Het kan best zijn dat je op deze pagina bent belandt, maar niet zo’n idee hebt waar je eigenlijk naar kijkt. Daarom hebben we deze uitleg opgesteld.

Wat is de leeshoek?

Een informatieve website over spanking bij volwassenen. Wij willen in de eerste plaats informatie bieden over alles wat met spanking en straf te maken heeft tussen twee (of meer) volwassen mensen die hier zelf voor kiezen. Billenkoek dus, een goed pak slaag. En ja, ook in de (lees?)hoek staan hoort daar voor sommigen af en toe bij. Dan kun je het er maar beter gezellig maken!

Maar waarom dan?

Omdat het leuk is! En omdat er niet veel Nederlandstalige sites zijn die hierover informatie aanbieden. Daar wilden we iets aan doen. Want als je pas ontdekt hebt dat dit onderwerp je aanspreekt, dan wil je op zoek naar informatie. Daar willen wij bij helpen. Daarnaast zijn we ook grote liefhebbers van spanking verhalen over een goed pak slaag. Als je nu denkt “we, wie zijn we?”, dan kun je hier ons voorstelrondje vinden. Ook schrijven we regelmatig onze persoonlijke kijk in het Biechthokje.

Wat kun je hier vinden?

De Leeshoek wordt doorlopend uitgebreid met artikelen met informatie over spankingen alles wat daarbij komt kijken. Onze eigen informatieve bijdragen vind je in de Boekenkast. Deze is nu nog vrij leeg, maar zal doorlopend verder worden gevuld. Daarnaast vind je de artikelen over Huiselijke discipline. Dit gedeelte bestaat nu nog vooral uit informatie die vroeger te vinden was op de Nederlandse site over huiselijke discipline. Helaas is deze inmiddels ter ziele, maar de beste stukken, zoals de beschrijving van instrumenten, vind je nu hier. Voor de echte liefhebbers is er het verhalenhoekje, met spankingverhalen die we zelf geschreven hebben, maar ook met verhalen die ingestuurd zijn door lezers.

Zijn er nog vragen?

Stuur dan gerust een mailtje naar deleeshoekstaf@gmail.com. Respectvolle berichten worden zo snel mogelijk beantwoord. Ook suggesties voor verdere aanvulling op deze website zijn uiteraard welkom!