Dat is omdat ik zo’n lief meisje geweest ben’.

‘Ik denk dat je er nu een nodig hebt’.

‘Hier? Ik dacht het niet!’

‘We vijftien lange minuten de tijd. Wat zouden we anders met al die tijd moeten doen?’

‘Laten we vrijen’, grinnikte ze.

Ansel zuchtte en opende de minibar van de limousine. ‘Wat dacht je van champagne?’

‘Ik heb geen zin om dronken te worden’.

‘Mevrouw White, alcohol moet je leren drinken. Je neemt twee drankjes en dan stop je. Op die manier wordt je niet dronken’. Ansel liet de kurk knallen en vulde twee glazen met de bubbelende drank’.

‘Vertel mij eens wat het eigenlijk voor zin om heeft om te drinken, meneer White?’

‘Het geeft je energie. En geloof me, dat zul je hard nodig hebben’.

Kiria lachte en pakte het glas van hem aan. Op de receptie hadden ze met grapefruitsap getoast en nu toasten ze opnieuw. Ze haakten hun armen in elkaar en dronken eerst het ene glas leeg en toen het andere. Het leek dat er nog maar een minuut of vijf verstreken waren, toen ze de oprit van zijn huis opreden.

Kiria stapte uit de auto en rekte zich uit. Ze voelde dat een heerlijk gevoel van welzijn bezit van haar nam.

‘Mevrouw White?’ Ansel stak zijn hand naar haar uit. Hij pakte haar op en droeg haar het huis in. Ze keek verbaasd om zich heen toen Ansel haar neerzette. De wilde kat was verdwenen en de hal was in een zacht gouden tint geverfd. Ze liep naar de woonkamer. De hardhouten vloer was geschuurd en had een bijna gloeiende glans, er lagen nieuwe blauwe en crèmekleurige Perzische tapijten. De leren banken waren weg en er stonden twee crèmekleurige banken met grote kussens en een kersenhouten salontafel met een glazen blad. Verder waren er nieuwe lampen en bijzettafeltjes en gordijnen en…

Ansel doorbrak de stilte. ‘Mijn ouders hebben aan je moeder gevraagd wat je mooi vond – ze heeft hun een catalogus gegeven waar je vroeger allerlei dingen in had aangekruist. Het is hun huwelijkscadeau. Ze vonden dat je niet in mijn vrijgezellen interieur terecht moest komen’.

‘Oh, mijn God!’, kirde Kiria toen ze haar stem teruggevonden had. ‘Ik kan het bijna niet geloven! Wat mooi! Oh, maar ik hoop dat ze de keuken met rust gelaten hebben – ik vind de keuken namelijk het einde!’ Kiria rende de kamer uit om te ontdekken dat er inderdaad niets veranderd was.

‘De keuken is nog maar een half jaar geleden helemaal vernieuwd’, zei Ansel. Hij pakte haar hand en nam haar mee naar de andere kant van het huis. Een van de logeerkamers was omgetoverd tot een studeerkamer. Kiria moest lachen toen ze de wilde kat in een van de hoeken zag staan. In de andere hoek stond een groot mahoniehouten bureau. Ook waren er grote mahoniehouten panelen aan de wand gemonteerd. Een van de bruin leren banken was in de studeerkamer gezet en er lag een beige pluchen tapijt op de vloer.

‘Ik neem aan dat dit jouw studeerkamer is?’

‘Hij is van ons beiden, liefje, maar ik wilde tenminste dat een van de kamers een mannelijke uitstraling zou hebben, waar ik me zo nu en dan even in terug kan trekken. Kiria gaf hem een knuffel en rende de studeerkamer uit om te zien wat er van de andere logeerkamer gemaakt was. Ze bleef in de deuropening staan. Het plafond was verhoogd en er waren grote lichtkoepels geïnstalleerd. De ramen waren vervangen door een grote schuifpui. De vloerbedekking was weg en er lag een soort linoleum op de vloer.

De kamer was niet gemeubileerd behalve de brede planken langs een van de wanden. Kiria keek Ansel achterdochtig aan.

‘Je atelier’, zei hij stralend van trots. Met een gilletje sprong ze in zijn armen, haar armen om zijn nek, haar benen rond zijn middel geslagen. ‘Verdorie, meid, je stikt me bijna’, lachte hij, terwijl hij haar terug knuffelde. De laatste logeerkamer was niet veranderd en Kiria hield haar adem in toen ze naar hun eigen slaapkamer liepen, ze was benieuwd wat haar daar te wachten stond. Ze had de blauwe inrichting van de slaapkamer van Ansel altijd mooi gevonden en hoopte dat er niet te veel veranderd was. Maar toen ze binnen stapte was ze snel van gedachte veranderd. Een groot bed stond in het midden van de kamer. Mahoniehouten pilaren rezen omhoog, naar een hemel van lichtblauw zijde. Het bed lag bezaaid met rozenblaadjes. Verder stond er een donkerblauwe zijden poef. De kamer leek wat kleiner geworden te zijn. Toen ontdekte ze dat de oude linnenkast weggehaald was en dat er een grote inloopkast voor in de plaats gekomen was. Aan beide kanten van de inloopkast waren planken opgehangen en er was veel hangruimte gecreëerd.

‘Jeetje, dat krijgen we nooit vol’, riep ze lachend uit. In de badkamer stond een nieuw wasmeubel, met een grenen blad waarin twee wasbakken waren geïntegreerd. De achthoekige badkuip was gebleven evenals de douche. Kiria wist niet hoe ze uiting moest geven aan haar blijdschap en ze viel Ansel huilend in zijn armen.

‘Oh, het spit me! Maar ik ben zo gelukkig’, snikte ze, terwijl Ansel troostend over haar rug wreef.

‘Het is al goed, mevrouw White. Je brengt mij ook bijna aan het huilen’.

Kiria lachte en pakte een tissue uit de doos op de kaptafel en depte haar ogen. Haar make-up begon uit te lopen. Ze liep terug naar de slaapkamer en liet zich impulsief op het bed met de rozenblaadjes vallen. ‘Heb jij dit gedaan?’, vroeg ze en pakte een handvol blaadjes op en gooide ze in de lucht.

‘Ja’, gaf hij toe. ‘Ik dacht dat je dat wel leuk zou vinden’. Met een verleidelijke glimlach kwam hij bovenop haar liggen en keek in haar bruine ogen. ‘Weet je nog toen we elkaar voor het eerst ontmoetten?’ Kiria bloosde en glimlachte.

‘Nadat ik eerst boos was dat je zomaar mijn land betreden had, viel het me op dat je het mooiste meisje was wat ik ooit gezien had. De zon scheen in je haren en ze glommen als… als goud’. Kiria glimlachte. Ze deed haar best niet in lachen uit te barsten vanwege zijn opzichtige poging bij haar in het gevlei te komen. Hij gaf haar een kus en ging recht op zitten. Hij bekeek haar van top tot teen.

‘Maar nu ben je zelfs nog mooier’.

Ze ging rechtop zitten en bekeek hem zoals hij dat even eerder bij haar gedaan had. ‘En jij bent de lekkerste homp vlees die ik ooit gezien heb’, giechelde ze. Hij fronste geërgerd zijn wenkbrauwen.

‘Probeer ik eens romantisch te doen, maak jij het weer belachelijk’, klaagde hij.

‘Oh, neem me niet kwalijk. Goed dan, je bent de knapste man die ik ooit gezien heb’, giechelde ze weer.

Met een zure glimlach sprong hij van het bed overeind en maakte zijn vlinderdas los. ‘Ik ga nog wat champagne halen’.

Kiria ging op haar rug op het bed liggen, schopte haar schoenen uit en slaakte een zucht van verlichting terwijl ze haar tenen heen en weer bewoog. Een warm bad zou nu wonderen doen, dacht ze. Alsof hij haar gedachten kon lezen, kwam Ansel terug met de champagne en twee glazen en liep vervolgens naar de badkamer op de kraan open te draaien. Kiria keek glimlachend toe hoe hij bedreven de champagne ontkurkte en de glazen vol schonk. Met een gelukkige glimlach zaten ze op de rand van het bed en toasten. Hun lippen beroerden elkaar en Kiria vergat alles wat er die avond gebeurd was, behalve hoe graag ze hem in zich wilde voelen. Ansel deed haar sluier af, waardoor haar lange lokken tot halverwege haar ruig vielen. Hij ging staan en maakte geduldig de eindeloos lange rij knoopjes op haar rug los.

‘Doen ze dit met opzet?’, vroeg hij halverwege.

Kiria giechelde. ‘Ik heb geen idee’.

Toen hij eindelijk het laatste knoopje los had, en hij haar geholpen had de jurk over haar hoofd te trekkken en legde hem op de stoel bij het raam. Haar onderrok volgde, zodat ze in haar bh-tje, onderbroekje, jarretels en kousen voor hem stond. Ansel deed zijn vlinderdas af en zijn jasje uit en Kiria knoopte zijn overhemd open en legde zijn imposante borst bloot. Ze hield de slippen van zijn overhemd beet en legde haar hoofd op zijn borst terwijl hij haar bh losmaakte en deze op de grond liet vallen. Ondanks dat hij al vaker bloot had gezien, werd Kiria verlegen en bedekte haar borsten met haar armen toen hij een stap achteruit deed.

‘Laat je armen eens zakken’, zei hij met een glimlach terwijl hij knipoogde.

‘Nee’, plaagde ze en hield haar hoofd schuin terwijl ze hem door haar oogwimpers aankeek.

Met een soepele beweging trok Ansel zijn broeksriem uit de lussen van zijn broek, vouwde deze dubbel en deed zachtjes lachend een stap achteruit. Met een opgetrokken wenkbrauw sloeg hij met de riem op zijn handpalm en deed een stap in haar richting. ‘Weet je het zeker dat je een ongehoorzaam meisje wilt zijn?’, zijn ogen weerspraken de strenge toon in zijn stem, maar Kiria glimlachte, liet haar armen zakken en keek hem aan.

‘Nee’, antwoordde ze fluisterend. ‘Ik wil liever…’

Ze maakte haar zin niet af, want Ansel liet de riem vallen, nam haar in zijn armen en drukte zijn mond op de hare.

‘Ik wil dat je de komende uren alles doet wat ik zeg’, mompelde hij zachtjes.

‘Waarom?’

‘Laat het allemaal maar aan mij over. Alles wat je hoeft te doen is ontspannen en gehoorzamen…’

‘Goed’, stemde ze in. Ze wist niet wat ze moest verwachten, maar het voelde goed.

Ansel streelde haar borsten, waardoor een rilling langs haar ruggengraat liep. Toen deed hij haar broekje, jaratels en kousen uit, tilde haar op en zette haar in de inmiddels volgelopen badkuip.

‘Steek je haren op’. Hij gaf een haarelastiek uit het laatje. Kiria bond haar haren in een loszittende knot op haar hoofd. Toen trok ze haar knieën naar haar borst en keek toe hoe Ansel zijn laatste kleren uit deed en in bad naast haar ging zitten. Hij had een gigantische erectie, die met de bovenkant boven het water uit stak. Kiria begon te giechelen, hoewel ze zelf niet goed wist wat daar zo leuk aan was.

‘Was me’, zei hij. Hij pakte een stuk zeep en gaf dat aan haar. Ze glimlachte en begon met zijn schouders en toen zijn rug. Ze zeepte alles in behalve zijn kruis. ‘Ook daar’, droeg hij haar op en ging op zijn knieën zitten terwijl zij zijn penis en testikels inzeepte. Toen hij ging zitten om zich af te spoelen realiseerde ze zich dat de schaamte over hun naaktheid volledig verdwenen was. Da afgelopen toen minuten had ze ieder plekje van zijn lichaam aangeraakt. Ansel gaf haar een kus, en ging staan. Hij trok haar ook overeind.

‘Jouw beurt’, zei hij en loodste haar richting de muur. Hij plaatste haar handen boven haar hoofd tegen de wand. ‘Niet bewegen tot ik met je klaar ben’.

Kiria deed haar ogen dicht en liet alles over zich heenkomen. Ze ontspande en genoot ervan toen hij haar van top tot teen inzeepte.

‘Sla me op mijn billen’, fluisterde ze en duwde haar bips naar achteren toen hij zijn ingezeepte hand er over heen liet glijden.

‘Nog niet’, antwoordde hij met een diepe, zwoele stem. ‘Ik heb hier de leiding, weet je nog?’

‘Ok’. Ze glimlachte en duwde haar gezicht tegen de koele tegeltjes. Zijn handen gleden tussen haar benen en streelde haar daar. Toen trok hij de stop eruit, zette de handdouche aan en begon haar af te spoelen. Hij besteedde extra aandacht aan haar borsten en het plekje tussen haar benen, totdat ze zichzelf het liefst vast wilde spiesen op zijn erectie die steeds plagend langs haar lichaam streek.

‘Doe je ogen dicht, nu’. Het sensuele gevoel verdween toen hij haar gezicht met het ingezeepte washandje begon te boenen. Kiria trok haar neus op en probeerde zijn handen weg te duwen.

‘Stop!’, protesteerde ze, maar deed haar mond snel weer dicht om te voorkomen dat er zeep in kwam.

‘Mmmmph!”, piepte ze en begon te stribbelen om weg te komen. Maar Ansel hield haar goed vast en boende door tot alle sporen van make-up van haar gezicht verdwenen waren. Nog even naspoelen met de handdouche en ze kreeg een handdoek in haar handen gedrukt. Kiria droogde haar ogen af en keek in de spiegel tegenover hen, opgelucht dat er geen mascara vlekken te zien waren. Toen kreeg ze een andere handdoek om zich heen geslagen en Ansel begon haar hard droog te wrijven. Daarna droogde hij zichzelf af en stapten ze de badkuip uit.

‘En nu’, hij liet de handdoek vallen en kneep haar even in haar neus, ‘ga je boeten voor je verzet toen ik je gezicht aan het wassen was.

‘Wat?’, grinnikte ze en duwde met zijn handen tegen haar borst, maar hij hield haar stevig op haar plaats.

‘Je hebt beloofd dat je alles zou doen wat ik zou zeggen. Ontspan je en vertrouw me maar’.

Kiria glimlachte en sloeg haar armen om zijn nek. Hij trok haar knot los en liet zijn vingers door haar haren gaan, tot de lokken mooi recht op haar rug lagen. Hij ging op de rand van het bad zitten en legde haar over zijn knie. Ze zette haar handen op het kleedje wat voor het bad lag toen hij haar bips nog hoger trok en vervolgens zachtjes over haar billen begon te wrijven. Vervolgens liet hij een hand naar haar borsten gaan en de andere tussen haar benen verdwijnen. Hij speelde minutenlang met haar. Ze hing volledig ontspannen over zijn schoot, toen hij haar heup naar zich toe trok wist ze precies wat er ging volgen.

‘En toch ga je nog eens leren om te gehoorzamen’. Hij liet zijn hand hard op haar rechterbil neerkletsen. Haar adem stokte.

‘Ja, Ansel!’

Toen begon hij hard en snel te slaan. Het was meer dan waar ze op gerekend had, maar niet meer dan ze kon verdragen. Het ritme van de klappen galmden door de badkamer en klonken heel harder dan ze aanvoelden. Kiria hield haar handen stevig op de grond en probeerde stil te blijven liggen. Dat laatste werd moeilijk toen hij haar op de bovenkant van haar dijen ging concentreren.

‘Alsjeblieft’, kreunde ze. Hij stopte en begon de pijn met zijn hand weg te wrijven. Ze probeerde op te staan, maar hij hield haar stevig op haar plaats.

‘We zijn nog lang niet klaar’. En weer daalde er een regen van slagen op haar billen neer, die steeds heftiger werden, tot ze probeerde van zijn schoot af te draaien. Hij stopte en begon haar rode bips heel zachtjes te strelen, waardoor een warme gloed van verlangen door haar kruis ging. Ze voelde zijn erectie tegen haar bovenbeen drukken. De gedachte deze in haar te voelen, maakte dat ze ongehoorzaam wilde zijn en boven op hem wilde springen.

‘Alsjeblieft, Ansel, ik wil met je vrijen’. Ze draaide haar hoofd naar hem om en zag dat hij alleen maar glimlachte.

‘Nog niet…’ Een nieuwe reeks klappen teisterden haar reeds brandende billen. Kiria ontspande en liet de pijn van de ene hand en de strelingen van de andere, over zich heen komen. Ze wist niet hoelang het allemaal al voortduurde. Het leek wel een uur, maar ze was alle besef van tijd kwijt. Hij sloeg niet hard genoeg om de tranen los te maken en hoe langer hij sloeg hoe warmer ze zich voelde worden. Iedere keer dat ze dicht tegen een orgasme aanzat, voelde hij dat kennelijk en bouwde een pauze in. Uiteindelijk trok hij haar overeind en zette haar op zijn schoot. Ze begroef haar gezicht in zijn nek.

‘Vertel eens, wat heb je hier van geleerd?’, vroeg hij, terwijl hij over de huid van haar gloeiende bips streelde.

‘Dat ik je zou moeten vertrouwen?’, fluisterde ze trillend.

‘Ja… En wat nog meer?’

‘Um… dat je ervoor kunt zorgen dat ik me geweldig voel’.

‘Dat is mooi. En wat nog meer?’

‘Ik weet het niet’. Ze kroop nog dichter tegen hem aan.

‘Dat je af en toe een pak op je billen nodig hebt’.

‘Is dat zo?’

‘Je hebt het nodig… je hebt het elke dag nodig. En ik zal erop toezien dat je het ook krijgt’.

‘Ok’. Kiria ging de discussie niet aan – hij wreef weer over haar clitoris. Haar billen brandden en ze stond op het punt te exploderen van genot. Zijn warme en harde erectie wreef tegen haar borsten. Ze liet zijn nek los en pakte hem met beide handen beet. Ansel liet zijn handen over haar borsten glijden en kneep zachtjes in haar tepels.

‘Je bent heel braaf geweest’, zei hij zachtjes. ‘Wil het momenteel net zo graag als ik?’

‘Ja’, fluisterde ze. ‘Nog veel meer dan jij! Niemand wil het zo graag dan mij op dit moment’.

Hij stond abrupt op en trok haar met hem mee onhoog. Hij nam haar mee naar het bed en trok de sprei eraf. Ze lieten zich op het bed vallen. Hun monden zochten elkaar, hun armen waren om elkaar heen gestrengeld. En toen was hij in haar. Hij rekte haar op. Ze voelde plekjes waarvan ze niet eens wist dat ze daar zaten. Er bestond niets om hen heen, behalve de rauwe sensatie van zijn diepe stoten tot ze tegelijkertijd klaar kwamen.

‘We kunnen elkaar hier toch niet mee vermoorden, toch?’, mompelde Kiria een flinke poos later, terwijl ze uitgeput naast elkaar op bed lagen.

‘Nee;, lachte Ansel, ‘maar het is best leuk om het te proberen’.

Kiria ging op haar buik liggen en genoot van de zachte aanrakingen van de zijdeachtige lakens. ‘Mmmmm’, kreunde ze, ‘Wat zijn deze lakens lekker… het is maar goed dat ik er niet op lig te bloeden’.

‘Wat ben je weer lekker romantisch’.

Kiria gaf hem een stomp op zijn arm. ‘Ik heb nog niet zoveel ervaring hoor’.

‘Daar us gemakkelijk wat aan te doen’.

‘Hoe kun je romantiek dan leren?’

‘Je besteed alle tijd aan het verwennen van mij’. Ze gaf hem weer een stomp.

‘Nog een keer en je kunt niet meer op je billen zitten’.

‘Net alsof het je pijn doet’.

‘Het is hinderlijk. Net als een mug die om je hoofd aan het zoemen is… Auw!’

Hij greep haar beet en begon haar bips rood te slaan, terwijl zij lachte en stribbelde om los te komen. ‘Waarom verzet je je nu? Dit is precies wat je wilde’.

‘Ik dacht dat je een grapje maakte!’

In een beweging draaide hij haar om en kuste haar. ‘Ik maak nooit loze dreigementen. Bovendien deed die laatste zeer. Je hebt van die kleine scherpe knokkels’.

“One more time and your ass is grass.”

Kiria stak haar hand uit en balde haar vuist en hield deze onder zijn neus. ‘Wees jij maar bang. Heel bang’.

Ansel lag dubbel van het lachen en het duurde even voor hij antwoordde, Jeff Goldblum zei het een stuk overtuigender’.

‘Maar ik geef er meer betekenis aan’, zei Kiria rustig terwijl ze nog steeds naar haar knokkels keek.

Tegen de tijd dat ze naar de badkamer gegaan was, een ochtendjas aangetrokken had en teruggekomen was naar de slaapkamer, was Ansel eindelijk uitgelachen. Toen ze zag dat hij er uitgeteld bij lag, bedacht ze zich dat als ze van hem wilde winnen, ze moest zorgen dat hij de slappe lach kreeg.

Geef een reactie