Het zachte licht van zonsopgang wekte Heleen. De zachte dampen van de Noordzee vulden de kamer. Ron had de schuifdeuren naar het balkon opgelaten, zodat ze het geluid van de branding kon horen en het gekrijs van de zeemeeuwen. Het had bij elkaar opgeteld als een perfect slaapliedje geklonken. Niet dat ze hulp nodig hadden om in slaap te komen. Ze waren beiden uitgeput door alle activiteiten op de huwelijksdag en de slapeloze periode daarna.

Heleen huiverde toen ze zich uitrekte, ondanks de warmte van het naakte lichaam van haar echtgenoot naast haar onder het dikke dekbed.

‘Het is echt’. Ze deed haar ogen dicht en glimlachte toen ze naar hem toeschoof om de man die echt, echt de hare was, te knuffelen.

‘Wat is echt?’, antwoordde Ron met een dikke stem van de slaap.

‘Jij. Dit’, lachte Heleen en zocht zijn gezicht om hem goedemorgen te kussen.

‘Heb niet het lef daar ooit aan te twijfelen, mevrouw Winters’, Ron kuste haar terug en gaf haar onder de dekens een klapje op haar billen.

‘Mm hm hm!’ Het gegiechel van Heleen werd gesmoord in hun kus.

‘Wat gaan we vandaag doen?’, vroeg Ron met een gemene grijns.

Heleen’s ogen twinkelden. De eerste nachten op hun vakantieadres waren zalig verlopen. Als echte natuurliefhebbers en wandelaars hadden ze weinig aandacht gehad voor de pittoreske plaatsjes in de omgeving. Ze hadden deze plek speciaal gekozen voor de ligging van hun kamer en daar brachten ze ook de meeste tijd door. Heleen was van plan een paar antiekzaakjes te bezoeken en nog wat andere bezienswaardigheden te bekijken, maar in totaal zou dat niet meer dan een paar uur van de komende dagen in beslag nemen.

‘Niks’, grijnsde ze.


’Niets?’, vroeg Ron zich af terwijl haar opnieuw kuste. ‘Weet je dat zeker?’

‘Tja’, zei Heleen plagerig terwijl ze Ron’s lip knabbelde. ‘Misschien wat spelletjes met mijn echtgenoot spelen?’

‘Oh?’, grijnsde Ron. ‘Je wilt een stout meisje zijn?’

Ron draaide Heleen op haar buik en ging bovenop haar liggen, hij kuste haar in haar nek en zorgde ervoor dat haar haartjes overeind gingen staan door zijn hete adem in de buurt van haar oren. Heleen duwde haar billen omhoog om zijn erectie te verwelkomen en schurkte zich zo dat deze verdween in het driehoekje tussen haar billen en haar dijen.

Ron zorgde met zijn gewicht dat ze op haar buik moest blijven liggen. Zijn handen kneedden haar billen en deed ze achtereenvolgens van elkaar en drukte ze op elkaar terwijl zijn penis tussen haar billen geklemd op en neer schoof.

‘Ik krijg geen adem Ron’, klaagde Heleen. De bewegingen van haar billen en heupen lieten merken dat ze het niet echt naar haar zin had. Ron reageerde door zijn lichaam met één arm op te drukken zodat hij het meeste gewicht van haar af haalde. Haar andere arm legde hij om haar heen en verdween onder haar en zocht net zolang tot hij de lipjes gevonden had die zo door zijn penis geplaagd werden.

’Is dit beter?’, vroeg hij plagend en beet hard in haar schouder.

‘Oh, hijgde Heleen en drukte haar bips omhoog. Haar benen gingen verder uit elkaar en haar seks opende zich. ‘Ja!’, hijgde ze toen Ron zich in haar liet glijden.

‘Stoute meid, of niet?’, kreunde Ron en gaf zich over aan zijn instincten.

‘Asjeblieft!’, was Heleen het met hem eens.

~ooo00ooo~

‘Zal het altijd zo zijn?’ Heleen keek lachend naar Ron toen hij terug kwam uit de badkamer en naast haar ging zitten om de kaart van de roomservice te bekijken.

‘Wat?’, luidde zijn afwezige antwoord.

‘Jij rat!’, Heleen gaf hem een por met haar elleboog. ‘Dat weet je best!’

Ron glimlachte en omhelsde zijn vrouw. Hij streelde haar nek en kuste haar op beide wangen. ‘Als we eerlijk blijven en goed ons best doen, ja…dan zal het zo blijven’.

‘En alle verhalen dan dat de seks op een gegeven moment minder wordt, dat stellen na verloop van tijd de belangstelling hierin verliezen? Gaat dat bij ons ook gebeuren? Heleen leunde tegen Ron aan. Ze wilde weten wat hij dacht.

‘Dat gebeurt soms’. Ron keek Heleen onderzoekend aan en ging op haar vraag in. ‘Maar er zijn twee nodig en ik heb er alle vertrouwen in dat jij er op dezelfde manier tegenaan kijkt als ik’.

‘MMmmmm’, lispelde Heleen. ‘Dat denk ik ook. Ik had nooit gedacht dat het zo fijn zou zijn.

‘Ik wist dat je een echt een heel stout meisje zou zijn als we één keer hier aan toe zouden komen’. De grijns van Ron was onheilspellend en zorgde dat Heleen moest lachen.

~ooo00ooo~


Het ontbijt was heerlijk en door zijn samenstelling decadent en gezond. Gepocheerde eieren, oesters, rauwkost, opgeklopte melk, vers fruit en meloen. Ze proefden beiden van alles een beetje.

‘Morgenochtend pannenkoeken OK?’ vroeg Heleen terwijl ze een stukje geroosterde toast in het vloeibare van haar ei doopte.

‘Met spek en stroop’, stelde Ron voor en knikte instemmend.

Terwijl ze aten zapte Heleen langs de televisiekanalen.

‘McClintock!’ Heleen kreunde en zette de TV snel op een ander kanaal. ‘Het is nog maar net ochtend. Hoe halen ze het in hun hoofd?’

Ron grinnikte en nam de afstandsbediening van haar over. ‘Hee, John Wayne. Dat is een leuke film!’

Ze keken beiden naar de film en amuseerden zich er opperbest mee.

Toen de film voorbij was, boog Heleen zich naar Ron toe en vroeg, ‘Zou jij me ook de halve wereld door achtervolgen en me vervolgens een pak op mijn billen geven?’

‘Zou je zorgen dat ik dat deed’, grijnsde Ron en drukte haar stevig tegen zich aan en klopte haar op haar dij terwijl hij dat deed.

‘Ik raad het je niet aan’ Heleen porde in zijn zij met haar elleboog.

‘Dan kun je me maar beter niet uitdagen’, Heleen kon niet uit zijn stem opmaken of hij haar zat te plagen of niet’.

‘Jij rat!’, giechelde Heleen en gaf hem nogmaals een elleboogje.

‘Zullen we een eindje gaan wandelen?’, vroeg Ron. ‘Even een frisse neus halen en het kamermeisje de gelegenheid de kamer op te ruimen?’

‘OK’, ging Heleen akkoorden sprong van het bed omhoog, waar ze net hadden liggen knuffelen in de kussens die tegen het hoofdeinde lagen opgestapeld.

~ooo00ooo~

Het strand aan de westkant was een eldorado voor strandwandelaars. Het briesje van zee werkte verfrissend.

‘De lucht heeft hier een heel andere kleur’, mijmerde Heleen afwezig. Ze stak haar neus in de lucht. ‘En de lucht ruikt hier zo schoon’.

‘Nou’.

Ik vraag me af of de mensen die hier wonen enig idee hebben hoe het bij ons ruikt?’

‘Geen idee, ik denk het vast wel’.

‘Jammer dat de branding zo ruig is. Als het wat rustiger zou zijn konden we mooi even pootjebaden’

‘Ja…..’

Het stel genoot van hun wandeling, van de mooie luchten, de geur, de boten, waar de man op de pier mee bezig was en andere dingen die ze tegen kwamen. Ze liepen twee uren samen zonder zich om andere dingen te bekommeren dan de omgeving en het gezelschap van elkaar.

‘Bent u al aan de lunch toe, mevrouw Winters?, vroeg Ron na een lange maar comfortabele periode van stilte die ze hand in hand lopend hadden doorgebracht.

Heleen haalde haar schouders op en ging ermee akkoord. Ze had niet echt honger, maar had het idee dat dit wel anders zou zijn tegen de tijd dat ze op hun kamer zouden zijn. ‘Iets eenvoudigs zodat we nog ruimte overhouden voor het diner van vanavond, hoe klinkt dat?’

‘Perfect’, vond ook Ron. ‘En ik weet al wat ik als toetje wil’.

Heleen gilde toen hij haar onverwacht in haar billen kneep. Haar reactie was vooruit te schieten zodat hij niet meer bij haar kon.

‘Geef me wat van die billen!’, lachte Ron en zette de achtervolging in.

Heleen slaagde er niet in langer dan vijftig meter voor hem uit te blijven, toen hij haar te pakken kreeg en haar tegen zich aan drukte. Ze omhelsden elkaar en kusten elkaar gepassioneerd, hetgeen bij Heleen de kriebels teweeg bracht.

Terwijl ze zachtjes op zijn onderlip beet, liet ze haarrechterhand over zijn kruis glijden en kneep zachtjes. Haar ogen twinkelden toen ze zich realiseerde dat zij hem in haar macht had en dat ze pijn zou kunnen doen als ze wilde. Hij gromde en zijn met zijn ogen waarschuwde hij haar.

‘Misschien moet ik er maar eens lekker op knabbelen?’, ze begon hem met haar hand flink te knijpen. Plotseling zette ze het weer op een lopen langs het strand, Ron verrast en enigszins ongemakkelijk achterlatend.

‘Je stuurt er op aan, of niet?’, riep Ron haar hees achterna.

Als antwoord klonk een harde lach van Heleen die door de wind meegedragen werd. Ron glimlachte en zette er stevig de pas in om de afstand te overbruggen. Heleen liep wat langzamer zodat hij dichterbij kon komen, maar als hij dichterbij kwam, maakte ze giechelend opnieuw dat ze uit de voeten kwam.

‘Je kunt er wel voor weg lopen, maar over niet lange tijd heb ik je waar ik je wil hebben, en zullen die billen helemaal van mij zijn!’

‘Dat dacht ik niet!’, lachte Heleen. ‘Dan bijt ik nog eens’.

‘Voor dergelijke dreigementen verdien je een flink pak op je blote bips’, grijnsde Ron.

‘Geen sprake van’, Heleen giechelde zijn dreigement weg. ‘Geen pak op mijn billen meer. Ik ben een volwassen vrouw en jij bent mijn echtgenoot, niet mijn vader’.

‘Ik ben vanaf nu de man die je vanaf nu in de hand gaat houden door middel van een pak op je billen. Heel vaak een pak slaag’. De hese aankondiging van Ron werd gevolgd door een onverwacht sprintje dat Heleen verraste zodat hij haar ineens te pakken had. Hij duwde haar met haar rug tegen zich aan. ‘Soms zul je een pak op je billen lekker vinden en soms ook niet’.

‘Een pak op mijn bips dat ik lekker zal vinden?’, het gegiechel van Heleen werd gesmoord doordat Ron zijn mond op die van haar plantte.

‘Ja. Een pak op je billen dat je lekker zult vinden’, Ron liet zijn handen naar beneden glijden en legde ze over haar billen en begon ze te kneden. ‘Wil je dat eens uitproberen?’

‘Ron!’ Heleen probeerde zich los te trekken. Zonder succes. ‘Niet hier!’

‘Nee natuurlijk niet hier. In onze kamer waar een heel erg stout meisje haar onderbroek naar beneden moet doen en met haar blote billen in de hoek moet staan, voor en nadat ze een pak op haar bips heeft gehad’, bromde Ron en drukte haar kruis tegen zich aan terwijl hij haar billen bleef masseren.

Heleen kon een zacht gekreun niet onderdrukken en ze voelde haar maag samenknijpen. Ron zijn voorstel en de sexy ondertoon in zijn stem, maakte iets in haar wakker wat ze niet kon negeren. Haar heupen reageerden en wreef zich tegen hem aan.

‘Mmmmm’, kreunde Ron. ‘Dat idee staat je wel aan, hè schatje? Je wilt dat ik je een pak op je blote billen geef tot het rood is en gloeit. Mmmm?’

Heleen deed haar ogen dicht. Ze werd nu helemaal door de opwinding overmeesterd en ze wilde dat hij met haar deed wat hij goed achtte. Ze knikte.

‘Dat is dus wat we voor de lunch gaan doen. Je gaat een flink pak op je billen krijgen. Een langdurig, grondig pak op je bips’. Ron liet haar los en pakte haar hand. Beiden hadden nu haast om terug te komen en zetten ze pas er flink in. Al snel waren ze bij het hotel.

Het hart klopte Heleen in de keel, maar ze was zich eigenlijk alleen maar bewust van haar kruis. Het kloppen wat ze daar voelde was zo intens en toen Ron de deuren achter hen op slot had gedaan, was de opwinding zelfs vertienvoudigd.

‘Goed, stoute meid. Kom hier doen doe je broek naar beneden’, liet hij er geen gras over groeien.

‘Het doe toch geen zeer?’ Heleen liep naar hem toe, maar voelde zich opens heel erg onzeker.

‘Het zal zoveel pijn doen als nodig is, je zult precies krijgen wat je verdient’. Ron zijn ogen gloeiden. ‘Kom nou maar hier, doe je broek naar beneden en kom over mijn knie liggen.

Heleen keek in zijn ogen en zag dat hij een spelletje speelt. Een pak slaag terwijl ze dat helemaal niet verdiend had, terwijl ze zich zo opgewonden voelde, was dit nu waar ze over gefantaseerd had hoe haar seksleven eruit zou kunnen zien? Ze probeerde haar blozen te verbergen terwijl ze aan de knoop van haar jeans frummelde.

‘Goed zo!’, grijnsde Ron. Doe naar beneden, doe maar helemaal uit en leg je billen neer waar ze thuis horen.

Heleen huiverde. Er verscheen kippenvel op haar blote billen toen Ron haar neertrok over zijn dijen. Hij ging zo zitten dat Heleen met haar bovenlichaam op het bed rustte en streelde haar vervolgens over haar billen.

‘Er zijn nog een paar vingerafdrukken van gister te zien’, zei hij en liet zijn vingers over de plekken gaan die waren overgebleven van de laatste keer dat hij haar een pak slaag had gegeven. ‘Dit pak slaag zal niet zo aanvoelen als de laatste keer schatje. Deze keer zul je het lekker vinden’.

 
Hij begon langzaam. Sloeg haar zachtjes op haar billen en deed de klappen maar een beetje gloeien. In het begin was Heleen nerveus en gespannen, maar al snel werd ze in beslag genomen door de warmte en het ritme van de klappen. Ron bleef een tijdje slaan en begon vervolgens haar billen te wrijven en te masseren, om vervolgens weer te slaan,maar deze keer wat harder. Hij sloeg en streelde, sloeg en streelde, steeds weer opnieuw, iedere ronde een beetje harder en intensiever dan de keer ervoor. Na een minuut of twintig bevond Heleen zich in de zevende hemel.

‘Zie je wat ik bedoel?’, fluisterde Ron terwijl hij zich naar haar toeboog en haar op haar wang kuste. ‘Een pak slaag dat je lekker vindt’.

‘Mmmmm’, knikte Heleen met haar ogen gesloten. Ze draaide cirkels met haar heupen en billen en tilde ze op om de hand van Ron tegemoet te komen, om ze vervolgens neer te drukken zodat ze zijn staat van opwinding tegen haar buik kon voelen.

‘Wil je me berijden terwijl ik je nog meer op je billen geef?’, Ron kuste haar plagend in haar nek. Hij wachtte niet op een antwoord, maar verschoof haar zo, dat ze schrijlings over zijn linkerbeen kwam te liggen. Haar vulva maakte contact met de ruwe stof van zijn spijkerbroek en met haar linkerbeen wreef ze over zijn erectie die hard tegen de spijkerstof drukte. ‘Berijdt me nu schatje’.

Heleen had geen verdere aanmoediging nodig. Toen Ron haar weer begon te slaan, reageerde haar lichaam als vanzelfsprekend. In eerste instantie waren haar bewegingen traag en loom, maar al spoedig werden ze steeds sneller. Heleen realiseerde zich al snel dat ze op het punt stond klaar te komen en wist dat dit precies was wat Ron in gedachten had.

’Schatje!’, fluisterde Heleen beschaamd en opgewonden toen ze haar orgasme voelde aankomen.

‘Verzet je er niet tegen liefje’. Ron leek te weten wat ze voelde. ‘Laat je maar helemaal gaan. Dit is precies wat je nodig hebt’.

‘Oh God!’, hijgde Heleen. Haar heupen gingen als een bezetene tekeer, terwijl Ron harder sloeg als tevoren.

‘Meer!’, Heleen haar schreeuw klonk benepen. ‘Oh God! Meer!’

Ron reageerde door harder te slaan. Een paar seconde later spande Heleen haar lichaam en duwde zich omhoog zodat ze haar kruis nog harder op het been van Ron kon duwen tijdens de meest intense krampen van haar orgasme.

’Oh, Oh’, hijgde ze toen de spanning van haar orgasme minder werd.

‘Dat was goed, hè?’, glimlachte Ron en nam haar in zijn armen.

‘Je bent geweldig’, fluisterde Heleen, niet in staat om te beschrijven was ze allemaal gevoeld had.

‘Denk dat je er aan zult kunnen wennen?’, vroeg Ron terwijl hij haar oogleden kuste.

‘Kun je dit altijd doen als je me een pak op mijn billen geeft?’, grinnikte Heleen.

‘Alleen als je lief geweest bent. Het gegrinnik van Ron klonk hees en gemeen. ‘Er is nog steeds een ander soort pak slaag dat je krijgt als je je misdragen hebt. Deze heb je net zo goed nodig.

Heleen lachte en kuste hem. ‘Ik ben altijd lief, meneer Winters. Het is jouw perceptie die ondeugend is.

Hun omhelzing kreeg een andere betekenis toen Heleen zich bewust werd van de zwelling in de jeans van Ron. ‘Nu is het jouw beurt’, glimlachte ze.

‘Geef me even wat ruimte, brutaaltje’. Ron stond op en trok de sweater van Heleen over haar hoofd. Vervolgens richtte hij zich op zijn eigen kleding. In een ommezien waren ze beide naakt en klommen op het bed waar ze in alle comfort af konden maken wat begonnen was met het pak op de bips van Heleen.

‘Mag ik het met mijn mond proberen?’, vroeg Heleen toen Ron haar hand rond zijn erectie legde.

‘Wil je dat?’, glimlachte Ron.

‘Ja, zoiets’. Heleen was niet helemaal zeker van zichzelf. ‘Zou het vies smaken?’

‘Ik weet het niet? Ik heb mezelf daar nooit geproefd’, zei Ron plagend. ‘Maar je kunt toch gewoon stoppen als je het niet prettig vindt?’

‘Wat als ik je pijn doe?’ Heleen ging rechtop zitten en keek naar de penis die ze met haar hand streelde.

‘Ik beloof je dat ik het dan zal zeggen. Ik denk niet dat je me pijn zou kunnen doen, tenzij je gaat bijten en ik heb niet het idee dat je dat van plan bent, of wel?’

Heleen keek hem aan. ‘Misschien wel’, glimlachte ze gemeen. Toen gleed ze naar beneden zodat ze hem met haar lippen kon strelen.

‘Zeg het me als ik het niet goed doe, OK?’ ze keek even omhoog naar Ron.

Hij leunde achterover met een ontspannen uitdrukking op zijn gezicht. ‘Dat beloof ik’.

‘Voelt dit goed?’ Heleen liet haar tong rondjes draaien rond zijn eikel. Ron deed zijn ogen dicht en zijn gezicht ontspande van plezier.

‘Heel lekker schatje’.

Heleen herhaalde het steeds weer, ze drukte haar tong omlaag en liet zich een stukje naar beneden zakken. Na een poosje had ze het grootste gedeelte in haar mond en probeerde hem van boven naar beneden te stimuleren. Niet alles paste, maar ze gebruikte haar tong en lippen waar haar mond niet kon komen.

‘OK?’, vroeg ze na een paar minuten.

‘Oh ja schatje’. Het antwoord van Ron was een fluister. ‘Beter dan OK’.

‘Zal ik sneller gaan’, vroeg ze.


’Wat je nu doet is helemaal goed schatje. Helemaal goed’.

‘OK, maar vertel je me als het niet meer OK is?’ Heleen zette zich weer aan het zuigen en strelen met haar tong en lippen. Haar handen die nat waren van het speeksel hielpen haar die delen te strelen die ze met haar mond niet kon bereiken. Ze vond het ritme lekker. De zoutachtige smaak was ook lekker. Iets dat ze niet verwacht had.

Het duurde niet lang of het lichaam van Ron begon ongecontroleerde bewegingen te maken. Zijn ademen veranderde en werd oppervlakkiger en sneller en zij heupen gingen omhoog alsof hij haar in haar bewegingen tegemoet wou komen.

‘Harder schatje, sneller’, hijgde hij.

Zijn smaak veranderde heel subtiel, een zilte olieachtige substantie vermengde zich met haar speeksel. Heleen bewoog haar tong steeds sneller langs het riempje van zijn eikel. Vanaf haar positie kon ze zijn gezicht niet zien en het samentrekken van zijn gezicht toen zijn lichaam begon te schokken. Ze voelde hoe zijn spieren begonnen te trillen en interpreteerde dat als een aanmoediging om hem nog harder en sneller te strelen.

De zoutachtige smaak werd nog sterker en toen begon hij te trillen en liet een diep gegrom horen. Een warme gladde vloeistof gleed over het gehemelte van Heleen terwijl rond in en uit haar mond bewoog. Ze beantwoordde het door het maken van pompende bewegingen en verbaasde zich over het witte schuim wat uit haar mondhoeken liep. Zijn zaad rook zoet en naar muskus en smaakte een beetje naar de oesters die ze als ontbijt gehad hadden. Na een paar minuten stopte Heleen om naar zijn gezicht te kunnen kijken.

Ze lachten en hielden lange tijd in stilte oogcontact, totdat Heleen begon te giechelen.

‘Dat was goed’.

‘Dat kun je wel stellen’, grijnsde Ron.

‘Ik heb wel eens gelezen dat mensen dat deden en vond het ordinair, maar dat was het niet. Het was heel erg sexy en erg lekker liefje’. Heleen veegde haar gezicht af. ‘Maar ik dat we je wel even mogen schoonmaken en ook dat wat op de lakens terecht gekomen is.

‘Ook op jouw gezicht’. Ron lachte en trok haar naar boven om haar te kussen. ‘Mmmmm, lekker!’

Ze moesten beiden lachen.

Als ze hun huwelijksdag meetelden waren ze nu drie dagen getrouwd. En de intimiteit bloeide welig!

Geef een reactie