Is liefdevolle huiselijke discipline in wezen een vorm van seks? Dit is een groot strijdpunt tussen de beoefenaren en voorstanders van een levensstijl met huiselijke discipline. Sommige mensen geloven heilig dat er bij huiselijke discipline beslist geen seksuele component aanwezig is, terwijl anderen menen dat huiselijke discipline volledig op de seksuele spanningen en energiestromen tussen man en vrouw is gebaseerd.


De belangrijkste boodschap van dit artikel is: laten we ons alsjeblieft tolerant opstellen ten opzichte van elkaars verschillen, inclusief de verschillen van mening over dit zeer explosieve onderwerp. Lees dit artikel niet om een bevestiging voor je eigen vooroordelen en voorkeuren te vinden, maar sta open en wees verdraagzaam naar mensen die er anders over denken dan jij. Ook deze mensen zijn immers aanhangers van de levensstijl met huiselijke discipline en beslist niet je vijanden. Bedenk dat mensen die niet aan huiselijke discipline doen, een vernietigend oordeel over onze levensstijl kunnen hebben. Doe nu niet precies hetzelfde ten opzichte van collega-beoefenaren van deze levensstijl. Het is dom en zinloos om tegen je vrienden te vechten. Een meningsverschil hebben, is heel wat anders dan elkaars vijanden zijn.

HUISELIJKE DISCIPLINE HEEFT MET SEKS TE MAKEN

We zullen nu bepaalde aspecten van de beleving van huiselijke discipline en de daar een rol bij spelende energiesoorten, in relatie tot seks bekijken. Specifiek zullen we aan verschillende vormen van seksuele energie gekoppelde aspecten bekijken.

 
Het eerste wat we onder de loep nemen zijn de billen, meer specifiek, de billen van de vrouw. De billen zijn een erg opwindend deel van het lichaam van de vrouw. Ze vormen een erogene zone waar het andere geslacht graag naar mag kijken en die wordt geassocieerd met aanraken, strelen en knijpen tijdens het liefdesspel. Lichamelijk contact met de billen van de vrouw is normaal gesproken erg plezierig, zowel voor de man als voor de vrouw. Een zwempak heeft traditioneel altijd de bips van de vrouw bedekt vanwege haar erotische en seksuele betekenis, maar dit verandert tegenwoordig. Het dragen van een string op het strand is tegenwoordig populair en geaccepteerd. Hierbij moet men zich natuurlijk wel realiseren, dat men in de negentiende eeuw dacht dat een blote damesenkel meer dan voldoende was een man seksueel het hoofd op hol te brengen. De definitie van de wel of niet erogene zones van het lichaam is in de loop van de tijd veranderd.

Verder blijkt het vrouwelijke lichaam in de loop van de evolutie veranderingen te hebben ondergaan door natuurlijke selectie: alleen seksueel aantrekkelijke vrouwen kregen nageslacht en alleen de sterkste vrouwen overleefden. Volgens recent wetenschappelijk onderzoek is de omvang van de borsten van de vrouw niet relevant. Vrouwtjesapen hebben kleine, puntige borsten, omdat babyaapjes daar gemakkelijk aan kunnen drinken. De bollere, ronde vorm van een vrouwenborst is eigenlijk veel lastiger voor een zuigeling, omdat de baby moeilijker kan ademen tijdens het drinken. De rondingen drukken namelijk veel meer in het gezicht van de baby dan een kleine, puntige borst zou hebben gedaan. Maar mannen geven al duizenden jaren de voorkeur aan ronde borsten en daardoor zijn de borsten rond van vorm. En de baby’s slagen er nog steeds in te drinken. Men mag een zelfde soort conclusie trekken als het over de ronde vorm van vrouwenbillen gaat. Het is waarschijnlijk zo geëvolueerd vanwege de seksuele voorkeur van de mannen. Maar wie weet, is de mooie ronde vorm van de vrouwelijke bips te danken aan het feit dat vrouwen door de eeuwen heen altijd huiselijke discipline nodig hebben gehad en zij hun billen moesten beschermen tegen de onvermijdelijke pakken slaag die ze voor hun gedrag kregen! 😉


Dus iedere activiteit, zoals huiselijke discipline, die inhoudt dat een vrouw die zich misdraagt een pak op haar blote bips krijgt, kan direct aan seks en seksualiteit worden gekoppeld, omdat het een erogene zone van het lichaam is waarop geslagen wordt. Een pak voor de billen kan dus als een seksuele handeling worden opgevat, omdat het op een geseksualiseerd deel van het lichaam wordt uitgevoerd, ook al is het voornaamste doel straf en correctie en leidt het proces niet tot een orgasme, maar tot tranen, snikken en berouw. Ieder pak op de blote billen kan vanwege de seksuele betekenis van vrouwenbillen met seks in verband worden gebracht.


Een ander belangrijk kenmerk van huiselijke discipline is dat veel vrouwen lichamelijke symptomen van seksuele opwinding vertonen tijdens een pak op hun billen, zelfs als ze er flink van langs krijgen. Het belangrijkste signaal hiervoor is het nat worden. Veel vrouwen (maar niet noodzakelijk alle vrouwen) worden namelijk nat tussen hun benen als gevolg van het pak op hun billen, zelfs als ze niet bewust seksueel opgewonden zijn. Dit nat worden is een deel van de vrouwelijke seksuele reactie op de dominantie van de man die haar corrigeert.


Sommige mannen hebben vergelijkbare lichamelijke reacties, wanneer ze een vrouw een pak op haar billen geven. Het is niet ongebruikelijk dat een man ontdekt dat hij een erectie krijgt wanneer hij zijn over zijn schoot liggende vrouw een pak op haar bips geeft. Dit gebeurt echter niet bij alle mannen. Mannen zijn visueel ingesteld en de nabijheid van de blote billen van zijn vrouw kan erg stimulerend werken voor een man, zelfs als hij haar straft voor haar ongehoorzaamheid. Het is dus niet verrassend dat sommige mannen een erectie krijgen als ze hun vrouw op hun billen geven, als natuurlijke seksuele reactie op deze stimulus.


De belangrijkste reden waarom veel mensen concluderen dat huiselijke discipline voornamelijk seksueel is, is dat sommige stellen graag vrijen na een pak slaag. Als het pak op de billen voorbij is en de tranen gedroogd zijn en zij door hem liefdevol vergeven wordt voor haar gedrag, dan heeft menig stel veel zin om met elkaar naar bed te gaan. Sommige stellen vinden dat vrijen met het strafaspect van de huiselijke discipline botst en zullen het dan ook tot later uitstellen, zodat seks en straf niet door elkaar lopen. Anderen vinden dat een vrijpartij een natuurlijk slot van het strafproces is en prima binnen hun afspraak over huiselijke discipline past.


Een andere belangrijke factor die huiselijke discipline met seks in verband brengt, is dat veel stellen met deze levensstijl vinden dat hun seksleven, nadat ze met huiselijke discipline zijn begonnen, enorm is verbeterd. Ze gaan huiselijke discipline in eerste instantie toepassen om hun relatie te verbeteren, maar ontdekken dan dat deze levensstijl niet alleen hun relatie redt, maar ook hun seksleven nieuw leven inblaast! Daarom denken veel mensen dat seks en huiselijke discipline onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.


Er zijn dus verschillende factoren en ervaringen die huiselijke discipline aan seksualiteit koppelen. Sommigen daarvan zijn onvrijwillig en onbewust, terwijl anderen bewust beoefend worden.


HUISELIJKE DISCIPLINE HEEFT NIETS MET SEKS TE MAKEN


Voor veel mensen is liefdevolle huiselijke discipline niet seksueel. We zullen nu een aantal ervaringen en theorieën ten aanzien van de niet seksuele aspecten van huiselijke discipline bekijken.


De basistechniek van huiselijke discipline is billenkoek, die wordt toegediend op de bips van de vrouw. Waarom op de bips? Als huiselijke discipline niet seksueel is, waarom kiezen we dan niet voor een andere plek dan een erogene zone? De keuze om op de billen te slaan, zou er op kunnen wijzen, dat de motivatie voor een pak slaag voornamelijk seksueel is, maar dit is niet waar. Er is namelijk simpel geen andere plek op het lichaam waar je geen grote aderen onder de oppervlakte, uitstekende beenderen, onbeschermde organen of klieren aantreft, zoals bij de billen. Daarom is de bips de veiligste plek om op te slaan. De vlezigheid van de billen beschermt het lichaam van de vrouw, maar ook de hand van de man als hij haar slaat, tegen verwondingen. Veel mensen zijn ervan overtuigd, dat de focus bij een pak slaag op de billen ligt vanwege deze praktische- en veiligheidsredenen en niet omdat het gebeuren een seksueel karakter kent.


Je kunt je afvragen waarom er niet op de handen geslagen wordt in plaats van op de billen, als huiselijke discipline geen seksueel karakter heeft. Dat is echter niet zo veilig en gemakkelijk. Je zou dan eigenlijk een leren riem moeten gebruiken. De hand bevat namelijk veel kleine beentjes, die heel gemakkelijk zouden kunnen breken als er hard op geslagen wordt. Dat is bij de billen niet het geval. De bips van de vrouw is simpelweg de veiligste plaats om op te slaan. Je hebt geen speciale instrumenten nodig, alleen maar een harde hand en wat vastberadenheid om de klus te klaren.


Een ander aspect dat veel mensen helpt onderscheid te maken tussen het seksuele en het niet seksuele in huiselijke discipline, is dat sommige vrouwen zowel erotische als disciplinaire spankings krijgen. Deze vrouwen (en de mannen die hen onder handen nemen) zijn heel duidelijk over de verschillen tussen beide vormen. Een erotisch pak op de billen leidt tot erotische spanning en eindigt gewoonlijk in het bedrijven van de liefde, terwijl een pak slaag voor straf in emotionele en lichamelijke pijn resulteert en gewoonlijk eindigt met tranen en berouw. Het onderscheid is vrij sterk en de meeste vrouwen die beide vormen aan den lijve ervaren, weten dat ze erotiek en discipline nooit door elkaar zullen halen. De meeste mannen die beide vormen van billenkoek hebben toegediend, zullen het verschil tussen beiden ook heel goed kennen. Een erotisch pak slaag is opwindend en speels, terwijl een pak slaag voor straf een onplezierige, maar noodzakelijk plicht is die de man moet vervullen. Het gaat om tranen van spijt en berouw. Het gaat erom haar op haar nummer te zetten, haar een lesje te leren. En in het algemeen is het dus geen gelegenheid voor luchthartigheid en seksuele spelletjes.


Een erotisch pak op de billen kan soms harder zijn en meer pijn doen dan een pak slaag voor straf, en toch kan een vrouw daarbij veel meer klappen verdragen zonder dat ze gaat huilen. Ze zal er in tegendeel seksueel opgewonden van raken. Als huiselijke discipline iets seksueels is, dan zou ze zeker veel harder huilen tijdens een veel harder erotisch pak slaag en opgewonden raken van een minder hard pak slaag dat voor straf gegeven wordt. Toch zal een vrouw tijdens een erotisch, maar duchtig pak op haar bips niet huilen, terwijl ze luid zal snikken tijdens een veel minder hard pak slaag dat ze voor straf krijgt. Dit impliceert dat het niet de handeling op zich is die wel of niet seksueel is; het is de intentie, de stemming en het ritueel die bepalen of het eindresultaat seksueel of disciplinair van aard is. Niet ieder pak slaag is seksueel .


Een zelfde soort gevoel kan voorkomen dat een vrouw seksueel reageert op een pak op haar blote billen dat ze krijgt omdat ze zich misdragen heeft. In plaats van door seksuele opwinding, worden haar gevoelens vooraf gedomineerd door angst (voor haar naderende straf), teleurstelling in zichzelf, omdat ze dingen heeft gedaan die ze niet had moeten doen, en schaamte over het feit dat ze de man die haar meer liefheeft dan alles in de wereld, heeft teleurgesteld. Deze negatieve gevoelens zullen de seksuele gevoelens die bij billenkoek in een erotischere context een rol kunnen spelen, gewoonlijk tenietdoen. Als haar man haar billen bloot maakt, is dat normaal een inleiding tot seks, maar tijdens de straf geeft dit een heel ander gevoel. Sommige vrouwen beginnen al te huilen voordat het pak op hun billen begonnen is, zo sterk is het gevoel van schaamte, omdat ze de man van wie ze zoveel houdt, door haar domme gedrag teleurgesteld heeft.


Het feit dat sommige vrouwen wel eens nat worden tussen hun benen als ze op hun billen krijgen, hoeft niet te betekenen dat huiselijke discipline voornamelijk seksueel is en dat haar motieven om op haar billen te krijgen seksueel zijn. Dit nat worden kan ook als teken van overgave, in plaats van een signaal van opwinding worden gezien. Het feit dat overgave of onderwerping bij een vrouw een sterke relatie met haar seksualiteit heeft, wil nog niet zeggen, dat iedere vorm van overgave seksueel is. Tijdens huiselijke discipline geeft ze zich aan de wil van haar partner over, wat voor vrouwen een bevredigend gevoel kan zijn, omdat deze daad van onderworpenheid haar gevoel van vrouwelijkheid bevestigt en verstrekt. Het maakt haar compleet als vrouw. Het laat haar haar eigen vrouwelijkheid intens ervaren, omdat ze zich aan een sterkere mannelijke macht, haar echtgenoot, overgeeft.


Sommige huiselijke discipline praktiserende stellen gaan vaak met elkaar naar bed, nadat de vrouw voor straf op haar billen heeft gehad. Dat heeft evenveel met emotionele verbondenheid en liefde, als met seksueel verlangen te maken. Er zijn ook stellen die na het avondeten, bioscoopbezoek of een wandeling gaan vrijen. Maar dat wil nog niet zeggen dat avondeten, naar de film gaan of een wandeling maken, dan ook inherent een seksuele ervaring is. Het betekent alleen dat hun activiteit een emotionele verbondenheid getriggerd heeft die het stel in de daarop volgende vrijpartij wilde vasthouden en uitdrukken. Hetzelfde geldt voor een typisch pak slaag voor straf bij huiselijke discipline.


Mensen merken vaak dat een levensstijl met huiselijke discipline een groot effect op hun seksleven heeft. Dat verbetert vaak enorm. Dit zou kunnen betekenen dat de effecten erg seksueel van aard zijn. Maar ook andere zaken in de relatie kunnen erg verbeteren. Een beter betaalde baan krijgen kan het ego van de man een flinke oppepper geven en dit kan zijn weerslag in de slaapkamer hebben. Maar niemand zal beweren dat deze promotie aan een seksueel karakter heeft, ook niet als deze een positief effect op zijn libido heeft. Het hebben van een baan zonder al te veel stress kan een gunstig effect hebben op het seksleven. Maar een laag stressniveau heeft geen seksueel karakter. Door weinig stress heeft een mens alleen maar meer energie voor leuke dingen, zoals de liefde bedrijven. Ook een skivakantie kan het seksleven van een stel een opkikker geven. Mensen skiën normaal gesproken volledig gekleed, niet naakt. Het is door de combinatie van avontuur, plezier en het samen zijn, dat skiën man en vrouw in seksueel opzicht dichter bij elkaar kan brengen.


Als mensen vinden dat huiselijke discipline hun seksleven verbetert, komt dat eenvoudig omdat deze levensstijl diverse aspecten van hun leven verbetert. Als een stel minder tijd aan het strijden om het initiatief in hun relatie en ruziën over alle mogelijke triviale zaken besteedt, dan krijgen de partners ongetwijfeld veel meer aandacht voor andere dingen. Ze zullen nader tot elkaar komen en een grotere verbondenheid voelen. En waarschijnlijk zullen ze behoefte hebben om aan dit nieuw (of herontdekt) gevoel van verbondenheid uiting te geven. Hoewel het bedrijven van de liefde een prachtige manier is om aan de gegroeide energie en gevoelens uiting te geven, hoeft er geen directe link tussen huiselijke discipline en seks te zijn. Huiselijke discipline helpt een relatie op vele fronten te verbeteren. Deze levensstijl zorgt ervoor dat man en vrouw op een natuurlijkere en liefdevollere manier met elkaar omgaan in hun relatie. En als een stel zo leeft, mag het niet verbazen dat de partners vaker en gepassioneerder de liefde willen bedrijven. Dat duidt erop dat er een gezonde balans in hun relatie is, en niet dat huiselijke discipline een soort Viagra is. Eerder is huiselijke discipline een middel dat emoties stimuleert. De stimulans die huiselijke discipline op het seksleven kan hebben, vloeit dus voort uit het feit dat huiselijke discipline impact heeft op wat zich in iemands hoofd afspeelt, dus precies op datgene wat ook bepaalt of iemand zin in seks heeft of niet. Het proces van huiselijke discipline, zorgt voor een nieuwe verbondenheid tussen man en vrouw, geeft een gestrafte vrouw een diep gevoel van onderworpenheid en vrouwelijkheid en zorgt voor een bevestiging van hun liefdesrelatie. Seks is slechts een uiting van deze samensmelting van ervaringen en gevoelens, niet noodzakelijkerwijs het doel.


Sommige vrouwen raken misschien seksueel opgewonden van een pak op hun blote billen, omdat het alle aspecten bevat waar ze normaal gesproken opgewonden van raken, namelijk dat ze door hun partner worden gedomineerd, geheel of gedeeltelijk naakt zijn en direct lichamelijk contact met hun partner hebben als ze over de knie liggen. Maar dit gevoel is maar van korte duur, omdat het door de pijn van het pak slaag wordt verstoord. Door de pijn van het pak slaag zal iedere seksuele opwinding die een vrouw eventueel vooraf voelde, zeer snel verdwijnen.


Een standje kan dit effect nog verder versterken. Als een man zijn partner een standje geeft dan vestigt hij de aandacht op haar gedrag en haar houding. Als haar aandacht dan op de seksuele kant was gevestigd, dan zal ze snel weer tot de feiten worden bepaald. Een standje speelt een belangrijke rol in het benadrukken van het disciplinaire karakter van het pak op haar bips en zal duidelijk onderscheid aanbrengen ten opzichte van een erotisch pak slaag.


CONCLUSIE


We hopen dat je je na het lezen van deze verhandeling realiseert, dat de vraag of huiselijke discipline en seks iets met elkaar te maken hebben, niet zomaar met ja of nee beantwoord kan worden, omdat de zaken veel genuanceerder liggen. Eigenlijk is het zinloos je af te vragen of huiselijke discipline nu primair seks of straf is, omdat huiselijke discipline zowel beiden als geen van beiden is. Soms is het beiden tegelijk en soms is het één van beiden. Uiteindelijk doet de hele kwestie er niet toe, huiselijke discipline werkt gewoon! Deze levensstijl brengt mensen nader tot elkaar, bevordert liefde, creëert harmonie, wekt respect, brengt geluk, leert gehoorzaamheid en inspireert eerlijkheid. Huiselijke discipline werkt gewoon.


De belangrijkste situatie waarin het aan te bevelen is je bewust te zijn van de seksuele kant van huiselijke discipline is wanneer een stel ontdekt dat het verzonnen situaties gebruikt voor een pak op de billen, vooral als het seksuele discipline betreft. Zeggen dat een vrouw niet het recht heeft om te masturberen omdat haar lichaam toebehoort aan haar partner is geen huiselijke discipline – het is een voorbeeld van seksuele discipline. Het betitelen als een pak op de bips voor straf is niet helemaal eerlijk. Soms zal deze situatie zich voordoen wanneer een vrouw een pak op haar billen nodig heeft om haar stress te verminderen of omdat haar partner haar eenvoudig vaker een periodiek pak op haar billen moet geven. Ook kan het betekenen dat het stel wil gaan experimenteren met erotische spankings als een manier om hun seksleven te verrijken en tegelijk een pak op de billen voor straf te reserveren voor echte gevallen van vrouwelijk wangedrag.


Maar een vrouw een pak op haar blote bips geven voor ernstig wangedrag (ofwel domme risico’s nemen met haar eigen leven of dat van anderen) is niet seksueel. Dat is een authentiek pak slaag voor straf waar ze flink van opknapt, in verschillende opzichten. Sommige kunnen een seksueel karakter hebben, terwijl de meeste dat niet hebben. Wanneer huiselijke discipline exclusief seksueel zou zijn, dan zou het geen raakvlakken hebben met de wereld buiten de slaapkamer van het stel. Maar dat heeft het wel. Het heeft een relatie met gedrag buiten de slaapkamer en het beïnvloedt in gunstig opzicht hoe de vrouw zichzelf presenteert in volledig aseksuele situaties. Als huiselijke discipline exclusief aseksueel zou zijn dan zou het nooit resulteren in seks na een pak op de billen, noch in seksuele opwinding bij de man of bij de vrouw gedurende het pak slaag, noch zou er überhaupt sprake zijn van een verbeterde seksuele leven.


Een ander interessant punt dat relevant is voor deze discussie is dat niet altijd noodzakelijkerwijs beide partners opgewonden of niet opgewonden hoeven te zijn van een pak op de billen. Soms zijn beide mensen opgewonden door de straf, maar zullen een vrijpartij opzettelijk vermijden om de zaak niet nodeloos te verwarren. Soms is de man die opgewonden raakt door zijn vrouw voor straf over de knie te leggen, andere keren is het de vrouw die seksueel opgewonden raakt van haar straf. Een eenduidig statement dat huiselijke discipline wel of niet een seksueel karakter heeft, geldt eenvoudigweg niet voor deze stellen die een verschillende gevoel hebben bij straf en seksualiteit.


Mensen die gefascineerd zijn door de vraag of huiselijke discipline nu wel of niet seksueel van aard is omdat ze een behoorlijk onbewust schuldgevoel hebben over seks. Ze hebben het gevoel dat als huiselijke discipline seksueel is, ze zich er dan bij op hun gemak voelen, omdat het gemakkelijker is met seks in het reine te komen. Of wanneer ze het gevoel hebben dat huiselijke discipline niet seksueel is, dat ze niet in hoeven te zitten over dat ze kinky zijn of beledigend naar anderen. Maar op een dergelijke manier simplistisch denken is een valkuil, omdat het gemakkelijk afleidt van dat waar het werkelijk om gaat en uiteindelijk tot niets leidt. Mensen en menselijke seksualiteit zijn veel ingewikkelder dan de meeste van ons zich voor kunnen stellen. Huiselijke discipline verschaft ons een eenvoudige, effectieve en liefdevolle manier om met die complexiteit om te gaan en onze behoeften aan liefde, harmonie en respect te integreren met de eisen van het alledaagse leven in een heteroseksuele relatie.