“Je wilt dus een keer ervaren wat het betekent om een echt pak op je blote billen te krijgen? Over de knie bij je meesteres?”, klinkt het vragend uit de mond van Sandra.
Rob voelde vanaf het eerste moment een spanning met Sandra die hij nog nooit eerder bij een vrouw had gevoeld. Deze vrouw was zo aanwezig! Hij voelde zich gespannen en ontspannen tegelijk. Hij wist natuurlijk wie hij tegenover zich had. Dit was de vrouw waar hij al zo lang over had gefantaseerd. De vrouw die daadwerkelijk in staat was hem te reduceren tot het kleine ondeugende jongetje in hem. De vrouw die geestelijk sterk genoeg was om hem te domineren. Ja, en terwijl hij haar uitgebreid had bestudeerd, had hij ook de belijning van haar figuur in zich opgenomen. Een slanke maar krachtig gebouwde mooie vrouw; sterke handen, krachtige benen, ronde billen, volle borsten en gespierde armen. Hij wist nu dat ze ook fysiek in staat was om hem over haar knie te leggen voor een ongenadig pak billenkoek. Hij slikte bij de gedachte. Wat ongelooflijk spannend, dacht hij. De blik in Sandra’s ogen vertelde hem dat hij in dat geval niet op veel mededogen hoefde te rekenen. Niet dat zij zo’n harde of koude uitstraling had, integendeel, maar zij had wel een zeer zelfverzekerde blik. Eentje die als het ware zei: “ja jongetje, als ik jou over mijn knie leg, kom je er pas weer vanaf als ik je heel klein heb gemaakt.” Rob voelde zijn opwinding toenemen, maar tegelijkertijd ook de angst. De kinderlijke angst voor een pak op zijn blote billen. Hoe zou dat voelen? Hoeveel pijn zou het doen? Wat zou het betekenen om de controle volledig uit handen te geven? Zou hij zijn emoties kunnen bedwingen? Wat zou het allemaal geestelijk met hem doen? Al deze vragen maakte zijn nervositeit en onzekerheid alsmaar groter.
Maar ook de hunkering. De begeerte naar deze vrouw. De hunkering om over die sterke knieën te liggen en haar blote hand over zijn blote billen te voelen. “Luister je eigenlijk wel naar wat ik zeg?”, klonk het plotseling. Sandra keek hem doordringend aan. “Of zit je een beetje te dagdromen?” Rob schrok op uit zijn overdenkingen en voelde een enorme drang om deze dame uit te dagen. Te provoceren. “Hoezo”, zei hij brutaal, “wat wilde je dan doen om mijn attentie te krijgen?” Sandra was natuurlijk ervaren genoeg om te doorzien wat Rob aan het doen was. Ze had hem al een tijdje aan het lijntje gehad. Hij moest eerst verlangen, ja, misschien zelfs wel smeken. Zij was zeker niet van plan hem zo maar te geven wat hij wilde. ZIJ was in controle, niet hij. ZIJ bepaalde wanneer en wat er zou gebeuren. Maar nu voelde zij dat het moment was aangebroken. De begeerte in Rob’s ogen was groot. Zij zag zijn opwinding, zijn hunkering. “Jij speelt met vuur, Rob, en je weet het. Wat je alleen nog niet weet is wat het is om een echt pak rammel te krijgen. Je denkt aan je opwinding, je geilheid. Je denkt aan een spelletje, je denkt zelfs aan sex. Maar wat je je niet realiseert is dat je als een kleine jongen zometeen snotterend om je je moeder ligt te roepen. Dat je je zo hulpeloos voelt, dat je om genade smeekt. En weet je wat Rob? Je gaat dat niet krijgen!” Sandra’s stem was niet luider geworden, maar op een of andere manier wel veel indringender. Ze was opgestaan en nog voor Rob iets terug kon zeggen, zei ze: “Sta op, ik denk dat het de hoogste tijd is geworden.”

Rob gehoorzaamde en volgde haar naar de andere kant van de kamer. Hij stond stil terwijl zij langzaam om hem heen liep. Haar handen raakten hem zachtjes aan. Op zijn hoofd, zijn schouders, zijn rug en over zijn billen. Een klap volgt op zijn broek. “Wat denk je? Dat je lachend weg kunt lopen van een pak slaag?” Sandra staat stil voor Rob en met haar mond beroert ze zachtjes zijn nek, terwijl haar handen hem stevig omarmen. Ze speelt met hem, maar Rob durft nu even niets te zeggen. “Je tong verloren? Nee…. laat maar, houd inderdaad maar je mond. Ga maar luisteren. Luisteren en voelen. Ik ga je over mijn knie nemen voor een langdurig en zeer pijnlijk pak op je blote billen. Bereid je maar voor jongetje. bereid je maar voor op de tranen die komen gaan.” En met die woorden neemt Sandra plaats op een stoel en maakt zijn broeksriem los. Zijn broek valt soepel op zijn enkels. Met gedecideerde bewegingen wordt hij over haar knie gelegd. Hij voelt zich vreemd. Als in een soort trance. Hij voelt haar hand over zijn slip glijden. Zachtjes, lekker, verkennend. Dan komt die hand met een klap neer. Een, twee, drie, om en om. Hij voelt de impact, maar nog geen pijn. Sandra gaat rustig verder. Ze glimlacht bij de aanblik van die verrukkelijke billen. Ze heeft alle tijd van de wereld en weet dat ze hem klein gaat krijgen. Ze voert langzaam de intensiteit van de slagen wat op, terwijl ze zijn slip tussen zijn billen omhoog trekt. Een stukje blote bil verschijnt. Ze kan het niet weerstaan om daar even een flinke klets op te geven. Rob kreunt voor het eerst. Dat voelde hij dus wel, die arme jongen ….

Sandra was vast van plan om hem het pak slaag van zijn leven te geven. “Wat is dat Rob, het doet toch geen pijn? Lieve jongen, ik ben nog maar nauwelijks begonnen.” En opnieuw kletst haar blote maar o zo harde hand een aantal maal op zijn blote huid. Het gekreun wordt harder als Sandra besluit zijn slip helemaal naar beneden te trekken. Er gaat een schok door Rob heen. Hij voelt zich zo kwetsbaar. Zo machteloos, zo klein, als opnieuw die harde hand neerkomt. “Au, ah”, klinkt het, als Sandra het pak billenkoek in hoog tempo inzet. Hij probeert van haar schoot af te komen, maar ze is sterk en met haar been legt ze hem helemaal vast. Ze knijpt in zijn billen en slaat nu heel hard toe. Rob probeert zich groot te houden, maar zij is sterker. Hij kreunt nu en smeekt haar te stoppen. Sandra pauzeert even en speelt met zijn kontgaatje. Haar hand glijdt over de rondingen van zijn billen naar zijn anus. Heel zachtjes erover en het topje van haar vinger glijdt naar binnen. Hij kreunt opnieuw, maar nu van genot. Haar hand glijdt tussen zijn benen naar zijn balzak. “Aahh, o, lieve Sandra, wat heerlijk”, geniet Rob, als haar hand ineens het ritme van de billenkoek weer oppakt. “Je denkt toch niet dat ik klaar was, lieve Rob?”, haar stem klinkt een beetje sarcastisch. Zij ziet dat zijn billen inmiddels helemaal rood gekleurd zijn. Ze geniet van zijn ongemak en machteloosheid. “Haha”, denkt ze, “nu is hij pudding in mijn handen”, en ze voelt zich goed, heerlijk, helemaal in haar element. Ze buigt voorover en verwijdert de leren sandaal van haar blote voet. “Hiermee zal ik zijn billen donkerrood slaan”, denkt ze. “Ik ga je nu het hardste pak slaag geven dat je ooit in je leven hebt gehad, jongeman. Harder zelfs dan in je ergste dromen. Met deze leren slipper sla ik je blote billen donkerrood. Ook al stromen de tranen over je wangen en huil je als een kleine jongen, ik zal niet stoppen voordat ik zeker weet dat je de komende drie dagen niet meer kunt zitten!” Rob wil protesteren, maar voelt Sandra’s greep verstevigen. Ook voelt hij het koude leer van de slipper zijn reeds vuurrode billen verkennen. Dan gebeurt het …. Met het geluid van een lekke band kletst de slipper op zijn blote billen. Rob dacht dat hij wist wat pijn was, maar dit had hij nooit verwacht. Hij probeert zich los te worstelen, maar Sandra is sterker. Haar arm gaat met de regelmaat van een machine op en neer. Rob huilt, schreeuwt, maar Sandra gaat verder met het pak slaag. Minuten later kijkt ze tevreden naar het resultaat: Een volledig gebroken Rob, met schorre keel, rooddoorlopen ogen, betraande wangen en donkerrode billen.

Een gedachte over “Een spankingverhaal (F/m)

Geef een reactie