Ze staat voor het raam te wachten tot hij thuis komt. Als ze de auto ziet, loopt ze vlug bij het raam weg, kleedt zich uit en gaat ze geknield gaan zitten, een paar meter bij de deur vandaan. Ze heeft kippenvel. Haar huid moet zich nog aanpassen aan de temperatuur nu de warmte van haar kledij verwijderd is. En ze is ook zenuwachtig. Hoe zal hij reageren?
Ze hoort hoe beneden de voordeur opengaat. Dan zijn voetstappen op de trap. Als er nu maar niemand bij hem is, schiet het door haar hoofd. Dan wordt het wel heel ongemakkelijk. Maar nee, er komt nooit iemand mee, waarom nu dan wel? Ze zou trouwens de stemmen horen. De klink gaat naar beneden en ze hoort hoe de deur open gaat. Ze hoort hoe hij verrast even blijft staan, maar hij zegt niets. De deur gaat weer dicht. Ze houdt haar hoofd naar de grond gericht, ze durft niet op te kijken. Ze heeft zijn blik dus nog niet gezien. Ze kan alleen horen wat er gebeurt. Ze voelt hoe hij langs haar heen loopt en eerst zijn schoenen uitdoet en zijn jas weghangt. Het lijkt heel lang te duren. Uiteindelijk ziet ze zijn voeten en benen in haar blikveld verschijnen. Hij staat voor haar. Ze durft nog steeds niet opkijken. Ze voelt hoe zijn blik over haar heen glijdt. Uiteindelijk bukt hij zich en tilt hij haar kin op met zijn hand. Hij geeft haar een vlugge kus op haar lippen.
“Dag subje van me, wat een leuke verrassing.” Ze hoort het plezier in zijn stem. Tegelijk wil ze door de grond zakken, maar zijn hand onder haar kin dwingt haar nog steeds om hem aan te kijken. “Ik heb dorst, haal even een glas water voor me, wil je?” Hij laat haar kin los en gaat op de bank zitten. Ze staat recht, zich erg bewust van haar naaktheid en zijn blik die haar bewegingen volgt. Ze schenkt een glas water uit en loopt ermee naar hem. Ze knielt neer en biedt het hem aan, haar blik neergeslagen. “Dank je.”
Hij drinkt het glas leeg en zet het aan de kant. Ze voelt hoe zijn handen haar lichaam naderen, maar net niet aanraken. Hij streelt haar aura. Na een tijdje merkt ze dat ze haar adem had ingehouden, langzaam laat ze de lucht ontsnappen. Nu raakt hij haar ook echt aan, vederlicht. Hij laat sporen van kippenvel achter op haar huid. Ze weet niet waar ze moet kijken, dus houdt ze haar blik nog steeds op de grond gericht. Liefdevol grijpt hij haar bij het haar en dwingt hij zo haar hoofd omhoog. “Mijn meisje,” zegt hij. Ze wil knikken, maar dat gaat niet, want hij heeft haar haar vast. “Ja schat,” zegt ze. “Goed zo.”
Nog steeds bij haar haar, trekt hij haar over zijn knie. Hij kneedt haar billen en begint dan rustig te slaan. Hij heeft nog steeds haar haar vast, ze kan niet bewegen. Als haar billen warm en rood zijn, laat hij haar opnieuw op de grond zakken, ze moet weer knielen. Nu begint hij met haar borsten en tepels te spelen. Hij kneedt ze en knijpt erin. Af en toe slaat hij er ook op. “Pijp me,” beveelt hij. Moeizaam maakt ze zijn broek open en neemt ze zijn penis in haar mond, terwijl hij verder met haar borsten speelt. Ze voelt aan de kracht die hij op haar borsten zet, dat ze het goed doet. Het schiet door haar hoofd dat hij vast ook mooi zicht heeft op haar rode billen die naar achteren steken. Ze voelt zich erg klein, maar ook heel veilig en op en top van hem, helemaal tot zijn beschikking…