Mannelijke spankees. Ze bestaan, dat is zeker. Maar toch zijn ze zo weinig zichtbaar. Als je ergens iets leest of hoort over een mannelijke sub, dan gaat dat meestal over een BDSM-slaaf die met afgebonden ballen de leren laarzen van zijn geheel in latex geklede meesteres op z’n knieën aan het aflebberen is, terwijl zij hem af en toe een tik geeft met het paardenzweepje dat ze in haar hand houdt. Een man die bij een vrouw (of een andere man) over de knie gaat? Nee, dat vind je niet zo gemakkelijk terug. Ook niet op deze website, die nochtans volledig aan spanking gewijd is. We zijn er ons heel goed van bewust dat we het in veruit de meeste artikels voornamelijk over een vrouwelijke spankee en een mannelijke spanker hebben. Daarom willen we nu speciaal een artikel wijden aan mannelijke spankees.

Als het voor vrouwen moeilijk is om eerst van zichzelf te aanvaarden dat ze geslagen willen worden en daar dan ook voor uit te komen, dan is dat voor mannen nog veel moeilijker. Ook al is dit de 21ste eeuw, toch blijft het beeld van de sterke, dappere man hangen. We vinden het heerlijk als de man zich ontpopt tot nieuwe man en meehelpt in het huishouden en bij de zorg voor de kinderen. Zolang hij ook maar groter is dan de vrouw, sterker, stoerder, mannelijker. Zolang ze maar ten allen tijde in zijn gespierde armen mag wegkruipen en hij haar beschermt tegen de grote, boze buitenwereld. Oké, toegegeven, het is een karikatuur die we schetsen. Maar karikaturen zijn een uitvergroting van de werkelijkheid. In hun kern zijn ze waar.

Dus wat als je nu als man de behoefte hebt om over de knie te gaan? Dan gaat dat volledig in tegen alles wat de maatschappij van je lijkt te verwachten. Misschien durf je het daarom niet aan jezelf te bekennen, laat staan aan je vrouw, of aan vrouwen in je omgeving. En doe je dat wil, vind dan maar eens iemand die deze ontdekkingstocht met jou wil aangaan. Een spankingpartner vinden is nog veel lastiger als mannelijke spankee dan als vrouw.

Ook tijdens het pak slaag zelf zijn er verschillen. Als een vrouw lichamelijk reageert, door nat te worden tussen haar benen, ook al is ze niet bewust opgewonden en moet ze er misschien zelfs niet aan denken om op dat moment seks te hebben, dan valt dat niet op. Bij mannen ligt dat wel eventjes anders. Dit is een extra schaamtefactor die misschien belemmerend kan werken. Dan is het goed om te weten dat dit slechts een lichamelijke reactie is, die heel normaal is. Praat erover met je spanker als je je onzeker voelt, dan kan hij/zij je geruststellen.

Man of vrouw, het is een hele zoektocht om wegwijs te raken in je eigen verwarrende gevoelens. Ook al zijn de meeste artikelen op deze website geschreven vanuit het idee van een mannelijke spanker en een vrouwelijke spankee, toch hopen we dat ook vrouwelijke spankers en mannelijke spankees iets aan de informatie zullen hebben.

Een gedachte over “Mannelijke spankees

  1. Zelf ben ik een mannelijke spankee . Er zijn er naar mijn mening evenveel (of toch bijna) als vrouwelijke. Misschien minder zichtbaar in Nederland en België maar in het VK zijn er zéér véél en zichtbaar zonder slaven te zijn in lak leer of rubber behandeld door een zichzelf benoemde Godin. Ik ben echter naar heel wat evenementen geweest in het VK op sommigen was ik de enige mannelijke spankee tussen een heleboel vrouwelijke , op anderen dan weer slechts een vrouw tussen een hele hoop mannelijke spankees. Wel is het in Nederland en België praktisch onmogelijk om een spanker Disciplinarian te vinden man of vrouw die een mannelijke spankee onder handen willen nemen voor niet erotische straf spankings zonder slaven gedoe en andere Bdsm. In het VK is dat geen probleem.

Geef een reactie