Faith is super blij. Vandaag zal ze Jason weer zien. In de vakanties en weekenden komt hij altijd naar de camping toe die dicht bij haar in de buurt is en Faith veel rond hangt. Ook haar broer en zus komen veel op de camping. Het is er altijd erg gezellig en er is veel te doen, zeker voor de jongeren wordt er veel georganiseerd. Jason en Faith hebben nu bijna een jaar een relatie. Beidde pubers, maar Jason is een stuk rustiger dan Faith. Jason is 17 jaar en Faith is 16 jaar. Haar ouders hebben hun handen vol aan haar gehad en haar moeder heeft dat nog steeds. Haar vader had haar zelfs op haar 13e nog een pak op haar broek gegeven. Soort van laatste poging tot, maar het had maar even geholpen. Vlak erna zijn haar ouders uit elkaar gegaan omdat haar vader vreemd was gegaan en daardoor is Faith nog erger geworden dan dat ze al was. Al is ze verder wel een leuke en spontane meid om te zien en mee om te gaan.

Faith begint opgewonden aan een berichtje voor Jason.

“Ben je al op de camping? Of kom je straks naar mij toe?”

Het duurt even maar uiteindelijk hoort ze de verlossende ping van een nieuw inkomend berichtje.

“Wat ben je toch ongeduldig! Ik ben onderweg en kom straks wel naar jou toe.”

Faith leest het berichtje en raakt er een beetje geïrriteerd van.

“Het was gewoon een vraag hoor.”

Stuurt ze uiteindelijk terug. Na een tijdje komt er een nieuw bericht binnen.

Jason:{“Gaan we geïrriteerd lopen doen?!”}

Faith:{“Ja en?! Wat zou dat?! Wat wil je eraan doen?! Ik zie je straks wel.”}

Even blijft het stil. Maar als ze bijna klaar is met haar make up hoort ze een nieuw bericht binnen komen.

Jason:{Tot zo!}

Niet echt wat ze verwachtte. Ze grijpt haar pakje sigaretten en schuift het raam van haar slaapkamer wijdt open. Aan een sigaret is ze nu wel even toe. Als ze haar sigaret bijna op heeft roept haar moeder naar boven.

“Faith? Ik ga boodschappen doen met je zus.”

Faith zucht en roept terug.

“Prima! Ik red me wel, tot straks.”

Zacht zucht ze nog.

“Zoals gewoonlijk.”

Als haar moeder boodschappen gaat doen, gaat ze ook altijd even shoppen dus weet Faith dat ze pas laat weer terug zal zijn.

“Oké, tot vanavond! Doeggg!” 

Faith reageert er niet meer op en nadat ze haar sigaret opgerookt heeft gaat ze zich aankleden. Ze heeft gekozen voor een zwarte, zeer korte broek waarbij je net niet de onderkant van haar billen ziet en een kort shirt waarbij haar buik en navel lekker bloot blijven. Het weer is er warm genoeg voor. Snel schiet ze haar zwarte slippers in. Net nadat ze klaar is gaat de deurbel. Ze rent naar beneden en gooit vrolijk de deur open. 

“Hey, lekker ongeduldig ding!” 

Het is Jason die met een grote en uitdagende glimlach in de deuropening staat. 

“Hallo, meneer vreselijk langzaam geval!” 

“Tsss, daar kan ik niks aan doen!” 

Antwoord hij kortaf. 

“Mag ik nog binnen komen?” 

Faith vliegt hem om zijn nek en Jason drukt haar stevig tegen zich aan. 

“Voor een knuffel dus?!” 

Vraagt hij zacht en glimlachend in haar oor. 

“Ik heb je gemist ja!” 

Antwoord Faith. Bijna met tranen in haar ogen. 

“Ik jou ook! En nu wil ik naar binnen.” 

Hij duwt haar zacht aan de kant. Faith doet de deur achter hun dicht en volgt hem naar de huiskamer. 

“Ben je alleen?” 

“Ja, mam is boodschappen aan het doen met mijn zus.” 

“Ah, boodschappen en shoppen dus?!” 

“Ja.” 

Antwoord ze sarcastisch en met een diepe zucht. 

“Och, dan hebben we het huis weer lekker voor onszelf aangezien ik begreep dat je broer logeren was?” 

“Ja klopt. Wil je wat te drinken?”

“Een cola gaat er wel in, dank je.” 

Rustig loopt Faith naar de keuken, terwijl Jason aan de achtertafel gaat zitten en schenkt twee grote glazen cola in. Voorzichtig loopt ze met de twee glazen terug naar de tafel, zet de glazen neer en gaat ook zitten. Terwijl Jason rustig een paar slokjes neemt, giet Faith een kwart van het volle glas in één teug naar binnen en voelt een tinteling opkomen. Ze kijkt Jason glimlachend en uitdagend aan en laat een boer van jewelste! Jason begint vreselijk te lachen. 

“Lekker vrouwelijk weer van je!” 

Zegt hij met tranen in zijn ogen van het lachen. Faith lacht met hem mee en antwoord. 

“Tja, je kent me!” 

Haalt haar schouders op en zet het glas weer voor haar neer. 

“Je bent echt vreselijk af en toe!” 

“Hoezo?!” 

“Tja, dat kan toch niet! Als dame zo hard boeren?!” 

“Ik wel, dat hoorde je toch?” 

Antwoord ze met een brede glimlach en kijkt hem nog uitdagender aan. Jason begint weer te lachen en schudt nee schuddend zijn hoofd. 

“Wat moet ik toch af en toe met jou?!” 

“Euhmmm….knuffelen?” 

Glimlacht Faith. Jason neemt nog een slok van zijn cola en zet dan ook zijn glas neer. Opeens krijgt Faith een plannetje en loopt naar de keuken. 

“Wat ga je doen?” 

“Ohw niks.” 

Antwoord ze geheimzinnig. 

“Jah ja, ik ken je langer dan vandaag Faith! Let op dat ik je gewaarschuwd heb!” 

“Je waarschuwt me zo vaak!” 

Lacht ze sarcastisch en uitdagend. Faith komt terug lopen met een zeer grote houten lepel die haar moeder voor de soep gebruikt en ze gespot had toen ze de cola inschonk. De stoeipartijen die ze met Jason heeft gaan altijd hardhandig maar zeer grappig. Als Jason spot wat ze in haar handen heeft zegt hij op dreigende toon. 

“Als je het waagt! Ik heb het je eerder verteld, je kent me nog niet Faith!” 

Heel even twijfelt Faith, maar al snel haalt ze haar schouders op en haalt uit op zijn bovenarm. Snel maakt ze dat ze aan de andere kant van de tafel komt. Gooit de houten lepel weg en ziet dat Jason de pijn weg bijt en met een geheimzinnige glimlach die boosheid, pijn en voorpret in een uitspreekt op haar af komt lopen! Faith word er een beetje onrustig van en begint zenuwachtig te giechelen terwijl Jason op haar af komt lopen. Steeds maakt Faith zich op tijd uit de voeten. Maar Jason verschuift de stoelen en de tafel op zo’n manier dat ze op een gegeven moment geen andere uitweg dan de keuken heeft! Jason zegt niks onder het opsluiten van Faith en kijkt haar enkel met een gevaarlijke glimlach aan. Uiteindelijk grijpt Jason haar stevig bij haar bovenarm. 

“Ik had je gewaarschuwd Faith!” 

Faith schrikt even van zijn donkere blik.

Voor ze in de gaten heeft wat er gebeurt zit Jason met één knie op de grond en zijn andere been heeft hij op zo’n manier voor zich gebogen dat hij op zijn voet steunt. Hij legt Faith in een snelle zwaai over zijn knie en heeft haar in zo’n vaste houdgreep dat ze niet los kan komen, op geen enkele manier en ook geen kans heeft om haar billen te kunnen beschermen voor wat komen gaat. Jason geeft Faith zo’n ongenadig pak op haar broek en deels blote billen en bovenbenen dat ze niet weet waar ze het zoeken moet. Al snel springen de tranen in Faith haar ogen en begint ze te piepen en smeekgebeden te maken. 

“Stop alsjeblieft! Ik zal me gedragen! Ik zal het nooit meer doen!”

 Jason stopte even en legt zijn hand op haar billen. 

“Ik had je gewaarschuwd!” 

Antwoord hij streng. Zachtjes en snikkend antwoord Faith. 

“Ja weet ik, het spijt me echt! Ik had alleen niet verwacht dat je het echt zou doen!” 

Weer slaat hij Faith een paar keer hard op haar billen. 

“Auwauw! Het spijt me!” 

“Reken maar van wel dame! Dat ik je echt een pak op je billen geef!”

Hij rolt haar van zijn knie af en staat rustig op. Faith licht huilend, achterlatend op de grond aan zijn voeten op handen en knieën. Even laat hij Faith zo zitten. Faith huilt en is een beetje verward over het geen wat er gebeurd is. Toch voelt ze zich ook goed en aangenaam. Er valt een zware last van haar schouders en ze voelt zich veilig. Na een tijdje grijpt Jason haar aan haar arm omhoog en kust haar teder. 

“Ik hou van je gekkie! Maar leer je gedragen!” 

Faith kijkt hem met betraande ogen aan en knikt ja. 

“Antwoord!” 

Zegt hij scherp en streng. 

“Ja ga ik doen.” 

“Wie ja?” 

“Ja Jason.” 

“Goedzo!” 

Faith slikt haar tranen weg. Desondanks haar billen enorm zeer doen voelt ze zich goed maar ook wat verward! Jason trekt haar dichter tegen zich aan. 

“Weet je wat we nu gaan doen?” 

Vraagt hij. 

“Nee? Wat dan?” 

“Nu gaan we neuken!” 

Zegt hij grof weg. Zijn grofheid vind Faith erg grappig en spannend tegelijk en laat zich door hem meevoeren naar de bank. Ze is nog maagd en heeft geen ervaring. Geen ervaring in echt vrijen, wel voorspel had ze al met hem gedaan. Jason gooit haar op de bank. Even schiet er een tintelend, pijnlijk gevoel door haar gestrafte billen, maar dat trekt gelukkig al snel weg. Langzaam en voorzichtig begint hij haar te kussen en betasten over haar broek en op haar intieme plekje. Ze geniet zichtbaar en kreunt. Dit windt Jason nog verder op en net op het moment dat ze een stapje verder willen gaan, parkeert ineens Faith haar moeder weer voor de deur op de oprit! Jason schiet overeind, spot zijn grote, die duidelijk door zijn broek heen te zien is en trekt Faith snel overeind. Gaat gauw op de bank zitten en trekt Faith op zijn schoot. Weer voelt Faith een pijnlijke tinteling door haar billen trekken en wil wat gaan verzitten. 

“Doe maar niet!” 

Zegt hij zacht en knipoogt naar Faith. Ze glimlacht en draait nog een rondje met haar pijnlijke billen over zijn stijve die ze duidelijk tegen haar geteisterde billen voelt prikken. Jason trekt haar iets naar achter aan haar haren en fluistert zacht in haar oor. 

“Je billen zijn nog warm, maar kunnen nog vele malen warmer worden als je nu niet ophoudt!” 

Zijn stem klinkt vriendelijk en vol van lust, maar ze merkt aan hem dat hij het meent en houd zich stil. 

“Hey, ben jij er ook al Jason?” 

Vraagt haar moeder aan Jason zodra ze hun samen zo op de bank ziet zitten. 

“Nog niet heel lang hoor.” 

“Naja, aan de tafel en zo te zien hebben jullie hier alweer flink huisgehouden!” 

“Tja, sorry, uw dochter kon zich weer niet gedragen!” 

Antwoord Jason met een glimlach. Faith haar moeder glimlacht grimmig, zucht even en loopt verder. Faith rolt met haar ogen en schaamt zich een beetje.

“We ruimen het zo zelf op Mevrouw!” 

Antwoord Jason nog gauw. Ze zucht alleen maar en loopt heen en weer naar de auto en de keuken om de boodschappen eruit te halen. Bij de tweede maal dat ze Jason en Faith voorbij loopt zegt ze. 

“Je zus eet hier vanavond ook niet mee omdat we haar vrienden tijdens het boodschappen tegen kwamen. Ze komt zo alleen nog even spullen ophalen en dan gaat ook zij logeren. Ik heb daarin tegen vanavond een afspraakje en weet niet of ik thuis kom vanavond. Red jij jezelf Faith?” 

Jason knijpt even zacht in Faith haar billen ter waarschuwing. Hij weet hoe Faith uit kan vallen op dat soort momenten. Meestal keek hij haar dan boos aan en sprak haar dan later op haar gedrag aan, maar nu hij Faith al een pak op haar broek gegeven heeft, vind hij een kneepje in haar pijnlijke billen een betere waarschuwing. Faith heeft namelijk nogal de neiging om haar moeder helemaal uit te foeteren op de momenten dat ze haar weer in de steek laat en Jason vind dat niet kunnen omdat het wel haar moeder is. 

“Iemand die het ook moeilijk heeft!” 

Zegt hij altijd. 

“Ik red me prima mam!” 

Antwoord Faith sarcastisch. Ze zucht en wil zich tegen Jason aan laten vallen maar die ziet zijn kans schoon nu haar moeder weer naar de auto loopt. Hij staat op, pakt Faith haar hand en sleept haar op een snelle, maar vriendelijke manier mee naar boven. 

“Komen jullie niet helpen?” 

Vraagt haar moeder terwijl ze hun richting Faith haar zolderkamer ziet verdwijnen. 

“Één momentje Mevrouw. We komen zo echt helpen.” 

Zegt Jason gauw tegen haar. Faith hoort haar geïrriteerd zuchten. Maar trekt zich er weinig van aan. Zodra ze op Faith haar slaapkamer aankomen duwt Jason, Faith voorover gebogen over het bed. Direct doet Faith handen voor haar billen ter bescherming en hoort Jason achter zich grinniken. Ze wil overeind komen om hem boos aan te kijken maar die kans krijgt ze niet. Jason geeft er verder weinig aandacht aan en duwt haar handen terug op het bed. Daarna maakt hij haar broek los. Snel trekt hij zowel haar broek als slip naar beneden. Faith hoort hoe hij zijn stijve uit zijn eigen broek bevrijdt en een folie van een condoom stuk scheurt. Langzaam komt hij bij haar naar binnen. Even doet het pijn, maar al snel slaat de pijn om in genot. Hijgend komen ze al snel samen in een explosie klaar. Even staan ze na te hijgen waarna Jason zich uit haar terug trekt. Hij glimlacht en trekt Faith weer overeind. Weer kust hij haar en geeft haar een knuffel. 

“Zoals ik al zei, je kent me nog niet Faith!” 

Knipoogt hij naar haar, waarna hij haar los laat. 

“Nee! Daar ben ik inderdaad achter gekomen ja!” 

Antwoord Faith met een bijdehandte blik in haar ogen terwijl ze zich schoon maakt en daarna haar broek weer op trekt. Ze trekt er een pijnlijk gezicht bij aangezien haar billen nog best gevoelig zijn. Scherp kijkt Jason haar aan terwijl hij zich ontdoet van de condoom en zich schoon maakt. Faith kijkt gauw weg uit zijn donkere blik. Even is het stil. Na een kort tijdje zegt Jason op een toon die geen tegenspraak duld. 

“We gaan beneden je moeder helpen en daarna naar de camping mijn spullen ophalen! Ik blijf bij je logeren.” 

Van die laatste woorden vrolijkt Faith helemaal op en springt hem in zijn armen. Jason geeft haar een knuffel. Opeens spot Faith in de spiegel dat onder haar zeer korte broek, het gedeelte dat bloot is, ook best wel rood gekleurd is. Jason ziet haar kijken. Direct komt er een sadistische glimlach op zijn gezicht. 

“En je kleed je dus niet even om!” 

“Maar….!” 

“Nee geen gemaar! Ik had je gewaarschuwd! Je had je ook gewoon kunnen gedragen!” 

“Maar zo direct ziet iemand het!” 

“Tja, dan weten ze direct dat je stout geweest bent!” 

Grapt hij met een glimlach. Faith kijkt hem verbijsterd aan.

“En ik had gezegd .. Geen gemaar!” 

Faith zucht geïrriteerd en weet inmiddels wel dat hij op dat soort momenten geen tegenspraak duldt. Zonder verder iets te zeggen lopen ze daarna naar beneden om Faith haar moeder met de boodschappen te helpen. Bijna alles is al uit de auto dus is het voor Faith en Jason maar één keer lopen. Daarna ruimen ze zoals beloofd de rommel in de huiskamer op. 

“Laat je je hond nog even uit voordat je gaat Faith?” 

“Ja dat was ik net van plan! Die vergeet ik echt niet hoor!” 

Faith hoort haar moeder iets mopperen, maar dat interesseert haar niet. Ze lijnt haar hond aan en loopt de deur uit. Niet kijkend of Jason haar wel of niet volgt. Niet nadenkend over haar rode billen die duidelijk zichtbaar zijn. Ze is wat verward door alles en denkt onder het uitlaten van haar hond na over het hele gebeuren. Dit is namelijk iets waarvan ze nooit had kunnen of durven dromen. Jason! Hij houd dus ook van billenkoek?! Enkel dan van het geven ervan. Zou ze ooit iets tegen hem erover gezegd hebben? Faith gaat in haar gedachten hun gesprekken na. Nee! Ze had het er met hem ook nooit over gehad. Enkel over dat ze vroeger wel eens als ze stout was op zeer jonge leeftijd een pak op haar broek gekregen had. Hoe kan dit dan? Misschien is het wel helemaal niet iets geks! Ze besluit het later als ze alleen met Jason is het met hem te bespreken. Ze maakt haar rondje af en ziet dat Jason haar niet gevolgd is. Als ze eenmaal thuis komt zit Jason samen met haar moeder aan de eettafel op haar te wachten. Faith klikt haar hond los en pakt 2 sigaretten uit haar pakje. Één voor Jason en een voor haar zelf. 

“Zullen we dan maar?” 

Vraagt Jason aan haar terwijl hij de aansteker van haar overneemt om zijn sigaret ook aan te steken. 

“Ja is goed.” 

Antwoord Faith terwijl ze een pluim rook uitblaast. 

“Doei mam!” 

“Doei lief, veel plezier en tot morgen.” 

Geef een reactie