HAAR ZEVEN GEHEIME SPANKING VERLANGENS

Het is triest maar waar, de werkelijkheid voor ons die in onze relatie naar een pak op de billen verlangen, de meeste pogingen die we doen om onze partner hierin mee te krijgen mislukken jammerlijk. (Nu is het natuurlijk zo dat de meeste relaties uiteindelijk niet goed uitpakken).

Op het internet wemelt van de spanking blogs die veelbelovend beginnen (bijna altijd geschreven door vrouwen die graag willen dat hun partner hen af en toe over de knie legt en die na een paar weken, maanden en soms jaren verdwijnen als de spanking en uiteindelijk de relatie op een dood spoor beland is). Forum en online communities staan vol met berichtjes (al weer meestal van vrouwen) die geprobeerd hebben hun partner over te halen hen over de knie te leggen en daar niet in geslaagd zijn. Ik krijg vaak e-mail van mannen en vrouwen die met goede moed aan HD begonnen zijn en waar het uiteindelijk fout afgelopen is.

Wanneer spanking binnen een relatie niet goed uitpakt, raken beide partijen gefrustreerd en laten het hoofd hangen. Zij voelt zich afgewezen en vraagt zich af waarom hij haar in de steek laat en hij vindt dat hij zijn best gedaan heeft en heeft geen idee wat er fout gegaan is.

De oorzaak van deze ‘mislukkingen’ lijken allemaal op een ding neer te komen: dat beiden met totaal verschillende opvattingen over de positie van de spanking te werk gaan.

Of meer specifiek, bijna zonder verwachtingen, de teleurstelling van de vrouw komt voort uit de verwachting dat spanking net zo belangrijk wordt voor haar partner als voor haar.

Als partner, kan het een opwindend vooruitzicht zijn haar een pak op haar blote billen te geven en je wilt het tenminste een kans geven. Je begrijpt hoe belangrijk het voor haar is en je wilt haar gelukkig maken door het te laten gebeuren.

Maar de werkelijkheid is dat, tenzij jij al voordat je aan de relatie begon belangstelling had voor spanking, zal het pak slaag bij lange na niet zo belangrijk zijn voor jou als het voor haar is. (tenminste, niet in het begin – als jullie wat langer bezig zijn en je de voordelen die we in het vorige hoofdstuk bespraken gaat ervaren, zal het ook steeds belangrijker voor jou gaan worden).

Spanking zal bij haar een heel groot deel van haar persoonlijkheid uit maken. Voor jou is het iets wat je af en toe wel leuk vindt en wat je misschien opwindt, maar het is niet iets wat bepalend is voor je geluk en welzijn.

Dat houdt bijvoorbeeld is, dat je haar waarschijnlijk een pak op haar blote bips kunt geven om het vervolgens op te bergen en er lange tijd niet mee bezig te zijn. Dat is voor haar heel anders.

Voor haar, zeker als jullie eenmaal met spanking begonnen zijn, en afgezien van hoe je je best ook gedaan hebt toen je haar een pak op haar billen gaf, zal het feit dat je gewoon je leven weer oppakt een teken zijn dat je er niet echt in geïnteresseerd bent, of dat je denkt dat het vervelend is, of dat je niet om haar geeft of dat je er geen idee van hebt hoe belangrijk het voor haar is (of alles wat hier boven geschreven staat).

Dit verschil in verwachtingen is waarschijnlijk de oorzaak van de problemen tussen de mensen die verlangen naar een pak op hun billen en de mensen die hen dat geven.

De meeste vrouwen die een pak op hun billen willen, vinden het moeilijk dit grote verschil te begrijpen en te accepteren. Steeds weer hoor ik van teleurgestelde vrouwen dat hun partners hun spanking leven veel minder belangrijk vinden dan zij.

Om het nog erger te maken, dit probleem lijkt onoplosbaar te zijn. Hoe kun je interesse in spanking in vredesnaam net zo groot krijgen als iemand die daar al haar hele leven over fantaseert?

Maak je geen zorgen. Ik ga heus niet van je vragen het zoveel tijd, energie en enthousiasme op te brengen als je partner. Dat zit er waarschijnlijk toch niet in. En als het er op aankomt is het haar ‘ding’, niet het jouwe en dat tot op zekere hoogte altijd zo blijven. Het is belangrijk dat je in een relatie dat je aandacht hebt en tijd investeert in de dingen die je partner belangrijk vindt, maar het is nier realistische te verwachten dat spanking voor jou dezelfde plaats inneemt als voor haar.

Om de grote verschillen in verwachting die jullie beiden hebben ten aanzien van spanking werkbaar te houden, is het belangrijk om te weten waarom zij verwacht dat je spanking net zo belangrijk vindt als zij. Hoe meer je haar manier van denken begrijpt, hoe gemakkelijker het wordt om haar te geven wat ze graag wil zonder dat je je moet voordoen als iemand anders.

Laten we daarom eens kijken waarom je partner het zo belangrijk vind dat je spanking net zo belangrijk vindt als zij.

Voor velen van ons is spanking zo aantrekkelijk omdat het ons terug brengt naar de veiligheid van onze jeugd, toen (in werkelijkheid of in fantasie) een liefhebbende ouder ons het middelpunt maakte van de wereld en onze behoeften hun eerste prioriteit had. Deze perfecte ouder (die in werkelijkheid waarschijnlijk meer op fantasie dan op realiteit gebaseerd is) gaf ons de aandacht die we nodig hadden, leerden ons wat goed en kwaad was en stuurden ons bij waar dit nodig was.

Verstandelijk weten we wel dat de meeste ouders helemaal niet perfect waren. Maar spanking is nu eenmaal niet een verstandelijk proces. Het is een diep weggestopte, onvervulde behoefte aan liefde en aandacht. (Dat is ook een van de redenen waarom spanking veel dieper gaat dat een eenvoudige ‘fetisj’).

Dit verband tussen spanking en een onvervulde, natuurlijke behoefte aan liefde en bescherming van een ouder is waarom je partner (bewust of onbewust) op zoek is naar de zelfde vorm van aandacht van jou jegens spanking. Zeker wanneer ze een deel van haar fantasieën (het pak op haar billen) heeft beleefd, wekt dit verwachtingen ten aanzien van haar andere fantasieën – de onvoorwaardelijke aandacht.

Natuurlijk is je partner geen kind, en al was dat wel zo, de meeste kinderen krijgen bij lange na die hoeveelheid aandacht niet. Dat houdt in dat haar verwachtingen, hoe invoelbaar ook, nooit door jou of door wie dan ook waargemaakt kunnen worden.

De tweede reden waarom je partner waarom je partner graag wil dat je spanking even belangrijk vindt als zij, is gewoon omdat wanneer we van iemand houden en hij ook van ons, we graag dezelfde dingen belangrijk vinden.

Dit geeft natuurlijk in alle relaties de nodige spanningen, spanking of niet. Zij vindt dat hij het krijgen van kinderen even belangrijk moet vinden als zij, en wanneer hij dat niet doet, voelt ze zich verraden. Of hij snapt niet waarom zij niet blij is waarom hij haar twee kaarten voor de voetbal interland Nederland – Duitsland op haar verjaardag geeft. Misschien wil ze graag dat hij haar een weekendje meeneemt naar Parijs omdat dat zo’n romantische stad is, maar hij wil dat ze er de voorkeur aan geeft een weekendje te gaan kamperen. Enzovoort, enzovoort.

Spanking vormt hierop geen uitzondering. Omdat zij het zo belangrijk vindt, is het begrijpelijk dat ze het liefst wil dat hij er ook zo over denkt.

De derde belangrijke reden waarom je partner meer van je verwacht wanneer het op spanking aankomt, dan jij redelijkerwijs kunt geven is omdat vrouwen de neiging hebben een hogere verwachting te hebben van zijn investeringen in de relatie dan hij.

Net zoals ze van je verwacht dat je haar verjaardag onthoudt, Moederdag, de datum van jullie eerste ontmoeting, jullie verlovingsdatum en trouwdag, ziet dat ze nieuwe schoenen aanhebt, naar de kapper bent geweest, een paar pond bent afgevallen, een nieuwe oogschaduw op hebt, het fijn vindt een paar dagen vrij te nemen als je met een belangrijke klus bezig bent, met haar naar een romantisch restaurantje te gaan in plaats van naar een belangrijke voetbalwedstrijd, te knuffelen na een vrijpartij, bloemen uit te zoeken voor de huwelijksdag… op dezelfde manier verwacht ze dat je spanking net zo belangrijk vindt als zij.

De meeste vrouwen willen dit helemaal niet horen, maar jij zult als man waarschijnlijk nooit zoveel tijd en energie aan jullie relatie besteden als zij. Door hier de strijd over aan te gaan, zorgt waarschijnlijk alleen maar voor wederzijdse frustratie in een overigens goede relatie.

Het is niet verrassend dat de reden voor het verschil in prioriteiten weer terug voert naar ons ‘hagedissen brein’. Dat herinner je je toch nog wel? Het brein wat sinds de prehistorie veel minder veranderd is als we wel zouden willen, toen de belangrijkste taak van mannen was om erop uit te trekken en voor eten voor het gezin te zorgen en waar de vrouwen in de grot achter bleven om het eten klaar te maken en voor de kinderen te zorgen?

In de laatste duizenden jaren tot nu is de primaire verantwoordelijkheid voor het in standhouden van de relatie een taak voor de vrouw geweest. En nogmaals, enkele tientallen jaren politiek correcte beschouwingen over gelijkheid zijn geen partij voor miljoenen jaren primitieve instincten. Kortom, mannen zorgen dat er vlees op tafel komt. En ze hebben geen zin om over hun gevoelens te praten wanneer dit bereid wordt.

Ok, het is niet moeilijk vast te stellen dat je partner met onrealistische verwachtingen met spanking aan de slag gaat. Maar afgezien van je hele leven omgooien om haar in haar verlangens te volgen, wat kun je er aan doen?

Het goed nieuws is dat als je eenmaal begrijpt wat ze van je wil met betrekking tot spanking, dan zijn er heel eenvoudige wegen om haar te laten merken dat je haar hierin niet zult afwijzen – wegen die je niet heel erg veel tijd en energie zullen kosten om in haar spanking behoeften te voorzien.

In dit hoofdstuk zullen we stap voor stap de zeven dingen onder de loep nemen die belangrijk zijn voor je partner als het op spanking aankomt.

We zullen de meest voorkomende dingen bespreken die kunnen leiden tot teleurstellingen. En tot slot zullen we kijken naar eenvoudige manieren om aan haar verwachtingen tegemoet te komen, teleurstellingen te voorkomen en spanking te zien als iets wat je relatie ten goede komt, zonder dat het een al te grote plaats in je leven hoeft in te nemen.

Nogmaals, het is belangrijk om te accepteren dat iedereen verschillend is.

Hoewel de informatie in dit hoofdstuk voor de meeste vrouwen die naar een pak op hun billen verlangen opgaat, wil dat niet zeggen dat alles ook opgaat voor jouw vrouw. In aansluiting daarop zul je zien dat sommige dingen die beschreven staan zullen werken in jullie specifieke situatie. Zoals met alle zaken die met spanking te maken hebben, is het belangrijk met elkaar in gesprek te blijven en uit te vissen wat bij jullie het beste werkt.

Dat gezegd hebbend, kan ik uit eigen ervaring melden, dat ik ervan overtuigd ben dat de informatie in dit hoofdstuk vrij representatief is voor wat jouw partner belangrijk vindt en de aanbevelingen op zijn minst een goed uitgangspunt vormen om te zorgen dat je partner gelukkig wordt van jouw manier om met spanking om te gaan.

Laten we maar eens kijken naar haar eerste spanking verlangen…

SPANKING VERLANGEN 1… RESPECT

Respect is natuurlijk essentieel voor het gezond houden van je relatie of er nu spanking bij betrokken is of niet.

In relaties zonder spanking houdt respect onder andere in dat je naar haar luistert, dat je haar grenzen respecteert en serieus ingaat op dingen die belangrijk voor har zijn.

Al deze dingen zijn ook van toepassing op spanking. Je partner heeft het gevoel nodig dat je begrijpt en respecteert dat spanking belangrijk voor haar is, dat je bereid bent om naar ideeën hierover te luisteren en dat je haar grenzen met betrekking tot spanking respecteert. En misschien wel het meest belangrijke, ze wil gerust gesteld worden dat je haar niet minder gaat vinden omdat ze het verlangen heeft een pak op haar billen te krijgen.

Dit alles kan al behoorlijk ontmoedigend zijn in een normale relatie. Het is nog een veel grotere uitdaging in het geval van spanking omdat, zeker in het begin, je vrouw waarschijnlijk extreem veel behoefte heeft aan zaken als respect en geruststelling, in jouw ogen wellicht bijna neurotisch. Zelfs als je haar keer op keer hebt laten weten dat je haar niet gestoord vind omdat ze een pak op haar billen wil, dan zal ze hier achterdochtig over blijven als gevolg van jarenlange geheimhouding en schaamte. Ze al iedere kleine aanleiding aangrijpen om te denken dat je haar belachelijk maakt.

Deze hypergevoeligheid en de behoefte gerust gesteld te worden, kan best wat irritatie bij je oproepen. Maar bedenk dat ze hier een goede reden toe heeft.

Vergeet niet dat we in een cultuur leven die haar op veel verschillende manieren duidelijk maakt dat mensen die naar een pak op hun bips verlangen op zijn zachtst gezegd freaks zijn en op zijn slechtst geestelijk instabiel. (Letterlijk. Tot voor kort werd de interesse in spanking en SM door de Nederlands Vereniging voor Psychiatrie aangeduid als een geestelijke afwijking).

Daarnaast kan het zo zijn dat je vrouw in het verleden eerder een partner over haar behoefte over de knie gelegd te worden in vertrouwen heeft genomen, en als gevolg hiervan het mikpunt van hoon en spot geweest is.

Mocht je dus denken dat het voldoende is dat je zegt het prima te vinden en het daarbij laat, dan is het niet waarschijnlijk dat dit alles is om haar te kunnen laten merken dat je haar, ondanks haar spanking behoeften respecteert.

Tja… hoe laat je je vrouw merken dat je haar respecteert zonder hier alle beschikbare tijd en energie in te steken?

HOE JE HAAR KUNT GEVEN WAAR ZE NAAR VERLANGD:

1. Luister naar haar

Dat klinkt heel basaal en dat is het ook. Wanneer ze het met je over spanking heeft, probeer dan te luisteren naar wat ze wil zeggen. Zeker in het begin kan ze het moeilijk vinden te praten over haar behoeften en verlangens in relatie tot spanking. Het kan zijn dat ze moeilijk onder woorden brengen wat ze precies wil ook al heeft ze je verteld dat ze naar een pak op haar bips verlangd. Door haar te laten merken dat je bij de les bent en graag wilt horen wat ze te vertellen heeft, laat je zien dat je haar serieus neemt.

De meeste vrouwen weten heel goed dat mannen vaak net doen of ze luisteren maar ondertussen met hun gedachten heel ergens anders zijn (ja, vrouwen weten hier alles van!) Dit is begrijpelijk. Vrouwen zijn veel meer gewend om te praten over hun gevoelens en de dingen die ze bezig houden dan mannen en mannen worden waarschijnlijk stapelgek als ze altijd voor met de volle 100% aandacht moeten luisteren naar wat vrouwen te vertellen hebben!

Maar wanneer het over spanking gaat, kan deze beperkte aandacht het vertrouwen tussen jou en je partner ernstige schade toebrengen.

Bedenk dat ze sowieso al bang is dat billenkoek raar of gestoord zult vinden. Zodra ze merkt dat je niet goed naar haar luistert zodra het over spanking gaat, zal ze alleen maar in deze gedachte gesterkt worden.

Als je afgeleid bent of op een andere manier niet in staat bent je aandacht volledig op haar te richten, verlaat dan niet op de ‘hm-hm’ automatische piloot. Het is beter haar te zeggen dat omdat je weet hoe belangrijk spanking voor haar is, je er liever over wilt praten als je in staat bent haar al je aandacht te geven.

Als je haar hebt laten weten dat je er liever een andere keer over praat, vergeet dan de volgende dag niet om er bij haar op terug te komen. Maak een afspraak wanneer jullie het er over kunnen hebben. Door dit te doen, laat je haar zien dat je haar serieus neemt en dat het onderwerp belangrijk zo belangrijk voor je is dat je er tijd voor vrij wilt maken. Daarnaast heeft het als voordeel dat ze uit zal kijken naar het moment dat jullie het er over zullen hebben, want of ze het toegeeft of niet, ze vindt het heerlijk om over billenkoek te praten. (Bedtijd is een goede gelegenheid – spanking is een geschikt onderwerp om in bed over te praten en het veiliger zijn als ze lekker tegen je aan kan liggen als ze het er met je over heeft).

2. Stel vragen

Eén  van de beste manieren om iemand te laten merken dat je geïnteresseerd bent in wat ze te vertellen hebben, is door vragen te stellen. Spanking is hierop geen uitzondering.

Zelfs als je een ervaren spanker bent, valt er altijd nog veel te leren over spanking en de gevoelens die je vrouw daarbij heeft als je vragen stelt. En zij zal waarschijnlijk verrukt zijn dat je belangstelling toont en haar uitnodigt over haar favoriete onderwerp te praten.

Het lijdt uiteraard geen twijfel dat je vragen oprecht en niet veroordelend mogen zijn. Dat wil zeggen je moet voorkomen dat je haar angst om afgewezen te worden aanwakkert en het is belangrijk dat je oprechte interesse toont in de antwoorden die ze je geeft. En het is aan te raden dat er in de vragen die je stelt geen negatief oordeel doorklinkt. Als je vraagt, ‘Waarom ben je geïnteresseerd in zo iets geks als spanking”, is dat een meer een voorbeeld van een vraag die een negatief oordeel velt over haar en over billenkoek, dan dat het een oprechte vraag naar informatie is.

Het stellen van vragen is ook een goede manier om te zorgen dat ze zich op haar gemak voelt als jullie het over spanking hebben. Als ze merkt dat je geïnteresseerd bent in het onderwerp, zal het gemakkelijker worden erover te praten. En als je het idee hebt dat ze moeite heeft om over bepaalde aspecten van een pak op haar billen te praten, dan is het een goede manier om haar te helpen haar gêne te overwinnen. Je kunt haar helpen veilig over haar gevoelens te praten door vragen te stellen over die dingen waar ze vaag over blijft.

3. Lees wat ze je te lezen geeft

Het kan zijn dat je vrouw bepaalde spanking verhaaltjes met je wil delen, artikelen (deze bijvoorbeeld) of websites als een manier om erover te communiceren. Hoewel kijken of praten over spanking materiaal is geen vervanger voor het directe gesprek erover, maar het kan wel een goed begin zijn. En belangrijker, als je de moeite neemt om het te lezen, laat je haar merken dat je haar verlangens serieus neemt.

Toch een waarschuwend woord: hoewel het belangrijk is dat je de dingen die ze je geeft ook werkelijk leest, bestaat de kans, zeker in het begin, dat ze je overlaadt met materiaal. Dit is best begrijpelijk. Ze heeft waarschijnlijk haar hele leven de behoefte om hier over te communiceren, onderdrukt. Nu de kurk van de spreekwoordelijke fles is, is ze waarschijnlijk geobsedeerd door spanking en probeert ze een heel leven aan ideeën er in een korte tijd doorheen te jagen. Als dit het geval is en ze met steeds meer ‘huiswerk’ belast dan er tijd is om te lezen, dan zou je haar kunnen helpen door te zeggen dat jullie nog een heel leven voor jullie hebben om alles te bespreken en dat er geen reden is om alles in een keer te doen!

4. Wees voorzichtig met humoristische opmerkingen met betrekking tot spanking

Een goed gevoel voor humor ten aanzien van spanking helpt om alles positief en in verhouding te kunnen zien. Dingen gaan fout, er gaan vreemde dingen gebeuren, zeker tijdens jullie eerste pogingen. Jullie zullen je misschien een beetje belachelijk voelen tijdens de eerste pogingen haar een pak op haar bips te geven. Het helpt als je op dergelijke momenten in staat bent om om jezelf te lachen en alles niet te serieus te nemen om spanking het intieme en emotionele gebeuren te laten zijn.

Na dat gezegd te hebben, hoewel het belangrijk is om om jezelf te kunnen lachen en het lachwekkende van de situatie in te kunnen zien, is het over het algemeen geen goed idee om om je partner te moeten lachen

Vergeet niet dat je partner waarschijnlijk hypergevoelig is voor afwijzing en belachelijk makerij en een grapje kan heel gemakkelijk in het verkeerde keelgat schieten. Als je bijvoorbeeld een grapje maakt over haar verlangen naar een pak op haar billen, dan zal ze je goedbedoelde poging een grapje te maken interpreteren als dat je iets wat heel belangrijk voor haar is, belachelijk maakt.

Als je partner na verloop van tijd zich meer op haar gemak begint te voelen ten aanzien van spanking en ervaren heeft dat je het niet belachelijk vindt dat ze dit verlangen heeft, dan zal ze meer ontspannen zijn en opener voor je billenkoek humor.

Maar zeker in het begin is het verstandig op veilig te spelen en de grapjes achterwege te laten.

Grapjes maken over spanking is iets heel anders dan wat spanking gerelateerd flirten. Haar interesse voor spanking gebruiken om met haar te flirten is een heel aangename manier om haar te laten merken dat je oog hebt voor haar behoeften. Flirten kan inhouden dat je in haar oor fluistert dat ze een pak op haar blote bips gaat krijgen, haar in het openbaar een tik op haar billen geven kan haar spanking gevoelens triggeren. Dit zijn over het algemeen positieve manieren om speels en met gevoel voor humor met spanking om te gaan en zal er voor zorgen dat ze zich op haar gemak zal voelen.

5. Vervul haar andere zes verlangens…

Tenslotte, een van de beste manieren om te laten merken dat je haar spanking gevoelens respecteert is door aandacht te hebben voor de andere zes verlangens. Laten we maar snel overgaan naar de tweede…

SPANKING VERLANGEN 2… VEILIGHEID

Ook als je nog nooit iemand een pak op haar billen gegeven hebt, moge het duidelijk zijn dat er veiligheidsvoorschriften zijn. Telkens als je een ander pijn doet, moet je er op letten dat je dit op een veilige en verantwoordelijke manier doet, zonder blijvende schade aan te richten.

Op internet en in andere artikelen is veel materiaal beschikbaar over lichamelijke veiligheid als het op techniek aankomt, hoe je veilig kunt slaan, waar je precies kunt slaan, enzovoort. Een belangrijk deel van spanking veiligheid is dat je deze informatie tot je neemt.

In dit hoofdstuk, waar we het gaan hebben over veiligheid, zullen we het niet hebben over deze specifieke veiligheid bij het geven van een pak slaag. In plaats daarvan zullen we het hebben over het gevoel van veiligheid die je vrouw nodig heeft tijdens de spanking ervaring waar ze naar verlangd. Veiligheid werkt twee kanten op. Net zoals zij het nodig heeft zich veilig bij jou te kunnen voelen, moet jij het vertrouwen hebben dat ze niet naar haar vriendinnen of naar de politie rent als je het even niet goed gedaan hebt.

Zoals we later in dit hoofdstuk zullen bespreken, is het vermogen de onlust en de stress van het leven los te kunnen laten en zichzelf over te kunnen leveren aan iemand die ze vertrouwen, een belangrijk onderdeel van de reinigende, gezonde ervaring die vrouwen opdoen als ze een pak op de bips krijgen. Dit vermogen om de ‘innerlijke volwassene’ los te laten en zich over te geven aan het ‘innerlijke kind’ is voor veel vrouwen het belangrijkste facet van een pak op hun billen.

Om de controle los te kunnen laten, moet je erop kunnen vertrouwen dat de persoon die het pak slaag uitdeelt, er klaar voor is en in staat is om lichamelijk en psychologische veilig een spanking te geven.

Je vrouw moet weten dat je de grenzen van de veiligheid niet zult overschrijden en dat je de goede voorzorgsmaatregelen voor, tijdens en na een pak slag in acht zult nemen. En hoewel het voor een goed pak slaag psychologisch belangrijk is dat ze zich niet al teveel op haar gemak gaat voelen, moet ze het vertrouwen hebben dat je niet zo ver zult gaan dat een pak op de billen een beangstigende ervaring voor haar wordt.

Maar hoe voorzichtig je ook bent en hoe nauwgezet je de spanking regels in acht neemt, zal er nooit een 100% veiligheid mogelijk zijn, wanneer het op spanking aankomt. (dat geldt overigens voor de meeste andere dingen ook). Ongelukjes gebeuren. De riem of de paddel mist zijn doel wel eens, je kunt de verkeerde dingen op het verkeerde moment zeggen, een verkeerde reactie bij haar bewerkstelligen, je kunt een beetje te hard slaan op een dag dat ze extra gevoelig is. Tja, zelfs de stoel waarop je zit kan omkiepen waardoor ze op de grond valt. Al deze dingen kunnen fout gaan (en zijn fout gegaan) tijdens het geven van een pak op de billen.

Dus als we het over ‘veiligheid’ hebben, dan bedoelen we het niet dat er absoluut niets fout mag gaan (dat is namelijk niet mogelijk) maar meer dat als dingen fout gaan, je er voor haar bent, liefhebbend, steunend en troostend (en dat is wel mogelijk).

Onderstaand een aantal suggesties die behulpzaam zijn om het noodzakelijke gevoel van veiligheid voor jullie beiden te creëren:

HOE JE HAAR KUNT GEVEN WAAR ZE NAAR VERLANGD:

1. Leer hoe jaar veilig een pak op haar billen kunt geven

Spanking is een kunst, die tijd en oefening kost om het geod te kunnen.

Neem de tijd om je wat in te lezen.

Begin online te zoeken naar “how to spank” of probeer All Things Spanking at http://allthingsspanking.com/ of “The Compleat Spanker” gepubliceerd door Greenery Press (geen typefout, je schrijft het echt zo). Als je weinig tijd hebt, vraag je je vrouw om op zoek te gaan en de informatie voor je uit te printen – ze zal verrukt zijn dat je je erin wilt verdiepen en zal het graag voor je opzoeken.

Als je een bepaald instrument gebruikt zoals een riem of een rietje, die een speciale techniek van gebruiken vraagt, neem dan de tijd om je hierin te bekwamen. Oefen op een kussen om er zeker van te zijn dat je het onder controle hebt en hoe hard de slagen aankomen voordat je het op de gevoelige huid van je vrouw gebruikt.

2. Respecter haar grenzen

Hoewel het de bedoeling is date en pak op de bips zeer doet en schaamte oproept (straks meer over schaamte), kunnen ere en paar specifieke dingen zijn waarvan je partner niet wil dat je die voor, tijdens of na een pak slaag doet.

Als je vrouw bijvoorbeeld een nare associatie heeft bij een bepaald instrument of houding, dan is het het beste, zeker in het begin om haar grenzen te respecteren en haar niet met dat instrument of in die houding te slaan.

Dat gezegd hebbende, hoewel het altijd belangrijk is de grenzen van je partner op ieder gebied te respecteren (en speciaal in relatie tot een pak op haar billen), moet je er verdacht op zijn dat ze de regie probeert te voeren op alle kleine details van het pak op haar bips. Deze regievoering is het gevolg van haar verlangen om het pak slaag precies zo te laten gaan als in de fantasieën in haar hoofd.

Hoewel dit wel te begrijpen is, zou je haar kunnen helpen door erop te wijzen dat jij een andere persoon bent, dan de fantasie spanker in haar verbeelding en dat jullie spanking ervaring een stuk bevredigender zal zijn als ze onderscheid maakt tussen de perfecte spanking van het daarvan verschillende (en onvermijdelijk minder perfecte) pak slaag dat jij haar geeft.

3. Respecteer haar behoefte aan privacy

Net als met andere intieme onderdelen van jullie relatie is het belangrijk dat je haar behoefte aan privacy respecteert als het aankomt op spanking.

Een pak op de billen draagt een zwaar stigma in onze samenleving. Het is niet alleen vernederend, maar het bekend maken van haar spanking voorkeur kan behoorlijke gevolgen hebben voor de relaties op haar werk, vrienden en familie.

Behandel spanking in plaats daarvan zoals je (hopelijk) doet met jullie seksleven – een privé aangelegenheid tussen jou en je vrouw die de rest van de wereld niets aangaat.

Dit betekent dat, tenzij de nadrukkelijke wens heft dit anders te doen, je nooit aan je vrienden laat weten dat je haar af en toe over de knie legt, haar nooit een pak op haar bips geeft waar anderen het kunnen zien of horen en nooit in het openbaar toespelingen maakt die haar in verlegenheid zouden kunnen brengen.

(Privé toespelingen die alleen jullie twee kunnen begrijpen zijn aan de andere kant leuk en opwindend voor jullie beiden).

4. Zorg voor een goede nazorg

Simpel gesteld, ‘nazorg’ verwijst naar wat je met je partner doet als het pak op haar billen erop zit. Iedereen heeft verschillende behoeften als het op nazorg aankomt en de vraag hoe verantwoorde nazorg eruit ziet is niet eenduidig te beantwoorden. Om je vrouw de gelegenheid te geven zich veilig te kunnen voelen, neem de tijd om uit te zoeken wat zij van je verwacht als ze een pak op haar bips heeft gekregen.

Veel mannen nemen aan dat een vrouw seks wil als ze een pak op haar billen heeft gekregen, zeker als ze zichtbaar opgewonden is. Maar dit is niet een veilige veronderstelling!

Mocht je ervan uitgaan dat je partner seks wil na een pak op haar bips, bedenk dan dat het laatste wat je vrouw wil is een ‘hete en geile’ XXX erotische spanking ervaring. In plaats daarvan wil ze een op emoties gebaseerde, misschien wel regressieve ervaring. Meer over dit verschil is te lezen in het hoofdstuk ‘Wat voor soort ervaring wil ze eigenlijk’). Hoewel de ene ervaring niet beter of slechter is als de andere, is het belangrijk om je te realiseren dat de eerste, meer mannelijke benadering van spanking over het algemeen seks bevat, terwijl de tweede de meer vrouwelijke benadering dat over het algemeen niet doet. (zie het kopje ‘Spanking en seks’, verderop in dit hoofdstuk).

Andere mannen gaan ervan uit dat vrouwen geknuffeld en getroost willen worden als zee en pak op hun bips hebben gehad. Ook dit is niet een veilige aanname. Veel vrouwen willen even met rust gelaten worden om bij te komen van het pak op hun billen. Anderen willen een poosje in de hoek staan als een manier om het pak slaag te verwerken en af te sluiten. En weer anderen gaan het liefst zo snel mogelijk over tot de orde van de dag.

En nu we het er toch over hebben, even een kleine herinnering: vergeet je eigen behoefte niet na afloop van een spanking.

5. Maak gebruik van een stopwoord

Zoals je waarschijnlijk al weet, is een stopwoord een woord dat je vrouw en jij samen afspreken en wat je vrouw kan gebruiken om het pak slaag onmiddellijk op te laten houden.

Veel ervaren stellen hebben geen stopwoord omdat ze willen dat het pak op de billen realistisch is en onvermijdelijk. Maar als je nieuw bent in de spanking wereld, dan is het goed om een stopwoord te hebben, totdat je bekend bent met de reacties van je partner en haar pijngrens als ze op haar billen krijgt. En zelfs als je een ervaren spanker bent is het verstandig een stopwoord af te spreken als je iemand voor het eerst over de knie legt, ook hier tot je weet hoeveel iemand kan hebben en hoe ze reageert als ze een pak slaag krijgt.

Jullie stopwoord moet een beetje ongebruikelijk zijn en de kans dat het spontaan gebruikt wordt moet uitgesloten zijn. Bijvoorbeeld ‘stop’ is een slecht gekozen stopwoord omdat wanneer je iemand een stevig pak op haar blote billen geeft, dan zul je partner waarschijnlijk wel een paar keer ‘stop’ horen roepen – ook als ze niet echt wil dat je ermee ophoudt (zie ‘spanking verlangen 3 – volhouden en doorzetten).

In navolging daarop zijn ook ‘niet doen’, ‘het doet zeer’ en zelfs ‘Nee, echt, ik meen het, stop!’ slecht gekozen stopwoorden. Het is niet ondenkbaar dat je vrouw deze woorden zal gebruiken, ook als ze niet echt wil dat het ophoudt.

Goed gekozen stopwoorden zijn bijvoorbeeld ‘granaatappel’ en ‘flamengo’ en ‘bankafschrift’ omdat het niet waarschijnlijk is dat ze deze woorden spontaan zal gebruiken als ze een pak op haar billen krijgt.

Als je vrouw het stopwoord gebruikt, moet je direct stoppen, wat er ook gebeurd en haar de kans duidelijk te maken wat er fout gaat. Vervolgens kunnen jullie samen besluiten of het pak laag voortgezet wordt of niet.

6. Weet wat je moet doen in geval van een emotionele uitbarsting

Een emotionele uitbarsting is een heftige uitbarsting van emotie die bewerkstelligd wordt door een pak slag. Dergelijke reacties vinden vaak hun oorsprong in de jeugd en zijn dikwijls het gevolg van mishandeling of seksueel misbruik en worden door een pak op de billen naar de oppervlakte gebracht.

Emotionele uitbarstingen zijn ernstig en moeten serieus genomen worden wanneer ze zich voordoen. Voor een lijst van mogelijke reacties en een discussie over de link tussen vroegere mishandeling en spanking, verwijs ik naar de bijlage.

Laten we maar doorgaan naar het volgende spanking verlangen…

SPANKING VERLANGEN 3…  DOORZETTEN & VOLHOUDEN

Een van de meest hemeltergende en frustrerende ervaringen voor je vrouw is om moeten gaan met de onzekerheid of je je wel aan je belofte zult houden haar op haar billen te geven, zowel in het algemeen alsook in specifieke situaties waarin je haar een pak slaag hebt aangezegd. De meest voorkomende klacht die vrouwen hebben in relatie tot spanking is:

‘Hij heeft me een pak op mijn billen beloofd, maar doet het niet’.

Je hebt waarschijnlijk meteen in de gaten dat deze klacht te maken heeft met de verwachting van je partner dat spanking even belangrijk voor jou moet zijn als het voor haar is. En ze gaat ervan uit dat wanneer dit zo is dat je haar belofte haar een pak op haar billen te geven ook nakomt.

We hebben het natuurlijk al gehad over haar verwachtingspatroon dat je spanking even belangrijk zult vinden, zeker in het begin, niet realistisch is. Desalniettemin is het zo dat wanneer je haar niet vaak genoeg over de knie legt en je niet aan je belofte houdt haar een pak slaag te geven, dan zul haar waarschijnlijk ernstig teleurstellen en zullen jullie beiden gefrustreerd raken.

Dit houdt in dat je een manier zult moeten vinden om geloofwaardig over te komen wanneer het op spanking aankomt – en tegelijkertijd moet zorgen dat het je niet meer tijd en energie gaat kosten die je bereid bent te investeren. Mocht dit dwingend op je overkomen, luister dan even. Het is namelijk niet zo erg als het klinkt. Als je eenmaal in de gaten hebt waarom consequent zijn en volhardend zijn zo belangrijk voor haar is, dan kun je hier met een minimale inspanning aan tegemoet komen.

Laten we eens kijken waarom consequent zijn en volhardend zijn zo belangrijk voor haar is en hoe het voor haar voelt wanneer dit achterwege blijft.

Consequent en volhardend zijn met betrekking tot spanking betekent ruw genomen dat wanneer je je vrouw laat weten dat ze een pak op haar billen tegemoet kan zien, dat je dit ook zonder uitzondering doet.

Dit klinkt waarschijnlijk logisch. Het is namelijk in iedere relatie belangrijk dat je je aan je beloftes houdt, of dit nu een persoonlijke of een zakelijke relatie betreft en over spanking gaat of niet.

En wanneer het spanking betreft, door de angst om afgewezen te worden is het extra belangrijk dat je je aan je woord houdt.

Zoals we al eerder genoemd hebben, een belangrijk deel van waarom spanking zo belangrijk voor haar is,  is waarschijnlijk omdat een pak op haar billen er voor zorgt dat ze zich veilig en geliefd voelt. En om zich veilig en geliefd te voelen is het belangrijk dat je je betrouwbaar opstelt en je aan je woord houdt. Wanneer je zegt haar een pak op haar bips te zullen geven, dan wil ze erop kunnen vertrouwen dat dit ook het geval is.

Daar tegenover staat, wanneer je zegt haar een pak op haar billen te zullen geven en dit vervolgens niet doet, dit haar angst en onzekerheid of je het wel leuk (of het naar haar idee waarschijnlijk vervelend en een nutteloze bezigheid) vindt haar over de knie te leggen, zal aanwakkeren.

Om dit te begrijpen moet je het maar eens vergelijken met wanneer iemand anders je iets beloofd wat heel belangrijk voor je is en het vervolgens niet nakomt, jij je ook verraden en in de steek gelaten voelt.

We zullen het straks ook gaan hebben over hoe belangrijk het voor haar is om toe te kunnen leven naar een pak slaag wat haar in het vooruitzicht gesteld is. Om er goed naar toe te kunnen leven is het heel belangrijk dat ze er van op aan kan dat je doet wat je gezegd hebt. Het is namelijk lastig om naar iets toe te leven als je er niet zeker van bent of het wel gaat gebeuren.

Dat kan wel zijn, zul je denken, dat is voor te stellen als je uit kijkt naar iets leuks. Maar wat wanneer haar een flink pak op haar blote bips te wachten raar, iets wat pijnlijk en onaangenaam is en het gevolg van haar misdragingen?

Het klinkt misschien gek dat iemand teleurgesteld zal zijn wanneer haar straf niet doorgaat. Toen we kinderen waren hoopten we tenminste altijd dat onze ouders zouden vergeten dat we huisarrest hadden en waren we in het algemeen bekeken blij als we iets heel vervelends niet hoefden te doen.

Tja, om te beginnen, vergeet niet dat de pijnlijke en schaamtevolle elementen van een pak op haar billen onderdeel zijn van de opwinding van de ervaring (meer over schaamte volgt later) en worden daarmee niet noodzakelijk als negatief of vervelend gezien zoals wel het geval zou zijn bij mensen die niets met spanking hebben.

In de tweede plaats: als ons een straf stond te wachten en onze ouders vergaten het, dan voelden we ons, ook al waren we ons dat niet bewust, onveilig. Als onze ouders niet eens iets konden houden wat ons op dat moment heel erg bezig hield, betekende dat misschien wel dat ze ons helemaal niet zo belangrijk vonden. En als ze niet op hun woord te vertrouwen waren als het op straffen aankwam, dan zouden ze dat waarschijnlijk ook wel niet doen als het iets leuks betrof.

Om te zorgen dat er vertrouwen ontstaan in een spanking relatie is consequent zijn een belangrijke factor om aan een van haar verlangens tegemoet te komen, ‘het in gespannen afwachting zijn’. We zullen hier later uitgebreid op terugkomen, maar geven nu al vast een voorproefje.

Het ‘in gespannen afwachting zijn’ speelt zich af vanaf het moment dat je tegen haar zegt dat ze een pak op haar blote bips gaat krijgen tot het moment dat het pak slaag begint.

Bij spanking is ‘het in gespannen afwachting zijn’ waarschijnlijk voor haar veel belangrijker dan het voor jou is. Wanneer je haar een pak op haar billen in het vooruitzicht stelt (zoals bij: ‘wacht maar tot we thuis zijn’) dan ben jij waarschijnlijk in staat om gewoon over te gaan tot de orde van de dag. Maar dat geldt voor haar heel anders.

Vanaf het moment dat je gezegd hebt dat ze op een pak op haar billen kan rekenen, dan zal zij vanaf dat moment aan weinig anders meer kunnen denken.

Ze zal zenuwachtig worden en zich afvragen hoe zeer het gaat doen en zal denken aan de schaamte die het teweeg zal brengen. Dat kriebelende, nerveuze gevoel in haar buik terwijl ze in afwachting is van een pak op haar billen is een van de belangrijkste momenten van het pak slaag. In feite is het ‘in gespannen afwachting zijn’ een soort voorspel voor het pak slaag, wat het gebeuren een stuk waardevoller en opwindender maakt.

Dat is de positieve kant van het ‘in gespannen afwachting zijn’. De negatieve kant is dat totdat ze zeker weet dat je altijd doet wat je beloofd, een deel van haar onzeker zal zijn of het allemaal wel door gaat. Een klein stemmetje in haar zal haar waarschuwen niet al te veel hoop te hebben, dat je het waarschijnlijk zult vergeten en dat het allemaal op een teleurstelling zal uitlopen.

Als de tijd dat ze een pak op haar billen zal krijgen steeds dichterbij komt, en jij nog steeds doet of er niets aan de hand is, zal de angst dat je het zult vergeten steeds verder toenemen en zal ze steeds minder kunnen genieten van het mooie, opwindende gevoel van ‘in gespannen afwachting zijn’. En wanneer de tijd van het afgesproken van het pak slaag aanbreekt en er gebeurd nog steeds niets, dan zal de spanning torenhoog oplopen. Al haar onzekerheden en angsten zullen een gevoel van teleurstelling en vernedering veroorzaken.

Nu zul je denken dat dit een lastig probleem is om op te lossen. Waarom herinnert ze je er gewoon niet aan dat ze een pak op haar billen gaat krijgen? Geen probleem, toch?

Fout. Een groot probleem. Om heel veel verschillende redenen wil zij je er helemaal niet aan herinneren.

Om te beginnen: jou eraan herinneren kent een risico. Vanuit haar gezichtspunt is het vergeten van het pak op haar billen een signaal, terecht of niet terecht, dat haar behoefte je niets kan schelen, dat je denkt dat haar verlangen naar een pak slaag belachelijk is en dat je liever had dat ze er nooit over begonnen was. Ze denkt dat wanneer zij je eraan moet herinneren, haar grootste angst uit zal komen. En spanking zal waarschijnlijk zo belangrijk voor haar zijn, maar tegelijkertijd te persoonlijk om het risico te lopen op zo’n rechtstreekse afwijzing.

In de tweede plaats zal het jou moeten herinneren in haar beleving de spanning eraf halen. Voor haar zal veel van de charme van een pak op haar billen zitten in het onafwendbare en van wat wel ‘uit vrije wil, maar niet vrijwillig’ genoemd wordt, wat inhoudt dat ondanks dat ze wil dat het gebeurd, ze er niet om wil vragen om het zo echt mogelijk te doen lijken. (we komen hier later bij het vijfde verlangen op terug).

Om de nervositeit en de knoop in haar maag op een voor haar bevredigende manier weg te nemen en over te gaan in ‘niets meer te willen hebben’ en in de overgave waar ze naar verlangd, moet ze het geen keus meer te hebben omtrent het pak slaag. Zou ze zelf kiezen voor een pak op haar billen, dan zou ze nog steeds de regie over de situatie voeren. En ze wil alles behalve de regie hebben.

Het goede nieuws is dat er manieren zijn om haar te laten weten dat je het niet vergeten bent, waardoor alles wat hierboven beschreven staat niet van toepassing is. We zullen ze bespreken, maar voor we dat doen zullen we nog een andere valkuil onder de loep nemen waardoor het consequent zijn in het gedrang komt.

In het verlengde van het niet vergeten van een pak slaag en altijd je belofte na te komen, is het ook belangrijk om haar nooit aan haar straf te laten ontkomen. Genade en soepelheid zijn waardevolle zaken in het alledaagse leven, maar wanneer het aankomt op een pak op de billen van je partner, zal ze deze niet echt weten te waarderen.

Ook dit gaat terug naar onze jeugd. Als we straf verdiend hadden, hoopten de meesten tot op zekere hoogte dat onze ouders het op het laatste moment met een waarschuwing zouden afdoen. Maar aan der andere kant, en nogmaals, hier zijn we ons waarschijnlijk niet van bewust geweest, was de straf ook een teken dat onze ouders genoeg van ons hielden om grenzen te stellen. Ons er mee weg laten komen, was ook een signaal dat we niet belangrijk genoeg waren om zich druk over te maken.

Je partner denkt er waarschijnlijk net zo over. Als je haar een pak op haar billen in het vooruitzicht gesteld hebt en haar even later laat weten dat je haar er mee weg laat komen dan moet je niet denken dat je haar een plezier doet. Je bevestigd alleen maar haar gevoel dat je het helemaal niet leuk vindt haar over de knie te leggen, dat je denkt dat het stom is en dat je daar liever je tijd en energie niet aan wilt besteden.

Mocht je er al genoeg van krijgen steeds te moeten horen dat je partner alsmaar denkt dat je niet genoeg aandacht voor haar hebt, dan is het tijd om je eraan te herinneren aan iets wat we eerder gezegd hebben: omdat onze samenleving zo moeilijk doet over een volwassen vrouw die naar een pak op haar blote billen verlangd, heeft ze hele goede redenen om bang te zijn voor jouw reactie. Wanneer je haar laat zien dat je haar niet afwijst of belachelijk maakt, dan zal haar overgevoeligheid langzaan verdwijnen en zal ze er steeds meer vertrouwen in krijgen dat je het echt meent.

Maar nu terug naar waarom je vrouw niet aan een pak op haar bips wil ontkomen…

Bedenk dat wanneer een volwassen vrouw een pak op haar billen wil en hier vervolgens aan ontkomt, ze eigenlijk niet krijgt waar ze naar verlangd. Om je een idee te geven welk gevoel het teweeg brengt, moet je je het volgende maar eens voorstellen:

Je neemt een mooie vrouw mee uit eten – een vrouw die je eerder al duidelijk heeft laten merken dat ze na het eten graag met je naar bed wil. De hele avond heb je al dat heerlijke, kriebelende gevoel over wat gaat komen en heb je gefantaseerd over de seks die jullie zullen hebben. De erotische spanning tussen jullie beiden is de hele maaltijd voelbaar. Alles voelt extra speciaal vanwege het gezamenlijke gevoel ‘over wat jullie te wachten staat’. (daar hebben we dat gevoel weer!)

Bedenk nu dat je jullie samen bij haar flat arriveren. De spanning bereikt een hoogtepunt. Je hart gaat als een bezetene tekeer en het bloed stroomt al naar een zekere plaats. Je bent er helemaal klaar voor. En dan zegt ze: ‘Ik heb heerlijk met je gegeten. Je bent een fijne kerel en ik mag je graag. Dus, om je een plezier te doen, heb ik besloten dat je niet met me naar bed hoeft te gaan’.

Je zult vrijwel zeker denken, ‘Niet hoeven? Maar ik wil niets liever!’ Zo zal je partner zich ook ongeveer voelen wanneer je haar aan een pak op haar blote billen laat ontkomen. De spanning voorafgaand aan een pak op haar billen zal voor haar ongeveer hetzelfde voelen als de spanning die jij hebt voorafgaand aan die vrijpartij. Doordat je haar ermee weg laat komen, zal haar net zo gefrustreerd achterlaten als jij in die denkbeeldige date uit ons voorbeeld.

Je kunt haar heel eenvoudig laten zien dat je begrijpt hoe belangrijk spanking voor haar is: beloof nooit iets wat je niet waar kunt maken. Als je zegt dat ze een pak op haar billen gaat krijgen, doe dat dan ook en doe het binnen een redelijke termijn. (‘Redelijk’ hangt een beetje van jullie individuele situatie af, dat er hoogstens een paar dagen, maar ideaal gesproken een stuk minder moet zitten tussen het moment dat je haar laat weten dat ze een pak op haar billen krijgt en de uitvoering ervan).

Ten slotte nog een opmerking over betrouwbaarheid:

Het is niet voldoende om soms betrouwbaar te zijn. Om een gevoel van vertrouwen bij je vrouw te creëren moet een pak slaag altijd op de beloofde tijd uitgevoerd te worden, althans veruit de meeste.

Om het te begrijpen kun je het met een wekker vergelijken. Je vertrouwt op je wekker om altijd op tijd op je werk te zijn. Niet om dat meestal te zijn, maar iedere dag opnieuw. Als de wekker je eenmaal in de steek heeft gelaten, dan zul je waarschijnlijk niet zoveel vertrouwen meer in die wekker hebben, ook al wekt hij je in de meeste gevallen wel op tijd.

Als je die vergelijking doortrekt naar je belofte om haar meestal wel een pak op haar billen te geven, en jij bent die onbetrouwbare wekker, dan zul je een gevoel van onzekerheid bij je partner veroorzaken, in plaats van een gevoel van vertrouwen en veiligheid.

Natuurlijk, iedereen maakt fouten, en zult vast wel eens vergeten dat je haar een pak op haar billen toegezegd hebt. Als dit gebeurd, is het niet het einde van de wereld, maar moet je de aangebrachte schade wel herstellen. Oprechte verontschuldigingen, en de uitspraak dat je best begrijpt hoe belangrijk het is dat spanking iets van jullie samen is en natuurlijk het geven van het vergeten pak op de billen, zullen het beschaamde vertrouwen weer herstellen.

Goed, zul je denken, ik begin het te begrijpen. Me aan mijn beloftes houden. Maar ik heb een druk leven en het geven van een pak slaag heeft niet mijn grootste prioriteit. Wat staat me dan te doen?

Het goede nieuws is dat er altijd manieren zijn om haar dat pak op haar billen te geven, ook als je een druk leven hebt, een volle agenda en spanking niet je grootste prioriteit heeft. Hier zijn een paar zaken die voorkomen dat je haar teleurstelt…

HOE JE HAAR KUNT GEVEN WAAR ZE NAAR VERLANGD:

1. Doe geen beloften die je niet waar kunt maken

Dit is niet echt een oplossing, maar het helpt wel. Zeker als een stel nog maar net met spanking begonnen is, dan is er altijd de neiging om ermee op de loop te gaan en heel vaak een pak op de billen te geven of er een te beloven. Het is wel te vergelijken met seks in het begin van een relatie. Het komt uiteindelijk wel weer tot rust, maar in het begin is het veel en vaak. Omdat ze opgetogen is dat ze eindelijk het pak op haar billen krijgt waar ze altijd naar verlangd heeft en in jouw verlangen de held te zijn die haar geeft wat ze graag wil, ben je wellicht geneigd haar te beloven dat je haar heel vaak op haar billen zult geven. Veel vaker dan realistisch is.

Om zaken nog ingewikkelder te maken, als het nieuwe er wat af gaat en je haar steeds minder een pak op haar bips geeft, zal ze dit waarschijnlijk zien als een teken dat je er toch niets aan vindt of dat zij het niet goed doet.

Om het allemaal zo gemakkelijk mogelijk te houden en te zorgen dat zij zich niet onveilig of in de steek gelaten gaat voelen, is het goed om rustig aan te beginnen en een frequentie te hanteren die je ook vol kunt houden.

Bekijk jullie beide agenda’s om dit te doen. Als je een drukke baan hebt en af toe krappe deadlines moet halen, waardoor je veel moet overwerken of zelfs regelmatig in het buitenland zit, dan zul je waarschijnlijk veel meer tijd aan spanking kunnen besteden dan wanneer je omstandigheden er anders uitzien.

Wanneer je haar een pak op haar bips in het vooruitzicht stelt, bedenk dan of je daar wel de tijd voor hebt. Als je een drukke periode op je werk doormaakt en je tijd en je energie zijn beperkt, dan is de kans wellicht groot dat je vergeet of niet eens in de gelegenheid bent om het uit te voeren. (Aan de andere kant kan het ook een heel goed moment zijn, want zoals we in het vorige hoofdstuk gezien hebben, kan de spanker net zo als de spankee de nodige stress kwijtraken bij een spanking).

2. Zet het pak slaag in je agenda

Als je een agenda voert of een outlook agenda waar allen jij toegang toe hebt, overweeg dan om een pak slaag in de agenda te zetten, zodat je het niet kunt vergeten. En zelfs wanneer deze agenda niet alleen door jou gebruikt worden zou je het met een code aan kunnen geven die allen jij kent.

Als je partner en jij samen wonen en jullie hebben een kalender, whiteboard of een ander communicatiemiddel in jullie keuken, slaapkamer, badkamer, enzovoort hangen waar jullie veilig over spanking kunnen schrijven zonder dat de kinderen of huisgenoten het zien, dan zouden jullie het hierop kunnen schrijven. Bijkomend voordeel hiervan is dat de spanning (het goed soort spanning wat we beschreven) flink opgevoerd worden, wanneer ze ‘billenkoek’ op moet schrijven op een plaats waar jullie het iedere dag zien staan. Iedere keer dat ze het ziet staan, dan zal ze waarschijnlijk een kriebel in haar buik voelen.

3. Maak ere en ritueel van dat ze je moet helpen herinneren dat ze een pak op haar bips moet hebben

Zoals we al zeiden, je vrouw vragen om je er aan te herinneren dat ze een pak slaag moet hebben, is geen goed idee. Het geeft haar het idee dat je niet zo geïnteresseerd bent in haar verlangen en dat je iets wat belangrijk voor haar is niet kunt onthouden.

Maar dat geconstateerd hebbende, dat je haar niet expliciet kunt vragen je eraan te herinneren, wil niet zeggen dat je haar niet kunt vragen dit op een meer subtiele manier te doen.

Als jullie bijvoorbeeld samen wonen, dan zou je haar op het moment dat je haar een pak op haar billen in het vooruitzicht stelt, kunnen laten weten dat ze je op het afgesproken tijdstip de paddel (of de riem of haarborstel) komt brengen. Door dit te doen verzeker je je ervan dat ze je eraan herinnert, maar door de herinnering aan het pak slaag zelf te koppelen geeft het minder de indruk dat je het doet omdat je het anders zult vergeten. En net zoals noteren van het pak slaag op de kalender, zal het moeten overhandigen van het strafinstrument waarschijnlijk bijdragen aan het gevoel van opwinding en schaamte.

Een waarschuwend woord: ‘het hoeft waarschijnlijk geen betoog dat je bij de ‘breng me op het afgesproken tijdstip de paddel’ aanpak wel moet zorgen dat je op het afgesproken tijdstip thuis bent. Je zult begrijpen dat ze zich in de steek gelaten voelt dat jij op het moment dat ze de paddel moet brengen, met je vrienden in de kroeg zit.

Om te zorgen dat je er bent als ze de paddel bij je moet brengen, zou je kunnen overwegen het te koppelen aan een gebeurtenis en niet aan een tijdstip. Je zou bijvoorbeeld kunnen zeggen, ‘Als ik thuis kom van het werk, dan verwacht ik dat me met de paddel op me zit te wachten’ of ‘Op de ochtend dat ik thuis kom van mijn zakentrip, dan biedt je jezelf aan voor een pak op je billen’. Op deze manier hoef je je niet druk te maken om een bepaalde tijd. Wanneer je thuiskomt van je zakenreis is de tijd om naar je toe te komen.

In aansluiting hierop, houd in gedachten dat je niet voor haar klaar hoeft te zitten op het moment dat ze je de paddel komt brengen. Als je nog met je werk bezig bent of de krabt zit te lezen, dan kun je haar laten weten dat ze in de slaapkamer op je moet wachten. (Om het spannender voor haar te maken kun je haar de opdracht in de hoek te gaan staan met haar broek naar beneden of dat ze over het bed gebogen moet staan terwijl ze op je wacht). Door haar een poosje te laten wachten in een beschamende houding zal de spanning bij haar doen toenemen, waardoor het hele gebeuren een stuk bevredigender voor haar wordt.

Laten we het nog eens hebben over hoe belangrijk de spanning van ‘wat haar te wachten staat’ voor haar is…

SPANKING VERLANGEN 4… SPANNING (& NERVOSITEIT)

‘Het in gespannen afwachting zijn’ is het resultaat van Verlangen 3 en het consequent uitvoeren als een pak slaag is aangezegd. Er is maar weinig in de wereld van de spanning wat je vrouw zo gewillig en gepassioneerd kan maken als de kracht van ‘het in gespannen afwachting zijn’.

De kracht van ‘het in gespannen afwachting zijn’ is natuurlijk iedereen wel bekend die iets voor de boeg heeft. Het meest duidelijke voorbeeld is het ‘het in gespannen afwachting zijn’ wanneer je zin hebt om seks te hebben.  Maar ook wanneer je op vakantie gaat, kaartjes hebt voor een groot popconcert of bij de eerste werkdag op je nieuwe baan. Steeds wanneer er een tijdspanne zit tussen iets wat je graag wilt en het tijdstip waarop je het werkelijk krijgt, dan is er sprake van ‘in gespannen afwachting zijn’

In veel gevallen, kun je een beetje zenuwachtig zijn. Je kunt je zorgen maken over je seksuele prestatie en of je wel een goede minnaar bent of niet, je kunt aan beetje gespannen zijn als je naar het buitenland reist en of je je nieuwe baan wel kunt waarmaken.

Wanneer het op spanking aankomt, speelt ‘het in gespannen afwachting zijn’ zich af vanaf het moment dat je haar gezegd hebt dat ze een pak op haar billen gaat krijgen tot het moment dat ze dit ook werkelijk krijgt. En ‘het in gespannen afwachting zijn’ is het gevoel dat ze krijgt wanneer ze eraan denkt hoeveel pijn het gaat doen en dat ze zich zal schamen. Hoe meer ze ‘in gespannen afwachting’ is, hoe nerveuzer ze zal zijn.

Voor veel mensen die een pak op hun billen willen is ‘het in gespannen afwachting zijn’ (en het nerveuze gevoel wat dat oproept) het belangrijkste onderdeel van het hele gebeuren. De gevoelens die voorafgaand aan een pak op de billen naar boven komen zijn erg intens en plezierig. We voelen vlinders in onze buik als we denken aan het pak op de bips dat we gaan krijgen, hoe het zal voelen, hoe zeer het zal doen, enzovoort, zijn vaak nog belangrijker dan het pak slaag zelf. (Niet dat het pak op de billen zelf niet belangrijk is. We willen het natuurlijk wel echt beleven als we ons er eerst een poos druk over hebben lopen maken).

Om te begrijpen hoe dit ‘in gespannen afwachting zijn’ voelt voor onze partner, bedenk dan dat spanking iets is waar jij je soms eventjes mee bezig houdt, het daarna weer van je afzet en overgaat tot de orde van de dag. Maar voor je vrouw is spanking het belangrijkste waar ze zich doorgaans mee bezig houdt.

Zo kun jij haar bijvoorbeeld zeggen dat ze een pak op haar bips tegemoet kan zien om het vervolgens volledig van je af te zetten, maar er is een grote kans dat zij aan niets anders meer kan denken (zeker niet aan het begin van jullie spanking relatie) totdat je haar dat pak slaag ook werkelijk geeft. En het is de spanning van wat haar te wachten staat die een belangrijke rol voor haar speelt.

Om te zien hoe belangrijk ‘het in gespannen afwachting zijn’ voor haar is, hoef je maar een spanking gerelateerde verhaaltjes op internet te lezen. Vooral in verhalen die op vrouwen gericht zijn. Je zult je erover verbazen dat in de meeste van deze verhalen het pas slaag nog de minste ruimte inneemt. Veel belangrijk is de aanloop naar het pak op de billen, hetgeen ze uitgehaald heeft om een pak op haar bips te verdienen, gevolgd door het ‘het in gespannen afwachting zijn’ en het nerveuze gevoel van de hoofdpersoon terwijl ze wacht tot het pak slaag gaat beginnen, welke minutenlang, urenlang en in sommige gevallen zelfs dagenlang aanhoudt.

Zoals met de meeste dingen rondom spanking is er geen juiste hoeveelheid spanning vooraf. De juiste mate van spanning vooraf verschilt van persoon tot persoon en van situatie tot situatie.

Je kunt de spanning tot een hoogtepunt op willen voeren of je kunt een eind aan haar lijden willen maken door het pak op haar billen te laten beginnen – het belangrijkste is dat je weet hoe zij zich voelt. Hoe hoog je de spanning voor een pak op haar bips opvoert is minder belangrijk dan het besef dat deze spanning belangrijk voor haar is.

Een spanker die het belang van de spanning van ‘het in gespannen afwachting zijn’ kent is bezig zich tot een goede spanko! Als je eenmaal in de gaten hebt hoe je met die spanning kunt spelen, dan heb je de mogelijkheid om haar spanning als een violist te bespelen, haar te plagen, de lengte van de spanning van spanking tot spanking te laten verschillen en te zorgen dat ze op is van de zenuwen als het pak op haar billen begint.

Hieronder staan een aantal suggesties hoe je de spanning voor een pak slaag kunt opvoeren…

HOE JE HAAR KUNT GEVEN WAAR ZE NAAR VERLANGD:

1. Varieer de tijd tussen de keren dat ze op haar billen krijgt

‘Het in gespannen afwachting zijn’ werkt het beste wanneer er variatie wordt aangebracht. Door de tijd tussen de aanzegging en het pak slaag te laten verschillen is de beste manier om een rijk, opwindend en spannend spanking leven met je partner te ontwikkelen.

Soms is het bijvoorbeeld spannend en past het in de situatie om geen tijd te laten zitten tussen de aanzegging en het pak slaag zelf. ‘Zo’n ‘boter bij de vis’ spanking kunnen spannend en spontaan zijn door haar gewoon over de knie te leggen of over de leuning van de bank te laten buigen en haar een pak op haar bips te geven onmiddellijk nadat ze zich misdragen heeft. En als je deze spontane gebeurtenissen afwisselt met keren dat er meer tijd is om de spanning op te kunnen voeren (‘wacht maar tot we thuis zijn’) dan straal je naar haar uit dat ze in handen is van een spanker die weet wat belangrijk voor haar is.

2. Stel haar een datum en/of een tijdstip in het vooruitzicht waarop ze een pak slaag krijgt

Om ‘in gespannen afwachting zijn’ zijn magische werking te laten doen en haar voor te bereiden op het pak op haar billen, is het belangrijk dat ze weet wanneer ze over de knie gaat. Dit betekent dat je ideaal gesproken precies laat weten wanneer een en ander staat te gebeuren.

Als je haar een pak slaag aanzegt en niet zegt wanneer dit staat te gebeuren, dan zal ze in plaats van die opgewonden spanning te voelen, zich constant afvragen of ze het wel zal krijgen en of je het niet zult vergeten.

Om haar gevoel te kunnen begrijpen, moet je maar eens aan seks denken. Als je partner je een romantische avond beloofd, laten we zeggen over drie dagen, dan heb je drie dagen een spannend gevoel over wat zal volgen. Als je hetzelfde beloofd, zonder erbij te zeggen wanneer deze avond zal zijn, dan zul je er veel minder plezier aan beleven.

Nog erger is het wanneer jet het idee hebt dat ze je voor het lapje houdt en dat ze helemaal geen seks met je wil, omdat ze niet duidelijk is wanneer deze romantische avond zal volgen.

Het precieze tijdstip hoeft ook niet al te letterlijk genoemd te worden. In plaats van bijvoorbeeld te zeggen, je gaat vanavond om tien uur een pak op je billen krijgen, klinkt wel heel formeel, je zou ook kunnen zeggen, ‘vanavond voor we naar bed gaan krijg je een pak op je blote bips’. Het is belangrijk voor haar en haar gevoel voor veiligheid dat je haar dat pak slaag ook echt geeft en voor haar behoefte  aan de spanning vooraf is het alleen maar belangrijk dat ze het gevoel heeft dat het ook echt gaat gebeuren.

3. Zorg dat de tijd waarin de spanning wordt opgebouwd niet te groot wordt

Deze ligt erg dicht bij de eerste tip.

Hoewel ‘het in gespannen afwachting zijn’ belangrijk voor haar is, zal een te grote tijdspanne tussen de aanzegging en het werkelijke pak op haar billen ervoor zorgen dat het fijne nerveuze gevoel vooraf veranderd in chagrijn omdat ze bang is dat je het erbij laat zitten en ze helemaal niet over de knie gaat.

Bedenk (alweer!) ze in het begin erg onzeker is over de behoefte die ze met je gedeeld heft en zal erg scherp zijn op signalen dat je er helemaal heen interesse in hebt. Te lang wachten met het toegezegde pak op haar bips geeft haar ruim de tijd om tot de conclusie te komen dat je het erbij laat zitten omdat je er geen zin in hebt.

4. Voor de spanning op om haar te plagen

Zodra je de kracht van het ‘in gespannen afwachting zijn’ hebt leren kennen, kun je het gebruiken om je vrouw als een viool te bespelen… plagen, verleiden, de spanking tot een ongekende hoogte opstuwen voordat je haar een pak op haar blote billen geeft.

Je kunt dit op een subtiele manier doen door haar eraan te herinneren dat ze een pak op haar bips gaat krijgen. Fluister maar eens voor een formeel etentje in haar oor dat ze later op de avond een pak op haar billen gaat krijgen… of stuur haar een e-mail met de boodschap dat het pak op haar billen dat haar te wachten staat, niet voor de poes zal zijn.

Je kunt de spanning op blijven voeren tot het moment dat het pak slaag gaat beginnen. Overweeg eens, om haar naar de slaapkamer te sturen en daar te wachten op het pak slaag – misschien in de hoek staand of over het bed buigend – en wacht een paar minuten voor je naar haar toegaat om de spanning wat verder op te voeren voor je haar uiteindelijk geeft wat ze wil.

Laten we het over het volgende Spanking Verlangen hebben…

SPANKING VERLANGEN 5… ECHTHEID

Vaak zullen vrouwen die hun verlangen naar een pak op hun billen verlangen, het word ‘echt’ gebruiken, ze willen een ‘echt’ pak op hun bips. Als je deze artikelen leest, is er een grote kans dat je vrouw ook een ‘echt’ pak op haar billen wil.

Wat is een echt pak op de billen? Tja, net als schoonheid is ‘echt’ een subjectief begrip. Wat echt is voor de een, is niet genoeg echt (of juist veel te echt) voor de ander. Dus om te bepalen wat een echt pak slaag inhoudt, kijken we eerst maar wat het juist niet inhoudt. Een echt pak op de billen is waarschijnlijk geen speels pak slaag. Een speels pak slaag hoeft niet zozeer pijn te doen, maar is bedoeld om wat te plagen. Ze veroorzaakt geen blauwe plekken en je vrouw zal niet hoeven huilen. En ze veroorzaken in het algemeen niet die nerveuze spanking vooraf. Een speels pak slaag zal over het algemeen dienen als een seksueel voorspel.

Een echt pak slaag zal over het algemeen geen erotisch spelletje zijn (hoewel er best erotische elementen in zitten). Een erotische spanking – of verwijzingen daar naar – zijn vaak te zien in films, muziek clips en glossy tijdschriften. Ze kunnen er behoorlijk theatraal uitzien. De mensen die ze toedienen zijn vaak gekleed in zwart leer, compleet met handboeien, kettingen, opengewerkte bh’s. Het pak slaag zelf ziet er geregisseerd uit en worden rollen vertolkt van, laten we zeggen, onderdanige en meester, slavin en sultan, enzovoort.

Er is natuurlijk helemaal niets mis een speels of een erotisch pak slaag. Ieder zijn meug! Maar het is heel waarschijnlijk dat wanneer je partner je om een pak op haar billen vraagt, dat ze geen speelse of erotisch bedoelde klappen wil, maar een ‘echt’ pak slaag.

Nu we hebben gedefinieerd wat het niet is, gaan we eens kijken naar wat het waarschijnlijk wel is.

Om te beginnen doet een echt pak slaag over het algemeen zeer. Zelfs een mild pak op de billen doet meer pijn dan je zou vermoeden. Een echt pak slaag doet vaak zo zeer dat je partner ervan moet huilen en laat vaak rode en blauwe plekken na die een paar uur later of zelfs een paar dagen later nog te zien zijn.

In aansluiting daarop is een echt pak slag over het algemeen beschamend – en daarmee is de schaamte (zie we in het volgende onderdeel zullen bespreken) een belangrijk deel van een pak op de billen.

Een echt pak slaag wordt vaak (maar zeker niet altijd) gegeven voor een echte misstap die je vrouw heeft begaan. Die misstap kan een ernstige zijn of een speelse, maar in beide gevallen wordt een echt pak slaag om een bepaalde reden gegeven, in plaats van zomaar of uit seksueel plezier.

Tenslotte en misschien wel het meest belangrijke, een echt pak slaag bevat vaak veel meer dan het pak op de billen alleen. Er is over het algemeen een ritueel die aan een pak slaag voorafgaat en een vergelijkbaar ritueel wat op een pak op de bips volgt.

Om het belang van een ritueel om een ‘echte’ spanking sessie neer te zetten duidelijk te krijgen moet je maar eens denken aan een traditionele kerstmaaltijd. Voor de meeste mensen is de kalkoen het belangrijkste van de maaltijd. Maar als je alleen een kalkoen op tafel zou zetten, zonder de dekschalen, de vulling, de gevulde aardappelen, de cranberrysaus en de kaarsen, dan zou het een saaie dis zijn, hoe lekker de kalkoen ook was!

Om van de vergelijking van de kalkoen over te stappen naar een pak slaag, moet je het slaan op de billen zien als de kalkoen. Het slaan op de billen is weliswaar het belangrijkste element van het pak slaag, maar als je er snel even een paar klappen op geeft en dan snel overgaat tot de orde van de dag, dan zul je merken dat het jullie beiden snel begint te vervelen. In plaats daarvan zijn voor een rijke, volle, ‘echte’ spanking ervaringen meer zaken nodig. Hoe deze elementen er precies uitzien, verschilt van persoon tot persoon, maar ze zullen in ieder geval de spanning vooraf betreffen en misschien een standje vooraf. Je kunt haar vragen het instrument waarmee je haar op haar billen gaat geven op te halen of je kunt haar vragen speciale kleren aan te trekken. En vrijwel zeker moet je haar de gewenste houding laten aannemen en misschien nog wat met haar kleren doen voor je gaat beginnen.

Na het pak op haar bips heeft ze waarschijnlijk even tijd nodig om weer bij haar positieven te komen – een soort naspel, waar we het eerder over hadden. Het kan zijn dat ze even in de hoek moet staan, een knuffel wil of er kan zijn dat ze na afloop haar excuses voor hetgeen ze misdaan heeft, moet aanbieden. Ook kan het zijn dat ze wil vrijen als een ritueel na afloop.

Punt is dat je vrouw om het een goede ervaring te laten zijn het nodig heeft dat er behalve het pak op haar billen, bepaalde rituelen zowel voor als na het pak slaag aanwezig zijn.

Om kort te gaan, wanneer ze een ‘echt’ pak op haar bips wil, dan wil ze de hele kerstdis.

Om dit nog een beetje ingewikkelder te maken, zelfs wanneer je vrouw je gezegd heeft dat ze gewoon erotische spanking spelletjes wil spelen, is er een goede kans dat ze een ‘echt’ pak slaag wil.

Waarom zou ze je vertellen dat ze erotische spanking spelletjes met je wil spleen terwijl zee en echt pak op haar billen wil? En nu we het er toch over hebben, zou jij niet gewoon de progressief denkende man moeten zijn die je vrouw op haar woord geloofd als ze zegt dat ze iets wil?

Tja, ja en nee. Het probleem is in dit geval dat je partner zich schaamt voor wat ze echt wil.

Speelse billenkoek spelletjes hebben de afgelopen tijd flink aan populariteit gewonnen. Alledaagse tijdschriften, weblogs en boeken over zelfhulp adviseren regelmatig spanking spelletjes te spelen om je seksleven wat op te leuken. Als resultaat hiervan het stempel of taboe afgenomen wat spanking spelletjes in bed betreft.

En erotische billenkoek? Nou, dankzij Madonna en modeontwerpers als Jean-Paul Gaultier, John Galliano and Versace, fotografen als Helmut Newton en anderen die de SM-look uitdragen, zijn erotische spanking spelletjes zelfs in!

Maar een echt pak slaag – dat je broek naar beneden getrokken wordt en je een pak op je billen krijgt tot de tranen over je wangen lopen – tja, dat is nog een behoorlijk taboe in onze samenleving en dus gaat er nog heel wat schaamte mee gepaard!

Dus in plaats van het achterste van haar tong te laten zien en te vertellen dat ze in werkelijkheid een ‘dit is voor je eigen bestwil’ pak op haar blote billen wil, camoufleert ze het een beetje door te zeggen dat ze een onschuldig erotisch spelletje in bed wil.

Maar hoe kun je dan zien dat je vrouw een ‘echt’ pak op haar bips wil in plaats van een erotisch spanking spelletje?

Uiteindelijk is het haar verantwoordelijkheid om te zeggen wat ze nu werkelijk wil, niet de jouwe. Hoe moeilijk en schaamtevol het ook is, zal ze als een volwassen vrouw aan moeten geven wat ze nu eigenlijk wil. En in de tegenhanger van deze artikelen zal in de volgende serie artikelen ‘Hoe krijg ik het pak op mijn billen waar ik naar verlang’ daar uitgebreid aandacht voor zijn.

Maar hoewel het in eerste instantie de volledige verantwoordelijkheid van je vrouw blijft om aan te geven waar haar behoeften liggen, blijft het een feit dat het moeilijk en beschamend voor haar is. En jij zou haar kunnen helpen door een sfeer te creëren die veilig en vertrouwd genoeg voor haar is om met haar verlangen voor de draad te komen. Dit doe je natuurlijk met een paar dingen die we al besproken hebben – haar met respect te behandelen, haar grenzen te respecteren, door naar haar te luisteren, vragen te stellen, enzovoort.

Je kunt haar ook laten ontdekken wat voor soort spanking ze wil, door een beetje haar grenzen op te zoeken als je haar een pak op haar billen geeft. Als ze bijvoorbeeld heeft gezegd dat ze een speels pak op haar bips wil, probeer dan dat speelse een beetje in de richting van echt te laten gaan en kijk hoe ze daarop reageert. Als ze het niet leuk vindt, dan wil ze waarschijnlijk inderdaad alleen maar een speels pak op haar billen. Maar als ze er positief op reageert, dan zit je waarschijnlijk op het goede spoor wanneer je denkt dat ze eigenlijk een echt pak op haar billen wil.

HOE JE HAAR KUNT GEVEN WAAR ZE NAAR VERLANGD:

Laten we eens aannemen dat je vrouw een ‘echt’ pak op haar bips wil. Compleet met pijn, tranen en zere billen. Hoe geef je haar dat?

1. Doe of je het meent als je haar een pak op haar billen geeft

Een veel voorkomende klacht van vrouwen die een pak op hun billen willen is dat hun partner bang is ze zo hard te slaan als ze willen, omdat ze bang zijn hen pijn te doen.

Maar als je partner een echt pak op haar bips wil, dan wil ze waarschijnlijk ook dat het zeer doet. Je moet door uitproberen er achter zien te komen hoeveel ze wil dat het zeer doet, maar het kan over het algemeen beter een beetje te hard zijn dan te zacht.

Door haar een hard pak op haar billen te geven, laat je haar merken dat je een sterke ‘alpha man’ bent die heel goed in staat is haar een flink pak op haar bips te geven. Zelfs als je haar een beetje te hard zou slaan, dan heeft ze grote waardering voor je werk.

2. Geef haar een standje voor je haar over de knie legt

In de meeste gevallen begint een pak slaag met een standje waarbij de vrouw die een pak op haar billen gaat krijgen duidelijk gemaakt wordt waaraan ze dit verdiend heeft.

Je kunt haar de mantel uitvegen voor iets wat ze werkelijk misdaan heeft of om een verzonnen reden, het is maar waar ze de voorkeur aan geeft.

Houdt een standje serieus, spreek haar streng toe en vermijd seksueel getinte toespelingen die de sfeer alleen maar zullen bederven en haar erop wijzen dat ze een volwassen vrouw is in plaats van een stout meisje die het pak op de billen suggereert.

En tenslotte vindt iedere vrouw het prettig, zelfs als ze streng toegesproken wordt, wanneer dit voor haar eigen bestwil is, omdat je van haar houdt en omdat je het beste met haar voor hebt. Door dit aspect te betrekken bij het standje wat je haar geeft voor je haar een pak op haar billen geeft, bevorder je dat zich tijdens het pak slaag veilig en geliefd voelt.

NOOT: Zoals we in het volgende hoofdstuk zullen bespreken, is dit laatste advies (van haar houden en weten wat goed voor haar is) niet van toepassing, afhankelijk van wat ze zoekt in een pak slaag. (ja, een pak op de billen kent verschillende smaken!).

3. Maak gebruik een instrument.

Het is de bedoeling dat een ‘echt’ pak slaag ook echt zeer doet. Geef je partner een pak op haar billen wat dit ook echt bewerkstelligd.

We zullen het in het volgende hoofdstuk uitgereid over instrumenten hebben, voor dit moment is het genoeg om te zeggen, dat je geen goedkope paddel van waaibomenhout moet aanschaffen of een plastic speelgoed zweepje wat in je handen uit elkaar valt. Zorg dat je over degelijk materiaal beschikt waarmee je een flink pak slaag kunt uitdelen.

Je partner zal er waarschijnlijk zeer mee in haar nopjes zijn.

4. Maak er geen overduidelijk toneelstukje van

Als je partner een ‘echt’ pak op haar billen wil, dan wil ze naar alle waarschijnlijkheid dat jij haar slaat. Ze wil niet dat je je gedraagt als een of andere ster in een pornofilm, een geile piraat of een wrede sultan. Rollenspelletjes en spanking kunnen best samen gaan en je partner en jij kunnen er tot op zekere hoogte ook wel voor kiezen om er eens een paar te proberen, maar als ze je op deze artikelen gewezen heeft, dan is een rollenspel waarschijnlijk niet het eerste wat in haar opkomt als het op een pak op haar billen aankomt.

Je kunt (en moet) best een beetje strenger en autoritairder zijn dan je gewoonlijk bent. Maar tenzij ze je expliciet anders gezegd heeft, dan geeft ze er waarschijnlijk gewoon de voorkeur aan dat je jezelf bent.

5. Neem een pak op haar bips serieus

Eerder is dit hoofdstuk hebben we het gehad over humor in relatie tot billenkoek. Het is ook zo dat humor een belangrijke rol heeft om dingen te relativeren als er iets fout gaat.

Maar over het algemeen gesproken, moet je je best blijven doen, zelfs in het begin als jullie je beiden misschien nog een beetje belachelijk voelen, om serieus te blijven. Bij een ‘echt’ pak op de billen draait het om het afstraffen van misdragingen en daar past geen lach bij.

Na verloop van tijd zul je misschien ontdekken dat een bepaald soort humor wel bij een pak slaag kan horen, maar in het begin zal humor door je vrouw alleen maar gezien worden als dat ze uitgelachen wordt en dat je het hele spanking gebeuren maar belachelijk vindt.

Kortom, zet in het begin je pokerface op.

SPANKING VERLANGEN 6… SCHAAMTE

Aangenomen, dat je partner een ‘echt’ pak op haar billen wil, is het veilig om te stellen dat ‘beschaming’ waarschijnlijk een belangrijk onderdeel van hetgeen ze naar verlangd.

Voor veel mensen die naar een pak op hun bips verlangen, neemt dit schamen een nog belangrijker plaats in dan de pijn die veroorzaakt wordt. Dat wil zeggen dat een pak slaag wat minder zeer doet maar waarbij schaamte wel een grote rol speelt, als beter ervaren wordt dan een pak op de billen wat behoorlijk zeer doet, maar waarbij schaamte geen rol speelt. (Als beide elementen aanwezig zijn, is dat natuurlijk het beste).

Het is belangrijk om te bedenken wanneer we het over schaamte hebben, dat er verschillende vormen van schamen zijn. Ruw weg genomen heb je een ‘goede’ en een ‘slechte’ vorm van schaamte.

‘Slechte’ schaamte wordt vaak ‘vernedering’ genoemd. Deze vorm van schaamte zorgt dat je vrouw zich schaamt voor haar spanking verlangens en die maakte het waarschijnlijk ook zo moeilijk om je te vragen haar een pak op haar billen te geven. ‘Slechte’ schaamte is het soort schaamte wat ze waarschijnlijk zal voelen wanneer je haar uitlacht vanwege haar spanking gevoelens, of wanneer haar werkgever, haar vriendinnen of haar moeder erachter zou komen dat ze er naar verlangd dat je haar een pak op haar blote billen geeft.

En ‘slechte’ schaamte is het soort schaamte wat ze waarschijnlijk voelt wanneer ze zich (onvermijdelijk) verzet tegen een pak slaag omdat het om de een of andere reden te veel pijn doet (zie ook: ‘over verzet’ verderop in dit hoofdstuk). Kortom, ‘slechte’ schaamte is niet spannend, niet leuk en is hetgeen waarnaar ze op zoek is.

Daarentegen is ‘goede’ schaamte iets wat ze heel graag wil ervaren. ‘Goede’ schaamte is het soort schaamte wat van nature bij een pak op de billen hoort. ‘Goede’ schaamte heft ze zich bijvoorbeeld voorgesteld, toen ze erover fantaseerde hoe ze op school bij de directeur moest komen of wanneer ze er aan dacht dat ze naar boven gestuurd werd om op een pak op haar bips te wachten. Het is het soort schaamte wat ze voelt wanneer je zegt, ‘Ga jij maar eens netjes de haarborstel halen jongedame, jij gaat een flink pak op je blote billen krijgen’. Het is het soort schaamte wanneer wat ze voelt als je haar zegt dat je haar broek naar beneden moet doen of haar rok omhoog en ze zich voorover moet bukken, of wanneer je haar vraagt de slagen netjes mee te tellen en na iedere klap ‘dank je wel’ te zeggen. Het is het soort schaamte wat ze voelt als ze na het pak op haar billen in de hoek moet staan of wanneer ze je de volgende dag haar rode bips moet laten zien.

De manieren waarop ‘goede’ schaamte opgeroepen kan worden zijn legio en voor iedereen verschillend. De belangrijkste boodschap is dat ‘goede’ schaamte een belangrijke plaats in haar beleving is en dat het jouw taak is deze tot stand te brengen.

De grote uitdaging bij schaamte is we er over het algemeen minder gevoelig voor worden als we het regelmatig meemaken. Dat wil zeggen dat iets waar we ons in het begin dood voor schaamden, na verloop van tijd gewoon wordt waardoor we er ons steeds minder voor schamen.

Om te zorgen dat de ‘goede’ schaamte sterk blijft, staan hieronder een paar suggesties hoe je die schaamte kunt aanwakkeren. Bedenk zoals met alles, dat iedereen verschillend is en dat de suggesties hieronder niet voor iedereen in dezelfde mate opgaan. Het is een lijst om mee te beginnen en geen overzicht waarin alle manieren om schaamte op te roepen beschreven staan.

Om een goed effect te bereiken kun je je het beste niet meteen bedienen van alle suggesties die hieronder beschreven worden. Houdt je nog even achter de hand en zet ze in wanneer je het idee hebt dat een pak op haar billen gewoontjes begint te worden.

HOE JE HAAR KUNT GEVEN WAAR ZE NAAR VERLANGD:

Om te zorgen dat schaamte een grotere rol speelt tijdens een pak op haar bips, zou je de volgende dingen kunnen proberen:

1.Schenk aandacht aan vaste gewoonten voor je haar over de knie legt

Je kunt haar zelf het instrument op laten halen en netjes te vertellen wat ze fout gedaan heft en waarom zee en pak op haar billen gaat krijgen. Je kunt haar zelf laten bedenken hoeveel klappen ze verdiend heeft (vertel haar dat wanneer ze te laag gaat zitten, het aantal klappen verdubbeld wordt). Overweeg eens haar bepaalde kleren aan te laten trekken die de schaamte bevorderen. Dit kan een school uniformpje zijn, een nachthemd of pyjama of wat maar werkt voor jullie. Of, wanneer je haar over het algemeen een pak op de broek geeft, het eens op haar blote bips te doen. Als ze er een hekel aan heeft dit zelf te doen, laat haar dan zelf haar broek naar beneden doen of haar rok omhoog voor je haar over de knie legt. Maar ze kan het ook beschamend vinden wanneer jij dit juist doet, zoals je dit bij een klein kind zou doen.

2. Schenk aandacht aan vaste gewoonten nadat ze op haar billen heeft gehad

Je kunt van haar verlangen dat ze ‘dank je wel’ moet zeggen als ze een pak op haar billen heeft gehad of je kunt haar in de hoek zetten (in haar blote billen). Overweeg eens dat ze een opstel moet schrijven over het pak op haar billen dat ze gekregen heeft en dat jij het aftekent als je het goed genoeg bevonden hebt. Laat haar 100 keer schrijven, ‘Ik heb een pak op mijn blote bips gehad omdat ik…’, terwijl ze met haar zere billen op een harde keukenstoel moet zitten, of stuur haar vroeg naar bed zoals je met een klein kind zou doen. Je zou het pak slaag zelfs kracht bij kunnen zetten door haar huisarrest te geven of privileges in te nemen, als ze een ‘echt’ pak slaag wil.

3. Voeg iets aan het pak slaag toe

Zorg dat ze met twee woorden moet spreken als ze gestraft wordt. Of probeer eens haar de klappen mee te laten tellen en na iedere klap ‘Eén, dank je wel Peter’, enzovoort, te laten zeggen. Als alternatief kun je haar ook na iedere klap de reden te laten herhalen waarom ze een pak op haar billen krijgt. (zoals is, ‘Eén, ik zal niet weer te laat thuis komen’). Wanneer ze tegenwerkt of niet in de goede houding blijft, spreek haar daar dan op aan. Vraag of het zeer doet, en wanneer ze ja zegt, laat haar dan weten dat dit precies de bedoeling is en dat je nog lang niet klaar met haar bent.

Dit zijn paar een paar van de vele mogelijkheden en bedoeld om je een beetje op weg te helpen wat betreft het aanwakkeren van haar gevoel van schaamte. Als je vrouw zich eenmaal een beetje op haar gemak begint te voelen, heeft ze waarschijnlijk wel een paar tips voor je hoe het spannender gemaakt kan worden. En natuurlijk zijn op internet heel veel ideeën terug te vinden in spanking gerelateerde verhalen en weblogs.

SPANKING VERLANGEN 7… JOU HET NAAR DE ZIN MAKEN

Hoeveel je vrouw ook naar een pak op haar billen verlangd, je zult merken dat het moeilijk voor haar is om ervan te genieten zolang ze het idee heeft dat jij het maar niets vindt. Om te vergijpen waarom het voor haar belangrijk is dat jij het fijn vindt haar een pak op haar bips te geven, moet je het maar eens met seks vergelijken.

Hoe fijn je seks ook vindt, het zou waarschijnlijk een stuk minder aangenaam zijn als je zou merken dat je partner dat je partner er niets aan vindt.  Mocht je het gevoel hebben dat zij het niet fijn vindt, dan zou je er zelf ook niet van kunnen genieten.

Zo is het met spanking ook voor je vrouw. Hoe graag ze ook een pak op haar billen wil, als ze het gevoel heeft dat jij het allemaal maar niets vindt, dan zal het ook voor haar moeilijk zijn (zo niet onmogelijk) om ervan te genieten. Als je vrouw het idee heeft dat je er niets aanvindt, dan zal ze waarschijnlijk een gevoel van ‘slechte’ schaamte (waar we het hiervoor over hadden) ervaren. Net zoals het hebben van seks met iemand die het eigenlijk niet wil ervoor zorgen dat je je opgelaten voelt, is het pak op je bips krijgen van iemand die dat eigenlijk niet wil, een absolute afknapper!

Zoals we eerder opgemerkt hebben (‘Wat als je er niets mee hebt’, Hoofdstuk 1), is de kans vrij groot dat wanneer jullie eenmaal begonnen zijn, je het best leuk gaat vinden je vrouw een pak op haar billen te geven. Alleen al de aanblik van haar bips, omhoog gestoken voor jouw plezier, heen en weer bewegend onder de klappen, zal je interesse zonder twijfel aanwakkeren.

‘Er iets mee hebben’ is een ding. Haar laten merken dat dit zo is, is een ander, zeker als zij bang is dat je het alleen maar doet om haar een plezier te doen. En omdat het waarschijnlijk haar idee geweest is, zal ze er waarschijnlijk moeite mee hebben aan te nemen dat jij het ook leuk vindt.

Omdat het een van haar grootste angsten was dat je haar niet over de knie zou willen leggen omdat je denkt dat het belachelijk of kinderachtig vindt, kan ze wel wat geholpen worden om in te zien dat je best wel leuk vindt.

In aansluiting hierop, wil je partner waarschijnlijk van je horen dat ze mooi is wanneer ze op haar billen krijgt. Dit kan je als man vreemd in de oren klinken. Mannen maken zich er over het algemeen niet zo druk over of ze aantrekkelijk zijn of niet wanneer ze seks hebben. Ze genieten van het gevoel van het moment (mannen maken zich tijdens de seks druk over andere dingen dan of ze wel aantrekkelijk zijn – bijvoorbeeld over hun prestaties)

Maar vrouwen zijn anders wanneer het op hun fysieke verschijning aankomt (duh!). Er is bijna geen moment te bedenken waarop een vrouw zich geen zorgen maakt hoe ze eruit ziet. En wanneer ze een pak op haar bips krijgt, zijn er veel dingen waar ze zich druk over kan maken.

Om te beginnen, de wetenschap dat je haar aantrekkelijk vindt als je haar een pak op haar billen geeft, is een goede manier om haar duidelijk te maken dat je het leuk vindt. Omdat ze zich ervan bewust is dat mannen graag naar een sexy vrouw kijken, zal ze het gevoel hebben dat je je goed vermaakt wanneer ze het gevoel heeft dat ze een sexy vrouw is wanneer ze over je knie ligt.

In de tweede plaats, hoewel ze op een ‘goede’ manier wil schamen, wil ze er niet belachelijk uit zien. Hiermee wordt bedoeld dat ze zich belachelijk voelt in de houding die je haar aan hebt laten nemen en over de geluiden die ze maakt en de gezichten die ze trekt als ze een flink pak op haar billen krijgt. Ze zal het erg kunnen waarderen wanneer je haar laat weten dat je haar sexy vindt als ze een pak slaag krijgt.

En tenslotte en waarschijnlijk het meest logische, zijn de meeste vrouwen zich erg bewust van hun billen en bovenbenen – de twee lichaamsdelen die het meest prominent aanwezig zijn wanneer ze een pak op haar bips krijgt.  Als ze zich tijdens een pak slaag druk ligt te maken of ze een te dikke kont heeft, dan zal ze zich waarschijnlijk niet zo goed aan de situatie over kunnen geven. Je kunt haar gerust stellen door haar te laten weten dat ze aantrekkelijk is. Hierdoor zal ze minder druk gaan maken over hoe haar billen en bovenbenen eruit zien.

HOE JE HAAR KUNT GEVEN WAAR ZE NAAR VERLANGD:

Hier zijn een paar eenvoudige, praktische handreikingen om je vrouw te laten merken dat je ervan geniet als je haar een pak op haar billen geeft:

1. Zeg het haar

Dit klinkt als een open deur, maar je zult verbaasd zijn over het aantal mannen dat domweg vergeet de dingen te zeggen die vrouwen graag horen. (‘Ik hou van je’, ‘Ik vind je mooi’,  ‘ik ben blij dat ik met jou getrouwd ben’, enzovoort).

Net zoals je graag hoort dat je van haar houdt en dat je haar mooi vindt, wil ze ook graag van je horen dat je het spannend vindt haar een pak op haar billen te geven.

2. Laat zien dat je seksueel opgewonden bent nadat je haar over de knie gelegd hebt

Of seks nu een onderdeel is van de dingen die aan een pak slaag vooraf gaan (lees hier later meer over in ‘Spanking en Seks), vindt je partner het fijn om te zien dat opgewonden bent als je haar een pak op haar billen gegeven hebt. Er is niets wat haar dat haar sneller duidelijk maakt dat je opgewonden bent als je haar over de knie gelegd hebt door haar te laten zien dat je, tja, opgewonden bent.

3. Maak in jullie dagelijkse leven toespelingen in de richting van spanking

Bedenk dat terwijl jij helemaal niet met spanking bezig bent, tenzij je er actief mee bezig bent, het bij je vrouw het waarschijnlijk met grote regelmaat door haar gedachten gaat. Laat haar af en toe eens weten dat het niet compleet uit je gedachten is tussen twee sessies door, door er af en toe eens een opmerking over te maken.

Bijvoorbeeld, wanneer je partner in de keuken een uitje staat te snipperen op een snijplankje, zou je kunnen opmerken dat het plankje ook nog heel goed voor andere doeleinden gebruikt kan worden. Of wanneer jullie naar een film zitten te kijken waarin de hoofdrolspeelster zich erg onhebbelijk gedraagt, dat ze wel een pak op haar blote bips kan gebruiken om een toontje later te zingen.

4. Geef haar af en toe een klets op haar billen

Geef haar af en toe eens, wanneer je achter haar langs loopt een stevige klets op haar billen. Gewoon omdat je daar zin in hebt. Zoals de eerdere suggestie af en toe eens een opmerking met betrekking tot spanking te maken, zal zo af en toe een tik op haar bips haar duidelijk maken dat je het niet vergeten bent.

En wanneer haar billen zeer doen van een recent pak slaag, kan het nog spannender zijn om een onverwachte klets op je billen te krijgen

Deze onverwachte tik op haar billen kan ook voor jou het nodige opleveren. Je zult merken dat het haar niet onberoerd laat en het kan er, zelfs als je daardoor te laat op je werk komt, toe leiden tot een onverwachte terugkeer naar de slaapkamer.

5. Koop eens een nieuw instrument voor haar

Als ze bijna jarig is, overweeg dan eens een nieuw billenkoek instrument – een riem, paddel, haar- of badborstel, of een ander instrument wat haar belangstelling heeft – voor haar te kopen.

Paddels en andere spanking instrumenten zijn gemakkelijk via internet te bestellen en maken haar duidelijk dat je dondersgoed weet hoe belangrijk spanking voor haar is en dat je de moeite genomen hebt om speciaal op zoek te gaan naar een nieuw instrument.

PS – Zorg ervoor dat je wanneer je haar het cadeautje geeft, je niet kunt wachten om het op haar lekkere billen uit te proberen.

6. Begin zelf af en toe eens een gesprek over spanking

Grote kans dat je vrouw het heerlijk vindt om over spanking te praten, zeker wanneer jij erover begint en zij erover kan vertellen zonder dat ze bang hoeft te zijn dat je haar er belachelijk mee maakt.

Begin dus zo af en toe eens over jezelf over spanking. Vraag haar bijvoorbeeld eens, wanneer jullie lekker tegen elkaar op de bank zitten, om een van haar spanking fantasietjes met je te delen, of je te vertellen wat ze graag nog eens zou willen beleven met betrekking tot een ‘echt’ pak op haar billen.

Het kan zijn dat ze protesteert door te zeggen dat ze zich teveel schaamt om erover te praten, maar laat je daardoor niet van de wijs brengen. Als je het daarbij laat, zal ze waarschijnlijk teleurgesteld zijn dat je niet aangedrongen hebt. Door ‘gedwongen’ te worden er met een oprecht geïnteresseerde partner, over te praten, zal dat heerlijke gevoel van ‘goede’ schaamte aanwakkeren en haar hart (en andere lichaamsdelen!) onmiddellijk doen smelten!

Wanneer je het met je vrouw over spanking hebt, vergeet dan niet haar op te vrijen met een van je fantasietjes of laat haar weten dat je het spannend haar fantasieën met betrekking tot een pak op haar billen te horen

7. Vraag haar om haar billen te laten zien de dag na een pak slaag

Als je je vrouw een flink pak op haar blote billen gegeven hebt, dan kan het zijn dat ze paar dagen met blauwe plekken op haar bips rondloopt. Vraag haar om haar rok op te tillen of je broek naar beneden te doen en je haar blauwe plekken te laten zien. Ze zal zich schamen (op de ‘goede’ manier) en het stiekem heerlijk vinden dat je het graag wilt zien.

Wanneer je haar bips bekijkt, laat haar dan weten dat het spannend vindt, de resultaten van je werk te zien. Laat je handen over de blauwe plekken glijden of laat haar weten dat ze het pak slaag heel erg verdiend heeft.

Een variant hierop, wanneer je ziet dat ze na een pak op haar billen heel voorzichtig gaat zitten, vraag haar dan wat er aan de hand is. Alleen maar door er naar te vragen zal het ‘goede’ gevoel van schaamte opgroepen worden en laat je haar merken dat je geïnteresseerd bent in het effect van het pak op haar billen.

Nu we haar zeven belangrijkste verlangens besproken hebben, gaan we eens kijken hoe ze denkt over…

SPANKING EN SEKS

Veel mannen nemen aan dat seks een voor de hand liggend vervolg is op een pak slaag, zeker als je vrouw zichtbaar opgewonden is als je haar een pak op haar bips gegeven hebt. Dit is natuurlijk een voor de hand liggende aanname. Denk maar eens aan de ‘mannelijk’ georiënteerde spanking uit hoofdstuk 1, die als voorspel dienen voor seks. Seks is over het algemeen het slotstuk van een ‘mannelijk’ georiënteerd pak slaag.

En het is ook absoluut waar dat veel vrouwen het best kunnen waarderen om seks te hebben wanneer hun billen nog steeds roodgloeiend aanvoelen en de endorfine nog door hun lichaam giert.

Maar er zijn ook heel vrouwen die geen seks willen nadat ze een pak op hun billen hebben gehad, sterker nog, waarbij het hebben van seks heel veel afbreuk doet aan het vermogen om van een pak slaag te kunnen genieten.

Hier een aantal redenen waarom je vrouw misschien geen seks wil direct nadat je haar een pak op haar bips hebt gegeven:

1. Seks maakt dat een pak op de billen minder serieus wordt

Zoals we eerder bespraken, een van de meest voorkomende verlangens van mensen die graag op hun billen krijgen, is het verlangen dat het ‘echt’ is (Verlangen 5). Een ‘echt’ pak slaag of een andere straf wordt doorgaans niet gevolgd door een beloning. Als je bijvoorbeeld een boete bij bibliotheek krijgt omdat je je boeken te laat terugbrengt, dan krijg je er over het algemeen niet een cadeautje bij. En als je vroeger van je ouders huisarrest kreeg, dan hoorde daar waarschijnlijk geen uitstapje naar de speeltuin bij. Enzovoort. Als je vrouw naar een ‘echt’ pak slaag dan wil ze het gevoel hebben dat ze gestraft is. Dat betekent dat ondanks dat ze seksueel opgewonden is, is daar geen uiting aan wil geven omdat dat als een beloning zou aanvoelen.

2. Seks voorkomt dat ze in contact komt met het kind in haar

In hoofdstuk 1 hebben we het gehad over het helende effect van een pak op de billen kan hebben op mentale beschadigingen, inclusief het innerlijk kind wat bezeerd kan worden door inadequaat ouderschap (zie hoofdstuk 1, ‘Wat wordt ze er beter van?).

Als je vrouw zich aangetrokken voelt tot spanking vanwege de behoefte van het stellen van grenzen die ze in haar jeugd gemist heeft, dan zal het behandelen als een volwassene door meteen seks te hebben nadat ze een pak op haar bips gehad heeft, een serieuze breuk zijn van het gevoel dat ze een pak slaag wil overhouden. Het kan zijn dat ze zich na een pak op haar billen een klein meisje wil voelen, niet een sexy volwassen vrouw.

3. Het kan dat ze de voorkeur geeft aan de ‘straf’ niet klaar te mogen komen

Voor sommige vrouwen is het hebben van seks, maar niet klaar mogen komen, deel van de opwinding van een pak op de billen, en misschien wel een deel van het onderdanige gevoel dat ze graag willen.

Door te zeggen dat ze niet klaar mag komen kan haar opwinding na een pak op de billen enorm aanwakkeren. Door gedwongen te worden de seksuele spanning na een pak slaag nog een poosje vast te moeten houden, kan de latere ontlading een stuk groter maken.

Omdat iedereen zo z’n eigen voorkeur heeft met betrekking tot seks na een pak op de billen, is het belangrijk je partner duidelijk laat weten wat ze wil.

En vergeet niet dat het ook belangrijk is wat jij wilt. Een pak op de bips mag dan haar ‘ding’ zijn, jij hebt natuurlijk ook je behoefte met betrekking tot spanking.

Als jij graag seks wilt nadat je haar een pak op haar billen hebt gegeven en zij wil dat niet, dan moeten jullie samen een oplossing proberen te vinden, waar jullie je beiden in kunnen vinden. Misschien kun je een andere manier vinden om van je seksuele spanning af te komen. Of misschien kom je tot de ontdekking dat het uitstellen ook voor jou een verrijking kan betekenen.

OVER VERZET

Zeker in het begin is er een goede kans dat je vrouw zich zal verzetten als je haar een pak op haar bips wilt geven.

Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat wanneer je haar zegt dat ze een pak op haar billen gaat krijgen, dat ze antwoord, ‘Geen sprake van!’ Of ze staat plotseling op terwijl ze een pak op haar bips krijgt en weigert de juiste houding weer aan te nemen.

Dat je vrouw zich verzet tegen je plannen haar een pak op haar billen te geven, kan verwarrend voor jullie beiden zijn. Wanneer je partner zich verzet, dan voelt ze zich waarschijnlijk schuldig en hypocriet omdat ze zich verzet tegen jouw goede bedoelingen haar te geven wat ze gevraagd heeft. Het was per slot van rekening haar idee, dus zij is wel de laatste die zich zou mogen verzetten als ze een pak op haar bips krijgt, zo zal ze denken.

Haar situatie wordt verder gecompliceerd door haar verlangen dat jij je consequent en vathoudend opstelt (zie Verlangen 3). Ze wil zich er waarschijnlijk van overtuigen dat wanneer jij zegt dat ze een pak op haar billen gaat krijgen, dit ook gebeurd. Punt uit. Dat houdt in, dat ook al verzet ze zich, ze later gefrustreerd en teleurgesteld zal zijn omdat ze het pak slaag  uiteindelijk niet gekregen heeft.

Het kan zijn dat jij om dezelfde reden in verwarring raakt of gefrustreerd bent door haar verzet. Dit was toch wat ze wilde?

Daarnaast zou het kunnen dat jij het zelfde schuldgevoel krijgt en je schaamt. Heb je het niet goed gedaan? Heb je te hard geslagen? Heb je haar mishandeld?

Je zult waarschijnlijk zien dat wanneer er niet goed om gegaan wordt met haar verzet, dat dit niet alleen gevolgen heeft voor latere spanking ervaringen, maar ook voor het gevoel van vertrouwen en intimiteit in jullie relatie en het gevoel van psychologisch welbevinden voor jullie beiden.

Gelukkig hoeven jullie geen nadelige gevolgen te ervaren van verzet.

Jullie kunnen het volledig voorkomen.

Hoe?

1. Door te begrijpen en te accepteren verzet bijna niet te voorkomen is als je een pak op je bips krijgt.

2. Door op de voorhand samen te bespreken hoe er gehandeld moet worden als verzet zich voordoet.

3. Door je vergevingsgezind op te stellen wanneer het zich voordoet.

Laten we eens met het eerste punt beginnen, de onvermijdelijkheid van het verzet accepteren.

Als je een intieme relatie met een vrouw hebt, dan is het waarschijnlijk geen verrassing om te horen dat het humeur van een vrouw van dag tot dag kan verschillen en soms van uur tot uur of van minuut tot minuut. Dat kan inhouden dat ze het ene moment zin heeft om een pak op haar bips te krijgen en het andere moment daar zonder enige zichtbare aanleiding geen zin meer in te hebben.

In aansluiting daarop, de hormonale cyclus kan betekenen dat onze emotionele en lichamelijke pijntolerantie afhankelijk van het moment in de maand, week of zelfs dag enorm kan verschillen. En veel mensen zijn veel ontvankelijker voor pijn wanneer ze moe zijn, het koud hebben, wanneer ze net uit bed komen en een heleboel andere situaties. Vanwege dit verschil in pijntolerantie kan het zijn dat het pak slaag wat z gister zonder zich te verzetten incasseerde, plotseling te hard zijn, waardoor ze niet stil kan blijven staan.

Tenslotte, zeker in het begin van jullie spanking avonturen, kan het zo zijn dat je vrouw verrast wordt door de pijn die een plak op haar billen kan doen. Bedenk dat een fantasie geen pijn kan doen en als ze nog nooit een pak op haar bips gehad heeft of wanneer dit heel lang geleden is, dan is het moeilijk voor te stellen hoe zeer een pak slaag doet. De shock wanneer ze de pijn voelt, kan zelfs bij een mild, maar wel werkelijk pak op de billen overweldigend voor haar zijn.

Kortom, vroeger of later (en waarschijnlijk vroeger), kan je partner zich gaan verzetten wanneer je haar een pak op haar bips wilt geven. Het is dan belangrijk over te gaan tot de tweede stap van ‘hoe met verzet om te gaan’, namelijk: het bespreekbaar maken.

De wetenschap dat je vrouw zich wel eens zou kunnen verzetten voor het zich werkelijk voordoet, kan helpen zijn om een schuldgevoel en een gevoel van schaamte bij beiden te voorkomen. Wanneer jullie beiden accepteren dat wanneer het zich voordoet, dat dit iets is wat er bij hoort, dan zullen jullie beiden niet het gevoel hebben dat er iets grondig misgaat.

In aansluiting daarop is het goed om een plan klaar te hebben wanneer verzet zich onverhoopt voor doet. Het zal jullie helpen de situatie op een gezonde manier op te lossen.

Een waarschuwend woord: Veel mensen die fantaseren over een pak op hun billen, fantaseren dat ze zich ertegen verzetten, en dat ze gedwongen worden het te ondergaan. Je partner kan de fantasie hebben dat je haar verbaal dwingt om door te gaan (‘Als je nu niet snel gebukt gaat staan, dan krijg je een extra pak slaag’) of dat je haar fysiek dwingt de juiste houding weer aan te nemen of zelfs dat je haar vastbindt zodat ze geen andere keuze heeft zich aan het pak op haar bips over te geven.

Fantasieën over verzet kunnen verschrikkelijk spannend zijn, maar zeker in het begin van een spanking relatie kunnen ze gevaarlijk zijn. Als je partner voorstelt dat je haar dwingt een pak op haar blote billen te ondergaan, ook als ze zich hiertegen verzet, dan raad ik je ten stelligste aan hier niet mee akkoord te gaan. Je kunt waarschijnlijk zelf wel bedenken waarom het haar dwingen een pak op haar billen te ondergaan geen goed idee is. Kun je je herinneren dat we het in een eerder hoofdstuk hebben gehad over hoe je het veilig voor jezelf kunt houden? Om haar te dwingen een pak slaag te ondergaan, totdat je veel (heel veel!) ervaring hebt, brengt je in een gevaarlijke positie.

Om te beginnen, je loopt een juridisch risico wanneer ze het idee heft date en samen afgesproken pak op de billen ontaardt in niet afgesproken mishandeling. In de tweede plaats, de emotionele schade die je op kunt lopen door degene waar je van houdt dwingt zich aan een pak slaag te onderwerpen kan serieuze gevolgen hebben. Je zult je schuldig voelen en je zorgen maken dat je iemand geworden bent die mishandelt.

Je vrouw zal het waarschijnlijk niet veel beter afgaan wanneer er sprake is van dwang. “Hoewel het romantisch en opwindend klinkt om een gedwongen pak op haar billen te krijgen, zal het waarschijnlijk haar ‘vecht of vlucht’ instinct aanwakkeren. Haar hagedissen brein zal haar verzet waarschijnlijk als een bedreiging interpreteren en in plaats van dat er onder invloed van endorfine een goed gevoel ontstaat, zal er waarschijnlijk paniek ontstaan en zal ze onder invloed van een adrenaline stoot aangezet worden ‘te vechten voor haar leven’.

Kortom, een vrouw dwingen een pak op haar bips in ontvangst te nemen wanneer ze dit niet wil, is spelen met vuur. Levensgevaarlijk!

Geen van jullie beiden zit op dergelijke ellende te wachten. Dat is waarom het geen goed idee is haar tot een pak op haar billen te dwingen wanneer ze zich hiertoe verzet, totdat jullie elkaar veel beter hebben leren kennen.

En tot slot, wanneer verzet zich voordoet, is het belangrijk dat jullie beiden de tijd nemen om elkaar gerust te stellen zodat het geen schaamte of een schuldgevoel veroorzaakt. Zij kan het nodig hebben dat je haar verzet niet opvat als een signaal dat ze geen pak op haar billen wil of dat dit het einde betekent van iets dat ze zo graag wil.

In aansluiting daarop – en dat is misschien wel het belangrijkste – het is van belang dat ze niet helemaal aan een pak op haar billen ontkomt als ze zich verzet. Bedenk, wat er ook gebeurd is, ze nog steeds van je wil zien dat je je consequent en vasthoudend opstelt (zie Verlangen 3). Dat houdt in dat ze niet aan het pak op haar bips niet wil ontkomen, zelfs niet als ze zich verzet. Laat haar weten dat hoewel je haar verzet begrijpt, ze nog steeds een pak op haar billen tegemoet kan zien en dat je vastbesloten bent haar die te geven. Het kan zijn dat ze een paar minuten, uren of zelfs dagen nodig heeft om haar moed weer te verzamelen (het is aan jou om hier een tijd aan te verbinden), maar over een pak op haar bips valt niet te onderhandelen. Ze zal je hier dankbaar voor zijn.

Nu we het gehad hebben over de basis van wat je partner wil en wat ze niet wil met betrekking tot een pak op haar billen, gaan we over naar wat meer specifieke details van het pak slaag wat ze om vraagt.