Stan kon niet slapen. Vandaag 14 maart mocht hij Lotte weer ophalen. Maar dat duurde nog uren.
Vanmiddag pas kon hij eindelijk zijn grote liefde, zijn grote stoute liefde weer in zijn armen sluiten.
Hij keek op zijn mobiel die naast hem op zijn nachtkastje lag. Het scherm lichtte op. 5.16… tjee en al klaarwakker. Stan checkte automatisch even zijn whtsapp en mail.
Een email bericht van directeur Thalen!
Snel en met enige spanning opende hij het bericht.
Beste Stan Voncken,
Met Lotte zitten we op de goede weg. Ze heeft inmiddels van een van onze strengste medewerkers, mevrouw Kerstens, billenkoek gehad met de ouderwetse schoolpaddle, op haar blote bibs. Uw voorgestelde platte bank hebben we in allerijl nog laten maken. Zelf heb ik de laatste 5 minuten van haar straf aanschouwd. Nieuw materiaal is het altijd waard om gezien te worden voor het eerst gebruikt.
Ik kan u zeggen dat Lotte uitermate goed vastgebonden kon worden op deze bank. Zelf vind ik het mooi om te zien dat meisjes helemaal uitgestrekt en goed vastgebonden hun blote billen mogen aanbieden. Waarvan acte! Haar prachtige ronde billen staken met hulp van speciale kussens weerloos omhoog voor de schoolpaddle. Mevrouw Kerstens wilde graag dit nieuwe meubilair op een doeltreffende persoonlijke manier inwijden. Ze heeft, vooral toen ikzelf aanwezig was, de paddle diep laten doordringen in de billen van Lotte. Het moet gezegd, uw vriendin heeft hier echt prachtige billen voor. De hoge gillen van Lotte en vervolgens haar diepe gegrom en gehuil waren een bevestiging dat de paddle haar blote billen het juiste verhaal had verteld. Haar herhaaldelijke smeekbede om te stoppen en haar stevige verwensingen aan mijn adres hebben we aan het eind
ruimhartig kunnen beantwoorden met een bonus. Lotte mocht nog 5 extra straf minuten blijven liggen. Ik heb haar eerst uitgelegd dat dit soort verwensingen een bonus straf verdiende. Zeker nu ze mevrouw Kerstens ook nog tot het sprookjesgilde verwenst had als zijnde heks. Dus heb ik Lotte vriendelijk voorgesteld dat ik zelf een 2e paddle zou gaan halen. Dit om met 2 paddles tegelijk haar billen de extra verdiende 5 minuten te kunnen straffen. Tenslotte zijn er ook 2 blote billen. Voor elke bil van Lotte, 1 paddle!
Gezien haar heftige reactie op dit nieuws, denk ik dat ik de juiste keus had gemaakt. U kunt het later wellicht zelf aan haar vragen wat ze van deze keus van mij vond.
In ieder geval heb ik rustig mijn eigen schoolpaddle van kantoor gehaald. Rustig in die zin, dat ik Lotte de tijd gunde om aan dit vooruitzicht te kunnen wennen. Werkt altijd kan ik u zeggen. Weer terug aangekomen in straflokaal 4 heb ik samen met mevrouw Kerstens haar blote billen de aandacht gegeven die ze verdienden. Het was uitermate enerverend in alle opzichten. Haar prachtige scharlaken rode billen die meedeinden op onze slagen. Een gillende Lotte die elk octaaf uitprobeerde van haar stem. Dit in combinatie met de heldere snel opeenvolgende petsen op haar blote bibs. Het verzet van haar lichaam en de kwaliteit van de nieuwe strafbank die dit verzet met gemak weerstond. Alles klopte en was goed. Deze straf zal ze nooit vergeten.
Over aandacht gesproken, het volgende:
Voor de 2e dag, 14 maart, hebben we een wijziging van het schema doorgevoerd. Tevens hebben we iets speciaals voor u geregeld. Wij willen u vragen om morgenvroeg 14 maart rond 10.30 aanwezig te zijn. Wilt u zo vriendelijk zijn mij te laten weten of u van dit aanbod gebruik wilt maken. Mocht dat zo zijn, dan zullen wij ervoor zorgen dat er een bode klaarstaat om u morgenvroeg te begeleiden naar de juiste plek in het gebouw.
Mvrgr.
Vincent Thalen”
Het hart sprong in zijn keel, Lotte had ongenadig slaag gehad. Op de platte bank! Vastgesjord in gespen en op haar blote bibs. Hij stelde zich het hele tafereel voor. Ja, hij herkende de hoge gillen en gegrom van Lotte als hij zelf ook echt even doorpakte met haar billen te straffen. Maar het slot.
Wow dat was heftig. Hoe zou Lotte in angst zijn geweest toen Thalen rustig zijn paddle ging halen.
Dat wachten. Zo weerloos met kloppende zere billen weerloos wachten.
Stan droomde even weg denkend aan het beeld van Lotte op die bank en een paddle die in slow motion haar billen raakt en een grote golf veroorzaakt van bil tot hoofd en hoge gil..
Maar nu eerst terugmailen.
Beste heer Vincent Thalen, dank voor uw mail en uitgebreide beschrijving van de straf die Lotte heeft mogen ontvangen op de 1e dag. Mijn complimenten.
Met genoegen kan ik u bevestigen dat ik op uw uitnodiging in kan gaan. U kunt mij vandaag verwachten om 10.30 bij de poort van uw instituut.
Met vriendelijke groet,
Stan Voncken.

Geef een reactie