Kom binnen, riep ze en heel langzaam ging de deur open. Binnen kwam een mooi meisje in een school uniform. Een rode blazer, gele blouse en donkerblauwe rok.
Dus, zei Miss Twain, daar ben je Melissa, 2 minuten te laat zie ik. Je kunt mij je blazer geven, het zal alleen maar in de weg zitten. Melissa bracht haar blazer naar Miss Twain en keek beschaamd en bang toen ze meneer Thalen in dezelfde kamer zag zitten. Meneer Thalen kreeg direct zicht op de hoge taille rok van Melissa. Doordat haar rok strak om haar billen zat, was haar goed gevormde achterwerk perfect zichtbaar.
Miss Twain ging verder: Eerst zal ik jou voorstellen aan onze gast, meneer Thalen. Vandaag is hij overgekomen uit Nederland en wil alles weten over discipline. Hij wil vooral weten wat Engelse discipline inhoudt. Mellisa, kun je jezelf nu even voorstellen en uitleggen hoe je meneer Thalen kunt helpen in zijn missie?
Ehhh, begon Mellisa…..
Niet zo verlegen Mellisa, zei Miss Twain, kom op anders moet ik je straf heroverwegen, wil je dat?
Nee, nee Miss Twain, ik zal het uitleggen aan ehhh… meneer Thalen… Mister Thalen, Melissa begon, ik ben Melissa Meadows en ik moet me hier melden vanwege “grof taalgebruik” afgelopen vrijdag in de klas van miss Twain. Miss Twain beval me toen om vandaag naar haar kamer te komen met dit strafbriefje.
Melissa overhandigde meneer Thalen het strafbriefje. In dit briefje stond dat ze zondagochtend om 11 uur in de kamer van Miss Twain moest komen.


Tijd: zondag 10 april 1949, 12.00 uur
Plaats: kamer Directrice
Kleding: goed schooluniform
Ondergoed: Wit hemd en groene “Knickers”
Straf: hand-billenkoek
Positie: over de knie
Ontblotingsgraad: over rok en op onderbroek.
Duur: maximaal 15 minuten
Aantal slagen: onbepaald
Straf-uitvoerder: nader te bepalen


Nou, meneer Thalen, zei Miss Twain. Wat denk u, is het mogelijk dat u in dit geval de strafuitvoerder kunt zijn? Ik denk dat het ook voor uzelf en voor Melissa een goed begin zou kunnen zijn. Ik nodig u daarom uit om uw leerweg te starten met de klassieke “over de knie billenkoek” op haar rok en op haar onderbroek.

Meneer Thalen wist niet wat er gebeurde en zei…. Ehhhh wat… Ehh nou waarom niet.
Oké, Melissa, zet deze stoel in het midden van de kamer en vraag netjes aan meneer Thalen om daar plaats te nemen, zei Miss Twain tegen Melissa.
Melissa’s hoofd werd helemaal rood, ze was nog nooit op haar billen geslagen door een onbekende man… en in dit geval een knappe man uit Holland….
Ze pakte een beetje aarzelend een stoel uit een hoek en plaatste die in het midden van de kamer. Ze ging naast de stoel staan en zei een beetje verlegen: Geachte meneer Thalen, wilt u hier op deze stoel plaatsnemen zodat ik mijn straf bij u mag en kan ontvangen? Meneer Thalen stond op en ging op de stoel zitten. Hij voelde Melissa’s nabijheid en haar zenuwachtig wachten op haar instructies.
Meneer Thalen, zei Miss Twain weet u wat u moet doen? Heeft u ooit een meisje een pak voor haar billen gegeven?
Nee miss Twain, dit wordt echt mijn eerste keer!
Bent u ooit getuige geweest van billenkoek, thuis of ergens anders?
Nee Miss, de eerste keer dat ik een pak voor de billen zag ehh, stond in het boek waar uw instituut ook in voor komt, dus wellicht kunt u me vertellen wat ik moet doen.
Nou, ik zal u door het hele proces leiden….
Melissa stond de hele tijd naast de stoel te wachten en hoopte ondertussen dat het voor haar heel eenvoudig zou zijn om deze billenkoek te doorstaan. Zijn eerste keer, nou dat zou toch moeten meevallen. Ze had al bedacht om in ieder geval wat te wiebelen en flink au te roepen zodat meneer Thalen wellicht onder de indruk zou zijn en dus mild voor haar zou zijn.
Over de knie Melissa, kwam de strenge stem van Miss Twain.
Ja Miss….Melissa drapeerde zich over de sterke knieën van meneer Thalen. Haar prachtige billen in het strakke rokje recht omhoog in perfecte billenkoekpositie.
Met je handen houd je de stoelpoten vast Melissa, zei Miss Twain streng, en laat ze niet los Melissa!
Ja Miss….
Goed meneer Thalen, nu mag u haar billen voelen en controleren of er niet te veel lagen kleding zijn.
Het hart van meneer Thalen bonkte van opwinding, alsof hij de marathon liep… Hij legde zijn hand op de perfecte rondingen en wiebelde ze een beetje heen en weer. Melissa voelde zijn stevige en sterke hand op haar zachte billen.
Het is oké zei meneer Thalen tegen Miss Twain.
Prima, u kunt nu beginnen met uw hand stevig op haar billen te slaan. Houd u niet in, ik wil kunnen bepalen welk niveau u nu reeds heeft in de kunst van Billenkoek geven!
Meneer Thalen pakte Melissa goed vast en zwaaide zijn arm hoog in de lucht. Met een machtige zwaai belandde zijn handpalm in het midden van Melissa’s billen.
Melissa had dit soort kracht niet verwacht. Direct was er nog een klap in het midden van hier billen ook beantwoord met een “niet gespeelde” ahhh! van Melissa. Ze hield de stoelpoten goed vast want ze wist dat dit nodig was met de ogen van Miss Twain in de buurt! Het regende in constant tempo grote stevige handen op de zachte volle billen van de jonge Melissa. Na een tijdje begon Melissa te wennen aan de slagenregen en kwam ze in een soort trance. Ze stopte met geluid maken en haar handen werden wat meer ontspannen om de stoelpoten.
Na 5 minuten speed spanking van meneer Thalen zei Miss Twain: Stop!
Meneer Thalen stopte meteen met de billenkoek.
Melissa, sta op, commandeerde Miss Twain.
Melissa deed wat haar gevraagd werd en ging naast meneer Thalen staan.
Nu Melissa!! … Handen op je hoofd! Miss Twain liep naar Melissa toe. Melissa deed snel wat haar werd opgedragen.
Ok meneer Thalen, Melissa zal nu door mij volgens de regels van deze school worden uitgekleed tot “Vest and Knickers” belangrijk is daarbij de volgorde en het tempo.
Miss Twain ging voor Melissa staan en met haar vinger duwde ze de kin van Melissa omhoog. We beginnen met haar school-stropdas, zei Miss Twain. Ze ontknoopte de das en legde die keurig op haar bureau. Melissa bleef roerloos staan met haar hoofd omhoog gericht. Miss Twain knoopte vervolgens langzaam haar gele blouse los. Ze vouwde de 2 losgekomen zijden open zodat Mellisa’s witte hemd zichtbaar werd.
Mellisa, trek je blouse helemaal uit en geef het aan mij. Melissa deed snel wat haar was opgedragen. Nu je handen weer op je hoofd! Zei Miss Twain streng.
Mellisa deed wat haar was opgedragen.
Miss Twain liep langzaam om Melissa heen en plaatste zich achter Melissa. Ze legde haar handen op haar buik en voelde langzaam zijwaarts en omhoog…. Melissa kreunde een beetje toen de handen van Miss Twain in de buurt kwamen van haar borsten. Maar verder ging Miss Twain niet.
Ja meneer Thalen, we moeten altijd controleren of haar ondergoed volgens onze schoolregels is, nietwaar Melissa?
Melissa zei niets, maar haar ogen stonden wijd open en staarden naar een vast punt, zodat ze de situatie een beetje aankon.
Miss Twains handen bewogen nu naar de achterkant van Melissa’s rokje om deze open te kunnen ritsen. Wilt u de billenkoek op haar onderbroek geven, of heeft u liever dat ik u laat zien hoe een goede onderbroek-billenkoek wordt gegeven?
Meneer Thalen, helemaal opgewonden door alle spannende dingen die gebeurden zei…. Goed… Ehhh misschien kunt u me wat trucjes laten zien hoe je dat werk precies moet doen!
Oké, zei Miss Twain en in 1 snelle beweging trok ze het rokje van Melissa naar beneden, waardoor de elasticiteit van de billen van Melissa’s werd gedemonstreerd.
Daar stond ze dan, in wit hemd en een mooi gespannen wit schoolonderbroekje, klaar om billenkoek te krijgen van Miss Twain….
Thalen stond op van zijn stoel en Miss Twain nam voor hem plaats.
Melissa, zei Miss Twain streng: In Positie, Nu! Melissa ging over de knie liggen en pakte als vanzelf de stoelpoten weer vast.
Miss Twain sloeg Melissa zonder pauze een volle 6 minuten met kracht en snelheid. En tijdens de billenkoek had Miss Twain ook nog het gemak en de rust om uit te leggen wat ze deed en liet ze de zwakke plekken van achterwerken van meisjes en Melissa in het bijzonder zien! De hele tijd keek meneer Thalen toe hoe Melissa billen wiebelden en hoe Mellisa de poten van de stoel probeerde te vast te houden. Melissa wist dat loslaten geen optie was, haar enige manier om de billenkoek niet langer te laten duren was vasthouden.
Trouwens, meneer Thalen, zei Miss Twain (en ze versnelde Melissa’s billenkoek een beetje) u bent uitgenodigd voor de speciale schooldiscipline morgenvroeg om 9 uur. Ik had u al voor de telefoon verteld dat morgen een speciale dag is. Morgen vindt de jaarlijkse tuchtrechtbank plaats. Er zijn 4 meisjes morgenvroeg die gestraft moeten gaan worden. In het openbaar…in de centrale hal… op het podium van onze school….. Miss Twain stopte met praten om de volledige aandacht te schenken aan de laatste 10 slagen op de mollige derrière van Melissa. Vervolgens trok Miss Twain in 1 snelle beweging de onderbroek van Melissa naar beneden om het resultaten van het handwerk te inspecteren. Ondertussen zei ze tegen meneer Thalen; deze 4 meisjes probeerden allerlei verboden zaken de school binnen te smokkelen, Dit o.a. om andere meisjes om te kopen voor gunsten.
Melissa lag nog steeds over Miss Twain knie, hield nog steeds de poten van de stoel vast, in de hoop dat haar billenkoek niet zou doorgaan op haar blote zere billen… je wist het namelijk nooit met deze directrice.
Helaas, zei Miss Twain, probeerde een van de 4 meisjes een leraar om te kopen….dat was een fout die ze allemaal niet snel zullen vergeten….Ik kan u verzekeren dat ze het dagenlang zullen blijven voelen!
Mooi Melissa, sta op en leg je handen op je hoofd.
Melissa deed meteen wat haar gevraagd werd.
Miss Twain stond op en nodigde dhr. Thalen weer uit om op de stoel plaats te nemen.
Melissa ga nu schrijlings tussen de benen van meneer Thalen staan zodat meneer Thalen mijn werk goed kan inspecteren!
Melissa bloosde, maar deed wat haar werd opgedragen. Ze schuifelde langzaam met nog steeds haar handen op haar hoofd tussen de open benen van meneer Thalen, die zijn benen daarna sloot zodat haar benen klem zaten tussen zijn sterke benen.
Ok, zei Miss Twain, nu moet u haar billen voelen. Voel hoe elke bil-wang een beetje opgezwollen en heet is. U mag een beetje kriebelen en kneden, wellicht reageert ze daar wel op. Het is voor haar belangrijk om te weten wat er gebeurt met ondeugende meisjes. Tevens is het voor u ook belangrijk om te weten wat het eindresultaat van goede billenkoek zou moeten zijn!
Meneer Thalen legde voorzichtig zijn hand de bil vlak bij hem. De andere hand legde Meneer Thalen op Melissa haar buik. Hij bewoog zijn handen niet maar voelde alleen de warmte van Melissa. Na de pijn veroorzaakt door Miss Twain, was dit voor Melissa een heerlijk en zorgzaam moment waarin ze verbondenheid voelde. Voor beiden was het een prachtig stil en speciaal moment van samenzijn.
Zo Meneer Thalen, dat is genoeg. Mellisa, pak je kleren en ga naar je kamer!

Geef een reactie