangezien ze daar eerder aan zullen komen dan hun vrienden. Eigenlijk is het ook wel gezellig zo met zijn allen. 

De dag is erg gezellig. Faith stuurt haar moeder een sms dat Jason en zij op het strand eten, er is een friettent vlakbij. Al snel krijgt ze een sms terug dat het goed is. De friettent is van alles voorzien. Friet, snacks, ijs, milkshakes, frisdrank, enzovoorts. Ze eten en drinken waar ze zin in hebben en aan het einde van de dag gaan ze rustig richting huis. De meeste vrienden zijn al rustig vertrokken en Faith is blij dat ze in het bijzijn van haar vrienden maar één waarschuwende tik gekregen heeft van Jason voor een opmerking, waar hartelijk om gelachen werd door enkele vrienden die het gezien hadden. Faith vond het nogal beschamend maar had deze wel verdient dus besloot ze er geen ongemakkelijke situatie van te maken. Verder heeft ze zich gelukkig weten te gedragen. Thuis aangekomen besluiten ze samen te gaan douchen en daarna lekker verder op bed te gaan hangen nadat ze de hond van Faith uitgelaten hebben. Vanavond en vannacht hebben ze het huis weer lekker voor hun zelf.

“Jason?”

“Hmm-mm?”

“Slaap je al?”

“Nee, nu niet meer.”

“Ohw…sorry.. Ga maar weer slapen, ik zeg het morgen wel.”

“Nu ben ik al wakker, dus zeg het maar.”

“Nee echt, het kan morgen wel.”

“Faith!”

“Ja?”

Faith kijkt hem bijdehand en uitdagend aan. Jason kijkt haar met een opgetrokken wenkbrauw aan en zegt.

“Je weet heus wel wat ik bedoel!”

“Ja dat weet ik, maar het kan echt morgen wel, zo belangrijk is het niet.” 

Jason gaat rechtop zitten en kijkt Faith eens doordringend aan. Faith besluit het dan toch maar te zeggen.

“Naja… ok… Ik ben online wat aan het lezen geweest voordat jij hier weer was omdat ik toch nieuwsgierig ben over waar deze gevoelens die ik bij spanking of billenkoek heb toch vandaan komen. Ik las toen ook over dat er meerdere vormen van zijn en nu wilde ik het eens misschien bij het vrijen proberen.”

Ze kijkt Jason er wat verlegen bij aan. Er verschijnt een brede, geheimzinnige glimlach op het gezicht van Jason. Ineens trekt hij de dekens van Faith af, gaat bovenop haar zitten en pint haar armen boven haar hoofd vast. Faith begint zenuwachtig te giechelen.

“Dus je wil vrijen?”

Vraagt hij haar fluisterend en vol van lust in haar oor.

“Ja.”

Hijgt ze. Jason begint haar in haar nek te kussen en weet dat ze daar slecht tegen kan. Faith begint te giechelen en probeert haar nek uit zijn kussen te bevrijden. Jason heeft haar echter in zo’n houdgreep dat ze er niet onderuit komt en het moet ondergaan. Ze voelt hem hard worden en wordt er zelf ook opgewonden van. Dan laat hij haar los en gaat naast haar op de rand van het bed zitten.  

“Kom maar liggen.”

Hij tikt op zijn been. Faith staat op en gaat zo over zijn schoot liggen dat ze half op het bed ligt met haar voeten steunend op de grond. Ze is al naakt en dat bevalt Jason prima. Eerst streelt hij haar rug en dan langzaam begint hij haar billen te masseren. Hij trekt haar benen uit elkaar zodat hij toegang krijgt tot haar intieme plekje. Af en toe laat hij zijn masserende hand tussen haar benen op haar intieme plekje glijden en gaat daarna weer verder met haar billen te masseren. Faith wordt er enorm opgewonden van en kreunt. Zacht, maar niet te zacht begint hij op haar billen te slaan, afwisselend met het masseren van haar intieme plekje en laat ook af en toe twee vingers in haar verdwijnen. Rustig voert hij het tempo op. Faith haar billen beginnen al aardig te tintelen en begint steeds zwaarder te hijgen. Ineens komt ze in een zware explosie klaar, zo intens had ze het nog niet eerder meegemaakt. Terwijl ze ervan bij komt streelt Jason haar rug en fluistert.

“Bedoelde je zoiets?”

Faith kan nog niet praten. In haar nagenietende bubbel murmelt ze.

“Hmm-mm.”

Als ze eenmaal wat bijgekomen is tilt Jason haar van zijn schoot en zet haar voorovergebogen met haar handen steunend op het bed. Hij maakt een folie van een condoom los en trekt zijn boxer uit. Langzaam dringt hij bij haar naar binnen. Faith kreunt. Heel langzaam begint hij te bewegen en slaat Faith daarbij af en toe op haar billen. Het duurt niet lang of hij voert het tempo op. Samen komen ze nogmaals in een explosie klaar en blijven even zo staan. Na een tijdje trekt Jason zich uit Faith terug, draait haar om en trekt haar in zijn armen. Hij kust haar. Faith kust hem terug. Ze besluiten om nog maar een douche te nemen. Eenmaal weer boven trekt Jason, Faith opnieuw in zijn armen en kust haar vol passie. 

“Kunnen we nu gaan slapen? Of wilde je nog iets bespreken?”

Fluistert Jason tegen haar lippen aan en kijkt haar daarbij glimlachend aan.

“Nee, ik denk dat ik wel voldoende besproken heb nu Jason.”

Faith kijkt hem er bijdehand bij aan. Direct draait Jason haar weer om, buigt haar tussen zijn arm en zij naar voren en geeft haar drie harde tikken op haar billen.

“Naar bed dan nu…hup!”

“Auwauw.. Jaa Jason!”

Direct als Jason haar los laat schiet ze vlug het bed in. Jason grijnst van oor tot oor en klimt naast haar in bed, trekt haar tegen zich aan en samen vallen ze al snel in een diepe slaap.

De volgende morgen wordt Faith voldaan wakker en merkt dat het bed leeg is. Slaperig kijkt ze om zich heen en besluit uit bed te gaan. Ze pakt een t-shirt van Jason en een slip uit de kast en trekt deze aan. Rustig loopt ze naar beneden en vind Jason in de keuken bezig met een ontbijtje. 

“Hey, lekker ding.”

Zegt hij als hij haar ziet, loopt op haar af, trekt haar stevig in zijn armen en kust haar vol passie. Faith kust hem terug en kijkt hem daarna glimlachend aan.

“Ik wilde je ontbijt op bed geven, maar nu je al wakker bent kunnen we net zo goed het beneden opeten.”

Faith geeft hem nog een kus.

“Je bent veel te lief voor me.”

“Dat valt nog te bezien, eens kijken of je er na je straf nog zo over denkt!”

Hij zegt het met een knipoog en een sadistische glimlach op zijn gezicht. Faith kijkt hem verward aan.

“Waar heb ik dan straf voor verdient?”

“Wat dacht je van voor al die stoute onzin die je hebt uitgehaald in de tijd dat ik hier niet was?!”

Jason trekt zijn wenkbrauw op en kijkt Faith eens doordringend aan. Faith wordt er zenuwachtig van en weet zich even geen houding te geven.

“Maar..”

“Nee Faith, geen gemaar! Na het ontbijt ga je de hoek in, we hebben nog wel eventjes alleen en ik wil je de straf gegeven hebben voordat het huis weer vol is. Je hebt het verdient en dat weet je.”

“Maar ik wil geen straf, niet nu!”

Faith stampvoet nog net niet en Jason begint te grinniken om haar houding.

“Wil je eerst eten? Of moet ik je nu direct al over de knie leggen?”

Faith kijkt hem boos aan.

“Laten we eerst maar gaan eten dan! Tsss… jij altijd met je gedoe!”

Jason zet de borden terug op het aanrecht, pakt Faith haar oor vast en begeleid haar naar een hoek in de kamer.

“Auwauw, laat me los!”

Gilt ze en probeert los te komen. Jason geeft haar een ferme tik op haar nog met slip bedekte billen.

“Auw!”

“Handen op je hoofd en blijven staan! Blijkbaar moeten we eerst even praten voor we kunnen ontbijten! Jammer, maar als je je gedraagt als een kleuter zal ik je zo wel even behandelen!”

“Ik gedraag me niet als een kleuter! En ik wil geen straf Jason!”

Antwoord ze nog scherper. Ze is boos. Ze wilde even rustig wakker worden enkel krijgt ze daar nu geen kans voor. Jason legt zijn arm om Faith haar middel en buigt haar op die manier iets naar voren, trekt haar slip ver naar beneden en begint hard op haar billen te slaan.

“Even wat minder brutaal Faith!”

“Auwauw… Het auwwwww spijt me auwww!”

“En nu netjes staan blijven!”

“Ja Jason.”

Antwoord Faith zacht. Haar billen staan nu al in vuur en vlam en ze weet dat dit nog maar het begin is. Ze besluit zich te gedragen en maar beter niet verder in discussie te gaan want diep van binnen weet ze dat ze het wel verdiend heeft.

Na een tijdje roept Jason haar bij zich. 

“Je mag even die stoel in het midden van de kamer zetten.”

Faith kijkt hem met een wanhopige blik aan.

“Nu graag Faith.”

Schoorvoetend en schuifelend loopt ze richting de stoel en schuift deze naar de plek waar Jason de stoel wil hebben. 

“Dankjewel Faith!”

Zegt Jason als de stoel eenmaal op de aangewezen plek staat en neemt dan plaats op de stoel. Faith weet zich geen houding te geven en is dan ook blij dat Jason haar bij haar pols pakt en over zijn knie begeleid. Daarna trekt hij haar slip helemaal uit.

“Wij moeten nog even praten Faith, weet je nog waarover?”

“Ja Jason.”

Antwoord ze zacht.

“Vertel het me maar.”

Faith zucht. Direct beland er een harde tik midden op haar billen.

“Auw!”

“Nogmaals Faith! Vertel het me maar en nu graag zonder het zuchten!”

“Omdat ik me misdragen heb toen jij er niet was, gestopt ben met school en mijn baan.”

Ze zegt het snel achter elkaar. Jason grinnikt.

“Inderdaad, was dat slim van je?”

Faith rolt met haar ogen en zucht nogmaals.

“Begin nu maar! Dan ben ik ervan af!”

Antwoord ze geïrriteerd door al zijn vragen en de positie waar ze in beland is. Jason slaat haar direct drie keer hard op haar bovenbenen.

“Pardon?! Wil jij wel eens heel gauw minder brutaal gaan doen en eens netjes antwoord gaan geven!”

“Auwauw! Tjezus! Niet daar!!!”

Weer slaat Jason een paar keer hard op haar bovenbenen.

“Niet schelden Faith!”

“Auwwwww! Neeee!”

Faith begint met haar bovenbenen te schoppen en Jason besluit dat hij haar beter over een been kan leggen. Hij duwt Faith naar voren over zijn ene been en pint haar benen vast met zijn andere been. Faith kan geen kant meer op. Jason gaat direct door met een paar harde tikken op haar bovenbenen om daarna op haar billen verder te gaan. 

“Auwww! Het spijt auwauw me! Het auwww… zal niet meer gebeuren!”

Jason stopt even.

“Fijn om te horen! Sta maar even op en ga je haarborstel maar ophalen.”

Faith staat op en loopt de trap op om haar borstel op te halen. Boven gekomen spiekt ze even in de spiegel en ziet dat haar billen en bovenbenen al aardig rood zijn. Ze zucht, pakt de borstel en loopt weer naar beneden waar ze de borstel naar beneden starend aan Jason overhandigd.

“Kom maar weer liggen.”

Zegt Jason en Faith doet zonder zuchten direct wat hij zegt. Als ze eenmaal goed ligt legt Jason de borstel op haar rug.

“Goed stil blijven liggen nu! Je krijgt er straks nog 30 met de borstel per bil. Als de borstel valt krijg je er per keer 5 extra per bil.”

“Ja Jason.”

Jason begint met zijn hand eerst in een rustig tempo op haar billen en bovenbenen te slaan maar voert het tempo al snel op. Faith probeert stil te liggen maar de tikken op haar bovenbenen en op de overgang van haar billen naar haar benen voelen erg scherp aan. De borstel valt 2 keer op de grond.

“Dat zijn er dus 10 extra! Ga maar weer even in de hoek staan bijkomen, we gaan zo verder.”

Faith staat op en loopt naar de hoek, legt haar handen weer netjes in haar nek en blijft staan. Ze heeft moeite om niet even over haar billen te wrijven. Het lijkt een eeuwigheid te duren voordat Jason haar weer bij hem roept. Hij laat haar bukken met haar handen steunend op de stoel en legt zijn arm om haar middel heen om haar op haar plek te houden.

“Je gaat ze netjes tellen en bij elke tik zeg je: Het was stom van mij om te stoppen met school en mijn baan, ik ga nu beter mijn best doen voor mezelf.”

“Ja Jason.”

Jason tikt even met de borstel op Faith haar rechter bil en haalt dan uit op haar linker bil. Die had Faith niet aan zien komen en ze zakt even door haar benen van schrik en de scherpe pijn.

“Auww! 1 Het was stom van mij om te stoppen met school en mijn baan, ik ga nu beter mijn best doen voor mezelf.”

Direct volgt de volgende tik ook op haar linker bil. 

“Auwwauw! 2 Het was stom van mij om te stoppen met school en mijn baan, ik ga nu beter mijn best doen voor mezelf.”

Alle eerste 40 tikken met de haarborstel verdeelt Jason netjes over haar linker bil. Faith heeft moeite met stil staan en is dankbaar met de arm van Jason om haar middel, het geeft haar steun en het gevoel dat ze het niet alleen moet doorstaan.

“Auwwauw! 40 Het was stom van mij om te stoppen met school en mijn baan, ik ga nu beter mijn best doen voor mezelf.”

“Goedzo, goed gedaan! Nu gaan we je rechter bil nog even dezelfde behandeling geven!”

Jason laat er geen gras over groeien en haalt direct flink uit op haar rechter bil.

“Auwwauw! 41 Het was stom van mij om te stoppen met school en mijn baan, ik ga nu beter mijn best doen voor mezelf.”

Af en toe geeft Faith een klap met haar hand op de zitting van de stoel en klemt haar kaken op elkaar. Het doet ook zo’n verschrikkelijk pijn, maar ze heeft het verdient en doordat ze dat weet kan ze de pijn redelijk goed opvangen.

“Auwwauw! 56 Het was stom van mij om te stoppen met school en mijn baan, ik ga nu beter mijn best doen voor mezelf.”

Eindelijk is daar de laatste tik. Faith haar billen doen enorm veel zeer en is dankbaar dat het voorbij is.

“Auwwauw! 80 Het was stom van mij om te stoppen met school en mijn baan, ik ga nu beter mijn best doen voor mezelf.”

Jason laat Faith even staan en streelt haar rug.

“Goed gedaan meisje! Ik ben trots op je!”

Hij trekt Faith overeind, gaat op de stoel zitten en trekt haar op schoot. Haar gezicht vertrekt bij de aanraking van haar billen met zijn schoot. Jason glimlacht en Faith begraaft haar gezicht in zijn nek. Stil vloeien er wat tranen.

“Het spijt me Jason, ik zal echt beter mijn best gaan doen.”

“Ik weet het lieverd, stil maar. Het is voorbij en je hebt het goed gedaan.”

Na een tijdje staan ze op, nemen samen een douche en gaan zich aankleden. Daarna gaan ze samen aan het ontbijt. Jason heeft een kussentje voor Faith op haar stoel neergelegd en grinnikt als hij haar bestudeerd bij het zitten. Faith glimlacht moeilijk terug. Als ze hun ontbijt op hebben loopt het huis weer langzaam vol. Haar broer is als eerste thuis, daarna haar moeder en haar zus komt even binnen en gaat daarna direct weer weg. Jason en Faith besluiten om de hond uit te laten en daarna nog maar even naar de camping te gaan. De rest van de zomervakantie genieten ze van elkaars aanwezigheid en vind Faith een nieuw baantje waar ze na de vakantie mag beginnen. Jason is erg trots op haar en blij dat hij haar buiten af en toe een kort pak slaag of waarschuwende tik niet verder hoeft te straffen.

Het schoolmuseum

Gegiebeld hadden we, in het schoolmuseum. Om de pechvogel, de strafregels, het bordje ‘ezel’. Had ik toen al iets door? Het kriebelde in mijn buik toen ze de roede pakte (kleiner dan die van Zwarte Piet?) en ermee door de lucht zwiepte. En ik slikte even toen ze even later haar mooie handen liefkozend over de plak liet glijden. Hout, hard hout, een soort massieve pollepel. Ik werd me even heel erg bewust van mijn billen.

Zij en ik zijn al jaren vriendinnen. Vaak te druk voor elkaar, vaak op reis, vaak met anderen in de weer. Maar ze is speciaal voor mij en ik voor haar. We delen iets. Onze hobby’s en interesse in het algemeen. En die ene in het bijzonder. Niet dat ik dat toen al wist, maar ik zou er vlug genoeg achter komen.

Het was een gezellige en ontspannen middag. We haalden herinneringen op aan onze eigen schooltijd en deelde onze verontwaardiging over het openlijke racisme en kolonialisme in sommige van de oudere schoolboekjes. Dronken koffie in het restaurantje en deelden er na beraad een taartje bij. Het bleek de zonde waard.
Laatste stop voor de toiletten was het souvenirwinkeltje. Een ansicht van de pechvogel en een zakje schoolkrijt-drop. Achteraan in de kast liggen als grapje replica’s van de beruchte plak. Op ware grootte, van net zulk hard hout. Er stond iets meligs op het kaartje naast de prijs, ‘om mee te koken, voor de echtgenoot onder de plak’ ofzo. Maar dat drong niet helemaal tot me door. Wel dat zij er met zorg eentje uitkoos en afrekende.
Met blozende wangen rekende ik mijn ansichten af. En een magneet met de pechvogel erop – hoe symbolisch wil je het hebben? Ingehaakt liepen we terug naar het station, ze deed of er niets gebeurd was, maar voor mij voelde alles ineens anders. In de trein bekeken we onze selfies en showde ik haar mijn aankopen.
“En jij?” vroeg ik quasi-nonchalant, “ook nog iets gekocht?”
Ze grinnikte.


Eind van de middag in haar gezellige huisje. Een grote pot thee op de salontafel tussen ons in. Ze haalt de houten plak uit haar tas en laat ‘m een paar keer in haar open hand neerkomen.
“Ik heb echt zin om je billenkoek te geven”, zegt ze ineens en ze lacht naar me met gesloten lippen.
Ik weet niet of ik geschrokken of verrast ben door haar directheid, maar besluit het spelletje mee te spelen. Een oog dicht, een oog open, mijn lippen getuit – ik hoop dat het er geamuseerd uitzag.
Ze klopt op haar bovenbeen, haar mond in een Mona Lisa achtige halve glimlach. Ik geef me over, loop naar haar toe en buig voorover. Handen even op haar schoot en door – op de grond, naast mijn haren. Daar lig ik dan, als een stout kind, over de knie, met mijn kont omhoog. Het voelt onwennig en toch ook vertrouwd. Haar hand op mijn rug, het harde hout even zacht tegen mijn rechterbil en dan pets – een ferme tik. Ik hap naar adem. Echt zeer deed het niet, maar ik voel het wel gloeien. De plak glijdt over mijn linkerbil en ook daar krijg ik een flinke pets. Ze verhoogt haar tempo en ook de kracht waarmee ze slaat. Ai, ik ben echt niet kleinzerig, maar dit begin ik nu wel echt te voelen.

Onwillekeurig beweeg ik, mijn benen spartelen, maar ik kan geen kant op. Ze klemt me vast met haar benen over de mijne en schuift mijn rok omhoog. In een reflex wil ik ‘m weer naar beneden trekken, maar die kans krijg ik niet. Ze pakt mijn polsen bij elkaar en gaat door, op mijn onderbroek en vooral op de gedeeltes van mijn billen die nu onbedekt zijn. Ik piep en kerm. Zij lacht hardop. De slagenregen gaat door. Ik zweet en adem zwaar. Er lijkt nu niets anders meer op de wereld te bestaan dan zij en ik en die ellendige plak. Crap, wat doet dit zeer. En wat vind ik het spannend…

Dan houdt ze even op en wrijft mijn rug en mijn hoofd, voordat haar vingers zich achter het elastiek van mijn onderbroek haken. Mijn adem stokt, ze zal toch niet… Alsof ze gedachten kan lezen geeft ze antwoord, stroopt mijn slipje af en zegt duidelijk “ja!”, gevolgd door een ferme pets.
“Jij krijgt..” – klets – “een flink pak voor je blote billen!” en ze benadrukt haar woorden met harde tikken.
Ik kijk kronkel en in mijn ooghoeken vang ik flarden op, de genadeloos op en neer gaande beweging van haar arm en in de spiegel ons tafereeltje. Ik, met een rood hoofd en nog veel rodere billen, over de schoot van mijn lachende vriendinnetje.

Cane

De cane, een instrument dat tot de verbeelding spreekt en vaak eens is langsgekomen in verhalen die als kind met rode oortjes zijn gelezen. Canes zijn lange, relatief dunne stokken die meestal worden gemaakt uit rotan, dezelfde rietsoort als waar ook meubels en manden mee gemaakt worden. Gebruik zeker geen canes van bamboe. Bamboe versplintert namelijk erg snel en dit kan voor ongewenste schade zorgen aan de huid

Er bestaan veel verschillende canes, maar allemaal hebben ze een aantal dingen gemeenschappelijk:

  • Het zwiepende geluid als je ze door de lucht zwaait, waar elke spankee spontaan de rillingen van krijgt.
  • De kenmerkende dubbele lijn (“tramsporen”) die achterblijft op de huid. Deze kan, zeker bij een dikke cane, vaak lang zichtbaar blijven.
  • De diepe, stekende pijn die pas een paar seconden na de klap opkomt en die een tijdje erger en erger en erger wordt voor ze weer een beetje wegzakt. En als je pech hebt, komt net op dat moment de volgende slag op je billen neer …

Er bestaan gepelde en ongepelde canes. Bij gepelde canes werd de buitenkant van het riet eraf gepeld, zoals de naam zegt. Gepelde canes hebben daardoor minder oneffenheden dan ongepelde. Ze zijn ook soepeler. Ongepelde canes zijn een stuk stroever.

Tohiti punishment cane - Carved Kink

De dikte van de diameter varieert meestal van ongeveer 6 mm tot ongeveer 12 mm, al zullen er ook wel dikkere bestaan. Dunne canes branden vooral heel erg, ze veroorzaken een felle pijn. Dikkere canes maken bovenop dit branden een diepere impact en zorgen voor meer blauwe plekken.

Je zou kunnen argumenteren dat canes enkel dienen voor ouwe mannetjes om op te steunen terwijl ze lopen, maar daar hebben D’s geen boodschap aan. Al eeuwen geleden werden canes niet enkel gebruikt als primitief looprek, maar ook als berucht strafinstrument. Hartelijk bedankt aan de holbewoner die het eerst op dit idee gekomen is …

AUTHENTIC SENIOR Rattan/Kooboo CROOK handle -School punishment Cane | eBay

De cane wordt voornamelijk geassocieerd met het (Victoriaanse) Engeland. Oorspronkelijk verving deze de gebruikelijke straffen met een birch (een roe van berkentakken), omdat een cane ook zeer pijnlijk is over de kleren en de straf zo meer decent gegeven kon worden. Zeker gezien het schitterende resultaat raden we toch aan om de cane op de blote billen te geven.

Tot niet zo heel lang geleden (de late jaren 1980, ook al is dat voor sommigen onder ons dinosaurustijdperk, anderen heb dit nog meegemaakt) werd de cane op Engelse (kost)scholen gebruikt om lijfstraffen uit te delen. Gelukkig is dit nu eindelijk verboden. Wel passen sommige landen, zoals Singapore en Maleisië, canings nog toe als justiciële straf. Ook zijn helaas de canes nog niet wereldwijd uit scholen verdwenen.

Omdat de cane als typisch Engels wordt gezien, gebeurt het tellen van het aantal klappen vaak per 6 of per 12 en niet per 5 of per 10 zoals “gewone” mensen doen. Bij deze start aube een petitie om voortaan niet meer per 6 caneslagen te tellen, maar gewoon per 5 (want dat is er al 1 minder!). Een set van 6 slagen wordt “six of the best” genoemd en geldt als een ernstige straf, hoewel sommige spankees ook zeker meer verdienen.

SPANKING CANE - Punishment - not School Cane £0.99 - PicClick UK

Hoewel je zeker met een dunne cane ook een gematigd pak slaag kunt geven, staat de cane bekend als een zeer ernstig instrument, bedoeld voor zware straffen. Het is daarom ook niet bij uitstek bedoeld om mee te beginnen. Ook is er enige oefening nodig voor je met de cane kunt slaan. Dit kun je doen door ermee op een kussen te slaan. Eventueel kun je ook wat krijt op de cane aanbrengen, zodat je kunt zien waar je geslagen hebt.

Wanneer je een slag aanlegt (even een paar tikjes op de bilen doen het vaak goed uit psychologisch oogpunt), mik dan niet te ver; even voorbij de bilspleet is voldoende. De kracht van de zwaai zal de cane mooi over beide billen heen laten komen. Zorg dat je de cane parallel aan de billen laat neerkomen, zodat de punt zich niet in de huid kan boren, en zorg dat het uiteinde zich niet om de heupen heen kan wikkelen of “wrappen”. Dit is zeer pijnlijk en de markeringen blijven vaak weken zichtbaar. De cane is ook geschikt voor de achterkant van de bovenbenen, maar voelt daar nog wel iets pijnlijker. Ook versterkt de pijn van twee overlappende caneslagen sterk. Hierbij kan het gebeuren dat de huid opengaat. Houd hier dan rekening mee en bespreek liefst vooraf hoe je hiermee wil omgaan, bijvoorbeeld door te stoppen of een pleister te plakken.

De cane is, kortom, een veelzijdig instrument dat zowel lichamelijk als mentaal afschrikwekkend is. Om dit effect nog te versterken zie je hieronder een weergave van een pasgestrafte jongedame. Wees gewaarschuwd!

Straf (1)

Peinzend liet hij zijn ogen over alle verschillende opties glijden. Allerlei mogelijkheden, netjes gecategoriseerd. Het oogde overzichtelijk en liet weinig ruimte over tot eigen interpretatie. Het vergrijp was ernstig. Maar zou ze daarvoor drie dagen niet makkelijk moeten zitten, of zou de boodschap na dag twee al duidelijk zijn. Deze straf was bedoeld om indruk te maken. Twijfelend zweefde zijn vulpen boven de hokjes en uiteindelijk kruisde hij vastberaden ‘4 dagen’ aan onder de vraag: ‘hoe lang wilt u dat uw kandidaat niet fijn kan zitten na het straf moment?’
Kort daarvoor had hij bij ‘slaginstrumenten’ de paddle en cane al aangekruist, en bij met/zonder opwarming was ‘met’ al doorgehaald. Die keuze was eenvoudig geweest. Zijn eigen grote houten paddle deed haar altijd huiveren maar de verdeling van de impact maakte wel dat ze zich er altijd redelijk staande onder hield. Door daar mee te beginnen hoopte hij dat ze een klein beetje houvast zou voelen. De cane joeg haar serieuze angst aan en stond na wat voorzichtige experimenten in het begin nu toch alweer heel lang eenzaam in de paraplu-bak. Ze vond de pijn te snijdend en onberekenend en dat ging haar niet goed af. Maar nu zou het nodig zijn.

Hij was steeds meer van haar gaan houden: zijn vrolijke en ondeugende dondersteen en dat maakte het echte straffen soms toch wat lastiger. Voor ze er samen erg in hadden was het niet alleen de kink die verbond maar ook twee mooie mensen die nieuwsgierig waren naar elkaar. Ernstige redenen om slaag uit te delen waren er zelden en dat vond hij niet zo erg. Met haar ontdekte hij dat straf hand in hand kon gaan met een grote mate van speelsheid en intimiteit.

Maar deze keer had ze het echt te bond gemaakt. Zo bond dat hij besloten had er echt werk van te maken en haar naar een onafhankelijke organisatie te sturen waar ze, met zijn strikte instructies, haar flink onder handen zouden nemen. De recenties die hij eerder had gelezen klonken veelbelovend en hij wist dat het een organisatie was die zelfs het hoogste keurmerk op zak had als het ging om streng en efficiënt straffen zonder blijvende schade. Want hij was dol op haar mooie zachte billen en zou niet willen dat daar blijvende schade zou ontstaan na een flink pak slaag. Maar de boodschap mocht binnenkomen dit keer. Hard en meedogenloos. Pas na afloop zou hij er weer voor haar zijn en haar overladen met kusjes en knuffels en trotste en troostende woorden. Troost zou ze waarschijnlijk meer dan anders nodig hebben. Hij zag nu al uit naar het moment dat hij haar in zijn armen kon trekken na afloop. Hoe ze na zou schokken en snikken. Hoe ze haarzelf vast zou klampen aan hem en in zijn hals zou snotteren. Hoe bevrijd ze haarzelf zou voelen en de trots waarmee ze de kleuringen op haar billen uiteindelijk dagenlang zou dragen.

Hij glimlachte even. Hij was ook benieuwd hoe lang ze haarzelf voor haar doen gedeinsd zou houden wanneer haar billen nog zo pijnlijk waren. Doorgaans koos ze dan toch eieren voor haar geld omdat de kans op nieuwe slaag op versgeslagen billen haar serieus bang maakte. Maar het zou vast niet lang duren. Hoe lief en knuffelig en aanhankelijk ze soms ook een paar dagen kon zijn, hij kon de klok er op gelijk zetten dat zich vanzelf het moment aan zou dienen dat ze toch weer voorzichtig brutaal naar hem zou kijken. Hij wreef even in zijn handen.

Haar aanmelden was eenvoudig geweest en nu zat hij dus met de vragenlijst voor zijn neus die hij weloverwogen in zou vullen zodat het geheel volgens zijn wensen zou verlopen. Hij koos voor een lange smalle bank waar ze op haar buik gelegd zou worden met brede riemen om haar middel, boven- en onderbenen om haar op de plaats te houden. Haar handen netjes bijeen gebonden en hij kruisde ‘2 kussens’ aan voor onder de heupen. De aanblik zou geweldig zijn. Haar billen die aanvankelijk blank en ongeschonden de lucht in zouden steken en de hulpeloosheid waarmee ze overgeleverd zou zijn aan de man die de straf uit ging delen. Heel even een moment van twijfel. Zou hij niet liever zelf…. nee, het was goed zo, en hij boog zich over de volgende vraag.