Heleen werd wakker van de telefoon en terwijl ze zich strekte op hem op te pakken, rinkelde ook de deurbel.

‘Oh man!’, kreunde ze toen ze zich omdraaide om op de wekker te kijken. Het was zes uur.

‘Ohhhh sssssssss!’, jammerde ze toen haar billen over de lakens schuurden. ‘Hallo. Met mij’, antwoordde ze de telefoon. ‘Even wachten’, schreeuwde ze naar de deur.

‘Ik hou van je’, klonk de stem van Ron door de hoorn’.

‘Ik ook van jou’, zei Heleen en glimlachte verlegen de kamer in. Het was of net of deze plotseling met zijn aanwezigheid gevuld was.

‘Zul je me niet nog eens zo gigantisch op de kast jagen?, vroeg hij plagend in de wetenschap dat ze dit waarschijnlijk toch wel weer zou doen.

‘En wat als ik het doe?’, vroeg Heleen uitdagend.

‘Probeer maar’, lachte Ron.

‘Ik geloof dat ik dat al gedaan heb’, het plagen ging over in giechelen.

‘Doet het nog zeer?’

‘Ja’, het giechelen ging over in klagen en in een reflex liet Heleen haar rechterhand over het zitvlak van haar broekje gaan. De huid van haar billen eronder voelde nog steeds warm aan.

‘Mooi zo!’, Ron schakelde over naar de ‘strenge man modus’. Onthoud dat goed, wil je? In ieder geval totdat onze huwelijksdag achter de rug is.

‘Ik ben blij dat je me wakker gemaakt hebt.

‘Ik wilde je alleen maar weten dat ik aan je dacht. Vandaag zul je voor altijd de mijne worden, dat weet je toch? De sexy glimlach was Ron was bijna door de telefoon heen te horen. ‘Geen weg meer terug, niets meer wat je over kunt doen’.

‘Daar reken ik op meneertje’, Heleen haalde eens diep adem, ‘Je zit aan me vast, wat er ook gebeurt’.

‘Ik zie je straks in de kerk, mevrouw Winters’.

‘Afgesproken’, meneer Winters.

Toen Heleen de hoorn had neergelegd, sloeg ze haar armen om zich heen en huiverde bij de gedachte aan de dag en nacht die ze voor de boeg had. Toen er opnieuw op de deur gebonsd werd, herinnerde ze zich dat haar zusjes en moeder beneden in de hal stonden om haar te helpen met de voorbereidingen.

‘OK! Ik kom eraan! Laat me even wat kleren aantrekken!’ Heleen keek om zich heen op zoek naar haar ochtendjas. Niet dat ze de deur niet in haar T-shirt en onderbroekje open kon doen, maar een snelle blik op haar billen leerde dat er duidelijk zichtbaar verscheidene vingerafdrukken onder de pijpjes van haar onderbroek uitkwamen. Het was niet nodig dat ze deze zouden zien.

‘Nou, dat werd tijd!’, siste de oudste zuster van Heleen toen de deur opging en het gezelschap zich naar binnen drong. Tasjes met kleding en attributen, dingen voor het haar en make-up dozen lagen binnen de kortste tijd overal verspreid en de machine die Heleen op tijd in de kerk moest zien te krijgen, draaide op volle toeren.

Het zorgde er voor dat ze in beslag genomen werd door een nerveus gevoel. Constante hectiek en ogenschijnlijk miljoenen details namen de komende uren in beslag. Telefoontjes uit het café waar goede vrienden en vriendinnen en personeelsleden Gerda en Karel de laatste details ten aanzien van de receptie voor hun rekening namen, regelmatig paniekerig contact opnamen.

Eerst was de Champagne er nog niet! Tien minuten later, ‘laat maar het is er al’. Vervolgens, ‘Oh Heleen, Johan is de slagroom vergeten!’.

‘Shit! Goeie God! Oh wacht! Bel de supermarkt in Krabbendijke maar. Die bezorgen aan huis, zij hebben het wel. Gebruik het geld uit de fooienpot maar om te betalen’. Heleen haar mondje werkte op volle snelheid, terwijl haar beste vriendin Christien aan haar haar plukte. ‘Bel me maar terug als het niet lukt’.

‘Heleen! Laat ze dat nou zelf even regelen!’, haar moeder kwam voorbij dwarrelen en nam haar dochter de telefoon af. ‘Karel, het is hier ook een gekkenhuis. Mocht er nog iets gebeuren, improviseer dan. Jullie hebben de beschikking over de contanten en verder een vrijbrief. OK?’

Heleen glimlachte knikte dankbaar naar haar moeder en bracht haar trillende handen voor haar gezicht. ‘Man oh man! Ik kan hier helemaal niet tegen’.

‘Nog even, en dan is alles al weer achter de rug. En dan is het een gelukkige, opwindende, een perfecte herinnering’, fluisterde Christien die zich naar haar toe boog. ‘Je bent een echte geluksvogel! Hij is echt perfect. Eigenlijk veel te goed voor je!’

Beide vrouwen lachten. De tijd vloog voorbij en de laatste details warden geregeld. Alles was perfect geregeld. En uiteindelijk was het tijd.

‘De limousine is er!’

De mededeling werd gevolgd door enkele minuten stilte en alle ogen van de bruiloftsgasten keken in de spiegels en naar elkaar.

‘Oh God! Ik kan het niet! Ik kan het niet!’ De stem van Heleen verbrak de stilte en was gevuld met tranen die veroorzaakte werden door de overweldigende emoties en paniek.

‘Oh nee! Heb het lef niet je make-up nu te bederven met je gejank!’, gilde Christien. ‘Ik vermoord je als je mijn meesterwerk vernielt!’

De aanstellerij die uit haar zusters woorden sprak en de absurditeit ervan brak de spanning. Iedereen barstte in lachen uit. Een paar minuten later waren ze onderweg. De bruid, haar moeder en haar getuige reden in de grote limousine. Haar zusters in hun eigen auto’s. Ze arriveerden keurig volgens schema in de kerk.

Om twintig over tien was het achter de rug. De belofte van Heleen om Ron lief te hebben, te eren en te gehoorzamen en die van hem om goed voor haar te zorgen, te beschermen voor zolang als ze leven werd afgelegd ten overstaan van allen die hen dierbaar waren. De huwelijksceremonie zat erop en het huwelijk was begonnen.

Vervolgens ging het stel naar de duinen van Castricum waar de foto’s gemaakt werden. Het lenteweer maakte het een aangenaam verpozen en de wandeling door de frisse buitenlucht zorgen ervoor dat de overtollige energie wegwaaide en dat iedereen zin kreeg in het aperitief dat Heleen voor haar gasten besteld had.

Johan, die als zijn huwelijkscadeau zijn diensten had aangeboden, was een stamgast van het café. Hij hield van Heleen alsof ze zijn dochter was en met zijn kokkerellen wilde hij haar bedanken voor alle gezellige uren die ze samen beleefd hadden. Hij vond het een aardige meid en ze had uren naar zijn verhalen geluisterd over zijn leven in Tsjecho-Slowakije in de periode voordat de communisten er aan de macht kwamen, zijn vlucht naar Nederland. Hij wilde haar dit cadeau graag geven en Heleen waardeerde dit enorm.

Er waren enkele stressvolle momenten om in de duinen terecht te komen,de auto’s waren aan de late kant en parkeren was moeilijker dan gedacht. Heleen zat zich al weer danig op te winden,tot de sterke arm van Ron om haar heen haar hielp te ontspannen.

‘Hoe het vervolg ook moge zijn, de nacht zal alleen maar uit ons tweeën bestaan’, zei hij zachtjes.

Meer dan deze woorden waren niet nodig, om alle zorgen die ze over het verloop van de dag had, van haar schouders te laten glijden. De volgende uren week ze niet van de zijde van haar echtgenoot.

‘Ik ben nu geen vrijgezel meer’, dacht ze. ‘Hij is nu van mij. Helemaal van mij’.

Het was bijna niet te geloven. Door heel dicht bij Ron te blijven voelde alles aan als een droom. Maar het hielp door af en toen naar de ringen om hun vingers te kijken.

Nadat de foto’s gemaakt waren en de magen begonnen te knorren was het tijd om naar de receptie in het café te gaan. Ron riep de limousine aan, zodat ze tijdens de rit naar het café even met zijn tweeën konden zijn.

‘Je bent heerlijk ontspannen’, fluisterde hij in haar haar, toen ze lekker tegen hem aan kwam liggen.

Heleen zuchtte en knikte. Het lag lekker in zijn armen. ‘Heb je zin om wat met me te rommelen?’

Ron lachte. ‘Reken maar!’

Nadat hij dat gezegd had nam hij haar gezicht in zijn handen en nam bezit van Heleen’s mond met een gepassioneerde kus. Alles in haar ontwaakte. Ze was er helemaal klaar voor om zichzelf aan hem te geven. ‘Breng me alsjeblieft naar ons hotel’, hijgde ze toen ze de kus verbraken.

‘Neeee, nee, nee, nee, niet nu schatje, er zijn een heleboel gasten die we gezelschap moeten houden, totdat iedereen gevoed en voldaan is, voordat we er vandoor kunnen gaan.

‘Asjeblieft!’, Heleen sloeg haar armen om zijn hals en knabbelde op zijn lip. ‘Ze moeten maar even wachten’.

Ron kuste haar opnieuw en herhaalde zijn nee. Heleen liet haar onderlip omlaag zakken en zuchtte diep.

‘We zijn nu getrouwd, weet je’, gromde ze.

‘Ja, dat is zo, en voordat de dag voorbij is, dan zal ik bezit van je nemen en jij van mij. Maar eerst hebben we de plicht om feest te vieren met iedereen die naar onze bruiloft gekomen is. Het zal avond zijn voor je het weet.

Heleen zuchtte nogmaals. Ze wist dat hij gelijk had, maar iedere vezel in haar lichaam verlangde naar hem. Ze dacht dat ze het nooit vol zou kunnen houden. Een koppige irritatie maakte dat ze met haar elleboog in zijn ribben porde om hem te laten weten dat ze ongeduldig was.

‘Gedraag je een beetje’, bromde hij met een gemaakte strengheid, ‘tenzij je een herhaling van gisteravond wilt, maar dan met je onderbroek omlaag tot op je knieën!’, voegde hij er aan toe toen haar elleboog nog een keer in zijn zij porde.
_______

De receptie verliep perfect. Het eten, het dansen en de toasten waren allemaal perfect. Heleen wist dat ze dit allemaal voor geen goud had willen missen. Verschillende keren wilde zijn kussen proeven en bedankte hem dat hij niet had toegegeven er tussenuit te knijpen. Iedere kus zorgde voor de kriebels en de hele middag en avond waren één grote sensuele verleiding.

Bijna te vroeg, gaf Ron één van de vrienden een seintje en werd een rode cape naar de tafel gebracht. Ron deed hem over haar schouders, over haar witte trouwjurk heen. De muziek van Chris DeBurgh’s ‘Lady in Red’, werd gestart. Ron pakte Heleen bij haar hand om haar naar de dansvloer te leiden, voor de laatste dans.

De eerste taak van Ron was om de rode kousophouder van Heleen af te doen en deze in de massa omstanders te gooien. Nadat hij dat gedaan had, nam hij haar in zijn armen en danste met haar in de richting van de deur terwijl hij de woorden meezong.

I’ve never seen you looking so gorgeous as you did tonight
I’ve never seen you shine so bright you were amazing
I’ve never seen so many people want to be there by your side
And when you turned to me and smiled it took my breath away
And I have never had such a feeling such a feeling
Of complete and utter love, as I do tonight

The lady in red is dancing with me
Cheek to cheek
There’s nobody here
It’s just you and me
It’s where I wanna be
But I hardly know this beauty by my side
I’ll never forget the way you look tonight 

Heleen gooide haar trouwboeket vanuit de deuropening naar binnen en toen stapten ze koele buitenlucht in op weg naar hun eerste huwelijksnacht. Familie zou de komende twee weken op hun appartementen en het café passen. Heleen en Ron zouden koers zetten in de richting van Zeeland, waar ze op aanraden van vrienden, een mooie hotelkamer hadden geboekt met uitzicht over zee.

De eerste tussenstop was de bruidssuite van een luxe hotel in Haarlem. Van daaruit zouden ze de volgende dag doorreizen naar Zeeland. Maar eerst hadden ze nog een ontdekkingstocht voor de boeg.

De hotelgasten glimlachten toen de bruid met de rode cape en de donkere knappe bruidegom de lobby binnenstapten. Het hart klopte Heleen in de keel toen ze zich bewust werd van de blikken en de nauwelijks hoorbaar uitgesproken bewondering en die haar opwinding verder aanwakkerden. Ron hield haar stevig bij haar hand en begeleidde haar met de gratie van een echte heer, door de massa in de richting van de lift. Toen ze op de verdieping aankwamen waar hun suite zich bevond, pakte hij haar op om haar van de lift naar hun kamer te dragen.

Heleen giechelde toen hij de deur eindelijk achter hun sloot en haar op de grond zette.

‘En nu, mevrouw Winters, ga ik je tot de mijne maken!’ De stem van Ron was hees en plagerig die ervoor zorgde dat Heleen zich losmaakte en wegliep.

‘Heb het lef nu niet om er vandoor te gaan, brutaaltje!’, grijnsde hij en liep achter haar aan de slaapkamer in om haar te vangen.

Toen hij haar te pakken had, omhelsden ze elkaar en smolt Heleen tegen hem aan. Toen begon hun liefdesspel. Eerst met kussen, vervolgens met strelingen.

’Ik ben bang Ron’, fluisterde Heleen, toen zijn vingers aan de achterkant van haar jurk aan de knoopjes begonnen te plukken.

‘Dat weet ik’. Hij kuste haar. ‘Het zal het fijn zijn, schatje, dat beloof ik. Ik zweer dat je er geen spijt van zult hebben dat je op me gewacht hebt, OK?’

Ron duwde haar gezicht een stukje van zich af zodat hij haar in haar ogen kon kijken. Wat ze in elkaars ogen zagen, was precies wat ze graag wilden zien. Diepe liefde en een verlangen wat onmogelijk te weerstaan was.

Ron liet de jurk van haar schouders afglijden en toen deze op de vloer lag, stond ze voor hem in een zijden lijfje, een hoog opgesneden Frans broekje en zijden kousen, alles wit. Ze was mooi zoals ze daar stond, ze leek nerveus en verlegen. Hij kon zich nauwelijks beheersen.

‘Je bent adembenemend schatje’, hijgde hij en trok haar tegen zich aan.

‘Mag ik zien?’, vroeg Heleen met een benepen stemmetje, gevuld met onschuldigheid en nieuwsgierigheid toen haar handen het deel van zijn lichaam streelden waar ze al zolang nieuwsgierig naar was. Ron knikte alleen maar en keek toen hoe haar vingers de knoop en de rits van zijn broek openmaakten. Heleen deed zijn broek naar beneden en hielp hem er uit te stappen.

’Je overhemd ook, OK?’ ze keek hem in zijn ogen en speelde met de knoopjes. Ron hielp haar met de knoopjes toe hij haar kuste. Niet lang daarna stond hij naakt met een erectie voor haar.

‘Wat ben je mooi’, fluisterde Heleen en raakte voorzichtig zijn mannelijkheid aan. ‘Dit gaat niet passen, ben ik bang’.

Ron pakte haar hand en sloot haar vingers om zijn lid. ‘Wees niet bang. Hij is nu helemaal van jou en ik ben er van overtuigd dat hij prima zal passen’. Hij hielp haar hem met een stevige grip te strelen en terwijl hij dit deed, boog hij zich voorover om haar in haar nek te zoenen.

‘We gaan het echt doen, is het niet?’, huiverde Heleen.

‘Ja schatje, dat gaan we doen. En nog eens en nog eens en nog eens’. Ron liet zijn mond zakken en vond haar tepels die hard waren in haar lijfje en de BH die ze eronder had.

‘Wacht!’ Heleen liet hem ophouden, trok het lijfje over haar hoofd en maakte haar BH los.

‘Is er iets?’, Ron stopte.

‘Nee, Ik, ik,…ik wil je nog even goed bekijken. Ik wil zeker weten of dit allemaal echt is’.

Ron moest lachen. ‘Ik ben echt en dat ben jij ook. En wie is er nu aan het treuzelen, huh?’

Heleen glimlachte en boog zich naar hem toe voor een kus. Zijn lichaam voelde zo lekker tegen haar huid. Haar BH ging uit, evenals haar kousen en haar broekje. Nu was het de beurt aan Ron om een stapje achter uit te doen en zijn vrouw eens goed in zich op te nemen.

’Ik hou zoveel van je Heleen, je maakt me zo gelukkig’, zei hij en hij tilde haar op om haar naar het bed te dragen.

Hij trok het beddengoed naar beneden en legde haar op haar rug neer en ging languit naast haar op de koele lakens liggen.

Voor het eerst lagen ze naakt in elkaars armen. Heleen streelde zijn lichaam met haar vingers en onderzocht iedere huidplooi van zijn lichaam, terwijl hij hetzelfde deed bij haar. Haar handen vonden het haar op zijn borst en haar vingers speelden met zijn tepels. Ron huiverde en hijgde.

‘Doet het zeer?’, vroeg ze.

‘Oh nee schatje, ik voel geen pijn, maar je mag wel even ophouden voor ik nu al mijn zelfbeheersing verlies’.

‘Waarom?’, vroeg Heleen, die geen idee van het antwoord had.

‘Omdat dit voor jou de eerste keer is’, antwoordde hij. ‘Als ik nu klaar kom, dan duurt het een poosje voor ik weer kan. Ik wil graag dat jij eerst klaar komt en als het mogelijk is nog een keer tegelijk met mij. Maar jij moet eerst komen’.

‘Heb ik daar ook nog een stem in?’, plaagde Heleen en kneep in zijn tepel.

‘Niet als je niet een paar zere billen wilt’, Ron sloeg haar op haar bips en grijnsde’. ‘Waar was ik gebleven?’

Vervolgens begon Ron aan een sensuele ontdekkingstocht naar haar lichaam met zijn mond en handen. Haar nek, haar oren, haar schouder, haar borsten. Eerst de één en dan de ander. En toen Heleen er zeker van was dat ze bewusteloos zou raken toen zijn strelende tong, verlegde hij zijn aandacht naar haart buik om vervolgens weer bij haar nek en haar oren te beginnen. Ron knabbelde en streelde haar schouderbladen en haar middel en vervolgens haar billen.

‘Je was een stoute meid, is het niet?’, vroeg hij toen hij zijn tong langs zijn vingerafdrukken liet glijden.

‘Stop!’, fluisterde Heleen.

‘Misschien moeten we deze morgenochtend maar weer eens opwarmen?’, vroeg hij terwijl zijn tong de blauwe plekken bleef strelen.

Heleen huiverde bij het vooruitzicht van zijn belofte. Ron voelde het.

‘Mmmmmm’ dat idee staat je wel aan, of niet?’, fluisterde hij en draaide haar weer terug op haar rug en liet zijn rechterhand tussen haar benen glijden. ‘Dat is mijn schatje! Helemaal nat en klaar voor me’. Hij liet zijn vingers door haar vocht glijden en gebruikte het vocht om haar lipjes te strelen en te spreiden.

Tot op dat moment kende Heleen alleen haar eigen aanrakingen daar. Dit was veel verbazingwekkender en opwindender.

Ron gebruikte het glijmiddel om haar tot op het randje van een orgasme te brengen. Al snel duwde hij zijn vinger in haar vagina, waar hij de kleine opening in het membraan, dat maagdenvlies heette. Hij cirkelde rond de opening en duwde af en toe tegen het dunne vliesje. Steeds opnieuw cirkelde zijn vinger rond, totdat een tweede en een derde vinger in haar pasten. Ze voelde geen enkele pijn en Heleen verkeerde in de zevende hemel. Vervolgens gleed Ron naar beneden, tussen haar benen en verving zijn vingers door zijn tong.

‘Oh, schatje, wat doe je toch?’, hijgde Heleen verlegen en opgewonden tegelijk.

‘Ik houd van je, schatje. Probeer te ontspannen en te genieten. Ik zal zorgen dat je klaar komt, laat het maar gewoon gebeuren, OK?’

Hoe zou ze iets anders kunnen doen? Toen hij haar tepels likte, maakte hij haar al gek, maar dit, dit was helemaal te gek voor woorden.

‘OK’, Heleen was bijna niet te verstaan,haar stem ging verloren in haar gehijg toen Ron zijn tong over haar clitoris liet gaan. Zijn tong draaide kleine cirkeltjes, zijn lippen wreven over haar klitje, steeds weer opnieuw. Als snel stond Heleen op het punt van klaarkomen en trilde om het nog even uit te stellen.

‘Laat het gaan, schatje’, stelde hij haar gerust toen hij voelde dat de spanning in haar dijen steeds verder begon op te bouwen.

Dat deed ze. De krampen van haar orgasme deden een zacht gilletje aan haar lippen ontsnappen, die door Ron gesmoord werd door een gepassioneerde kus. Heleen proefde zichzelf voor de eerste keer.

‘Ik hou van je’, zei Ron, toen zijn penis de restanten van haar maagdenvlies doorboorde. De pijn duurde maar heel even en werd vervangen door verbazing over het gevulde gevoel toen hij langzaam op en neer begon te bewegen. Steeds dieper drong hij in haar door. Toen hij zich helemaal in haar gewerkt had, ontspande hij en hield even stil. ‘Zie je wel? Het past precies’.

‘Perfect’, zuchtte Heleen.

Toen Ron de controle over zichzelf hervonden had, begon hij langzaam op en neer te bewegen.

‘Hij is hier!’, dacht Heleen en deed haar ogen dicht om ten volle te genieten van het geen ze voelde. Ron was in haar en bedreef de liefde met haar, voor het eerst. Het was alles wat hij beloofd had dat het zou zijn en ze wilde dat het nooit op zou houden. Zijn lange en diepe stoten brachten haar opnieuw op het randje van een orgasme.

‘Oh God!’, hijgde ze. ‘Alweer! Ik ga alweer klaarkomen!’

‘Goed zo schatje, laat het maar gebeuren’, Ron kuste haar, en verhoogde zijn ritme. Hij was nog niet zover, dus bleef hij in haar bewegen. Deze keer bewoog hij in het ritme van haar krampen die om hem heen knepen. Toen ze zich liet gaan, pakte Ron haar billen, deed haar bovenbenen stijver om hem heen en begon nog harder te bewegen. Een paar minuten later lag Heleen te kreunen, als een vrouw die heel dichtbij alweer een orgasme was. Ron was er nu ook dichtbij en zijn ritme werd sneller en zijn stoten harder. Deze keer spanden Heleen’s vaginaspieren zich om hem. Toen kwamen ook zijn eigen krampen. Nog een paar stoten en ze kwamen beiden klaar.

Ron hield hen nog een aantal minuten stijf tegen elkaar gedrukt.

‘Zo, dus dit was seks, huh?’, glimlachte Heleen en kuste haar echtgenoot.

‘Lekker?’, grijnsde hij.

‘Nou en of!’, zei ze, ‘kunnen we het niet nog eens doen?’

‘Ik denk dat dat wel te regelen is’, Ron tilde haar op zodat ze naast hem zat. ‘Wacht dacht je ervan om eerst die gigantische Jacuzzi uit te proberen en de Champagne die ze er naast gezet hebben?’

Heleen giechelde, en stond op om met hem mee naar de grote badkamer te lopen. Twintig minuten later zaten ze samen in het warme bubbelbad en genoten onder kaarslicht van een glas Champagne. Ron’s borst vormde een perfecte hoofdsteun.

‘Was het de moeite waard om zo lang te wachten schatje?’, fluisterde Ron in Heleen’s haar.

‘Zolang we maar nooit weer hoeven te wachten OK?’, antwoordde ze. Ron deed zijn armen omhaar heen en Ron voelde hoe hij op haar verzoek reageerde tegen de achterkant van haar rug. Ze glimlachte. ‘Ik dacht dat je zei dat je nooit twee keer achter elkaar zou kunnen’.

‘Ik ben bang dat ik gelogen heb’. Ron knabbelde aan haar nek en zette zijn glas weg zodat hij zijn handen vrij had om zich met belangrijker zaken bezig te houden.

Heleen en Ron hebben de hele nacht niet geslapen. Ron kreeg ook niet de kans haar billen opnieuw op te warmen, maar dat zou hij ’s avonds doen, toen ze samen in bed op hun vakantieadres lagen.

Geef een reactie