We merken dat we de laatste tijd veel enthousiaste lezers hebben. Dat vinden we erg fijn en voor die lezers introduceren we de volgende stap. Je kunt je aanmelden op onze site, waarna je kunt reageren op de berichten. Zo kun je een discussie voeren over de zin en onzin van het in de hoek staan, of een compliment uitdelen aan de schrijvers van onze verhalen. Je kunt het inloggen beginnen in het menu onder mijn account. Lees wel eerst even de huisregels. We zien jullie graag verschijnen!

2 gedachtes over “Tijd voor interactie

  1. Ik weet niet of ik dit op de juiste plek schrijf maar ik wil echt even kwijt dat ik deze site echt geweldig vindt! Ik heb zolang gezocht naar een Nederlandstalige site met waardevolle en eerlijke informatie. Vaak als je gaat googelen kom je toch op een soort sexssites terecht ipv dat het antwoorden op je vragen bevat! Alleen al het besef dat ik niet de enige ben met deze behoefte. Vooral zelfacceptatie hoop ik uiteindelijk te vinden. Deze site draagt hier aan bij! Ook de informatie over hoe hier uiteindelijk je partner over te vertellen is erg waardevol. Laten we zeggen dat ik samen met mijn man aan het begin van een ontdekkingstocht zit. Al houd ik het belangrijkste nog voor mezelf. Ik zou het leuk vinden om onze ervaringen hierin (anoniem) te delen. Is er ook een hoekje met ervaringsverhalen? In elk geval wil ik jullie bedanken voor het in het leven roepen van deze site!! Groetjes Robin

    1. Dag Robin, wat fijn dat je bij ons de informatie vindt waar je al zo lang naar op zoek was! Dit is exact waar we op hoopten toen we deze website opstartten. Hij is nog in volle opbouw, er komt zeker nog veel meer informatie bij.

      Een echt ervaringenhoekje zit echter nu nog niet in de scope van deze website. Daarvoor zijn er wel fora, zoals klaproos of Fetlife (zie de pagina “Rechts” op deze site). Klaproos is een beetje uitgestorven, maar het wordt vast gewaardeerd als je er probeert nieuw leven in te blazen. Deze site richt zich alleen op spanking in het Nederlandse taalgebied. Fetlife is dan weer heel groot en internationaal en omvat veel meer dan enkel spanking. Toch zijn er daar ook enkele groepen te vinden “Spanking in België en Nederland”, “Bad boys and girls society”,… waar je je bij zou kunnen aansluiten om je ervaringen te delen met gelijkgestemden.

      Op De Leeshoek zelf kun je trouwens ook altijd reageren op berichten over een bepaald onderwerp om zo de discussie op gang te trekken! En zelfgeschreven verhalen zijn ook altijd welkom! Deze kun je sturen naar deleeshoekstaf@gmail.com. Heel veel succes en plezier op je ontdekkingstocht!

Geef een reactie