Ze staat in de hoek van hun slaapkamer met haar rokje omhoog en haar broekje rond haar knieën, haar handen netjes voor haar. Hij zit op het bed, relaxed met de kussens in zijn rug en kijkt naar zijn meisje. Ze was de laatste dagen ondeugend geweest, had van alles uitgespookt om zijn aandacht te trekken. Hij was er al die tijd niet op in gegaan en zou zelf bepalen wanneer het zo ver was. Nu dus. Een glimlach trekt zich rond zijn mond, straks zijn die blanke billen weer mooi rood van kleur, is haar gezicht nog mooier dan het al is en schitteren haar ogen. Traantje over haar wangen, zo vindt hij haar het mooist.

De haarborstel ligt klaar op bed.

Hij staat op en loopt langzaam naar haar toe, gaat achter haar staan en slaat zijn armen om haar middel en pakt haar handen vast. Zijn mond zoekt haar linkeroor, en kust het lelletje.

In haar oor vraagt hij zacht wat er met stoute meisjes gebeurt. Giechelend antwoordt ze dat die billenkoek krijgen. Nog steeds even ondeugend. Op de vraag of zij een stout meisje is geweest giechelt ze weer en knikt ja.

Hij is niet een man van veel woorden, meer van daden, bijt eens in haar oorlelletje en laat haar handen los. Zachtjes pakt hij haar bij een oorlelletje en leidt haar naar het bed. Opgewonden van het gevoel een stout meisje te zijn geweest en aan haar oorlelletje meegetrokken te worden, schuifelt ze gehoorzaam met hem mee.

Hij gaat op het bed zitten en trekt haar over zijn knie. Haar billen steken als een mooi doelwit omhoog. Zijn hand glijdt over haar billen, zij kreunt van genot en duwt haar billen nog verder omhoog. Een ondeugende glimlach vormt zich rond haar mond. Ze krijgt eindelijk waar ze zo om gevraagd had. Een pak op haar billen. Ze vertrouwt hem helemaal.

Zijn hand streelt nog steeds haar bips en dwaalt af en toe even af naar haar kutje, ze is nat, opgewonden. Dan ineens, klets! Een rode afdruk op haar rechterbil. Ze kreunt, voelt de klets nagloeien, hij was hard. Nog één, weer hard, nog een afdruk, nu op haar linkerbil. Hij streelt over de rode afdrukken, zij duwt haar bips weer omhoog. Meer, wil ze daarmee zeggen.

Een regen van klappen komt op haar bips neer, de klappen zijn hard en komen in een snel tempo neer. Hij geniet van haar kreunen en haar kontje dat steeds donkerder wordt en steeds meer gaat bewegen. Hij bewerkt haar hele bips, van links naar rechts en van boven naar beneden.

Hij laat haar even op adem komen, streelt weer haar billen en zoekt haar kutje. Langzaam gaat hij steeds dieper met zijn vinger bij haar naar binnen. Ze kreunt wat harder, ze geniet. Heel even maar, genieten mag ze straks pas echt. Hij duwt haar verder over de knie, zodat haar ellebogen de grond raken, geen steun meer van het zachte bed. Haar kontje nog hoger, klaar voor nog meer billenkoek.

De ene na de andere klets komt op haar blote bips neer. Ze krijgt het moeilijk om te blijven liggen en komt een beetje omhoog. Hij duwt haar weer naar beneden en slaat weer verder. Dan hoort hij haar zachtjes huilen en voelt zich weer zo trots, trots omdat zijn meisje zich helemaal aan hem kan geven en hem vertrouwt. Hij slaat in een snel tempo door en ziet dan een hand naar achteren komen. Ze wrijft over haar zere bips en zoekt zijn vrije hand, hij pakt haar hand en drukt deze op haar rug.

Wat is haar kontje mooi, rood van kleur. Even streelt hij haar bips weer en komt ze weer wat tot rust. Weer zoekt hij haar kutje even op en verwent haar, ze vindt dat heerlijk en kreunt steeds harder.

Hij legt haar in de juiste positie, zijn been over haar benen, de greep om haar pols wat steviger, klaar voor de haarborstel. In een langzaam maar wel constant tempo laat hij de borstel op haar bips neerkomen, eerst zacht en dan wat harder tot zo wanhopig huilt van de pijn. Ze wil dat het stopt maar als het stopt wil ze meer. Hij weet dat en geeft haar even tijd om bij te komen voor hij een tweede serie met de haarborstel op haar billen laat neerkomen. Dan vindt hij het genoeg. Haar bips is donker rood en lekker warm.

Hij zoekt haar kutje weer en zij beantwoordt door haar kont hoger te duwen en zich aan te bieden. Nog even een aantal kletsen met de hand, maar deze voelt ze bijna niet en stellen niet veel voor in vergelijking met de haarborstel.

Hij trekt haar omhoog, bekijkt haar mooie betraande gezicht en schuift haar rokje naar beneden en haar T-shirt over haar hoofd. Ze droeg geen BH-tje, die opdracht had hij haar van tevoren gegeven.

Hij trekt haar langzaam naar zich toe en legt beide handen op haar billen. Ze trekt even een pijnlijk gezicht. Hij kust haar naakte lichaam, rond haar naveltje, haar borsten, gezicht en armen. Dan legt hij haar voorzichtig op het bed en kleedt zichzelf uit terwijl hij haar bekijkt. Haar gezicht is nog steeds nat, ze snikt af en toe en lacht hem lief toe, ze schittert weer.

Nu mag ze genieten …