Een pak slaag kan op vele manieren gegeven of ontvangen worden. Het klassieke pak slaag vindt plaats op de blote billen, maar ook over de broek op rok kan in korte tijd een uiterst voelbaar effect bereikt worden. Bij een pak slaag op de blote billen kan de onderkleding ‘halfmast’ hangen, rond de knieën van de (on)gelukkige ontvanger, rond de enkels of helemaal uit zijn. En dan is het uiteraard nog mogelijk dat de gestrafte helemaal naakt is. Waar gaat jouw voorkeur naar uit, en waarom?

Wat is de ideale staat van ontkleding voor een pak slaag?
213 stemmen · 213 antwoorden

Een gedachte over “Wat is de ideale staat van ontkleding?

  1. De gestrafte draagt steeds strakke jeans zonder slipje – halverwege straf wordt controle uitgevoerd of gestrafte al dan niet “genoegen” beleeft (opgewonden is). Zo ja, gaat de jeans overbiddelijk uit en wordt de straf verder helemaal naakt voltrokken.

    De tuchtmeester checkt de jeans regelmatig door s langs de bilnaad te tasten en zo – . Dan knielt gestrafte en laat jeans tot de knieen zakken. Ervaring leert dat gestrafte steeds in naaktpositie eindigt, voeten voldoende gespreid, vernederd en opgewonden. Spreiden van voeten en losmaken van jeans helpen orgasme te voorkomen. Strafsessies rek ik tergend lang voor maximaal effect.

Geef een reactie