Lotte, Anne-Fleur en Rosalie stonden alle 3 in de hoek met de billen bloot. De opwarm billenkoek was geweest en de meiden stonden bij te komen van deze straf. Nog nooit had Lotte een dergelijk pak voor haar billen gehad met de hand. En dan moest de echte straf hierna nog volgen! Ze moest er niet aan denken. Ohh, kon ze dit wel volhouden. Kon Stan niet gewoon komen en haar nu mee naar huis nemen en haar verwennen met liefdevolle aandacht en zacht contact. Ze verlangde nu ontzettend sterk naar Stan. Haar brandende en kloppende billen maakten dat er endorfine vrijkwam die een gelukzalig en warm gevoel opleverde. Ze droomde weg naar die zachte momenten met Stan en kon even het hier en nu en de nabije enge toekomst vergeten.
Directeur Thalen was nog een tweede kopje thee aan het drinken met de 3 stagiares. Hij was uiterst tevreden over de geleverde diensten van de jonge heren en vroeg of ze nu als slot de dames wilden begeleiden naar hun slaapkamer.
Dat vonden ze prima.
Thalen stond op en zei tegen alle drie meisjes dat ze uit de hoek mochten komen en dat ze hun ondergoed weer fatsoenlijk aan mochten trekken.
Lotte deed wat haar gevraagd werd en ging wat stijfjes op zoek naar haar witte broekje op haar enkels. Toen ze die omhoog deed voelde ze hoe haar achterkant pijn deed. Heel voorzichtig trok ze het elastiek van het broekje over de kwetsbare plekken en wiebelde een beetje met haar billen om dat wat te begeleiden.
Daarna stapte ze richting de tafel waar Anne-Fleur en Rosalie ook al waren aangekomen. Alle twee hadden evenals Lotte roodomrande ogen van het huilen. Maar ze waren weer een beetje bijgekomen gelukkig. Ook voor hen had de endorfine het werk gedaan om tot rust te komen.
Dames, de jongeheren zullen jullie naar jullie kamer brengen.
Ik kom vervolgens half drie bij jullie op de kamer. Dan zal ik alles uitleggen over jullie echte straf.
Rob, Thijs, Joep pakten elk hun eigen toegedeelde meid bij hun arm en stapten beslist door de deur van het kantoor de gang op. Rosalie voorop, Lotte volgde en Anne-Fleur als laatste.
Zo liepen ze in duo door de gangen richting hun slaapkamer. Eenmaal aangekomen mochten de drie dames naar binnen, de 3 heren bleven buiten bij de deur als een soort “op wacht” staan. Dit had Thalen zo met hun afgesproken.
Lotte ging meteen naar haar bed en ging op haar buik liggen. Rosalie ging juist meteen naar de badkamer. Al snel kwam ze terug en had een tube in haar hand.
Lotte, Anne-Fleur zal ik jullie voorzichtig insmeren met deze Arnica zalf?
Wat is dat dan, vroeg Lotte.
Dat helpt tegen blauwe plekken en stimuleert de bloedsomloop. Wellicht kun je dan straks ook beter tegen de echte straf.
Lotte wist niet of haar billen en bovenbenen al wel aangeraakt konden worden. Maar Anne-Fleur zei direct dat ze wel wilde. Anne-Fleur ontblote haar billen voorzichtig en ging op haar buik op haar eigen bed liggen. Een diep rode bilpartij en achterbenen waren zichtbaar. Scherp afgegrensd door een hagelwitte onderbroek die in tot halverwege haar bovenbenen naar beneden was getrokken.
Ga maar ontspannen liggen zei Rosalie, ik zal heel voorzichtig zijn.
Lotte zag hoe liefdevol en behoedzaam de zalf over de billen werd gesmeerd en kreeg er vertrouwen in dat dit ook voor haar billen best wel goed zou kunnen zijn.
Toen Anne-Fleur ingesmeerd was zei Anne-Fleur meteen tegen Rosalie: zal ik jou nu doen?
Ja dat is goed. Anne-Fleur stapte van haar bed en trok heel voorzichtig haar onderbroek weer over haar billen. Rosalie op haar beurt ontblote voorzichtig haar billen en ging op het bed van Anne-Fleur liggen. Anne-Fleur had iets minder de professionaliteit van het insmeren waardoor Rosalie soms toch even kreunde als het net wat te ruw was wat Anne-Fleur deed.
Oh, sorry zei Anne-Fleur dan en stopte even om vervolgens met een extra dot zalf meer gladheid toevoegde aan de billen en benen van Rosalie.
De deur ging plotseling open en directeur Thalen stapte in hun kamer. Opstaan dames, het is tijd voor de echte straf. De 3 meiden kwamen voorzichtig van hun bed waarbij Rosalie nog haar broekje omhoog deed, maar iets te snel. Ahh, was haar reactie, maar toen stond ook zij naast het bed van Anne-Fleur.
Lokaal 4 is geheel in gereedheid gebracht. De leraar van dienst is klaar om jullie te ontvangen. Dat wil zeggen één voor één. De rest blijft hier in de slaapkamer wachten.
Wie mag ik uitnodigen om als eerste te gaan?
Geen van de meisjes had hier zin in en ze keken alle drie naar de grond of naar hun handen.
Lotte die voor haar bed stond begon een beetje te trillen. Haar benen kon ze niet in bedwang houden.
Nou dames een beetje enthousiasme kan geen kwaad hoor, zei meneer Thalen.
Hij keek de 3 dames stuk voor stuk aan en zag ondertussen dat Lotte haar benen aan het trillen waren.
Zal ik dan maar een vrijwilliger aanwijzen?
Het bleef stil.
Anne-Fleur, jij eerst! Meekomen. Nu!
Rob, wil jij weer Anne-Fleur begeleiden naar straflokaal 4?
Jawel meneer. En Rob stapte de slaapkamer binnen en pakte Anne-Fleur bij de bovenarm.
Anne-Fleur keek angstig naar Lotte en Rosalie terwijl ze door de deur van de slaapkamer op de gang verdween met Anne-Fleur voorop als slachtoffer voortgestuwd door Rob en daarachter een met hoofd opgeheven directeur Thalen.
De deur van de slaapkamer viel dicht en Lotte en Rosalie bleven achter.

Geef een reactie