Edwards hobby is voetballen. Iedere week, op woensdagavond, gaat hij naar de training en daarna is het in de kantine nog even gezellig samen zijn met zijn voetbalvrienden uit zijn team. Natuurlijk worden daar ook de nodige biertjes bij gedronken maar Edward kent zijn grenzen en drinkt er niet gauw teveel. Op zondag spelen ze in het voetbalseizoen competitie voetbal. Die wedstrijden beginnen dan meestal rond 13:00 uur en eindigen rond 15:00 uur. En ook dan weer spelen ze de bekende derde helft weer in de thuis- of uit kantine.
Die betreffende zondag had Edward ook weer een competitie duel en ze speelde een thuiswedstrijd. We hadden afgesproken om die zondagavond bij Edwards moeder Irene te eten. Ik was alvast rond 15:00 uur naar zijn moeder gegaan en Edward zou na de bekende derde helft zeker rond 17:00 uur bij zijn moeder zijn zodat we op tijd aan tafel konden gaan.
Met Edwards moeder kan ik het uitstekend vinden. We hebben het samen heel gezellig en kunnen over van alles praten. Natuurlijk gaat het vaak over Edward en zijn moeder wil ook graag van mij horen hoe het gaat met het samenwonen. Edwards moeder had zich wel een beetje zorgen gemaakt toen Edward bij mij kwam wonen vertelde ze mij. Ze was bang dat het mij erg zou tegenvallen omdat Edward thuis nooit iets had hoeven doen in huis en dat hij zich bij mij ook zo zou gedragen. Ik vertelde haar dat ik van te voren met Edward hierover had gesproken en hem had duidelijk gemaakt wat ik van hem verwachte en wat mijn voorwaarden waren om samen te wonen. Ook vertelde ik zijn moeder over mijn nare ervaringen uit mijn eerste huwelijk en dat ik dit in de toekomst niet meer zou laten gebeuren. Edwards moeder lachte en zei dat Edward haar had verteld, tijdens zijn wekelijkse vrijdagavondeten bij zijn moeder, over het feit dat hij zittend moet plassen. \”En ik ben het helemaal met je eens Johanna\” zei ze redelijk fel. \”Zelf heb ik mijn hele leven dagelijks de druppels en spetters van Edward en van zijn vader moeten opdoen. Het is goed dat je dit niet laat gebeuren.\” Ik dacht er even over na en vroeg toen aan haar of Edward ook verteld had dat hij straf had gekregen omdat hij zich regelmatig niet aan de \’zittend plassen\’ afspraak had gehouden. Verwonderd keek ze mij aan en zei \”Nee, dat heeft hij er niet bij verteld maar terecht dat je hem dan straft.\” en met een nieuwsgierige klank in haar stem en een glimlach op haar gezicht zei ze \”Vertel eens, wat voor straf heeft hij gekregen?\”. Ik vertelde haar in geuren en kleuren over Edwins strafregels inclusief alle details. Haar reactie was \”Goed gedaan Johanna en blijf het op jou manier doen. Edward is een hele lieve jongen maar hij heeft wel sturing nodig en soms kennelijk wat meer. Dat heb ik zelf te weinig gedaan maar ik ben blij dat jij dat beter doet en weet dat je mijn zegen hebt.\” Ik was blij met die steun en met mijn toekomstige schoonmoeder en vertelde haar dat ik de komende maanden langzaam maar zeker Edward de kneepjes van het huishouden en het koken zou bijbrengen zodat hij zijn taken ook echt kon uitvoeren.
Inmiddels was het half zes geworden en uiteindelijk kwam Edward via de achterdeur naar binnen. Het was mij meteen duidelijk dat hij deze keer toch wat teveel biertjes had gedronken. Zijn moeder Irene zag het ook en zei \”Het was zeker heel gezellig want ik zie dat je er genoeg gehad hebt?\” Edward lachte een beetje en bevestigde dat het erg gezellig was maar dat hij niet teveel gedronken had. Irene keek mij aan en ik haalde met een \’wij weten wel beter\’ blik mijn schouders op. We konden meteen aan tafel want het eten was klaar. Irene schonk voor ieder een glas water in voor tijdens het eten maar Edward zei \”Ik wil liever een biertje.\” \”Dat lijkt me niet verstandig\” reageerde Irene \”Dat ben ik helemaal met je moeder eens\” was mijn reactie. \”Volgens mij heb je al bier genoeg gehad Edward.\” vervolgde zijn moeder en ging zitten om het eten verder op te scheppen. Edward keek zijn moeder aan en zei \”Nou als jij het niet voor me pakt dan doe ik dat zelf wel. Ik ben oud genoeg om zelf te beslissen om nog een biertje te drinken.\” en vervolgens stond hij op en pakte een biertje uit de koelkast en maakte het flesje open. Met een zelfvoldane grijns ging hij weer zitten, hij nam een flinke slok uit het flesje bier en zei \”kijk zo doen we dat dames!\” en begon met zijn eten. Die opmerking vond ik naar zowel zijn moeder als naar mij behoorlijk respectloos. Ik vond dan ook dat ik hier nog even op moest reageren. Dus ik zei \”Edward, we zijn hier bij je moeder uitgenodigd om te komen eten. Jij en ik zijn hier dus te gast en ik schaam me voor jou respectloze en machoachtige gedrag.\” terwijl ik dit zei had ik hem boos aangekeken en ik zag dat hij mijn reactie niet verwacht had. Hij wilde iets gaan zeggen maar ik zei \”Het is misschien maar beter dat je niets meer zegt en je uitleg bewaart voor morgen wanneer ik je hierover nog even wil spreken als je niet gedronken hebt.\” en daarna keek ik naar zijn moeder \”Bij deze Irene mijn excuses voor het gedrag van Edward en laten we nu maar genieten van het lekkere eten.\” \”Dank je Johanna, en bij deze mijn excuses naar jou voor het gedrag van mijn zoon. Ook ik schaam me daarvoor.\”
Edward zat een beetje beteuterd te kijken en reageerde toch met \”Sorry, het was niet zo bedoeld.\”
\”Nou, eet smakelijk dan maar\” zei ik met een luchtige toon en ook Irene klonk weer gezellig als voorheen. Alleen Edward was wat stiller en had kennelijk ook geen zin meer in zijn biertje. Gaandeweg het etentje werd de sfeer weer minder gespannen en genoten we van het heerlijke eten. Na afloop van het eten, het was inmiddels half negen, bood ik Irene aan om nog even mee op te ruimen en af te wassen. Ik zei tegen Edward dat hij alvast naar huis kon gaan want hij was met de fiets en ik met de auto. Edward nam afscheid van zijn moeder en bedankte haar voor het eten. Mij gaf hij een kus op mijn wang en zei \”tot zo schat\”. Tijdens het opruimen en de afwas, Irene had geen vaatwasser, kwam Irene nog even terug op het voorval met het biertje. \”Nog even over dat biertje van Edward, ik vind het heel goed van je dat je hem niet zomaar met die actie liet wegkomen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik zelf te vaak mijn mond heb gehouden bij dit soort situaties maar gelukkig zie ik nu dat jij dat zeker niet doet. Ik voelde me door jou erg gesteund zojuist. Dank je nog daarvoor.\” en Irene legde even haar hand op mijn arm. \”Nou Irene, ga er maar vanuit dat ik daar morgen met Edward, als hij weer helemaal drankvrij is, nog een hartig woordje over zal spreken. Dit soort gedrag tolereer ik niet en dat zal hij weten ook.\” Irene keek mij met een lichte grijns aan en vroeg \”krijgt hij ook straf?\” waarbij ze dacht aan de strafregels die ik hem eerder had laten schrijven. \”Tuurlijk\”. zei ik lachend, \”maar deze keer geen strafregels\” dacht ik er zelf bij.
Toen ik later rond tien uur thuis kwam zat Edward op de bank en was hij tijdens het tv-kijken in slaap gevallen. Ik pakte de afstandsbediening en zette de tv uit. Ik maakte Edward wakker en zei ik dat ik naar bed ging. Even later kwam Edward naar boven. Toen we allebei in bed lagen viel Edward weer binnen no-time in slaap. Zelf bleef ik nog even wakker en dacht eraan dat ik morgen voor de eerste keer Edward een flink pak voor zijn blote bips zou geven. Voor zowel Edward als mijzelf een vuurdoop. Ik vond het erg spannend maar verheugde me er zeker wel op!

De volgende ochtend, op onze vrije maandag, was Edward op tijd opgestaan. Hij had afgesproken met een vriend, die een garage bedrijf heeft, om zelf zijn auto te onderhouden daar waar nodig met de hulp van zijn vriend. Edward verwachte rond 13:00 uur weer thuis te zijn maar hij zou me appen als het later werd. Om 12:30 kreeg ik een sms\’je dat hij rond 14:30 thuis zou zijn.
Dat appje was voor mij een mooie aanleiding om hem te herinneren aan zijn gedrag van gisteren en ik sms\’te hem terug; \”Mooi, dan zie ik je rond 14:30 uur. Je kunt in de bijkeuken je vieze werkkleren uit doen en dan wil ik dat je naar boven komt in je ondergoed. Ik wacht op je in de logeerkamer. We hebben nog wat te bespreken over je gedrag tijdens het eten bij je moeder.\”
Het duurde een paar minuten voordat hij terug sms\’te \”Oké\”.
waarop ik reageerde met \”Je bedoelt zeker: Ja Mevrouw\”. Nu wist hij in ieder geval dat hij straf zou krijgen. Sneller dan ik had verwacht kwam zijn reactie \”Please, niet weer strafregels alsjeblieft. Ik zal me voortaan gedragen\”. Natuurlijk kreeg hij geen strafregels, zo gemakkelijk zou hij er deze keer niet vanaf komen maar daar zou hij gauw genoeg achter komen. Ik sms\’te terug \”Logeerkamer 14:30 uur, begrepen?\” hij begreep de boodschap \”Ja Mevrouw\”.
Even voor half drie hoorde ik Edward thuiskomen. Ik zat ik de fauteuil in de logeerkamer te wachten en had besloten om hem eerst flink de les te lezen terwijl hij voor me zou staan in zijn ondergoed. Op de zitting van de stoel met de rechte rugleuning had ik de saunaborstel neergelegd. De saunaborstel is precies hetzelfde als de zware houten badborstel alleen met een iets kortere steel. Een betere borstel dus voor over de knie. Ik was erg gespannen want het was voor mij de eerste keer dat ik iemand over de knie ging leggen en billenkoek zou geven. Ondanks dat het de eerste keer was dat ik dat ging doen was ik ervan overtuigd dat ik precies wist hoe zoiets perfect moest worden uitgevoerd. Jarenlang had ik op internet filmpjes gezien en verhalen gelezen. Zonder praktijk ervaring was ik toch een specialist op dit gebied en was zelfverzekerd. Edward ging een ontzettend pak slaag krijgen.
Een paar minuten nadat Edward thuis was gekomen hoorde ik hem de deur van de hal open doen en kwam hij de trap op naar boven. Schoorvoetend en een beetje schaapachtig kwam hij de logeerkamer binnen en keek hij mij aan. Ik stond op uit de fauteuil en ging op de houten stoel nadat ik de saunaborstel van de zitting had gepakt. De borstel legde ik in mijn schoot. Ik besloot meteen in mijn rol te gaan en zei \”Kom maar hier voor me staan, handen op je hoofd.\” Ik keek hem streng aan terwijl ik vroeg \”Zo Edward wil je misschien nog iets zeggen?.\” Edward keek naar me alsof hij zich heel schuldig voelde en zei \” Ja … ehh, het spijt me echt van gisteren … dus.\” Ik bleef hem streng aankijken en wachtte of hij nog meer ging zeggen maar dat bleek niet zo te zijn en pakte ik het woord weer. \”Ja Edward, je kunt er wel spijt van hebben maar dat maakt je gedrag wat je gisteren liet zien niet minder erg. Het was voor je moeder erg respectloos om zo provocerend tegen haar advies in te gaan om zelf bier te gaan pakken terwijl we bij haar te gast waren. En of dat al niet erg genoeg was ook nog zo\’n macho opmerking erachteraan tegen je moeder en mij \’zo doen we dat dames\’ hoe haal je het in vredesnaam in je hoofd om je zo te gedragen?\” Ik pauzeerde even en bleef hem nog steeds streng aankijken terwijl ik zag aan zijn houding en de blik in zijn ogen dat hij zich steeds kleiner voelde worden en dat zijn tranen niet meer ver weg waren. Hij begon op het kleine jongetje te lijken wat ik graag wilde zien in zo\’n situatie. \”Je begrijpt natuurlijk wel dat ik zo\’n gedrag niet tolereer en dat dit consequenties heeft Edward en dat je hier een fikse straf voor krijgt!! En om maar meteen duidelijk te zijn: dat worden geen strafregels maar over de knie voor een flink pak op je blote bips met deze borstel!\”. en terwijl ik dat zei pakte ik de houten borstel van mijn schoot en met mijn linkerhand en liet hem een paar keer demonstratief in mijn rechter hand vallen. Ik zag aan zijn gezicht dat hij dat niet verwacht had en dat hij ook niet wist wat dat in zou houden. Hij keek mij met grote ogen en hoog opgetrokken wenkbrauwen aan en zei \”hoezo een pak op mijn billen?\”.
\”Vind je dan dat je geen straf hebt verdient soms?\” vroeg ik hem meteen op een boze toon.
\”Jawel maar ik wil geen pak op mijn billen, ik ben geen kind meer.\”
\” Nee Edward dat klopt, je bent geen kind meer, maar je gedraagt je wel als een kind en dus krijg je ook straf als een kind. Daarbij hebben wij afgesproken dat ik volgens mij degene ben die jou straf bepaald en niet jij dus je hebt niets te willen. Tenzij jij je niet aan die afspraken wilt houden en weer liever thuis bij je moeder wilt gaan wonen?\” Ik zag dat Edward heel erg schrok van mijn laatste opmerking maar ik moest die maken om hem duidelijk te maken dat ik het meende en dat er geen ruimte was voor een discussie. Edward realiseerde zich heel snel wat hij op het spel zette met zijn discussie en zei \”Sorry Johanna, je hebt gelijk.\” \”Mooi, fijn dat we het daarover eens zijn. En ik en wil hierover in het vervolg dan ook geen enkele discussie nog ooit over voeren. Is dat duidelijk?\” kennelijk was ik duidelijk geweest want Edward reageerde met \”Ja Mevrouw.\” Edward stond nog steeds met zijn handen op zijn hoofd op een halve meter af stand van mij. \”Dan zullen eerst die broek maar eens omlaag doen\” en terwijl ik dat zei schoof ik zijn hemd wat omhoog haakte ik met twee vingers van mijn beide handen achter de elastieken band van zijn onderbroek en trok die langzaam omlaag totdat zijn billen bloot waren en zijn piemel in erg slappe toestand ook tevoorschijn kwam. Ik liet zijn onderbroek binnenstebuiten net boven zijn knieën hangen en ik zag een paar grote gele plasvlekken in de binnenkant van het kruis maar dat liet ik maar voor wat het was, voorlopig tenminste. Ik opende mijn benen en trok Edward iets naar voren zodat hij tussen mijn benen kwam staan. Ik had een donkerblauwe spijkerbroek aan en korte laarsjes met een hakje van zo\’n 5 cm en samen met mijn lengte van 1,79 meter maakte dit dat mijn benen hoog genoeg waren om er Edward goed overheen te laten liggen. Edward zelf was met 1,75 meter niet zo erg groot. \”Doe je handen maar naar beneden en kom maar over mijn rechter knie liggen.\” Ik ben namelijk linkshandig. Edward deed wat ik hem gezegd had en ging over mijn knie liggen. Toen hij er goed overheen lag plaatste ik mijn linkerbeen over zijn benen heen zodat ik hem goed op zijn plaats kon houden. Met mijn rechterhand pakte ik hem even vast in z\’n zij en trok ik hem even flink naar mij toe zodat hij stevig over mijn been lag. Ik tikte vervolgens op zijn linker schouder en zei \”Geef me je linkerhand op je rug.\” en ik pakte zijn hand in de mijne en drukte die stevig in het midden van zijn rug. In mijn andere hand hield ik de houten borstel vast en draaide hem met de vlakke kant naar beneden. Ik keek naar de stevige en iets te volle billen van Edward. Twee maagdelijk witte billen die, zoals ik het zag, in grote afwachting waren van de eerste kletsen van de borstel. Ik voelde dat mijn hartslag flink omhoog ging van de spanning want het was weliswaar voor Edward de eerste keer dat hij van mij een pak voor zijn billen zou krijgen maar het was ook voor mij de eerste keer dat ik überhaupt iemand over de knie had liggen en op zijn billen ging slaan. Vaak had ik hierover gefantaseerd en me allerlei voorstelling hierover gemaakt maar nu ging het echt gebeuren en ik voelde een ontzettende stoot adrenaline door mijn lijf gieren. Ik tikte zachtjes even met de borstel twee keer op Edwards beide billen en zei \”Zo Edward, nu zullen we die blote bips van jou eens even flink onderhanden nemen\” en terwijl ik dat zei bracht ik de borstel omhoog en en liet ik hem hard neerkomen midden op zijn linke bil. \”KLETS …..\” en voordat Edward kon reageren herhaalde ik dit met dezelfde kracht op de linke bil \”KLETS….\” en meteen weer naar de andere bil \”KLETS, KLETS …. KLETS, KLETS ….. KLETS, KLETS\” Edward wist niet wat hem overkwam en had zeker niet die helse pijn verwacht die hij nu voelde op zijn billen en hij begon eigenlijk al meteen na de eerste paar klappen te roepen \”AAAWWW, AAAWW, STOP, AAAWWW WWAWW, STOP AAAAAWWW AAWWAWW, NEE STOP ALSJEBLIEFFFF, AAAAAWWW AWAWAWWWAAWW. ..,\” Ik had me voorgenomen om hem meteen 25 klappen achter elkaar te geven en zijn billen overal goed te raken en dan even te stoppen om hem op adem te laten komen. Dus ging ik stevig door \”KLETS, KLETS, … KLETS, KLETS, … KLETS, KLETS, …KLETS, KLETS, …KLETS, KLETS, KLETS\” en de laatste zes liet ik neerkomen net onder zijn billen op zijn zitplekjes \”KLETS, KLETS, .. KLETS, KLETS, …. KLETS, KLETS.\” Terwijl ik was doorgegaan met het toedienen van alle 25 klappen was Edward alleen maar meer en harder gaan jammeren \”AAAWWWW, ALSJEBLIEF HOU OP, AAAWAWAAW, AAWWAAWWAAA\” en na ongeveer 15 klappen hoorde ik dat hij al in tranen was. Vooral bij die laatste 6 klappen onder zijn billen was het één lange kreet \”AWWAWAWAWAWAAAAAWWWWW…..\”. Toen ik stopte ging Edward nog even door met \”AAAW WAW WAW …… Aw.\” en hoorde ik hem snikken en zijn neus ophalen en voelde ik zijn lijf zachtjes schokken. \”Dit is nu precies wat je verdient als je je respectloos gedraagt. Maar Edward, je snapt toch zeker wel dat we nog niet klaar zijn. Deze eerste 25 klappen waren voor het gedrag naar je moeder. De volgende 25 zijn voor je gedrag naar mij. Zo doet deze dame dat Edward. Dus ben je er klaar voor?\” Edward schrok en reageerde huilend \”NEEEE ALSJEBLIEF, NIET NOG MEER KLAPPEN, DAT HOU IK NIET MEER VOL, ALSJEBLIEFFFFFFFF …\” ik trok hem weer even goed op mijn knie en drukte zijn hand weer stevig op zijn rug en zei \”Nou je wel moeten want ik hou het namelijk wel vol en ik heb de borstel in mijn hand dus zet je maar schrap!\” en nadat ik dat gezegd had liet ik de borstel weer hard en met het goede ritme neerkomen op Edwards billen voor de volgende 25 klappen. Edward smeekte, krijste en huilde alles bij elkaar gedurende alle 25 klappen die hij van me kreeg en het was maar goed dat ik zijn hand vast had op zijn rug en zijn benen geborgd zodat hij geen kant op kon en het wel moest ondergaan. Toen ik klaar was waren zijn bips en zijn zitplekjes heel donkerrood met een beetje blauw. Edward beef nog een liggen tijdje nasnikken over mijn been totdat ik hem hem zei dat hij op moest staan. \”Ga maar in de hoek staan bij de beer met je handen op je hoofd.\” zei ik hem en hij schuifelde naar de hoek met zijn onderbroek op zijn knieën. Terwijl hij daar stond kon ik zijn bips goed bekijken en was ik tevreden met het resultaat.
Voor mijzelf was dit een eerste ervaring geweest en had met volle overgave Edwards billen onderhanden genomen en ik had er ook echt van genoten. Vooral die steeds roder worden billen die naar donkerrood veranderden en daarna weer een beetje wit kleurde zorgde ervoor dat het kruis van mijn eigen onderbroekje en spijkerbroek voelbaar vochtig waren geworden. Na deze ervaring wist ik zeker dat deze rol en positie voor mij waren weggelegd.
Na een kwartier zei ik tegen Edward dat hij zijn handen mocht laten zakken en dat hij uit de hoek mocht komen. Heel voorzichtig gingen zijn handen naar zijn geteisterde billen en wreef hij er even lichtjes overheen. Ik zei tegen hem \”Je straf is voorbij. Kom maar even hier dan zal ik wat zalf op je bips smeren.\” hij kwam naar me toe lopen en ik gaf hem een dikke knuffel die hij kennelijk heel erg nodig had. De eerste paar dagen na zijn pak slaag was het voor Edward pijnlijk om te gaan zitten maar na een week waren alle sporen verdwenen. Edward vertelde me de dag erna dat hij zich nooit gerealiseerd dat een pak voor je billen zo ontzettend zeer kon doen. En hij zei ook dat hij zijn best zou doen om te voorkomen dat hij dit vaker kreeg. Ik glimlachte naar hem en zei \”Dat was nou precies de bedoeling van die straf. Alhoewel ik niet geloof dat je dat gaat lukken maar dat zullen we wel zien.\” en ik klopte hem een paar keer zachtjes tegen zijn broek. Ik wist wel beter!!!

Geef een reactie