“LIEFJE, IK WIL DAT JE ME OVER DE KNIE LEGT…”

Waarom zou een zelfstandige, feministische vrouw in de 21ste eeuw een pak op haar bips willen?

In dit hoofdstuk gaan we de meest voorkomende redenen waarom iemand zou een pak op haar billen van haar partner zou willen eens onder de loep nemen, en wat dit voor jou betekent als je besluit billenkoek in jullie relatie te integreren.

We zullen ons ook buigen over de belangrijke vraag hoe het voor beide partners veilig kan blijven (ja, er zijn ook veiligheidsproblemen voor degene die het pak slaag uitdeelt!), En we gaan kijken naar wat voor soort pak slaag dat ze eigenlijk wil (Ja, er zijn verschillende soorten!). Maar laten we eerst eens hebben over veiligheid. Die van jou bedoel ik.

BLIJF AAN DE VEILIGE KANT

Met wat gezond verstand valt te bedenken dat veiligheid belangrijk is voor degene die een pak op haar billen krijgt. Immers, behalve wat het allemaal nog meer is, is billenkoek de handeling van het slaan van iemand met als doel om pijn te veroorzaken. Wat veel mensen zich echter niet realiseren, vooral degenen die een pak op hun billen verlangen, is dat het aspect van de veiligheid in beide richtingen gaat. Op deze plaats zullen we kort ingaan op enkele van de gevaren voor jou, degene die het pak slaag toedient, en wat je kunt doen om het gezond, veilig en beschermd te houden wanneer je je partner over de knie legt. Laten we beginnen met de belangrijkste beginnen …

1. Wettelijke aansprakelijkheid.

Wat bedoeld is als een gezamenlijk besloten, misschien zelfs wel erotisch bedoeld pak op de billen, heeft altijd de mogelijkheid dat het fout afloopt.

In het slechtste geval, geef je je partner het pak slaag waar ze zo naar verlangd. Vervolgens wordt ze boos op je, ofwel omdat je te hard geslagen hebt, ofwel om een andere reden en jij vindt jezelf terug voor de rechter om jezelf te verdedigen tegen de aanklacht van mishandeling.

Je bent het aan jezelf en aan je partner verplicht er voor te zorgen dat de situatie niet uit de hand loopt en er sprake is van mishandeling.

Je zult bij jezelf denken dat de kans dat je partner aangifte doet bij de politie bijzonder klein is en niet iets is waar je je zorgen over moet maken en daar heb je waarschijnlijk nog gelijk in ook. Maar van de prijs die je moet betalen als je je niet tegen deze mogelijkheid beschermt, is zeer hoog. Als je beschuldigd wordt van huiselijk geweld, kan dit consequenties voor je baan hebben, de relatie met je kinderen als je die hebt en het beeld wat je omgeving van je zal hebben.

Mocht dit extreem in je oren klinken, bedenk dan dat de meeste relaties beginnen met de beste bedoelingen van de wereld. Maar weinig mensen gaan een relatie aan in de verwachting dat deze wel fout af zal lopen.

Maar de trieste realiteit is dat de meeste relaties uiteindelijk stuk lopen en wanneer dit gebeurt blijft vaak minstens een van de partijen boos en gefrustreerd achter. Het is dan maar een kleine stap om het pak slaag dat je samen overeengekomen bent te gebruiken om te bewijzen dat je een gewelddadige aard hebt.

Bovenstaande is niet bedoeld om u bang te maken om je partner over de knie te leggen. Het is bedoeld om te benadrukken dat, voordat je iemand over de knie legt, je er zeker van moet zijn dat je een heel duidelijk gevoel hebt dat het pak slaag op basis consensus is, en dat je een duidelijk beeld hebt van wat het is dat de partner die naar een pak slaag verlengd van je wil. Hoe duidelijker je begrijpt wat ze wil, hoe veiliger het zal zijn wanneer je haar een pak op haar billen geeft.

Afhankelijk van de aard van je relatie, kun je zelfs iets op schrift stellen – misschien een contract met je partner waarin ze specifiek aangeeft het ermee eens te zijn dat het pak op haar billen iets van jullie samen is.

Laten we nu eens kijken naar de tweede aandachtspunt op het gebied van veiligheid op het gebied van partner spanking …

2. Emotioneel trauma.

De kans is groot, zeker wanneer het voor je partner moeilijk of pijnlijk was om een pak slaag te vragen, dat ze echt geslagen wil worden.

We zullen in het volgende hoofdstuk nog uitvoerig behandelen wat “echt” precies betekent, voor nu volstaan we met te zeggen dat dit “echt” waarschijnlijk werkelijke pijnlijk moet zijn, en “echt” naar alle waarschijnlijkheid werkelijke gêne inhoudt, en “echt” waarschijnlijk inhoudt: striemen, blauwe plekken, tranen, snikken en je smeken  om op te houden.

De meesten van ons vinden het heel moeilijk iemand die we liefde hebben pijn te zien lijden. Het zien dat iemand die je lief hebt, pijn heeft en de wetenschap dat jij die pijn veroorzaakt hebt, kan het nog moeilijker maken. Als je nog nooit iemand een klap gegeven hebt, – in het bijzonder iemand die je lief hebt en wilt beschermen – dan kan het zien van haar reacties als ze een pak op haar bips krijgt in het begin emotioneel traumatiserend zijn.

De beste manier om met de stress om te gaan wanneer je je partner een pak op haar billen geeft, is te onderkennen dat je er van overstuur kunt raken. Door rekening te houden met deze reactie kun je je emoties onder controle houden.

Door jezelf voor te houden dat ze dit zelf gevraagd heeft kunnen ook helpen de stress niet te hoog op te laten lopen. Na verloop van tijd, wanneer je de effecten van het pak op haar billen ziet, in het bijzonder haar stralen, haar glimlach, haar verhoogde interesse in seks en haar houding ten opzichte van jou – zal de spanning die je voelde waarschijnlijk plaats maken voor meer positieve gevoelens. Hier zal later uitgebreid op ingegaan worden.

In een volgende artikel zullen we het hebben over het belang van de “nazorg” – wat doe je nadat je je partner een pak op haar billen gegeven hebt.

In de meeste gevallen zal de nazorg zich richten op de behoefte van je partner, maar het is belangrijk om te weten dat “nazorg” ook goed is voor jouw welzijn.

Bedenk eens wat je zelf nodig hebt om je goed te voelen nadat je haar een pak slag gegeven hebt en zorg ervoor dat je dit ook krijgt.

Om een voorbeeld te noemen, sommige mannen hebben het nodig even afstand te nemen van hun partner om hun emoties weer onder controle te krijgen.

(tip: door haar na een pak op haar billen een poos in de hoek te laten staan, geeft je de gelegenheid om even tot rust te komen zonder dat je haar daarbij in de steek hoeft te laten). Andere mannen zouden het nodig kunnen hebben om hun partner in hun armen te nemen en hen te verzekeren dat het pak slaag voor hun eigen bestwil was. En weer anderen willen zich seksueel ontladen om van de spanning af te komen.

Een waarschuwend geluid: zoals we in het vervolg zullen zien, is de nazorg die nodig is nog het grootste compromis tussen jullie blijken te zijn. Een goede nazorg maakt of breekt het gevoel van degene die een pak op haar billen gehad heeft. Als je nazorg die jij nodig hebt mijlenver van hetgeen zij nodig heeft vandaan ligt, dan zullen jullie op zoek moeten gaan naar creatieve oplossingen die er voor zorgen dat jullie beiden aan jullie trekken komen.

En tenslotte, laten we ook even kijken naar een lijk wat uit de kast kan komen wanneer je je partner een pak op haar bips geeft…

3. Herbeleving van mishandeling in de jeugd

In het tweede hoofdstuk en in de bijlage hoe je spanking veilig kunt houden wanneer je partner een verleden heft van kindermishandeling. Wat veel mensen zich niet realiseren is dat ook de Spanker een verleden van mishandeling kan hebben.

Het kan zijn dat mensen die een verleden met mishandeling hebben, dat tijdens een spanking  herinneringen naar boven komen van mishandeling en seksueel misbruik.

In het verlengde hiervan, kunnen Spankers die het verleden mishandeld zijn, zich schuldig voelen wanneer ze iemand anders een pak op de billen geven, ook al hebben partners dit samen afgesproken.

Het is goed om, voor je haar over de knie legt, de tijd te nemen om de bijlage te lezen en kennis te nemen van de signalen die op mishandeling wijzen.

Laten we nu eens kijken naar het verlangen van je partner om een pak op haar blote bips te krijgen. Hoe beter je begrijpt waarom ze dat wil, hoe gemakkelijker hat zal zijn haar dit te geven. Laten we daarom de belangrijkste vraag die er momenteel door je hoofd spookt maar eens onder de loep nemen.

IS HET GEK DAT MIJN PARTNER EEN PAK OP HAAR BILLEN WIL?

Om kort te gaan, is het antwoord op deze vraag ‘nee’. Hoewel het verlangen naar een pak op de billen zelden een gespreksonderwerp is, is het aantal mensen die met een dergelijk verlangen rond loopt waarschijnlijk een stuk groter dan je denkt.

Als je nooit eerder met het verlangen tot billenkoek in aanraking gekomen bent, dan zal het je waarschijnlijk niet opgevallen zijn hoe vaak er in boeken, films en liedjes naar verwezen wordt. Ook is ‘spanking’ een van de meest ingetypte zoektermen in Google. Er zijn duizenden websites op het internet over het thema billenkoek. Je kunt honderden blogs vinden over spanking en tientallen websites die spanking gerelateerde boeken, magazines, kleding en attributen te koop aanbieden.

Het is een open deur om te stellen dat er niet zo veel aandacht voor spanking tussen twee volwassenen zou zijn als hier geen belangstelling voor zou zijn. In de economische wereld spreekt men van vraag en aanbod. Vraag houdt in dat er niet zoveel spanking gerelateerde producten zouden worden aangeboden als hier geen klanten zouden zijn om ze af te nemen.

Kortom, er zijn heel veel mensen geïnteresseerd in billenkoek, ook al zullen velen dat niet snel toegeven. Onderzoek heeft opgeleverd dat ongeveer 20% van de mensen aangeeft wel eens over spanking te fantaseren. Dit houdt in dat van iedere tien mensen die je kent, tenminste twee, net als je partner, geïnteresseerd zijn in billenkoek. Laat dat maar eens door je gedachten gaan als je op je werk weer eens een vergadering bijwoont…!

Naast dat veel mensen erin geïnteresseerd zijn, is onlangs bekend geworden dat billenkoek aantoonbaar psychologische voordelen heeft. (We zullen deze in het volgende hoofdstuk bespreken).

Het is natuurlijk zo dat nu jij weet dat de verlangens van je partner naar een pak op haar billen niet gek zijn, dat zij dit ook weet. Veel mensen die naar billenkoek verlangen, schamen zich voor hun gevoelens. Het is goed mogelijk dat je partner hulp van je nodig heeft om in te zien dat haar verlangens niet gek zijn.

HAAR VERLANGEN NAAR BILLENKOEK IS NIET ZO MAAR EEN KINKY SPELLETJE

Alle grapjes en verwijzingen ten aanzien van billenkoek in onze samenleving in acht genomen, nemen veel mensen aan dat als iemand naar een pak op haar billen verlangd, dat het gaat om het opleuken van het seksleven of een of ander kinky spelletje. Er is altijd een kleine kans dat dit bij je partner het geval is, maar de kans dat het gaat om iets dat veel dieper gaat is aanzienlijk groter.

De meeste volwassenen die verlangen naar een pak op hun blote bips hebben deze fantasieën al vanaf zeer jonge leeftijd, ook al wisten ze toen nog niet wat het precies was wat ze wilden en heeft het nog lange tijd geduurd voor ze dit aan zichzelf toe durfden te geven. Wanneer je partner om een pak op haar billen vraagt, dan geeft ze waarschijnlijk te kennen dat haar verlangen naar een pak slaag een belangrijk deel van haar persoonlijkheid is en heel diep van binnen zit.

Voor veel mensen die door hun partner over de knie gelegd willen worden, is het niet een eenvoudig verzoek en ook veel meer dan zomaar een seksuele voorkeur. Dat wil zeggen dat het verlangen naar een pak op de billen al een levenlang aanwezig is, lang voordat we wisten wat het was en we het een naam konden geven. Het bemoeilijkt ons leven omdat we er ons voor schamen. Het is niet iets wat we stop kunnen zetten of kunnen laten verdwijnen. En als we eindelijk met de schaamte hebben afgerekend en ermee voor de dag gekomen zijn, dan is het iets wat we niet meer willen weg willen stoppen omdat het zo’n belangrijk deel van ons zelf is.

Dit houdt in dat als je partner je gevraagd heeft haar over de knie te leggen, het belangrijk is haar verzoek serieus te nemen.

Bovenal is het belangrijk voor haar zelfbeeld en zelfvertrouwen, maar ook voor het vertrouwen in de relatie. Je mag haar verzoek tot spanking niet opvatten als een alledaags verzoek of als iets wat je van de hand kunt wijzen omdat je ‘er niets mee hebt’. (en mocht je er inderdaad niets mee hebben, dan moet je het laatste deel, ‘wat als ik niets mee heb’, maar eens lezen).

De realiteit is dat, net als bij andere seksuele geaardheden, je partner werkelijk verlangd naar een pak op haar blote billen, je partner zich niet thuis voelt in een relatie waarbij deze ontbreekt. Ze zal bij je blijven omdat ze van je houdt en omdat ze wil dat alles goed komt, maar een deel van haar zal leeg en incompleet aanvoelen. Ze zal zich gedwongen voelen de rest van de relatie een essentieel deel van zich zelf weg te drukken, hetgeen inhoudt dat ze zich nooit volledig gelukkig bij je zal voelen, als aan deze behoefte niet voldaan wordt. Daar bovenop is er een grote kans dat dit onvervuld verlangen ertoe zal leiden dat ze op zoek gaat naar iemand die haar wel kan geven wat jij niet doet. Het is zelfs mogelijk dat ze een punt achter de relatie zet zodat ze iemand kan vinden die haar accepteert zoals ze is en haar helpt haar behoefte naar een pak op haar billen te bevredigen.

Mocht dat in zeker opzicht als een grote druk overkomen, dan is dit ook wel zo. Maar dat is niet zonder reden. Ik krijg regelmatig e-mailtjes van vrouwen (en van mannen!) die zich niet lekker voelen in een relatie, die verder goed is, omdat de spanking ontbreekt. De werkelijkheid is dat een pak op haar billen zo belangrijk is voor je partner, dat wanneer ze erom vraagt, je in haar behoefte moet voorzien.

Het goede nieuws is dat je best kunt leren je vrouw het pak slaag te geven waar ze haar hele leven al naar verlangd (en aangenomen dat jullie verder een goede relatie hebben) om daarmee haar eeuwige loyaliteit, respect, liefde en toewijding te verkrijgen, die je in je stoutste dromen niet voor mogelijk hebt gehouden. Je zult de gelukkigste, meest toegewijde en gepassioneerde partner leren kennen die je ooit meegemaakt hebt – en je vrienden zullen zich zonder twijfel afvragen hoe je erin slaagt je relatie zo goed en spannend te houden.

Ik hoop dat het al een beetje begint te dagen. Billenkoek is heel belangrijk voor je partner. Maar nu je dat eenmaal weet, is het nog steeds de vraag…

WAT WIL ZE PRECIES?

In onze moderne samenleving zijn we een beetje huiverig geworden de verschillen tussen de beide geslachten te benadrukken. En niet zonder reden. Te vaak, zijn veronderstelde verschillen tussen man en vrouw, seksuele voorkeuren, etnische groeperingen of religies gebruikt om bepaalde groepen uit te sluiten.

Als resultaat hiervan zijn we een beetje doorgeslagen naar de andere kant in een poging deze verschillen te overbruggen – we zijn zo doordrongen van de opvatting dat mannen en vrouwen gelijk zijn, dat de suggestie dat ze wel eens van elkaar zouden kunnen verschillen, als een belediging opgevat wordt.

Om de begrijpelijke verdenking mensen te beoordelen op hun seksuele geaardheid, realiseer ik me dat ik me op glad ijs begeef. Maar het is een feit dat seks, seksuele rollen, relaties en in het bijzonder op macht gebaseerde activiteiten als billenkoek in hoofdzaak gaan om de verschillen tussen man en vrouw. Dat maakt ze ook zo leuk, spannend en opwindend. En nergens is dit verschil tussen man en vrouw zo expliciet als bij spanking tussen volwassenen, die bestaat dankzij het machtsverschil tussen de ene persoon en de andere.

In mijn zoektocht ben ik er achter gekomen dat er een fundamenteel verschil bestaat tussen vrouwen die naar een pak op hun bips verlangen en mannen die dat doen. En om zaken nog ingewikkelder te maken, verschillen vrouwen die graag op hun billen willen hebben fundamenteel van mannen die een vrouw over de knie willen leggen.

Er ontstaat een probleem wanneer een vrouw vanuit haar beleving een pak op haar billen wil van een man die vanuit het oogpunt van een man een vrouw over de knie wil leggen. Zoals we zo meteen zullen zien, denkt hij waarschijnlijk aan ‘geile spetterende billenkoek’, daar waar zij denkt aan liefde en bescherming en waarschijnlijk helemaal niet aan seks (!).

En wat nog erger is, ze is waarschijnlijk niet eens in staat aan te geven waar het verschil ligt, niet eens aan zichzelf. Je geeft haar een pak op haar billen en in plaats van gelukkig te zijn, zal ze zich ellendig voelen. Of je geeft haar niet op haar billen, omdat je niet weet wat ze precies wil. En zij is niet in staat om het uit te leggen, waardoor jullie je beiden ellendig voelen. En zo botsen de werelden.

Onze cultuur, devalueert en verminderd vrouwelijke aspecten en maakt mannen belachelijk die hun vrouwelijke kantjes willen ontdekken. Er zijn mannen, homo- en heteroseksuelen, die het ontbreken van de vrouwelijke kant als een gemis ervaren en die instinctief op zoek gaan naar billenkoek als middel om de zachte kantjes van zichzelf te ontdekken.

Alleen het feit dat iemand man is, wil niet zeggen dat hij op zoek is naar een ‘mannelijke’ spanking ervaring (en omgekeerd geldt hetzelfde voor vrouwen). Als ik het dus over ‘vrouwelijke’ en ‘mannelijke’ aspecten van billenkoek heb, dan heb ik het in zijn algemeen over mannelijke en vrouwelijke aspecten van een individu, onafhankelijk van of het een man, een vrouw, homoseksueel of heteroseksueel betreft.

Wat is het verschil tussen ‘mannelijke’ en een ‘vrouwelijke’ spanking en belangrijker, waarom is dit belangrijk?

Het is belangrijk omdat wanneer je partner je op deze artikelen gewezen heeft, in plaats van gewapend met een zweep in een zwart satijnen teddy in de slaapkamer te verschijnen, de kans groot is dat ze verlangd naar wat ik ‘vrouwelijk georiënteerde’ spanking noem (later zal ik uitleggen waarom ik dat zo zeker weet). Dit houdt in dat wanneer je haar wilt geven waar ze naar verlangd, je eerst moet weten naar welk soort billenkoek ze verlangd.

Om het verschil te zien tussen ‘mannelijk’ en ‘vrouwelijk’ georiënteerde billenkoek moet je verder kijken dan het internet. Type het woord ‘spanking’ in Google en je zult zien dat er verschil is tussen op mannen en vrouwen georiënteerde sites.

Spanking sites die op mannen georiënteerd zijn, linken billenkoek vrijwel direct aan seks. Mannelijke spanking sites staan vaak vol met foto’s en video’s van jonge vrouwen en richten zich op hetzelfde publiek wat zich interesseert voor online porno. Hoe je dat kunt zien? Klassieke marketing methodieken. Op mannen georiënteerde spanking sites hebben over het algemeen mannelijke kleuren als diep rood of zwart en hebben vaak heel veel links, niet alleen naar spanking sites, maar ook naar andere porno sites. De toonzetting is gelijk aan mannen bladen als Maxim en Penthouse. De nadruk wordt gelegd op visuele effecten van het slaan op weelderige billen en op de seksuele, fysieke aspecten van spanking.

Woorden als ‘heet’, ‘hard’, ‘geil’ en ‘XXX spanking actie’ staan schreeuwerig op de pagina’s. Wanneer op deze sites plaatjes staan van vrouwen die een pak op hun billen krijgen, dan zijn ze over het algemeen aantrekkelijk en erg jong. De meeste op mannen georiënteerde spanking sites hebben namen als, “Hot Naughty Schoolgirls,” “Boarding School Brats,” and “Spanked Secretaries.” De modellen lijken op de meiden die in ander porno materiaal terug te vinden zijn – beeldschoon, jong en seksueel begeerlijk. Oftewel, de personificatie van de mannelijke fantasie.

Op de op mannen georiënteerde sites wordt spanking vaak neergezet als een soort extreme sport. Hoeveel en hoelang kan iemand hebben, levert een onderscheiding op evenals de staat van de billen na afloop.

Kortom, een harde spanking leidt tot seks. Als je partner om een pak op haar billen vraagt, denk je misschien als eerste aan het beeld wat op de gemiddelde op mannen georiënteerde websites wordt gecreëerd en veronderstelt dat dat is wat ze wil. En daar gaan veel mannen de mist in.

Hoewel er helemaal niets mis is met het beeld wat op mannen georiënteerde sites wordt opgeroepen, is de kans groot dat niet is waar je partner naar op zoek is. Hier kun je dat aan zien…

Kijk eens verder naar het materiaal van spanking tussen volwassenen op internet en specifiek naar sites die zich op vrouwen richten. Hoe kun je zien dat een website zich op vrouwen richt? Ook hier zijn het de klassieke marketing methodieken. De site is waarschijnlijk ontworpen in zachte pastelkleuren als roze, zacht geel of blauw. Er zal geen of heel weinig naakt te zien zijn en bovenin staan geen knipperende ‘XXX spanking action’ banners.

In plaats daarvan staan zachtere, meer vrouwelijke tekeningen van Victoriaanse spanking tafereeltjes en vaak niet eens een visuele indicatie dat het een spanking site betreft.

Het materiaal op deze sites is meestal in de vorm van verhalen, zowel van echte ervaringen als fictie. (Als je tijdens je opleiding psychologie gehad hebt, weet je waarschijnlijk dat vrouwen minder met visuele zaken hebben dan met emotionele, waardoor de porno markt zich bij de productie van spanking foto’s en video’s ook niet richt op vrouwen).

De verhalen op deze op vrouwen georiënteerde sites gaan allemaal op de een of andere manier over spanking. Maar als je de verhouding zou bekijken tussen de scènes die over billenkoek gaan en in hoeveel scènes de verhouding tussen man en vrouw uitgediept worden, scènes die het gevoel van de spankee beschrijven, de scènes waarin de spanning opgebouwd wordt, dan zul je tot de ontdekking komen dat de billenkoek zelf een ondergeschikte rol speelt. In aansluiting hierop, in veel verhalen (misschien wel in de meeste) is er niet eens sprake van seksueel contact. Er is een troostende omhelzing of een tedere kus, maar er worden geen hete, flitsende, geile seksscènes beschreven.

 Een waarschuwing: veel van deze spanking sites hebben meer seks georiënteerde verhalen waarin mannen elkaar spanken, of waarin vrouwen mannen op hun billen geven. Dit is omdat de markt hierom vraagt – waarom de op mannen georiënteerde markt uitsluiten door alleen op vrouwen georiënteerde verhalen te plaatsen? Maar zelfs dan, de verhalen waarin mannen op hun billen krijgen zijn over het algemeen geschreven door mannen, en daardoor ligt de focus vaak meer op de duur en de hardheid en minder op de relatie en de emoties van de mensen die het betreft. En de meeste van deze verhalen eindigen met seks.

Het is belangrijk om te benadrukken dat er niets mis is met een van deze benaderingswijzen. Een mannelijke, competitief georiënteerde spanking doet niet onder voor de vrouwelijk ‘emotioneel’ georiënteerde billenkoek. Maar het is bij spanking in een relatie goed om te bedenken dat vrouwen spanking over het algemeen als een emotionele ervaring zien die verder gaat dan het pak slaag alleen.

Je zult daarom zien dat een man die het over de knie leggen van zijn vrouw benaderd door het naspelen van een scène van een mannelijk georiënteerde website, haar waarschijnlijk niet geeft waarnaar ze verlangd en problemen op zijn hals haalt.

In de rest van de hoofdstukken zullen we ons om twee redenen hoofdzakelijk richten op de ‘vrouwelijk’ aspecten van spanking. In de eerste plaats omdat de meeste vrouwen die in een relatie op zoek zijn naar een pak op hun bips op zoek zijn naar de ‘vrouwelijke’ variant. En in de tweede plaats, zoals je waarschijnlijk snel zult ontdekken, de emotionele kant van een pak op de billen is een stuk ingewikkelder te doorgronden (zeker als je een man bent) dan wanneer het zou gaan om geil en hard (hoewel het laatste natuurlijk de nodige techniek en ervaring vergt om goed uit te voeren).

We zullen het nu snel gaan hebben over de ‘vrouwelijke’ spanking waar je partner zo naar verlangd.

WAT WORDT ZE ER BETER VAN?

1. Spanking ontwaakt primitieve sekse rollen

Veruit de meest sterke motivatie om een pak op de billen te willen – ook als we ons er niet van bewust zijn – is dat billenkoek gerelateerd is aan de meest basale, krachtige en elementaire gevoelens van het man of vrouw zijn.

Om dit te kunnen begrijpen, wat achtergrond:

Ongeacht hoe geëvolueerd we als soort zijn, of beter gezegd dat we denken te zijn, door de evolutie heen, de mens is een tamelijk nieuw verschijnsel.

Om te laten zien dat we nog niet zolang bestaan, bedenk dit maar eens: Als de hele geschiedenis van de aarde een jaar zou beslaan, dan zou de mens in zijn meest primitieve vorm pas op de laatste dag, één seconde voor middernacht, verschijnen. Dat betekent dat onze hele prehistorie en historie in vergelijking tot de historie van de aarde slecht één seconde van een heel jaar zou bestrijken. Alles van de ontdekking van het vuur, tot de uitvinding van de siliconen chip, van de primitieve grotschilderingen tot MTV zich afgespeeld heeft na 11:59.59 in de avond van 31 december van ons jaar.

En daarnaast, al ons geciviliseerde, politiek correcte gedrag en opvattingen jegens de geslachtsrollen waarmee de meesten van ons zijn opgegroeid, beslaan minder dan een fractie van een tik van dezelfde klok. De meeste tijd van die ene seconde hebben we onder invloed gestaan van onze primitieve instincten, die gericht waren op overleving en voortplanting.

Voor het geval jullie aan mijn woorden twijfelen, de vooraanstaande sociobioloog Leonard Shlain is een van de vele autoriteiten die beweerd: ‘Hedendaagse mannen en vrouwen zijn overblijfselen uit lang vervolgen tijden. Ik de korte tijdspanne dat we bestaan als een afzonderlijke soort is onvoldoende tijd verstreken om radicaal afscheid te nemen van fysiologische en gedragspatronen die ons ten dienste staan om te reageren op de omstandigheden waarin we ons bevinden’.

In gewone mensentaal betekent dit dat we ons mogen kleden, uitdrukken en gedragen als geciviliseerde mannen en vrouwen, maar dat we in de basis onze instincten volgen. Iedereen, hoe ontwikkeld ook, heeft binnenin de driften van de primitieve mens – en de sterk verschillende, primitieve, geslachtsrollen die nodig zijn om te overleven.

Dit is de belangrijkste reden – misschien wel de enige reden – waarom spanking zo’n grote rol speelt bij veel van ons. Spanking legt het vrouwtje in de primitieve onderdanige houding die door de meeste wilde dieren gebruikt wordt om te paren (inclusief de primitieve en zelfs de moderne mens, afhankelijk van de voorkeur). Om spanking bevredigend te laten zijn, streven we naar onderwerping aan de dominantie van onze partner – zonder verzet de pijn en straf te ondergaan die hij in gedachte heeft, compleet met kronkelen, grimassen en kreten van pijn vermengd met opwinding – allemaal kenmerken van een primitief paringsritueel waarbij het mannetje een vrouwtje bedwingt.

De man, op zijn beurt, stapt in zijn primitieve dominante rol. Hij domineert zijn partner lichamelijk door haar in een onderdanige houding te dwingen, achter haar te staan en haar pijn te doen en haar te dwingen zich aan zijn wil over te geven. (als je bij deze woorden enige seksuele opwinding voelt, dan spelen je primitieve instincten op!)

Door ons in een relatie bezig te houden met spanking keren we terug naar deze traditionele, primitieve sekse rollen, en triggeren daarmee diep weggestopte, krachtige, vaak onderdrukte verlangens en behoeften jegens dominantie en onderwerping, die we ons niet toestaan en vaak zelfs niet eens bewust zijn in onze politiek correcte, hyper geciviliseerde samenleving waar mannen en vrouwen gedwongen worden tot gelijkheid op ieder denkbaar gebied.

Het loslaten of toestemming krijgen toe te geven aan deze instinctieve behoeften zonder daarbij beschuldigd te worden niet geëmancipeerd genoeg te zijn, kan een hele opluchting voor je partner zijn – en ook voor jou, zeker als je niet iemand bent die zijn aangeboren mannelijke agressieve tendensen in andere levensgebieden uitleeft. (Hierover straks meer.)

Het door middel van spanking beleven van traditionele sekse rollen wordt over het algemeen door de rest van de samenleving onacceptabel gevonden.

De emotionele ontlading en de mogelijkheid zich ‘op en top vrouwelijk’ te voelen als ze over de knie gelegd wordt is een van de belangrijkste redenen waarom je vrouw af en toe over de knie gelegd wil worden.

2. Spanking kan beschadigde delen van onze ziel genezen

Voor veel mensen heeft spanking ook een belangrijke functie in het genezen of opvullen van ontbrekende delen van onszelf die om de een of andere manier ontbreken.

Het menselijk brein is een geweldig creatief en ingewikkeld system dat over de bijzondere gave beschikt te doen wat het moet doen om te zorgen dat we gezond en een geheel blijven. Daarom zoeken we meestal bewust of onbewust een partner waarvan we denken dat we er completer van worden – onze psyche zorgt ervoor dat we op zoek gaan naar missende stukjes bij onszelf.

Spanking is misschien wel de meest schitterende, creatieve en inspirerende manier die onze psyche gebruikt om ons in staat te stellen de ontbrekende stukjes van onze persoonlijkheid in te vullen. (En inderdaad, je partner verdiend veel lof dat ze zo’n inventieve manier gevonden heeft om te krijgen wat ze wil!)

Over de effecten van een pak op de billen op onze psychische gezondheid zou je een boek vol kunnen schrijven (het is ook een onderwerp waar veel van mijn columns aan gewijd zijn op deze site), maar de korte verklaring hoe billenkoek invloed heeft op onze psychologische gezondheid is dat een pak op de blote billen een goede gelegenheid biedt het beschadigde kind in ons te genezen.

Voor degenen onder ons die vroeger te maken hebben gehad met onvoldoende, afwezige, verwaarlozende of misbruikende ouders (en bij velen is dit in meer of mindere mate het geval) is het hebben van een veilige relatie waarin we vroegere ervaringen kunnen opdoen in een veilige en grenzenstellende omgeving een leerervaring waardoor we volwassener worden.

In aansluiting hierop, toen we het bij het vorige item  stelden dat een pak op de bips ons kan helpen in contact te komen met onze primitieve vrouwelijke natuur, vaak een uitdagende opgave in het post-feministische tijdperk. Voor vrouwen (en mannen) die om wat voor reden dan ook altijd gedwongen zijn geweest zich over-verantwoordelijk of over ‘mannelijk’ leven te leiden, kan het ervaren van de primaire sekse rol helpen in contact te komen met de vrouwelijke energie die in ons opgesloten zit.

Door in contact te komen met deze belangrijke ontbrekende delen van onszelf in een veilige en liefdevolle omgeving met iemand waar we van houden en die we vertrouwen, maakt dat een pak op de billen veel meer is dan een erotisch spelletje.

Het kan ons helpen een traumatisch verleden te verwerken, het kan ons inspireren aan de slag te gaan en op zoek te gaan naar ontbrekende factoren in ons leven en het kan in het algemeen betere mensen van ons maken.

Of anders gezegd, a spanking a day, keeps the doctor away.

3. Spanking wekt emotioneel reinigend

Degene onder ons die het geluk hebben af en toe een flink pak op hun blote bips te krijgen, kennen uit de eerste hand het onbeschrijfelijke gevoel van het loslaten van en het toegeven aan onze emoties.

Als reactie op de pijn en de schaamte die wordt veroorzaakt door een pak op onze billen, huilen we vaak hete tranen en spoelen daarmee de spanning uit ons lijf en geven we onszelf voor even toestemming ons niet als een volwassene te hoeven gedragen.

Veel beschrijven dit gevoel dat ze na een flink pak op hun bips hebben als vredig en volledig ontspannen, alsof alle stress uit hun lichaam is weggevloeid.

Een pak op de billen kan even effectief zijn – en veel goedkoper en leuker – dan een bezoekje aan de fysiotherapeut of de psychotherapeut. En in tegenstelling tot bij yoga het geval kan het effect in een en dezelfde houding worden bereikt!

4. Spanking creëert vertrouwen en intimiteit bij een partner

Veel mensen die geïnteresseerd zijn in spanking is billenkoek de meest intense persoonlijke activiteit die we samen met onze partner kunnen beleven – zelfs nog veel intiemer dan seks.

Terwijl seks een geaccepteerd onderdeel van volwassenheid is, schaamt een volwassene zich meestal voor zijn verlangen naar een pak op de billen. Volwassen vrouwen worden niet geacht als een klein kind op hun billen te krijgen. Deze wetenschap en de angst voor gek versleten te worden, zorgt ervoor dat we ons verlangen een pak op de billen te krijgen, diep wegstoppen.

Het delen van dit allergrootste en aller intiemste geheim met iemand die het begrijpt en niet belachelijk maakt. Als iemand ons wil geven waar we naar verlangen, wordt een sterke band tussen twee mensen gebouwd, die nog veel sterker is dan de band die gecreëerd wordt door seks (waar over het algemeen lang niet zo’n taboe oprust als bij spanking wel het geval is).

5. Spanking zorgt dat vrouwen sterker worden en meer zelfvertrouwen krijgen

Het lijkt contra-intuïtief, maar veel vrouwen die af en toe van hun partner een pak op hun billen krijgen, komen tot de ontdekking dat ze meer zelfvertrouwen krijgen en een beter zelfbeeld hebben, dan daarvoor.

Hoe kan het dat een vrouw die af en toe een paar zere billen krijgt, meer zelfvertrouwen heeft en krachtiger in het leven staat? Die vraag is niet eenduidig te beantwoorden. Het kan zijn dat de moed die ze heeft opgebracht met haar diepste geheim aan de slag te gaan, doorwerkt in de rest van haar leven. Of het kan dat doordat jij je primitieve mannelijk dominantie ten toon spreidt, zij in staat is een deel hiervan te absorberen in haar bewuste houding – door als het ware een beetje van jouw kracht tot zich te nemen. Ook kan het zijn dat als ze een plekje heft waar ze kwetsbaar mag zijn, ze zich op andere gebieden minder kwetsbaar voelt.

Wat de reden ook moge zijn, de praktijkervaringen zijn consistent en overtuigend – een pak op de blote billen geeft een vrouw kracht, zelfvertrouwen en een gevoel van eigenwaarde (En als je denkt aan de gevolgen die het kan hebben voor het feminisme, dan vraag je je af).

6. Spanking creëert een gevoel van veiligheid

Zoals we hier boven al zeiden, bij veel vrouwen zorgt een pak op de billen dat zij zich geliefd en veilig voelt.

Ze kan zich overgeven aan het gevoel dat ‘het voor haar eigen bestwil’ is, zoals bij een kind het geval is wanneer deze door zijn ouders grenzen aangereikt krijgt.

Een minder voor de hand liggende manier waarop een pak op de billen een veilig gevoel teweeg kan brengen, is dat het krijgen van een pak slaag een vrouw kan bevrijden van de angst voor de boosheid van haar partner.

Zelfs als je totaal geen gewelddadig persoon bent (en mocht je dat wel zijn, leg haar dan alsjeblieft nooit over de knie totdat je je agressiehuishouding op orde hebt), hebben we allemaal, mannen en vrouwen, maar vooral mannen, natuurlijke ingebouwde agressieve instincten (later in dit hoofdstuk meer hierover). Mannen dragen over het algemeen meer van deze natuurlijke agressie met zich mee dan vrouwen, enkel en alleen door onze biologische rol (simpel gesteld, mannen beschikken over meer agressie om de jacht op wilde dieren te kunnen overleven).

Zelfs in vertrouwensrelaties zonder een spoortje van geweld, zijn vrouwen vaak instinctief voor de agressie van een man. Zelfs als onze partner vredelievend en liefhebbend is, is in ons onderbewuste het besef aanwezig dat hij ons pijn kan doen als hij zou willen. Bijna iedere vrouw in iedere relatie, of ze het zich bewust is of niet, baseert zich uitsluitend op zijn gevoel voor waardigheid, liefde en zelfbeheersing om zich veilig te kunnen voelen.

Waarom? Omdat mannen meestal veel sterker zijn dan vrouwen. Als onze partners ons iets aan zouden willen doen of ons zelfs zouden willen vermoorden, is het een feit dat we hier weinig tegen uit zouden kunnen richten.

Wat heeft dit met spanking te maken?

Door spanking in onze relatie te integreren, zorgen je partner en jij dat je natuurlijke mannelijke agressie een veilige, sexy en leuke uitlaatklep krijgt. We zijn allemaal wel eens boos op onze partner – en de mogelijkheid deze boosheid binnen de relatie op een gezonde, veilige manier af te kunnen laten vloeien, wordt tegelijkertijd de angst die de meeste vrouwen hebben voor de boosheid van de man weggenomen.

Om het simpel te zeggen, door spanking in de relatie te integreren, weet de vrouw dat het ergste wat haar kan overkomen als haar man de neiging heeft gewelddadig te worden door haar eens stevig pak op haar billen te geven. Iets wat ze toch al wilde. Iedereen wint, dus.

7. Spanking stimuleert haar erogene zones

Hoewel seksuele bevrediging niet de belangrijkste motivatie van je partner is om je om een pak op haar billen te vragen, raken de meeste vrouwen die naar billenkoek verlangen vaak behoorlijk opgewonden van een pak op hun bips. Veel vrouwen hebben een rijke verzameling spanking fantasieën waarbij ze masturberen. Voorafgaand aan het internet hadden de meesten van ons ook een geheime verzameling spanking boeken en tijdschriften. (Tegenwoordig hebben we een geheime verzameling hyperlinks naar spanking sites).

Sommige vrouwen die verlangen naar een pak op hun blote billen, ontkennen stelselmatig dat ze daar opgewonden van raken, aangenomen dat ze echt gestraft willen worden voor hun gedrag en niet op zoek zijn naar een erotische spanking ervaring.

Voor een klein deel zal dit ook het geval zijn, maar de meeste van ons, of we dat nu toegeven of niet, raken opgewonden van een pak op onze billen.

Het moge duidelijk zijn, dat bij een pak slag alle aandacht uitgaat naar onze billen – een belangrijke erogene zone voor zowel mannen als vrouwen. Door een vrouw zich voorover te laten bukken, worden we in een seksueel beschikbare en onderdanige houding gezet, waardoor haar seksuele gevoelens gestimuleerd worden.

De wetenschap dat de aandacht van haar partner op haar bips gericht is, stimuleert over het algemeen ook een gevoel van kwetsbaarheid, onderdanigheid en seksuele beschikbaarheid – nogmaals, allemaal factoren die haar libido stimuleren. En als het pak slaag op haar blote billen wordt gegeven, zijn haar geslachtsdelen ook zichtbaar, waardoor al weer het seksuele kenmerk van een pak slaag benadrukt wordt.

Bovendien, je bent je er waarschijnlijk wel van bewust dat de meeste houdingen voor een pak op de billen overeenkomsten vertonen met de ‘op zijn hondjes’ houding, de meest populaire houding voor de paring in de natuur. Een vrouwtjes dier maakt een potentiële paringskandidaat vaak duidelijk dat ze klaar is om te paren door haar achterste aan hem aan te bieden.

En aangezien we deze dierlijke instincten diep in ons nog steeds bij ons dragen, worden deze primitieve behoeften getriggert als zij zich voorover moet bukken voor een flink pak op haar billen (zowel bij haar als bij hem).

Ten slotte: wanneer de ‘sweet spot’ bewerkt wordt wanneer ze een pak op haar billen krijgt,  wordt in neurologisch opzicht de zenuweinden van haar clitoris en vagina gestimuleerd – waardoor een bepaalde vorm van billenkoek heel opwindend aanvoelt. Er zijn zelfs vrouwen die een orgasme kunnen krijgen als op deze ‘sweet spot’ geslagen wordt.

Waarschuwing: mocht je nu al van plan zijn je vrouw een orgasme te bezorgen door haar een pak op haar bips te geven, stop. Een orgasme tijdens een pak op de billen komt niet veel voor, het is dus belangrijk om je erop te fixeren en het als een teken te zien dat je succesvol bent als spanker. De meeste vrouwen krijgen helemaal niet zo gemakkelijk een orgasme er zijn vrouwen die het helemaal niet leuk zouden vinden wanneer ze klaar komen als ze een pak slaag krijgen. Wanneer het focus gelegd wordt op het bereiken van een orgasme tijdens een pak op de billen, zal waarschijnlijk alleen maar leiden tot frustratie bij beiden.

Goed, dat was een klein overzicht van de belangrijkste redenen waarom vrouwen naar een pak op hun billen verlangen. Maar om dit verlangen te voorzien, zijn twee personen nodig, en…

WAT WORDT IK ER BETER VAN?

Dit boek gaat hoofdzakelijk over hoe je je vrouw het pak op haar billen kunt geven waar ze naar verlangd. Maar laten we voordelen die er voor jou aan kleven niet over het hoofd zien, als je de moeite neemt te leren hoe je haar kunt geven wat ze wil.

1. Spanking is sexy.

Nog afgezien van hoe je denkt over het uitdelen van het pak slaag zelf, wanneer je je vrouw een pak op haar billen geeft, betekent dat je haar in een seksueel suggestieve, en kwetsbare houding legt, hulpeloos aan je overgeleverd. En terwijl je partner misschien geen seks wil tijdens haar straf, de aanblik van haar bips, bloot of niet, die jou aangeboden wordt, hulpeloos en nerveus onder je hand, riem of paddel, is meestal voldoende om die interesse te wekken bij zelfs de meest ongeïnteresseerde persoon.

2. Spanking maakt je relatie sterker

In ogenschouw genomen hoe belangrijk spanking is voor je partner, zijn de meeste mensen van mening dat wanneer je je vrouw af en toe een pak op haar billen geeft, dit de totale relatie enorm ten goede komt. Ze zal je waarschijnlijk beschouwen en behandelen als de ‘alpha man’ in haar leven en je met respect en liefde behandelen. Ze zal je als de sterke en betrouwbare held in haar leven beschouwen, iemand die niet bang is grenzen te trekken en doet wat nodig is om zijn relatie goed te houden. Kort gezegd, ze zal je als een held beschouwen.

3. Spanking zorgt dat ze aangenamer gezelschap is

Misschien ben je al gezegend met een vrouw die geen enkel spoor van bazigheid of bemoeizucht in zich heeft. Mocht dit zo zijn, dan feliciteer ik je van harte, want helaas hebben de meeste vrouwen van tegenwoordig (de auteur van deze artikelen inbegrepen!) de neiging om zich bazig en overheersend op te stellen in hun relatie. Noem het uitwassen van het feminisme, onuitgesproken agressie tegen de gevestigde orde of gewoon een slechte gewoonte. Wat de reden ook moge zijn, de meesten van ons lijden in meer of mindere mate aan het ‘bazig zijn’ syndroom.

Veel van ons zijn tot de gelukkige ontdekking gekomen, dat vanaf onze partner ons af en toe over de knie legt, de neiging om bazig os overheersend te zijn drastisch afneemt. Het is niet zo dat we meteen veranderen in onderdanige deurmatten. Het is meer dat onze primitieve sekse rol waar we eerder over spraken, geprikkeld wordt.

We hebben ook meer vertrouwen in onze partner. Als ze in staat zijn de leiding te nemen en ons het pak slaag geven waar we naar verlangen (verdienen?) zijn we meer geneigd te geloven dat ze in staat zijn andere dingen ons leven te regelen zonder onze bemoeienis. We komen opeens tot de ontdekking dat we niet de behoefte hebben vanaf de achterbank te zeggen hoe hij moet rijden. En dat is over het algemeen een hele opluchting voor onze partners.

Plus, natuurlijk het verdwijnen van spanning als gevolg van een pak op de billen, zorgt dat we de negatieve energie die zorgt dat we bazig en overheersend worden, kwijt raken.

4. Spanking kan ervoor zorgen dat je meer succes in je werk hebt

Wanneer je met spanking begint zul je tot de ontdekking komen dat je meer vertrouwen hebt in je werk en in je relaties in de buitenwereld.

Doordat je door je vrouw behandeld wordt als een alpha man en zij je respecteert, lief heeft en erkenning geeft, zullen de primitieve impulsen je kracht en vertrouwen in de rest van je leven geven. Je zult tot de ontdekking komen dat je meer zelfvertrouwen hebt en beter om kunt gaan met stressvolle omstandigheden doordat je ook in andere situaties makkelijker in je alpha man rol kunt stappen.

Dus, wat nu als die voordelen je als muziek in de oren klinken, maar het idee je partner af en toe eens over de knie over de knie te leggen, doet dat niet?

Met andere woorden …

WAT ALS JE ER NIETS MEE HEBT?

Goed, je bent dus een aardige vent, je houdt van je vrouw en je hebt inmiddels door dat je vrouw ernaar verlangd af en toe een pak op haar billen te krijgen. Je bent op zich wel bereid haar te geven wat ze wil… maar je hebt er gewoon niets mee.

Het slechte nieuws is dat hoe goed de bedoelingen ook zijn, het niet zal werken als je maar blijft doen alsof. Net als het hebben van seks met iemand die het alleen maar doet om je een plezier te doen een afknapper is, is het over de knie leggen van je partner alleen maar omdat ze dat zo graag wil, zal er toe leiden dat de waarde die het voor haar heeft, vrijwel zeker verdwijnen. Jullie zullen beide gefrustreerd raken.

Het goed nieuws is, dat ook al heb je het idee dat je niet met spanking hebt, je dit in zeker opzicht toch wel het geval is.

Hier is waarom:

Als je tijdens je opleiding psychologie of sociologie gehad hebt, dan heb je vast wel eens gehoord van het ‘hagedissen brein’. Het hagedissen brein is het oorspronkelijke menselijke brein – het brein dat we hadden voor dat we gebruiksvoorwerpen gingen maken, boeken gingen schrijven, torenflats gingen bouwen en computers gingen gebruiken. Het hagedissen brein heeft de beschikking over alle fundamentele driften en instincten.

Onze seksuele driften zetelen er, ons ‘vlucht of vecht’ instinct wanneer we ons bedreigd voelen (hetgeen zich bijvoorbeeld manifesteert als die ‘adrenaline stoot’ die we voelen als we ternauwernood een botsing met de auto hebben weten te voorkomen), en andere primitieve gedragingen die ons in staat stellen te overleven in gevaarlijke wereld van de ‘holbewoners’.

Omdat we in een wereld leven die voor de meesten een stuk veiliger is (zeker voor hen die deze artikelen kunnen lezen) en omdat we tegenwoordig veel meer kunnen vertrouwen op ons intellect en andere hogere breinfuncties om met spanning om te gaan, zijn we ons over het algemeen niet meer bewust van de aanwezigheid van dat hagedissen brein. Maar dat wil niet zeggen dat het er niet meer is. We kennen per slot van rekening nog steeds de adrenaline stoot en we hebben nog steeds een libido en een paringsdrift.

Het hagedissen brein geeft ons ook een primitief instinct tot agressie, een belangrijk antwoord op een ‘leven of dood’ situatie waarin we, laten we zeggen, op een mammoet jagen of een naburige stam moeten bevechten omdat ze ons dorp overvallen om voedsel te stelen.

Ons hagedissen brein zorgt ervoor dat we onze vuisten ballen en ergens tegen aan willen slaan als we gefrustreerd zijn en wat maakt dat kleine kinderen gaan stampvoeten als ze hun zin niet krijgen en wat een inspannend uurtje sporten zo bevredigend maakt.

Zowel mannen als vrouwen hebben deze agressieve impulsen van het hagedissen brein, hoewel biologische factoren hebben gemaakt dat het bij mannen sterker ontwikkeld is. Een blik in de prehistorie maakt duidelijk waarom dat zo is.

Vroeger in de prehistorie, ver voor de tijd van de verzorging, oppas moeders en zorgvaders waren de sekse rollen heel duidelijk. Mannen waren verantwoordelijk voor het jagen op voedsel, een gevaarlijke klus die vroeg om kracht en agressie. En vrouwen, dankzij hun unieke vermogen om te baren, bleven achter in de grot. Ze zorgden voor de kinderen en bereidden het eten. Hier was veel minder agressie voor nodig en meer zorgzaamheid.

In onze politiek correcte maatschappij willen velen graag geloven dat deze agressieve impulsen van het hagedissen brein verdwenen zijn. Maar niets is minder waar. (kun je je de klok nog herinneren waar we het over hadden? Die fractie van een seconde is nog tekort om het hagedissen brein te laten verdwijnen).

Wat betekent dit voor jou en je partner op het gebied van spanking?

Het betekent dat mannen en vrouwen (maar mannen in het bijzonder) of ze nu politiek correct zijn of niet, agressieve behoeften kennen, of ze zich dat bewust zijn of niet en of ze daar blij mee zijn of niet. Die agressieve behoefte is er en zal de komende twee of dir miljoen jaar ook niet weg gaan. Je kunt er maar beter mee leren omgaan.

Onze moderne samenleving heeft er voor gezorgd dat mannen (en vrouwen!) zich schamen voor deze natuurlijke agressieve neigingen. Een goedbedoelde poging mannen ‘te genezen’ van agressief gedrag hebben we gesteld dat agressieve neigingen op zijn gunstigst ‘maatschappelijk onaanvaardbaar’ en op zijn slechtst ‘het grote kwaad’ te noemen is.

De enige geaccepteerde manier waarop de moderne man (en soms de vrouw) toegestaan wordt lichamelijke agressie ten toon te spreiden, is op het sportveld en zelfs dan wordt deze activiteit vaak gezien als iets minderwaardigs, waar een zakenman of een intellectueel zich niet mee bezig wenst te houden. En dan is er natuurlijk het probleem dat veel mannen, geen zin of tijd hebben zich regelmatig op een sportveld te laten zien.

Doordat mannen (en vrouwen!) onder maatschappelijke druk zijn gaan geloven dat agressie onaanvaardbaar is, houdt in je het nodige innerlijk verzet moet overwinnen om aan het idee te wennen je partner een pak op haar billen te geven. Door de strijd tegen verkrachtingen en huiselijke geweld is je bijgebracht dat je onder geen enkele omstandigheid een vrouw mag slaan. Punt uit.

Maar hoewel absoluut waar is dat je nooit iemand mag slaan op een mishandelende en eenzijdige manier, ligt dat bij spanking toch wel anders. Je vrouw vraagt zelfs om een pak op haar bips.

Je hebt ongetwijfeld wel eens agressie gevoeld in de richting van je partner, ook al zou je dat nooit aan haar of aan jezelf toegeven.

Iedere man die een langdurige relatie met een vrouw heeft gehad is wel eens door haar gefrustreerd. En iedere man heeft het door zijn hagedissen brein ingegeven, instinctieve verlangen in zich om deze frustratie met agressie te beantwoorden. Daarom is mijn stelling dat iedere man diep in zich het verlangen zijn vrouw eens een flink pak op haar blote billen te geven.

Ik ben me ervan bewust dat een gewaagde stelling is en wellicht heel onwerkelijk op je overkomt en misschien wel beangstigend is als je er nog nooit bij stil gestaan hebt.

Maar voordat je ja gaat afreageren op je innerlijke holbewoner, bekijk het wel in het juiste perspectief: dit is hartstikke goed nieuws voor je partner en voor jullie relatie, want het betekent dat je over het natuurlijke vermogen beschikt haar te geven waar ze zo hevig naar verlangd.

Het si een feit dat bij sommige mensen het hagedissen brein zo ver weggestopt is dat het nooit aan de oppervlakte te brengen is. Maar feit dat je deze artikelen aan het lezen bent betekent das jij niet bij deze groep hoort. Je hebt tot zekere hoogte het idee dat je door de aanwezigheid van je hagedissen brein in staat bent je vrouw over de knie te leggen. Je bent je er van bewust dat het erin zit en omdat je vrouw je aanmoedigt (smeekt?), die kant van jezelf te laten spreken, geeft je de gelegenheid die kant van jezelf te ontdekken. Je krijgt een prachtige mogelijkheid dit deel van je karakter te ontdekken en te ervaren.

Bovendien, bij lichamelijk geweld aangestuurd door het hagedissen brein komen endorfine vrij, het zelfde chemische stofje wat vrijkomt tijdens de seks. Daarom kun je ‘high’ worden van fitnessoefeningen, net zoals het geval is bij het spelen van contactsporten.

Wat betekent dit nu in relatie tot een pak op de bips van je partner? Dat door je hagedissen brein agressie te stimuleren, waarschijnlijk ook je hagedissen brein seks impulsen ook gestimuleerd worden. Kortom als man kun je gemakkelijk voorstellen dat een pak op haar blote billen opwindend kan zijn, ook al heb je het nog nooit gedaan en denk je dat je er niks mee hebt.

Een paar waarschuwende woorden:

Impulsen vanuit het hagedissen brein betekenen niet dat je partner maar een pak slaag kunt geven wanneer dit maar in je op komt. Wellicht ten overvloede zeg ik nog maar even hoe bevredigend een pak op de billen voor jullie ook uit kan pakken, er dient steeds verstandig mee omgedaan worden. Dat wil zeggen veilig en verantwoord en niet je vrouw een pak op haar bips geven omdat je een rotdag hebt gehad op je werk en je je frustraties wilt botvieren. Spanking is een prachtige manier om je agressie te kanaliseren, maar het is geen vrijbrief je partner te mishandelen omdat je je oer instincten hebt terug gevonden.

In de tweede plaats, afhankelijk van hoe sterk je geconditioneerd bent om geweld als iets onacceptabels te beschouwen, zal er tijd nodig zijn om met de agressie van je hagedissen brein om te kunnen gaan. Als je je partner over de knie legt en het laat je volledig koud, geef dan niet onmiddellijk op omdat je denkt dat je die impulsen wel niet zult hebben. Als je deze artikelen zit te lezen, heb je die wel degelijk. Je moet misschien, los van je vrouw aan de slag om deze agressieve instincten te accepteren. Het duurt ook even voordat deze gevoelens zo sterk worden dat je spanking een aangename en bevredigende bezigheid haat vinden.

Nadat je een levenlang deze agressieve gevoelens hebt weggedrukt, dan kan het in het begin moeilijk zijn deze agressie te sturen als je toestaat dat ze er zijn. Het zou bijvoorbeeld zo kunnen zijn dat je wat chagrijnig wordt en mensen uitfoetert terwijl je jezelf altijd heel goed gemanierd vond. Of je voelt de neiging iemand van de snelweg te drukken.

Voor veel mannen kan het opduiken van de agressie war je het niet wilt beangstigend aanvoelen. De neiging bestaat de agressie maar weer diep weg te stoppen waar deze geen kwaad kan.

Het probleem hierbij is natuurlijk dat door het deksel weer op de hoge druk pan te doen, niet betekent dat de spanning ook verdwenen is. Het betekent alleen maar dat de zaak zou kunnen ontploffen. Je agressie opkroppenis niet veiliger dan ze maar ongecontroleerd te laten gaan.

Als je in plaats daarvan ontdekt dat je moeite hebt deze agressieve impulsen tijdens een spanking slecht kunt beheersen, dan moet je zo verstandig zijn andere uitlaatkleppen, zoals bijvoorbeeld squashen voor je agressie te zoeken.

Het is belangrijk om voor ogen te houden dat agressie een heel natuurlijk deel uitmaakt van wie je bent en je dient er mee te leren omgaan. Spanking is een mooie manier om dit altijd aanwezige deel van onze persoonlijkheid om te gaan.

Nu we de belangrijkste voordelen van spanking voor zowel jou als je partner de revue hebben laten passeren, gaan we de belangrijkste specifieke verlangens die je vrouw heeft ten aanzien van een pak op haar billen bekijken – en een paar eenvoudige manieren om aan deze verlangens tegemoet te komen.