Sint was boos en liet dit keer de straf niet over aan zwarte Piet.

Dit keer was er iemand echt te ver gegaan. Ze had afgelopen jaar eigenlijk de boel maar een beetje de boel gelaten.

Huishouden…wat is dat? Gewoon een beetje de kantjes ervan aflopen.

De kinderen verzorgen…wat is dat? Die kunnen zich best zelf redden.

Eten klaarmaken als haar man thuis kwam…wat is dat? Het is toch niet zo erg als je een dag hard gewerkt hebt en er is nog geen eten klaar als je thuis komt, dan wacht je toch gewoon even.

Slecht humeur…wat is dat? Het zit vandaag gewoon allemaal tegen en dat reageer ik op jullie af!

Nee, deze dame had dit jaar maar één hobby gehad, sinds ze van Sint vorig jaar een computer had gekregen: chatten, chatten en nog eens chatten. Vanaf het moment dat de kinderen naar school waren, draaide alles om het haasten om zo snel mogelijk weer te kunnen chatten. Sinds ze internet ontdekt had en tot de conclusie was gekomen dat ze niet de enige was die iets met spanking had, was ze op ontdekkingsreis gegaan. Ze had een chatsite gevonden waar ze al haar gevoelens kon delen.

Dat is op zich niet slecht, maar de manier waarop zij dat dit jaar gedaan had, ging Sint echt veel te ver. Haar man had haar maar laten begaan, want, zoveel als hij van haar hield, wilde hij haar de vrijheid geven om haar gevoelens te onderzoeken. Hij had zich af en toe wel duidelijk uitgelaten als het hem te ver ging, maar dat had haar niet veel gedaan. Alles in huis waar ze de verantwoordelijkheid voor droeg, liep in het honderd en het interesseerde haar bar weinig.

Op zes december had ze een avond vrij gepland en zou naar een bijeenkomst gaan van een aantal spankingvrienden, die ze via internet ontmoet had. Ze zouden sinterklaasavond vieren met cadeaus en natuurlijk zou de goedheiligman ook langs komen met zijn Pieten.

Zo gebeurde het ook. De Sint was zeker van plan om haar dit jaar eens flink te straffen en duidelijk te maken dat haar gedrag komend jaar echt anders moest.

Aangezien het een bijeenkomst was van haar internet-spankingvrienden had ze behoorlijk wat kriebels in haar buik, want het was de eerste keer dat ze die zou ontmoeten. Bovendien waren er van de spankers heel wat dreigementen geuit aan het adres van de spankee’s, dus de kans dat ze voor het eerst zou zien hou iemand een pak voor zijn billen kreeg was erg groot. Met wat haarzelf te wachten stond, had ze totaal geen rekening gehouden.

Ze kwam aan bij een groot vrijstaand huis en aan de hoeveelheid auto’s te zien moesten er al zeker tien mensen aanwezig zijn. Ze belde aan en werd binnengelaten door een vriendelijke vrouw de zich voorstelde als Anja. Een bekende voor Angela, want ze hadden al heel wat intieme dingen gedeeld. Het voelde raar om haar nu in levende lijve te ontmoeten, maar ze kreeg ook een fijn gevoel, omdat het eigenlijk meteen goed voelde.

Toen ze de huiskamer binnen kwam, werd ze door iedereen aangekeken en ze moest een beetje blozen. Er werd wat gelachen en ze werd aan iedereen voorgesteld. Het was een gezellige groep mensen, zo op het eerste gezicht.

Na wat koffie en speculaaskoek werd er hard op de deur gebonsd. Er kwamen twee zwarte Pieten binnen en enkele seconden later een statige sinterklaas.

Aangezien we geen mensen van het groepje misten, kon Angela nog niet zo goed verzinnen wie dat waren.

“Kennelijk ingehuurd of zo”, dacht ze.

“Zo, lieve mensen, hebben jullie een gezellige avond samen?”, sprak Sint statig.

Er werd wat gegiecheld en Anja antwoordde dat hun hartje vol verwachting klopte. De pieten deelde wat pepernoten uit en gaven al enkele tikken met hun roe toen één van de meiden een beetje te lollig deed.

“Ze wilde natuurlijk niets anders dan dat uitlokken”, dacht Angela.

Sint nam plaats in een met rode velours gestoffeerde stoel die met mooie goudverf  was afgezet. Op zijn schoot legde hij het grote jaarboek, waarin hij zogenaamd alle goede en slechte dingen van iedereen bijhield.

“Zo, mensen, ik vind het fijn om hier te zijn, maar weet eigenlijk niet zo goed of ik nu met de lieve of de stoute mensen moet beginnen die hier aanwezig zijn.”

Hij keek streng rond onder zijn witte borstels van wenkbrauwen uit. Op één of andere manier kreeg Angela kriebels in haar buik toen hij haar aankeek. Dat aankijken duurde haar eigenlijk net even te lang, zou ze vanavond toch haar eerste echte ervaring gaan hebben?

Anja gaf aan dat het gezien hun club wellicht het leukst was als hij eerst zou beginnen met de stoute mensen, maar dat konden er toch niet veel zijn…zei ze grappend.

“De meeste onder jullie doen dat ook met een grap, dus zullen niet echt gestraft worden. Maar er is er één bij die het dit jaar echt te bont gemaakt heeft en die zal ik hoogstpersoonlijk de straf van haar leven geven!”, zei hij.

Hij keek de kamer rond en eindigde bij Angela.

“Kom jij maar eens even hier meisje!”, zei hij nu op strenge toon.

Het was een toon die Angela ergens wel bekend voorkwam… Het was toch niet echt waar…

Onder wat gegiechel van de anderen stond ze op. Ze deed net alsof ze bang was, liep als een klein meisje schoorvoetend naar de Sint toe en ging voor hem staan.

“Zo, Angel, is het geloof ik?”, vroeg hij en ze knikte.

”Ja Sinterklaas!”, verbeterde de Sint en Angela herhaalde die zin.

“Jij heb er dit jaar nogal een troep van gemaakt is het niet?” zei hij met een norse stem.

Angela wilde weer knikken maar verbeterde zich.

”Ja, Sinterklaas, dat kan ik niet ontkennen.”

Hoe kon hij dat nu weten? Via de chat was dat nooit ter sprake gekomen.

Hij vervolgde zijn preek en Angela voelde zich steeds kleiner worden en ook wel schuldig.

Sommige dingen die hij zei raakten haar echt, zeker als het om haar kinderen ging.

Ze realiseerde zich steeds meer dat haar vermoeden juist was, want hij vertelde dingen die alleen haar eigen man wist. Deze Sinterklaas was niemand anders dan haar eigen lieve man.

Ze had nooit gemerkt dat hij wel eens contact had gehad met de man van Anja om te horen wat er zich toch allemaal afspeelde op die chatsite. Hij had de man van Anja verteld wat hij van plan was en die had met hem over van alles gepraat, ook wat spanking inhield en hoe je het moest geven.

“Nu ik je dit alles verteld heb, denk ik dat je wel begrijpt dat je daarvoor gestraft dient te worden, Angela?”, zei hij streng.

Angela vond het al lang niet grappig meer en keek beteuterd naar de vloer. Ze knikte alleen en dat was voor de Sint het teken om haar over de knie te trekken.

Het korte rokje, dat ze aan had gedaan omdat ze het leuk vond een beetje uitdagend te doen op deze avond, kwam haar nu totaal niet van pas. Het was gemaakt van viscose en als de Sint al van plan was het lang over haar billen te laten liggen, dan zou het weinig bescherming bieden voor de klappen die zouden gaan komen.

Het enige waar Angela aan kon denken, was haar schuldgevoel. Niet de aanwezigen die zouden zien hoe ze gestraft zou worden, niet de spanning die eigenlijk hoort bij een eerste ervaring en ook niet de verbazing dat het nu haar eigen man was die haar die ervaring zou gaan geven.

Een venijnige pijnscheut rukte Angela uit haar gedachten over schuldgevoelens.

”AAUU”, riep ze toen haar man…eh, Sinterklaas, haar de eerste pets gaf, nu nog op haar dunne rokje.

Met weinig opbouw volgden de klappen elkaar op. Hij was zeker van plan om haar een les te leren die haar duidelijk maakte dat spanking ook zeker als straf gebruikt kon worden.

Tot nu toe had ze spanking iets opwindends en erotisch gevonden en had daar op de chat veel over gepraat. Ze had wel eens verhalen gehoord over pijnlijke strafsessies, maar dat had haar niet echt aangesproken. Dit keer kreeg ze echt een straf-spanking. De erotische uitvoering liet nog even op zich wachten. Met stevige slag ging hij verder en tilde na zo’n minuutje haar dunne rokje omhoog, zodat haar lichtrood gekleurde billen te voorschijn kwamen naast haar dunne string. Even realiseerde Angela zich dat ze niet met z’n tweeën waren en wilde haar blote billen bedekken met haar handen, maar dat had ze beter kunnen laten. Haar man pakte die stevig vast en zo lag ze totaal hulpeloos over zijn knieën.

“Als ik met jou klaar ben, dame, dan zijn je billen net zo rood als jou truitje!”, zei hij nors.

Met die woorden vervolgde hij Angela haar straf op haar blote billen die nu snel roder en roder kleurden en er voor zorgden dat ze begon te huilen, deels van pijn en deels van verdriet over haar gevoelens die totaal overhoop lagen. Na enkele minuten stopte hij wederom en gaf Angela even de tijd om bij te komen en alles op een rijtje te zetten. Hij tilde haar van zijn knieën op en vroeg een Piet om haar aan haar handen over zijn rug te tillen zodat haar billen klaar waren voor nog enkele laatste klappen van de roe als afsluiting.

Angela schrok eigenlijk niet meer van deze opdracht. Ze onderging wat hij haar wilde geven en wilde niets liever dan in zijn armen wegkruipen, hem zeggen dat ze het begreep en dat hij gelijk had.

De striemende klappen van de roe deden wel behoorlijk pijn, maar aan de reacties van Angela merkte Sinterklaas dat ze het begrepen had en dat de straf afgerond kon worden.

De Piet liet haar los en haar rok viel over haar zeer vurige achterste. Angela liep meteen naar Sint en viel om zijn nek. Onder hevig snikken bood ze haar excuus aan. Sint aaide haar door haar haar en over haar billen en ging weer zitten. Hij nam haar op zijn knie en legde haar hoofd op zijn schouder. Ze hadden zojuist een nieuwe vorm van communicatie ontdekt.