Nou ja, achter een handdoek is ook wel prima toch? Je loopt achter Tessa aan het strand op en zet je tas neer. Je trekt een groot strandlaken uit de tas en spreidt het uit. “Wil je me even helpen met de handdoek?” vraag Tessa, die al in haar ondergoed staat. Je houdt de handdoek om haar heen en ze glipt uit haar BH en onderbroek en in haar bikini. Dan is het jouw beurt om om te kleden. Tessa slaat de handdoek om je heen. Net als je je BH op de grond hebt laten vallen en je het bovenstukje van je bikini wil aantrekken, laat Tessa de handdoek vallen. “Oeps!” zegt ze met een weinig onschuldige lach. Met een boze blik geef je haar een ferme tik op haar billen, waardoor ze alleen nog maar harder moet lachen. Gauw trek je het bovenstukje aan. “Zal ik je nog eens helpen?” vraagt Tessa. “Nee, ik vertrouw je niet meer!” antwoord je en je steekt je tong uit. Een beetje onhandig en onder Tessa’s spottende blik maak je het omkleden af.

Dan staat er ineens een strandwacht naast je, met een oudere dame met een zure blik naast zich. Hij ziet er goed uit, gespierd en flink gebruind van de vele tijd die hij in de zon doorbrengt. Hij kijkt niet zo blij. “Dames, ik hoor dat jullie hier topless stonden, klopt dat?” Je sputtert tegen dat het per ongeluk was, maar hij moet er niets van weten. “Hoe het precies zit, weet ik niet, maar ik heb van deze mevrouw een klacht ontvangen en jullie ontkennen ook niet bepaald.” Hij wijst naar het houten bord. “Zoals je hebt kunnen lezen, is dit een familiestrand. Geen naaktrecreatie. Gaan jullie je daar aan houden?” Bedremmeld antwoorden jullie allebei van wel. De vrouw kijkt smalend. Je kunt haar wel schieten, maar aan de strandwacht te zien is dit niet het moment. “Mooi, dan hoef ik ook geen verdere maatregelen te nemen,” rondt hij af.

“Pff, wat een gedoe!” zegt Tessa wanneer de strandwacht wegloopt. Je zucht en de spanning glijdt van je af. “Ja, door jou en dat geklooi met die handdoek, trutje!” “Ach, ze moeten zich niet zo aanstellen. Iedereen heeft toch wel eens borsten gezien? Vroeger had die vrouw zelf vast ook mooie, je weet wel, voor alles begon te hangen en te rimpelen?” Je moet lachen, op Tessa kun je niet lang boos zijn. “Dat was trouwens best een strenge kerel,” verander je van onderwerp. “Nou zeg, indrukwekkend. Zou hij stiekem ook spanko zijn?” Je denkt er even over na. Het zou wel zijn toespraak van net verklaren. Dan pakt Tessa een fles met zonnebrandcrème. “Wil je me even helpen met insmeren?”

Je smeert Tessa in

    Geef een reactie