De duisternis in de slaapkamer ban Katy en Tom werd verbroken door een nachtlampje op he dressoir. Het waren porseleinen roze rozen met groene lampjes. Katy liet het dag en nacht branden, ze vond de effecten die het maakte schitterend. Zelfs Tom vond het prettig dat het niet helemaal donker was in de kamer, voor het geval hij wakker werd. Het zorgde ervoor dat hij Katy kon zien en kon zien hoe zijn hand over haar naakte lichaam dwaalde. Voor Katy was het handig omdat ze de badkamer kon vinden zonder hem wakker te maken.

Katy deed haar ogen open. Ze had last van haar lichaam. Ze wachtte even voor ze voorzichtig begon te bewegen. Toen ze zware adem van Tom hoorde, slaakte ze zelf ook een diepe zucht. Toen ze naar hem keek zag ze dat hij op zijn buik lag te slapen met haar gezicht van haar afgewend.

‘Gelukkig’, dacht Katy. ‘Misschien dat ik hem niet wakker maak… althans nog niet. Ze verlegde voorzichtig haar benen in een andere positie, in de hoop dat de pijn weg zou trekken. Nadat ze een paar minuten tevergeefs gewacht had tot de pijn zou verminderen, draaide Katy op haar andere zij. Ze deed haar ogen dicht. Er rolden tranen over haar gezicht van de pijn in haar hoofd, rug en schouders.

Ze bleef weer een paar minuten liggen en concentreerde zich op haar ademhaling en probeerde te ontspannen. Maar ook nu kwam er geen verlichting. Voorzichtig geen ze zitten. ‘Oh, mijn God’, dacht ze bij zichzelf en haalde diep adem. Haar billen waren al even pijnlijk als de rest van haar lichaam. Ze stond voorzichtig op en hoopte vurig dat Tom niet wakker zou worden. Ze stond stokstijf en wachtte even. Tom bewoog ook niet. Voorzichtig liep ze bij het bed vandaan.  

Katy sloop naar de badkamer, deed de deur achter zich dicht en knipte het licht aan. Ze ging op het toilet zitten om te plassen. Daarna waste ze haar handen. Ze pakte de pijnstillers uit het medicijnkastje en nam een Ibuprofen®. Omdat ze wist dat het een half uurtje zou duren voor het ging  werken, draaide ze de douche aan. Toen het water de juiste temperatuur had, stapte ze onder de straal. Toen ze er een keer onder stond, draaide ze de temperatuur zo hoog als ze maar kon verdragen. Ze draaide zich om zodat het water over de achterkant van haar hoofd, haar schouders en haar ruggengraat liep. Katy voelde hoe de warmte de pijn langzaam begon te verdrijven.

Op het zelfde moment voelde ze hoe haar lichaam ontspande. Het was wel zo dat haar billen begonnen te branden alsof Tom haar zojuist een pak op haar blote bips had gegeven. Katy zette haar armen tegen de muur om haar evenwicht te bewaren. Ze begon weer te huilen door de ondraaglijke pijnen in haar lichaam.

Toen het water te warm werd op een bepaalde plaats, draaide Katy een beetje. Ze bleef zo een half uur staan, tot zowel het warme water als haar tranen op waren. Ze draaide de kraam dicht en stapte onder de douche vandaan.

Haar hele lichaam, met uitzondering van haar gezicht was vuurrood. Katy droogde zich stevig af met een ruwe handdoek. Haar vingers en tenen waren helemaal gerimpeld door het water. Ze pakte nog een handdoek om haar haren mee af te drogen. Vervolgens haalde ze er een kam door heen om de klitten eruit te halen. Zo moest het maar even, later op de ochtend zou ze d’r haar wel gaan wassen en beter uitkammen.

Katy hing beide handdoeken over de douchedeur. Ze liep naar de wastafel, pakte de bodylotion en liep in de richting van de deur. ‘Ik ben ervan overtuigd dat Tom nu wel wakker zijn. En als hij dat nog niet is, dan zal ik hem maar netjes wakker maken zoals ik beloofd heb’.

Ze deed de deur pas open nadat ze het licht uit gedaan had. Ze bleef even staan om haar ogen aan het donker te laten wennen. Ze zag dat Tom zich omgedraaid had, maar hij lag nog steeds te slapen. Katy liep naar heb bed, legde de bodylotion op haar kussen en kroop op het bed.

Voorzichtig kroop ze in de richting van Tom. Ze sloeg haar been over de zijne, zodat het tussen zijn benen kwam te liggen. Ze bleef even stil liggen. Tom kreunde instemmend.

Katy pakte de bodylotion en haalde het dopje eraf. Ze deed een dot lotion in haar linkerhand. Ze wachtte even tot de lotion de temperatuur van haar lichaam had aangenomen. Ze schoof dichter naar Tom en begon zijn gespierde rug in te smeren. Er verscheen een glimlach op haar gezicht. Ze vond het even fijn hem te masseren als wanneer hij dat bij haar deed.

‘Hmmmmm’, kreunde hij instemmend, toen Katy de lotion aanbracht. ‘Dat voelt lekker. Schatje’, zei hij en slaakte een diepe zucht.

Tom draaide zijn gezicht naar Katy zonder zijn bovenlichaam te verplaatsen. Hij genoot van de massage. Katy deed nog meer lotion op haar hand en ging door met masseren. Haar hand gleed over zijn rug in de richting van zijn billen. Ze gaf er een paar tikjes op en boog zich voorover om hem te kussen.

‘Ik ben blij dat het lekker is, liefje’, antwoordde Katy. Ze deed nogmaals lotion op haar hand , wachtte tot het warm was en ging door met haar werk. Ze legde haar hoofd op zijn schouder terwijl haar handen bleven masseren.

Tom genoot van haar aanrakingen en de stilte. Het viel hem op dat ze nat haar had. Zonder het te hoeven vragen, wist hij dat ze een douche genomen had. Hij keek op de wekker en zag dat het half drie was. Katy had weer een zware nacht, wist hij.

‘Kom hier, schatje’, zei hij, ‘geef me de lotion eens aan? Het is jouw beurt. Hij pakte de lotion aan en schoof het laken van haar lichaam. Zij duwde het kussen aan de kant. Het viel op de grond. Katy legde haar hoofd op het laken en keek naar Tom.

Tom schoof naar het hoofdeinde van het bed. Op zijn elleboog leunend begon hij Katy te masseren. Zijn sterke handen wisten feilloos alle pijnlijke plekjes op haar lichaam te vinden. Hij nam er alle tijd voor en kneedde alle spanning uit haar spieren. Af en toe gaf hij haar een kusje op haar lichaam.

‘Hoelang ben je al wakker, schatje?’ vroeg Tom toen hij goed en wel begonnen was.

‘Lang genoeg om al het warme water op te maken’, antwoordde Katy.

Er volgden nog meer vragen, tot Tom ervan overtuigd was dat ze hem niets op de mouw spelde. Hij drukte haar op haar hart dat er geen reden te bedenken was om hem niet wakker te maken.

‘Ik ben blij dat je me wakker gemaakt hebt, Katy’, legde hij uit, ‘het houdt in dat ik je niet onmiddellijk over de knie hoef te leggen’. Hij gaf haar een paar liefdevolle tikjes.

‘Ik geef het grif toe, liefje, het doet inderdaad nog zeer’, zei Katy. Ze liet haar stem een toon zakken en voegde eraan toe, ‘Het spijt me dat je me de laatste tijd zo vaak op mijn billen hebt moeten geven’. Katy haalde diep adem, en er ging een huivering door haar lichaam.

‘Ik weet het, schatje… ik weet het. Hopelijk zal alles snel ten goede keren en zul je weer snel de oude zijn’. Tom boog zich naar haar toe en kuste haar schouder. ‘Waarom ga je niet even op je buik liggen? Ik wil ook nog wat andere plekjes op je lichaam masseren’, zei hij met een glimlach.

Katy kreunde en de spieren in haar onderbuik trokken samen bij het horen van die woorden. Er ging opnieuw een huivering door haar lichaam. Ze lachte naar Tom en zei, ‘Probeer je mij nu te versieren? Heb je me daarom zo lekker gemasseerd?’

Tom gromde. Een diep gegrinnik volgde toen hij haar plagend begon te kussen. Zijn hand gleed over haar billen en verdween tussen haar benen…

Het knuffelen en zoenen ging nog een hele tijd door. Tom nam hierbij de initiatieven. Hij wilde niet dat Katy dat zou doen. Dat was een ander spelletje dat ze graag speelden. En Tom had er last van dat Katy zoveel pijn had. Hij wilde haar op iedere mogelijke manier beschermen. Bovendien vond hij het heerlijk om het lichaam van zijn vrouw te strelen. Hij hoopte dat Katy zich door zijn fysieke aandacht zou realiseren dat hij er helmaal voor haar was.

‘Mag ik mijn hoofd op je borst leggen, net zoals wanneer we samen naar de muziek luisteren, liefje?’, vroeg Katy.

‘Natuurlijk schatje, zal ik anders wat muziek opzetten?’, vroeg hij.

‘Daar had ik nog niet eens aan gedacht’, zei Katy. Ze gaf hem een kus op zijn wang. ‘Zullen we anders naar de woonkamer gaan om daar naar muziek te luisteren?’

‘Dat lijkt me niet een goed idee, schatje. Ik wil dat je gewoon in bed blijft. Bovendien heb ik een heel ander idee bij muziek’, zei hij terwijl hij haar aankeek.

‘Ik wist het! Ik wist dat het niet bij seksuele avances zou blijven’, riep Katy grinnikend.

Tom boog zich voorover en kuste haar in de hals. Kusjes waar ze altijd van moest gillen. Hij wist dat als hij met haar bleef spelen, ze spoedig moe genoeg zou zijn om weer in slaap te vallen. Ook al omdat ze een pijnstiller had genomen zou het vast niet lang duren voor ze in slaap zou vallen.

‘Liggen blijven, jongedame, ik ben zo terug’, zei hij terwijl hij opstond. Tom trok het laken, dat door hun activiteiten op de grond gegleden was, weer over Katy heen.

‘Dank je’, zei Katy en ging met beide armen boven haar hoofd op haar buik liggen. Haar kussen lag nog steeds op de vloer. Even dacht ze het te pakken, maar ze besloot dat ze veel te lekker lag. In plaats daarvan deed ze haar ogen dicht en luisterde naar de geluiden die Tom aan het maken was.

Tom pakte een CD en zette de muziek aan. Toen hij weer in bed stapte viel de ontspannen blik op het gezicht van Katy hem op. Hij ging op zijn rug liggen en schoof dicht tegen Katy aan. Hij liet zijn linkerarm naar beneden glijden en legde deze op de linkerbil van Katy. Hij liet de achterkant van zijn rechterpols op zijn voorhoofd rusten. Hij haalde diep adem en keek naar Katy. Langzaam liet hij de lucht ontsnappen. Katy en Tom lagen van de klanken van de muziek te genieten.

 Even later kwam Katy omhoog. Ze rustte op haat onderarmen en keek Tom aan. Hij stond op het punt om weg te doezelen. Ze glimlachte. Tom draaide zijn hoofd en keek haar van onder zijn onderarm aan. Met zijn andere hand begon hij zachtjes op haar bips te slaan.

‘Wat doe je?’, vroeg Tom streng. ‘Ik dacht dat je naar de muziek lag te luisteren. Het is de hoogste tijd dat je gaat slapen’.

‘Ik wil helemaal niet slapen. Ik ga veel liever jou verleiden’, zei Katy die dicht tegen hem aan ging liggen.

Tom grinnikte.

‘Dacht je dat?’, vroeg hij toen Katy haar linkerbeen over het zijne legde.

‘Niet bewegen. En niets zeggen’, fluisterde ze. Dat liet Tom zich geen twee keer zeggen. Hij vond het heerlijk als Katy dit deed.

‘Oh, jeetje. Ik geloof dat je er al helemaal klaar voor bent’, giechelde Katy.

‘Katy!’, gromde Tom. Katy haar onderbuik trok samen. ‘Je bent een echte deugniet. En ik ben altijd klaar voor je’, zei hij, ‘je bent een bijdehandje, wist je dat?’ Hij sloeg zij arm om haar heen en drukte haar aan zijn borst’.

‘He, he, he, ik had hier het initiatief’, protesteerde Katy.

‘Dat klopt, maar nu neem ik het over. Had je maar op moeten schieten’, zei Tom en trok Katy tegen zich aan. Hun kus was gepassioneerd en duurde lang. Toen hij haar losliet draaide Tom Katy voorzichtig op haar rug. Niet lang daarna, zag ze het gezicht van Tom boven zich, terwijl hij langzaam haar lichaam binnendrong.

Tom merkte dat haar lichaam slap was. Het voelde anders aan als normaal. Hij bedreef zachtjes de liefde met haar. Katy smolt in zijn armen. Ze genoot hoe hij met haar vrijde, zelfs toen hij naar beneden tastte en in haar zere billen kneep… en vooral van het orgasme wat volgde.

‘Ik hou van je’, fluisterde Katy. Ze was helemaal uitgeput van hun liefdesspel.

‘Ik hou ook van jou, liefje… heel veel!’, fluisterde Tom terug. Hij gaf haar een kus op haar wang. ‘Denk je dat je nu zult kunnen slapen? Of moeten we verder gaan? Ik kan vast nog wel iets bedenken’.

Tom grinnikte en Katy lachte terug.

‘Het laatste waar ik nu zin in heb, is een pak op mijn bips, liefje. Ik zal zo wel in slaap vallen’, voegde ze er aan toe.

‘Draai je eens om, schatje. Ik wil je nog even masseren. Dat helpt vaak wel’, droeg hij haar op. Katy twijfelde even. Maar toen ze zijn ogen zag glinsteren, wist ze dat hij haar niet zou gaan slaan.

Katy draaide op haar buik.

De grote had van Tom gleed van haar net tot haar knieën. Hij kuste har op haar schouder, voorhoofd en af en toe op haar wang…. Ondertussen bleef zijn hand wrijven. Beiden vielen niet voor vier uur in slaap. Katy als eerste. Tom volgde niet lang daarna.

Een uur later werd Katy wakker van een bonkende pijn in haar hoofd. Het was nog steeds donker en Katy wist dat het nog geen tijd was om op te staan. Maar omdat ze niet langer kon blijven liggen zonder Tom wakker te maken, gleed Katy uit bed. Ze pakte haar ochtendjas van de stoel en haastte zich naar de badkamer voor ze doorliep naar de keuken.

Katy zette een ketel water op het vuur. Ze hoopte dat een kop thee haar lichaam wat zou ontspannen. Vervolgens zette ze koffie voor Tom.

‘Tom zal zo ook wel wakker worden’, zei ze tegen zichzelf. ‘Ik hoop niet dat hij boos wordt’.

Ze ging naar de woonkamer en zette een muziekje op. De kranten van Tom lagen nog steeds over de vloer. Ze pakte ze op. Niet lang daarna zag de kamer er weer uit om door een ringetje te halen.

Ze liep terug naar de keuken. Onderweg laadde ze de was over van de wasmachine naar de droger. Ze deed een nieuwe was in de machine en zette beide apparaten aan.

Toen maakte ze kop thee en ging achter de computer zitten om haar mail te bekijken. Er waren veel berichten die ze moest beantwoorden, maar ze had barstende hoofdpijn.

‘Dat doe ik straks wel’, hield ze zichzelf voor.

Ze sloot de computer af en pakte haar dagboek. Ze schreef een paar regels terwijl ze haar thee dronk. Gefrustreerd stond ze op en schold op zichzelf omdat ze zo ver achter lag met schrijven.

‘Dat doe ik straks wel’, zei ze.

Ze liep naar de bank. Pakte een deken en ging leggen. Ze vouwde de deken om haar benen en probeerde een comfortabele houding te vinden.

‘Oh…’, zuchtte ze  en besefte zich dat ze de sterke arm van Tom om zich heen miste .

Katy draaide. Katy woelde. Ze zat een poosje rechtop en begon het ritueel vervolgens opnieuw. Toen ze voor de derde keer op haar buik ging liggen en haar armen boven haar hoofd strekte, lukte het.

Katy viel in slaap.

Tom werd wakker en taste naast zich, maar vond het bed leeg. Hij kwam onmiddellijk overeind en zette zijn voeten op de vloer. ‘Katy!’, riep hij. Toen er geen antwoord kwam, keek hij op de wekker. Het was half zes. Tom zette het alarm af, die stond op zes uur. Normaal ging de wekker voor zes uur, maar Tom had besloten dat nu hij niet naar het werk hoefde, dat hij tot zes uur zou blijven liggen. Er waren de nodige klussen die hij wilde doen. Een van de eerste dingen was de camper van Piet ophalen. Hij had gedacht de camper te kunnen halen en om acht uur terug te zijn. Nog voor Katy wakker zou worden.

Tom liet zijn vingers door zijn haar glijden. Hij haalde diep adem en kwam langzaam omhoog. Toen hij rechtop stond, rekte hij zich uit. Hij pakte zijn broek en trok deze aan. Tom besloot eerst naar de badkamer te gaan en daarna te kijken waar Katy gebleven was.

Toen hij in de keuken kwam, zag hij onmiddellijk dat Katy thee gezet had. Hij liep naar de koffiepot. Een glimlach brak door toen hij zag dat Katy al koffie voor hem gezet had. Toen hij naar de woonkamer liep, horde hij de wasmachine en de droger draaien.

‘Die boef! Ze is zo eigenwijs als wat’, dacht hij zij zichzelf.

Toen hij de woonkamer binnen stapte, stopte hij even en nam de omgeving eens goed in zich op. Het bureaulampje brandde. De muziek stond aan. En Katy lag in de haar bekende houding op de bank. Tom kon zich maar amper beheersen om haar niet in zijn armen te nemen, haar de mantel uit te vegen, haar te beschermen, vast te houden, lief te hebben…

In plaats daarvan draaide hij zich om en liep terug naar de keuken. Schonk zichzelf een kop koffie in en liep naar buiten om de krant te halen. Poes kwam er direct aanrennen.. Kat en baasje begroetten elkaar. Tom krabbelde over haar kop.

Terug in de keuken, gaf Tom de kat zijn eten. Hij pakte zijn koffie en de krant en voegde zich bij Katy. Hij knipte het licht naast zijn luie stoel een en maakte het zich gemakkelijk. Hij zat vol gemengde gevoelens. Hij wist niet goed of hij Katy een uitbrander moest geven omdat ze stiekem uit bed gekropen was, of dat hij het maar beter over zijn kant kon laten gaan. Tom realiseerde zich dat Katy een gevecht met haar lichaam leverde. Omdat hij niet goed wist wat ze allemaal moest doorstaan, had hij geen zin om hier de nodige spanning aan toe te voegen.

Ook al lag Katy te slapen, Tom kon zien dat het een erg onrustige slaap was. Hij kon niets anders doen, dan hopen en bidden dat ze snel weer beter zou zijn. Zijn gedachten schoten alle kanten aan, van het heden, naar verleden, naar toekomst. Er brak een glimlach door toen hij terugdacht aan hun liefdesspel van die nacht.

Toen Katy wakker werd, waren de gordijnen open. De dag was kennelijk zonder haar begonnen. Ze keek door het raam en zag de vogels bij het vogelhuisje. Haar gedachten gingen terug  naar de tijd dat ze het huisje had gekregen.

‘Wat een prachtige voetafdrukken!’, herinnerde ze zich met een glimlach.

Zonder zich te bewegen bleef ze kijken naar de vogels die bij het huisje bezig waren. Ze hadden het maar druk. Het leek erop dat Mama vogel de kleintjes aan het voeren was. Katy moest lachen toen een grote vogel arriveerde.

‘Dat moet de vader zijn’, dacht ze bij zichzelf. Terwijl ze lag te kijken, verdween de hele wereld om zich heen.

Toen Tom met zijn duim over haar wang wreef, slaakte Katy een diepe zucht.

‘Het spijt me, schatje’, zei Tom, ‘ik wilde je niet laten schrikken’.

‘Ik hoorde je niet komen. Ik ben bang dat ik heel ver weg was met mijn gedachten’, antwoordde Katy. Ze ging rechtop zitten om plaats te maken voor Tom. Hij ging zitten en spreidde zijn armen uitnodigend voor zijn vrouw. Katy trok haar benen op en nestelde zich in de armen van Tom. Hij sloeg zijn arm om haar heen en zij legde haar hoofd op zijn schouder.

“En wat heb je allemaal te vertellen, vanmorgen?’, vroeg Tom.

Katy grinnikte en vertelde hoe ze naar de vogeltjes in het huisje had liggen kijken. Tom gaf haar een knuffel en een kus op haar voorhoofd. Ze praatten een hele poos over de vogels. Toen vertelde Tom wat hij van de week nog allemaal van plan was, maar het ging nog het meest over de gezondheid van Katy. Het was een goed gesprek.

Katy was ervan overtuigd geweest dat Tom haar een pak op haar billen zou geven zodra hij wakker zou worden en zou ontdekken dat zij niet meer in bed lag. Maar in plaats daarvan wilde hij precies weten waarom ze uit bed gestapt was. Toen ze alles uitgelegd had en al zijn vragen beantwoord had, voelde Tom zich een stuk beter.

‘Ga ik nu een pak op bips krijgen?”, vroeg Katy verdrietig.

‘Nee, Katy… ik zal je geen pak slaag geven… tenminste niet voor vanavond. Weet je nog? Weet je nog van ons spelletje?’, vroeg Tom. Katy trok haar neus omhoog, deed haar ogen dicht en kreunde.

‘Ik begrijp nu waarom je uit bed gegaan bent’, ging hij verder. ‘Er is geen reden om je daarvoor op je billen te geven. Maar je hebt me niet wakker gemaakt’. Er viel een korte stilte. Katy opende haar ogen om Tom aan te kijken. Ze keken elkaar onderzoekend aan.

‘Ik denk dat je wel door hebt dat dat nummer drie is. Op deze manier komt er nooit een einde aan het spel, Katy’, zei Tom en gaf haar een kus op haar wang.

Katy kreunde nog eens, maar gaf verder geen commentaar. Tom gaf haar nog een knuffel en veranderde toen van onderwerp. Hij wilde niet dat Katy geobsedeerd zou raken door het spelletje. In plaats daarvan vertelde hij dat hij de camper op had gehaald toen zij lag te slapen. Hij zei dat hij de camper straks in zou pakken, zodat ze er het weekend mee weg konden, als de gezondheid en het gedrag van Katy het toe zouden laten.

Katy keek hem hoopvol aan.

‘Ik zou het heerlijk vinden om het weekend weg te gaan. Wat zullen we ons vermaken’, begon Katy. ‘Ik weet dat ik me om gezondheidsredenen rustig moet houden. Ik zal mijn best doen, liefje. En jij kunt me daarbij helpen’. Ze legde haar hoofd op zijn schouder.

‘Dat is wat ik ook dacht, schatje’, antwoordde Tom, ‘als we beiden ons best doen, dan zou het moeten kunnen. Hij gaf Katy nog een knuffel en stelde voor dat ze gingen ontbijten.

De rest van de dag verliep uitermate plezierig. Katy nam een uitgebreid bad en Tom ruimde de keuken op.

Katy ging een dutje doen in de woonkamer en Tom ging naar de garage. Af en toe ging hij even bij zijn vrouw kijken.

Katy beantwoordde haar e-mail en schreef een paar berichtjes op het forum. Toen Tom binnenkwam, gaf hij haar een kus op haar voorhoofd, een klap op haar bips en verdween naar de badkamer om zich te douchen.

Katy vouwde de was op en borg ze in de kast en schreef een stuk in haar dagboek. Tom las het dagboek van Katy en stuurde haar vervolgens naar bed.

Katy maakte de lunch klaar. Tom keek toe en kon zijn handen bijna niet thuishouden.

Samen deden ze een dutje toen ze het eten op hadden.

Toen Katy wakker werd, merkte ze dat Tom al opgestaan was.

‘Hm…, nu begrijp ik wat hij bedoeld met lege handen’, dacht ze. ‘Wat voelt het leeg als hij niet naast me ligt’.

Katy stond op en ging Tom zoeken. Ze keek in alle kamers. Als hij niet in huis was, dan zou hij wel in de garage zijn. Maar daar was hij ook niet en zijn auto was ook weg. Katy draaide zich om en liep verdrietig het huis weer in.

Ze voelde zich verloren.

In het huis aangekomen besloot ze maar iets te gaan doen om wat afleiding te hebben. ‘Tom zal vast snel weer thuis zijn’, hield ze zichzelf voor terwijl ze het bureau opruimde.

‘Ach, stel je niet zo aan’, zei ze hardop nadat de frustraties toenamen.

‘Je bent een schatje’, zei Tom toen hij de kamer binnen wandelde. ‘Je bent mijn schatje’, voegde hij eraan toe. Met een brede grijns liep hij naar Katy en hield haar een rode roos voor. Hij boog zich naar haar toe en gaf haar een kus op haar mond.

Katy glimlachte en bloosde. Ze keek van de roos naar Tom en wist niet wat ze moest doen.

‘Dank je wel, liefste’, fluisterde ze uiteindelijk. Ze rook aan de roos en legde hem voorzichtig op het bureau. In een beweging sloeg ze haar armen om zij nek. Ze begon te huilen.

Tom hield haar stevig beet en wiegde haar heen en weer.

‘Wat is er loos, meisje? Vanwaar die tranen?’, vroeg Tom zachtjes. ‘Dat kan niet het gevolg zijn van een enkele roos’.

‘Oh liefje, ik miste je zo. Ik wist niet waar je was. Ik heb overal gezocht… en ik wist niet wat ik moest doen toen ik je niet kon vinden’, snikte Katy.

Tom moest lachen.

‘Ik ben er weer, schatje. Ik ben even naar het dorp geweest om boodschappen te doen. Ik dacht dat ik vanavond maar eens moest koken’.

Hij hield Katy een eindje van zich af en keek naar haar betraande gezicht. Hij veegde ze weg en gaf haar een kus op haar vochtige wang.

Hij keek haar aan en vroeg, ‘Heb je de medicijnen wel ingenomen die ik samen met een briefje op het aanrecht gelegd had?’

‘Nee. Ik heb geen briefje gezien. En ik denk dat ik de medicijnen vergeten ben nadat ik jou gezocht heb’, antwoordde Katy.

Tom trok zijn schouders omhoog en haalde diep adem. Hij trok zijn wenkbrauw omhoog en ademde langzaam uit. Zijn schouders zakten naar beneden. Zonder een woord te zeggen pakte Tom haar hand en nam haar mee naar de keuken.

‘Daar liggen je medicijnen, jongedame. En hier is mijn briefje’, zei Tom. Hij pakte een glas uit de kast en vulde die met water. ‘Katy, je moet je niet zo druk maken over kleine dingetjes. Ik was maar heel even weg. Ik zal nooit ver weg gaan. Dat beloof ik je’.

Ze gaf Tom het lege glas nadat ze haar medicijnen ingenomen had en keek vervolgens naar de vloer. Tom pakte haar kin en deed haar hoofd omhoog, zodat hij haar gezicht kon zien.

‘En nu ga jij je klaar maken voor het bed, jongedame. Ik wil dat je daar blijft liggen tot ik je roep. Ik ga ondertussen iets te eten klaar maken. Nadat we gegeten hebben gaan we een filmpje kijken wat ik gehuurd heb en gaan we weer verder met ons spelletje’. Tom wachtte even of Katy misschien nog een weerwoord zou hebben Toen dat niet het geval was, gaf hij haar een kus op haar neus. ‘Goed zo, meisje!’

Tom draaide zich om en leunde tegen het aanrecht. Hij trok Katy tegen zich aan. Zij grote handen gingen op en neer, terwijl zijn lippen op haar voorhoofd bleven rusten. Toen ging hij verder.

‘Katy je moet niet zo streng voor jezelf zijn. Je hebt je opgewonden over niets en de belangrijke zaken vergeten’, fluisterde Tom. Hij hield haar vast tot ze ophield met trillen.

‘Gaat het weer?’, vroeg hij.

‘Ik denk je wel, liefje’, antwoordde Katy.

Tom draaide haar om en dirigeerde haar met een klap op haar billen richting woonkamer. Toen ze in de deuropening stilhield en over haar schouder naar achter keek, trok hij zijn wenkbrauw op en keek haar vragend aan.

‘Ik moet mijn roos nog in het water zetten, liefje’, zei ze.

‘Maak je maar geen zorgen over die roos, schatje, daar zorg ik wel voor. Ga jij nu maar naar bank’, zei hij en zette zijn woorden krachtbij met een hoofdbeweging’. Katy glimlachte en maakte dat ze uit de voeten kwam.

Een later zaten Tom en Katy samen op de bank. Katy’s roos stond in een vaasje op het bijzettafeltje. De dvd stond aan en ze hadden beide een bord op schoot. Ze lieten het zich heerlijk smaken.

‘Dank je wel’, zei Katy toen Tom haar bord aanpakte.

Tom nam de vaat mee naar de keuken en waarschuwde Katy te blijven zitten waar ze zat. Katy grinnikte. Toen Tom terug kwam was de film afgelopen. Hij pakte Katy bij haar hand en trok haar mee.

‘En nu naar bed, jongedame’, zei Tom streng toen ze de slaapkamer binnenliepen. ‘Ga jij je maar klaar maken, dan doe ik de deuren op slot. Als ik terugkom hebben we nog iets af te handelen’.

‘Oh, Tom’, jammerde Katy.


‘Niet doen, schatje. Ik waarschuw je’, zei Tom. ‘Je weet zo langzamerhand toch wel hoe het spel gespeeld wordt?’

‘Maar ik vind het helemaal geen leuk spelletje’, pruilde Katy.

‘Dat weet ik wel. En toch speel je de hoofdrol. En als je het komende weekend weg wilt, dan zul je het spel moeten spelen’.

‘Hè, verdomme!’, mompelde Katy. Onmiddellijk schoot Tom’s hand uit en gaf haar een harde klap op haar bips’.

‘Auw!’, gilde Katy.

‘Ik denk dat het een slecht idee is nu dergelijk taalgebruik te bezigen, jongedame. Gedraag je! Ik ben zo terug’.

Katy liep naar de badkamer om zich klaar te maken om naar bed te gaan. Ze poetste haar tanden en nam uitgebreid de tijd om haar haren te borstelen. “geen enkele reden om haast te maken omdat stomme spelletje te spelen’, hield ze zichzelf voor. Ze legde de haarborstel in het laatje. Ze deed haar handen naar achter en wreef over de plek waar Tom zo-even zijn hand neer had laten komen.

‘Verdomme, ik haat dit!’, zei Katy. Ze draaide het licht uit en liep de slaapkamer binnen.

Ze botste bijna tegen Tom aan.

‘Dat heb ik gehoord, jongedame. Zo te horen ben je druk aan het solliciteren naar een toetje bovenop wat je toch al te wachten staat’, zei Tom en trok zijn wenkbrauw op.

‘Ach toe, Tom’, jammerde Katy. Houdt dit dan nooit op?’

‘Wilde jij er het weekend nog op uittrekken, jongedame?’, vroeg Tom.

‘Dat weet je best’, antwoordde Katy.

‘Mooi! Dan doen we dat als ik vind dat je gedrag verbeterd is. En die beoordeling is aan mij. En tot die tijd, loopt het spel gewoon door!’ Tom liep naar het bed, ging zitten en wenkte Katy naar zich toe.

Katy realiseerde zich niet dat Tom heel goed wist waar haar behoefte lag. Hij wist dat Katy een pak op haar bips nodig had, maar hier absoluut geen zin in had. Hij legde haar over de knie. Hij trok haar bovenlichaam dicht tegen zich aan en klemde haar benen onder de zijne. Voordat Katy iets kon zeggen, had hij haar billen bloot gemaakt. Hij haalde zijn rechterhand van haar heup.

‘Ik zal mijn hand gebruiken voor de gevolgen van het spelletje. Vervolgens gebruik ik de paddel voor de extra’s die je verdiend hebt’, zei hij en begon op haar billen te slaan.

‘Extra’s? Paddel? Oooooh… Auw!’, gilde Katy.

Tom gaf geen antwoord en begon haar minutenlang flink op haar bips te slaan. Hij was vastbesloten tot de kern van de zaak door te dringen en dat lukte hem aardig. Katy lag vanaf de eerste klap over zijn schoot te worstelen. Tom begon haar te ondervragen. Het gesprek viel niet mee voor Katy. Ze gaf er de voorkeur aan op zijn schoot te zitten wanneer zij praatten, niet om er overheen te liggen.

Tom sloeg behoorlijk door. En iedere klap hield Katy flink bij de les. Ze deed haar best zich niet te verzetten. Maar haar billen deden nog behoorlijk pijn van een dag eerder. Maar haar inspanningen waren tevergeefs. Ze lag meer te kronkelen als anders.

Tom voelde de spanningen in haar lichaam. Hij wist dat ze nog gevoelig was van de vorige keer en hield daar rekening mee. Hij had aandacht voor de reeds aanwezige blauwe plekken. En toch was hij vastbesloten haar een flink pak op haar blote billen te geven, zodat ze weer bij de les was. Maar ze ontspoorde steeds verder en Tom was vast van plan dat een halt te roepen… en dat deed hij.

Toen Tom ophield met slaan, gloeide zijn rechterhad en deed pijn. Net zoals de arme billen van Katy. Katy huilde hete tranen en wilde in de armen van Tom wegkruipen. Maar toen ze overeind probeerde te komen, hield hij haar op haar plaats. Hij wreef over haar rug om haar te kalmeren.

‘Niet zo snel, jongedame. We zijn nog niet klaar’, zei hij. ‘Als je er klaar voor bent en me netjes vraagt, dan maken we het af en mag je bij mij op schoot komen zitten’.

‘Oh, liefje. Het doet zo zeer. Ik wil je armen om me heen voelen’, huilde Katy. ‘Moet ik echt die extra ook nog krijgen?’

‘Was dat taalgebruik van je nodig? Zeker nadat ik je gewaarschuwd had?’, luidde zijn wedervraag.

Katy kreunde. Ze wist dat ze er niet onderuit kwam. Haar billen brandden al zo verschrikkelijk. Als ze niet veel dieper in problemen zou komen, zou ze heel hard ‘Verdomme!, verdomme!. Verdomme!’, achter elkaar roepen. Maar Katy wist dat dit tot heel veel problemen zou leiden. In plaats daarvan snikte ze een verzoek aan Tom om haar alsjeblieft de rest te geven.

Tom deed het laatje van het nachtkastje open. Hij haalde zijn favoriete eiken paddel tevoorschijn, en zei Katy dat ze tien extra zou krijgen. En hij voegde eraan toe dat als Katy doorging met haar onwelvoeglijke taal, hij de volgende keer de dosis zou verdubbelen.

‘Tien!’, galmde het door het hoofd van Katy.

Toen Tom nummer een liet neerdalen, gilde Katy het uit. Bij zes vocht ze als een leeuw om van zijn schoot weg te komen. Dus gaf hij de laatste vier heel snel achter elkaar. Katy bleef slap over zijn schoot liggen.

Tom liet haar een hele poos liggen nadat de laatste klappen waren neergedaald. Ze gilde en huilde onafgebroken. Hij wreef over haar rug, klopte op haar bips en gaf haar kusjes. Tom vond dit een onaangename klus om te verrichten. Zijn hart huilde, maar hij voelde de spanning uit het lichaam van Katy wegtrekken. Toen was hij gerustgesteld omdat hij wist dat hij goed gehandeld had.

Meer dan een uur later, kwam Katy tot rust, op een enkele snik na. Toen Tom goed naar haar gezicht keek, zag hij dat ze in slaap gevallen was. Hij bleef naar haar zitten kijken. Toen zijn armen stijf begonnen te worden, tilde hij Katy voorzichtig op en legde haar op haar eigen kant van het bed.

Katy ontwaakte voldoende om op haar buik te draaien toen Tom haar instopte. Hij gaf haar een kus op haar voorhoofd. ‘Ik hou van je schatje. Ga maar lekker slapen. Ik ben bij je. En als je wakker wordt, mag je niet vergeten mij ook wakker te maken’.

‘Goed, liefje. Ik hou ook van jou’, fluisterde Katy en viel weer in slaap.

Katy Lag bijna de hele nacht in de armen van Tom, op haar linkerzij en met haar been over zijn been geslagen, of in de lepeltjes houding met Tom zijn arm om haar heen. Toen Katy voor het eerst tegen hem aankroop dacht hij dat ze wakker was. Maar hij kwam er al snel achter dat ze diep in slaap was. Hij hield haar de hele nacht in zijn armen. Katy werd pas om negen uur ’s ochtends wakker.

En zo verliep weer een dag van een alledaags stel uit een alledaags dorp, vlakbij jouw alledaagse huis, daar ben ik van overtuigd.

Geef een reactie