OM TE BEGINNEN

Als je partner je te kennen heeft gegeven het verlangen te hebben om af en toe een pak op haar blote bips te krijgen, gefeliciteerd. Of je er wel of niet wat mee wilt, je hebt zojuist een geweldig cadeau van haar gekregen. Meerdere, in feite.

Het eerste cadeau dat je hebt gekregen is vertrouwen. De meeste vrouwen hebben een zeer moeilijke tijd doorgemaakt om in het reine te komen met hun behoefte en verlangens naar een pak op hun billen, en een nog moeilijker tijd om de moed te verzamelen om dit verlangen te delen met hun partner. Als je partner er voor gekozen heeft om het verlangen naar een pak op haar bips met je te delen, is dat een teken dat ze je vertrouwt en een uiterst intiem en bijzonder deel van zichzelf met je wil delen. Dat betekent waarschijnlijk dat ze iets heel bijzonders in je ziet (en in je relatie), iets dat moeilijk te vinden is en niet elke dag langs komt.

Het tweede cadeau dat je hebt gekregen hebt, is dat je de kans krijgt om je relatie dieper en rijker te maken dan je misschien voor mogelijk zou hebben gehouden. De eenvoudige handeling je partner iets wat heel persoonlijk en belangrijk voor haar is te geven, heeft de potentie om de vertrouwensband te verdiepen, en de intimiteit en liefde tussen jullie te vergroten.

En ten slotte, het derde cadeau dat je hebt gekregen hebt, is de mogelijkheid om delen van jezelf te ontdekken waarvan je jezelf nog nooit bewust bent geweest. Door je partner een pak op haar blote billen te geven, kun je tot de verrassende ontdekking komen meer vertrouwen, meer ontspanning, meer succes in je carrière en in je seksuele relatie te ervaren.

Kan een pak slaag dit allemaal bewerkstelligen? Absoluut!

Voordat je al deze effecten echter zult ervaren, zul je haar het pak slaag waar ze al jaren over fantaseert, moeten geven. Laten we dus eens gaan uitzoeken wat dat allemaal inhoudt.

WAT WIL ZE NU EIGENLIJK PRECIES VAN JE?

Als je partner je heeft verteld dat ze wil dat haar een pak op haar billen geeft, verdient ze veel lof. Ze heeft de moed opgevat je ondubbelzinnig uit de doeken te doen, wat ze wil.

Dit vertoon van eerlijkheid en moed is een geweldige start als het gaat om billenkoek, maar  “ik wil dat je me een pak op mijn billen geeft” heeft betrekking op veel verschillende aspecten. Wat voor pak slaag? Met wat? Hoe hard? Hoe vaak? En hoe kom je er in vredesnaam achter hoe je dat moet doen, als je nog nooit van je leven een pak slaag gegeven (of ontvangen) hebt?

Als je onzeker bent omdat je niet goed weet wat er nu precies van je verwacht wordt, dan verkeer je in goed gezelschap. Je kunt gerust stellen dat de meeste moderne mannen niet vertrouwd zijn met de fijne kunst van het toedienen van een pak slaag.

Het geven van een goed pak slaag is niet iets wat bij iedereen aangeboren is. Zoals later nog terug zal komen, is het instinct om een pak slaag uit te delen, naar mijn mening, bij een ieder van ons aanwezig, maar de wetenschap hoe je dat instinct moet gebruiken is dat niet. Als zodanig, is de informatie die je in deze artikelen terugvindt, geen informatie die bekend mag worden veronderstelt alleen maar omdat je een man bent. Leren om haar een pak slaag te geven, komt voort uit eigen ervaring – en helaas, is deze ervaring iets waar de meeste moderne mensen geen toegang tot hebben.

Een pak op de blote billen is de primaire vorm van discipline die de huishoudens en scholen, waar de meeste mannen zijn opgegroeid, verloren gegaan. Het toekijken hoe hun broers en zussen een pak op hun billen krijgen, en zelfs het uitwisselen van spannende billenkoek verhalen met hun vrienden, komt niet meer voor. Op die manier werd vroeger de kunst van het pak slaag doorgegeven van generatie op generatie. Dit alles betekende dat tegen de tijd dat wanneer er later van hem verwacht werd een pak slaag uit te delen wanneer dit nodig was, hij een vrij goed idee had van wat van hem verwacht werd.

Beter of slechter, dat was toen, we leven nu in een andere tijd. Tegenwoordig is het waarschijnlijk dat je nooit een pak slaag gekregen hebt of ervan getuige geweest bent, tenzij je toevallig uit een cultuur komt die nog gebruik maakt van een pak slaag een vorm van discipline. Je hebt misschien een paar spanking scènes in video’s voor volwassenen gezien of liederlijk grapjes gemaakt in de kleedkamer van de sportclub over een pak slaag voor je partner. maar dat best eens de enige kennis en ervaring kunnen zijn die je hebt over het toedienen van een pak op de billen – en dat is nauwelijks voldoende om je partner te kunnen geven waar ze naar verlangd.

Als je partner de wens voor billenkoek kenbaar heeft gemaakt en ze is een ‘moderne’ vrouw (ook bekend als een “feministische”), dan kun je nog meer in verwarring zijn geraakt over het vooruitzicht van haar pak slaag.

Je zult je afvragen of ze wel serieus is. Je zult je afvragen of ze het gewoon aan het proberen is om haar seksleven wat op te leuken. En je kan zelfs een beetje achterdochtig denken dat dit een soort stiekeme test is om je houding ten opzichte van vrouwen.

Deze zijn allemaal legitieme twijfels en zorgen – en waarschijnlijk, zal je partner zich daar niet eens bewust van zijn.

Dus als uw eerste reactie op het verzoek van je partner eentje is van twijfel, weerzin of zelfs een ondubbelzinnig “Geen sprake van!”. Je twijfel is terecht en totdat je de antwoorden hebt, totdat je je vertrouwt voelen met het idee van spanking, en om jezelf, je partner en je relatie te beschermen.

Met dit alles kunnen deze artikelen je van dienst zijn.

WAT ZUL JE NIET IN DEZE ARTIKELEN AANTREFFEN?

Voordat we het over de inhoud van deze artikelen gaan praten, is het goed te vertellen wat er niet instaat.

Deze artikelen zijn op geen enkele manier bedoeld als een handleiding voor het geven van een pak slaag. Je zult geen specifieke instructies vinden over hoe je een rietje of een paddel moet gebruiken, over hoe je het ontstaan van blauwe plekken kunt voorkomen, of andere adviezen van technische aard. Deze informatie zul je waarschijnlijk nodig hebben natuurlijk, maar het staat niet in deze artikelen.

In de tweede plaats handelt het in deze artikelen alleen om een pak billenkoek. Hoewel spanking in meerdere situaties een rol speelt, zoals de meester/slavin, BDSM, huiselijke discipline, zijn deze artikelen niet bedoeld om advies over spanking in het kader van een van deze levensstijl te geven.

Dat gezegd hebbende, omdat mijn eigen ervaringen en onderzoek zich vooral richten op “echte” billenkoek, dat wil zeggen, een pak slaag dat worden gegeven met de bedoeling pijn te veroorzaken en/of schaamte, zal veel van de informatie in deze artikelen meer specifiek van toepassing op dit echte pak slaag, dan de erotische billenkoek of het pak slaag als rollenspelletje om het seksleven wat op te leuken.

En tenslotte, in dit boek wordt het slaan van kinderen niet behandeld. De adviezen in deze artikelen zijn alleen bedoeld voor meerderjarigen en niet voor personen onder de leeftijd van 18 jaar.

WAT STAAT ER WEL IN DEZE ARTIKELEN?

In de volgende hoofdstukken zullen we het hebben over hoe een pak slaag aanvoelt voor degenen onder ons die ze ontvangen, wat wij wensen, hopen en vrezen als het gaat om een pak op de billen. En wat we willen dat mensen die een pak slaag uitdelen, weten hoe dit door de “ontvangende kant” ervaren wordt.

We zullen het ook hebben wat jij beter van kunt worden van een pak op de bips van je partner (de voordelen kunnen je nog wel eens verrassen!) En hoe je jezelf veilig kunt voelen in jullie ontdekkingstocht.

En misschien wel het belangrijkste, we zullen het hebben over over simpele, eenvoudige manieren om je partner te geven wat ze wil,  zonder dat dit meer tijd en energie kost, dan je bereid bent of in staat bent te besteden.

Zoals met alles wat met billenkoek in relaties te maken heeft, is er niets wat een absolute waarheid heeft of wat voor iedereen opgaat. Niets in deze artikelen is bedoeld als de absolute en allesomvattende waarheid over wat je partner beleefd aan van een pak slaag. Alleen je partner kan je dat vertellen.

Na 23 jaar persoonlijke ervaring met spanking relaties, en een achtergrond in de psychologie van de seksuele macht en seks rollen, ben ik ervan overtuigd dat het meeste, zo niet alles, van wat in deze artikelen beschreven wordt van toepassing is op je partner. Jouw taak dus, en ook die van haar, is om deze artikelen te gebruiken als een springplank voor communicatie – niet als een vervanging daarvan.

HOE MOET JE DEZE ARTIKELEN GEBRUIKEN?

Deze artikelen zijn bedoeld als een bron voor jou en je partner om samen het gesprek aan te gaan over billenkoek. Veel mensen die willen dat hun partners hen een pak op de bips geven, hebben een zeer sterke fantasie. Het eerste wat ze zullen moeten doen is hun partner vertellen wat ze willen. Ze mogen er niet vanuit gaan dat hun partner weet wat er van hen verwacht wordt, zonder enige mededeling van hun kant. Deze fantasie is natuurlijk onrealistisch. Er zijn vele, vele soorten manieren om billenkoek te geven en veel, veel verschillende mensen die een pak op hun billen willen.

Als je partner je gewoon deze artikelen laat lezen en wil dat je haar, zonder dat hier verder over gesproken wordt, een pak op haar billen geeft, moet je haar wellicht laten weten dat ze een uniek individu is en niet iemand waarop alles zomaar van toepassing is. Als ze echt het pak slaag wil, waarvan ze zegt het te willen, dan zullen jullie met elkaar in gesprek moeten – dat is wel zo eerlijk naar jullie beiden.

En als jij de persoon bent die naar een pak op haar billen verlangd, kun je dat niet bereiken door hem deze artikelen te laten lezen en vervolgens van hem te verwachten dat hij je zonder daar verder woorden aan te wijden over de knie legt. Als volwassen vrouw heb je een verantwoordelijkheid waar te maken en duidelijk te communiceren en duidelijk te zijn over wat je wilt. Als je niet de tijd en energie neemt om te communiceren met je partner over je specifieke wensen en behoeften, is Het voor hem onmogelijk te weten hoe jij het wilt. Geen website, geen artikelen en geen forum zal de noodzakelijke van mens tot mens communicatie kunnen vervangen.

Gebruik in plaats daarvan deze artikelen als uitgangspunt en informatiebron. Misschien is het handig ze uit te printen en deze eerst zelf te lezen,aantekeningen in de marge te maken, of het aanstrepen van de onderdelen die bijzonder belangrijk voor je zijn (en doorhaling van die onderdelen die dat niet zijn!).

Dus laten we het zonder verdere vertraging gaan hebben over dit enigszins vreemde verzoek.