Stuiteren kan heel leuk zijn, maar als het te lang duurt of te heftig wordt, dan kun je jezelf ook flink in de weg zitten. Wat moet je dan? Een pak slaag natuurlijk! Maar… Wat als je D niet beschikbaar is? Of je hebt geen D? Of je hebt wel een D, maar je hebt het zo druk, dat er geen tijd is om af te spreken om jou te ontstuiteren? Of… Er kunnen tal van redenen zijn waarom je tijdelijk even geen spanking kunt krijgen. Dus stuiter je maar door… Tot grote wanhoop van iedereen om je heen, maar nog meest van jezelf. Wat moet je dan? Je kunt altijd aan selfspanking doen, maar dat is toch niet helemaal hetzelfde. Het is heel moeilijk om jezelf hard en lang genoeg te slaan tot de stuiters verdwenen zijn. Mensen met een grote reserve op de bankrekening kunnen misschien een spankingmachine aanschaffen, maar ook dat lijkt maar een pover surrogaat voor de interactie tussen spanker en spankee.

Wat kun je dan wel doen?

Eerst en vooral moet je begrijpen waarnaar je op zoek bent. Tijdens een pak slaag komen er heel veel hormonen vrij, waaronder vooral endorfines. Endorfines zorgen voor een geluksgevoel. Na de spanking zijn je endorfineniveaus gestegen. Als ze weer zakken, krijg je vaak een dip, beter gekend als subdrop. Als je lange tijd stuitert, dan heb je eigenlijk een tekort aan endorfines. Niets zal het verlangen naar een spanking helemaal kunnen uitwissen, maar we hopen dat volgende tips je kunnen helpen om je endorfineniveau weer op peil te krijgen in afwachting van je volgende pak slaag:

KNUFFELEN

Wanneer je knuffelt, komt er niet alleen oxytocine vrij, maar ook endorfine. Huid-op-huidcontact is het beste, maar als je geen menselijke knuffel in de buurt hebt, kun je ook je huisdier knuffelen. Het mag zelfs een pluchen beest zijn of stomweg een dekentje of een zachte trui. Laat die endorfines maar komen!

Tip: er bestaan verzwaringsdekens en knuffels die je kunt opwarmen voor een extra knus en geborgen gevoel.

SEKS

Seks is eigenlijk een heel intieme knuffel, toch? Stuiter je de pannen van het dak? Stuiter ze liever van het bed! Of de bank of… Waar je maar wil 😉

Geen partner? Geen probleem. Een potje soloseks waarbij je jezelf streelt, werkt ook! En als bonus krijg je bij een orgasme nog eens een extra lading van die leuke hormonen.

SPORTEN

Ook tijdens het sporten komen er endorfines vrij. Denk maar aan de gekende runner’s high. Minstens 12 minuten flink sporten en je zou je al een stuk beter moeten voelen.

ZONLICHT

Als je gaat sporten, doe dat dan liefst in de buitenlucht. Zonlicht levert je namelijk niet alleen een portie vitamine D op, maar ook endorfines. Natuurlijk hoef je niet per se te gaan sporten om hiervan te profiteren, gewoon buiten zijn is al voldoende. Maar als je twee vliegen in één klap kunt slaan… (hihi, slaan).

VOEDSEL

Ook het eten van bepaalde voedingsstoffen kan je een portie endorfines opleveren. Het meest gekende troostfood is wellicht chocola. Maar wist je dat ook pittig eten de aanmaak van endorfines in de hersenen stimuleert? Pittig eten bevat veelal capsaïcine, dat een pijnprikkel veroorzaakt. Als reactie op die pijnprikkel, maken de hersenen dan endorfine aan.

Je kunt de gember dus gerust gewoon eten in plaats van hem anaal in te brengen 😉

Lachen

Ook lachen is gezond en kan voor een portie leuke hormonen zorgen! Wij vinden bratten een goede manier om te kunnen lachen, maar ook je mopjesboek of een grappige film kan soelaas bieden.

MEDITATIE

Tijdens ons onderzoek kwamen we ook meditatie tegen als mogelijkheid om endorfines op te wekken. Je kunt het altijd eens proberen, maar stuiterend mediteren… Wij zien het niet voor ons.

ALLES SAMEN

De beste methode om te ontstuiteren blijft een spanking. Maar bij gebrek daaraan raden we je aan om eerst buiten een rondje te gaan hardlopen. Dan een lekker warme douche en daarna trek je je zachtste, knuffeligste pyjama aan, regel je een knuffelbeest (menselijk, dierlijk of van pluche), leg je voor de goede orde nog een dekentje over je heen en zet je een grappige film op terwijl je chocola of iets pittigs eet. Succes met ontstuiteren!

P.s.

Je kunt je frustraties ook altijd botvieren op de knop onderaan de home pagina (niet tegen Vorrion zeggen hoor!). Of je kunt je geluk beproeven met onze straffengenerator. Veel succes!

Geef een reactie