Fantaseer je er al jaren over een pak op je billen, maar heb je dat in werkelijkheid nog nooit gehad?

Heb je wel eens een relatie gehad waarin je je vriendje heel graag om een pak op je billen wilde vragen, maar het niet durfde? Of dat toen je eindelijk genoeg moed verzameld had, werd afgewezen?

Of heb je wel eens een pak op je billen gehad, maar was het een teleurstellende gebeurtenis, zo heel anders dan je je voorgesteld had, die ervoor gezorgd heeft dat je het opgegeven hebt je verlangen te willen beleven?

Of krijg je tegenwoordig op je willen en gaat dat eigenlijk best goed, maar heb je het idee dat het allemaal veel beter zou kunnen?

Dan is deze reeks artikelen iets voor jou.

Iedere dag wordt op spanking websites en in forums over de hele wereld de steeds weer de vraag gesteld: Hoe krijg ik mijn partner zo ver dat hij me over de knie legt? En zij de hun partner met succes overgehaald hebben hen af en toe een pak op hun billen te geven, zijn dikwijls teleurgesteld en posten vragen omdat ze willen weten wat ze niet goed doen.

Deze artikelen zijn een poging antwoord op deze vragen te geven en geven het best mogelijke advies wat je moet doen omdat pak op je bips te krijgen waar je al zo lang naar verlangd.

Waar gaan deze artikelen over

In deze artikelen staat het beste advies wat je maar kunt krijgen (en ook adviezen die je nergens anders zult krijgen) over hoe je kunt krijgen hetgeen je zoekt (in een pak op je billen).

De kern van artikelen bestaat uit een stap voor stap beschrijving hoe je je partner kunt vragen je over de knie te leggen – hetgeen de meest gestelde vraag is in de spanking wereld.

Je vindt verder antwoord op de volgende vragen:

– Wat je kunt doen als je momenteel geen partner hebt, maar wel een pak op je bips wilt.

– Hoe je de kunst van de man-vrouw psychologie kunt gebruiken om je partner ervan te overtuigen je over de knie te leggen.

– Hoe je pak op je billen ondergaat (Jazeker, dat kun je leren!)

– Het grote verschil tussen een pak op je bips in je fantasie en in het echt.

– Hoe je met je partner over spanking communiceert om het voor beiden beter te maken.

– Hoe je het pak op je billen wat je momenteel tot een nog betere ervaring kunt maken.

– En nog veel meer.

Een waarschuwing: er staan een aantal dingen over billenkoek en mannen en vrouwen in deze artikelen die misschien moeilijk te geloven zijn. Als je ze leest, bedenk dan dat mijn prioriteit ligt je de informatie te geven die je nodig hebt met betrekking van het pak op je billen waar je naar verlangd en wat je verdiend hebt, niet om je alleen maar de dingen te vertellen die je graag wilt horen, omdat ze gemakkelijker te verteren zijn.

Als het helpt, denk dan maar eens, als ik het heb over dingen die je liever niet wilt horen, aan het krijgen van een standje. Het standje waar je waarschijnlijk over fantaseert voor je een pak op je billen krijgt. Klopt dit in jouw geval? Om het pak op je billen te krijgen waar je waarschijnlijk al heel lang over fantaseert, is het wellicht nodig dat de muren die je hierover opgetrokken hebt, afgebroken moeten worden.

Waar gaan deze artikelen niet over

Er zijn zoveel verschillende belevingen omtrent spanking, als mensen die graag een pak op hun billen willen. In deze artikelen zal ik je laten zien hoe je het pak slaag kunt krijgen wat je wilt. Er worden suggesties gedaan die zullen werken voor de meeste mensen die ze zullen proberen. Maar ik wil daarbij niet suggereren dat er maar een juiste manier is om met spanking om te gaan.

Daarnaast is het belangrijk om te bedenken dat dit boek uitsluitend over spanking gaat en geen andere gebieden zoals, SM, BDSM, meester-slavin verhoudingen, enzovoort, zal behandelen. Veel van de adviezen in deze artikelen, zullen ook in die levensstijlen opgaan, maar omdat verschillende levensstijlen een specifieke dynamiek kennen, zullen de adviezen wel passend gemaakt worden voor jouw unieke situatie.

Omdat deze site over het algemeen over huiselijke discipline gaat en over een pak op de billen voor straf, zullen de adviezen in deze artikelen meer in de richting van de huiselijke discipline gaan, dan het speelse pak op de billen als voorspel of de harde SM kant.

In deze artikelen zal ook niet uitgebreid beschreven worden hoe je een pak op de bips moet geven. Je zult geen instructies vinden hoe je een paddel of een rietje moet hanteren of hoe je blauwe plekken kunt vermijden (of ze juist kunt creëren), hoe je mensen vast kunt binden of andere technische adviezen. In plaats daarvan zullen de artikelen zich specifiek focussen op wat je  over spanking moet weten.

En tenslotte gaat dit boek niet gaan over billenkoek voor kinderen en neemt hierover ook geen stelling voor of tegen in. Het is belangrijk om duidelijk te stellen dat deze artikelen uitsluitend gaan over een pak op de bips voor volwassen vrouwen, die hier vrijwillig mee in stemmen en het is niet geschreven voor personen onder de leeftijd van 18.