Wie maakt de billen bloot voor het pak slaag? Doet de D dat zelf of moet het slachtoffer actief meewerken door zelf de billen te ontbloten? Hoe gaat het er bij jullie aan toe? Laat het ons weten in de poll!

Een gedachte over “Wie maakt de billen bloot?

  1. Voor een echte strafspanking,
    Is het wel de spanker M of V die beslist hou hij/zij het liefste heeft.

    Sommigen vinden het leuk van je op te dragen je broek en onderbroek naar beneden te doen en genieten dan denk ik van de aarzelende volgzaamheid.

    Anderen vinden het leuk van zelf de broek en onderbroek naar beneden te doen.

    Als ik voor een straf kom vind ik het feit dat de spanker mijn broek en onderbroek naar beneden doet terwijl zij/hij me de les leest erg beschamend en reeds al een goede straf op zich. De angst en adrenaline neemt dan snel toe en geloof me deze is terecht bij een spanking voor echte straf.

Geef een reactie